Gość: Iwona IP: *.leon.com.pl 20.01.12, 11:09 Witam serdecznie, czy ktoś z forumowiczów był ostatnio w hotelu Thapsus w Mahdii ? Jeśli tak proszę o opinię o hotelu, z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Hotel Thapsus - Mahdia IP: *.204.56.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.01.12, 12:44 Hotel taki sobie pokoje bardzo skromne , wszystko rekompensuje piękna plaża i morze. Jedzenie ok, każdy znajdzie coś dla siebie, najgorsze są śniadania ale głodni nie chodziliśmy . Basen super, ogród również . Pokoje koniecznie w lewym skrzydle bo w prawym są zdecydowanie najgorsze. Jedyne co było nie do zaakceptowania to kawa a raczej ciemna ciecz :-) Jednak jak nie spodziewamy się luksusów to zdecydowanie polecam hotel . Byliśmy we wrześniu 2011 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: Hotel Thapsus - Mahdia IP: 193.111.166.* 03.07.12, 11:44 Dzien dobry moge porosic o wiecej info o hotelu. Chce wysłac rodziców (60 lat) w pazdzerniku i niby hotel ma dobre opinie ale niktóre zdjecia pokazują ze bardzo zniebany. Co to zanczy ze sniadania są kipeskie. Czy jest możliwośc na piechote dojscia do Mahdii? Bede bardzo wdzięczna za dodatkowe informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Hotel Thapsus - Mahdia IP: 82.160.150.* 03.07.12, 13:35 sk- jeśli mogę CI polecić dobry hotel dla rodziców to Thalassa Mahdia. Jedzenie bardzo dobre. Bardzo mało młodych ludzi, wieczorki taneczne raczej z muzyką dostosowaną dla starszych. Personel w większości mówi nieźle po polsku. Pokoje czyste. Hotel Tapsus bardzo ładnie wygląda z zewnątrz, niestety nie byłam w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Hotel Thapsus - Mahdia IP: *.ip.netia.com.pl 04.07.12, 14:24 Polecam zdecydowanie. Byłam w tym hotelu w zeszłym roku w sierpniu. Byłam b. zadowolona. Cuuuudowna plaża z niesamowita ilością muszli. Lecę tam ponownie na 2 tygodnie już jutro. Odezwę się po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: Hotel Thapsus - Mahdia IP: 193.111.166.* 04.07.12, 14:47 Dzieki zainfo bo cena jest bardzo atrakcyjna! a niektóre zdjecia przerażaja. Czy z hotelu można dojść spacerm do miasta Mahdia? I jak długo to trwa taki spacer? Czy warto poprosić w recepcji o okreslone pokoje? bede wdzięczna za wszelkie dodatkowe informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: Hotel Thapsus - Mahdia IP: 193.111.166.* 04.07.12, 14:41 Magda dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś