Dodaj do ulubionych

El president hotel

IP: 188.137.90.* 15.10.11, 10:40
Pytanie do osob ktore byly w el presidencie w tym roku. Czy hotel posiada swoją dyskotekę? I czy jest tez jakas w innym hotelu, na ktora mozna wejsc po opłaceniu wstępu?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: El president hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 10:23
      przyłaczam sie do pytań o ten hotel, i ogólnie o Tunezje

czy w tym hotelu i ogólnie w hotelach 3* napoje sa markowe( pepsi, coca) czy ich typu(hoop cola)
      • Gość: ekwilibrystyka Re: El president hotel IP: 188.137.90.* 21.10.11, 22:54
        No co jest, nikt nie był w tym hotelu??
      • anilaonline Re: El president hotel 22.10.11, 09:39
        witam.Tunezja jest moim drugim krajem nie polecam hotelów 3 gwiazdkowych.Lepiej zapłacic więcej i mieć spokój.
        • Gość: ekwilibrystyka Re: El president hotel IP: 188.137.90.* 22.10.11, 11:33
          Dyskoteka!! Czy jest dyskoteka??!! Od tego zaczęłam wątek, nie od opinii na temat gwiazdek w hotelu! Może być i pierwszym Twoim krajem i setnym, pytałam tylko czy jest w budynku dyskoteka!
          • Gość: Peter Re: El president hotel IP: *.marbetwil.pl 27.10.11, 14:56
            W tym hotelu nie ma dyskoteki. W pobliżu (tzn. na piechotę) też raczej nie (chociaż osobiście nie szukałem). Za to hotel jest jak najbardziej OK - mnie przynajmniej odpowiadał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka