Dodaj do ulubionych

eden club Monastir

IP: *.wum.edu.pl 22.01.14, 10:01
Witam,
Zastanawiam się na tym hotelem w czerwcu. Trochę mnie martwi to, iż podobno na zjezdzalnie maja tez wstep miejscowi.

czy ktoś był w tym hotelu?
Czy jest problem z posiłkami?
Czy polaków traktuja gorzej?
Jak wyglądaja zjezdzalnie?(w jakim stanie)
A pokoje jakie? Czy problem z lezakami?

A plaza-czy płytkie wejscie do morza?
Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: eden club Monastir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 18:32
      W hotelu nie byłam, więc nic o nim nie wiem. Wiem natomiast, że:
      - goście hotelowi to towarzystwo międzynarodowe, są nimi także mieszkańcy miejsca położeniu hotelu (to się sprawdza wszędzie, gdzie byłam), co wydaje się być oczywiste,
      - w jakimkolwiek miejscu wypoczywałam, w tym także w Tunezji, nie zauważyłam, bym była odmiennie (gorzej) traktowana od innych gości, przed wyjazdem do Tunezji spotkałam się z opiniami dotyczącymi wręcz praktyk dyskryminacyjnych w hotelach, które mnie przeraziły, jednak nie doświadczyłam jakichkolwiek negatywnych zachowań, wręcz przeciwnie,
      - plaża w Monastirze jest ładna, szeroka, ciągnie się kilometrami, jednak z naszymi standardami czystości mija się zdecydowanie, więc należy mieć to na uwadze.
    • Gość: IC Re: eden club Monastir IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.14, 15:44
      czy ktoś był w tym hotelu?
      bylam osobiscie, hotel slaby 3gwiazki bardzo naciagane, bylam 4x Tunezji wiec porownanie mam

Czy jest problem z posiłkami? najwiekszym plusem tego hotelu to wyzywienie, naprawde jak marne pokoje i budynki tak z jedzenia bylam najbardziej zadowolona wlasnie w tym hotelu

Czy polaków traktuja gorzej? nie odczulam

Jak wyglądaja zjezdzalnie?(w jakim stanie) zjezdzalnie pod maluszki najlepsze byly wlasnie tam, moj syn mial 2 latka i fantastcznie sie odnalazl na zjezdzalniach, to prawda miejsowi maja dostep i nie patrza na turystow leca na pale do zjezdzalni i zjezdzaja w dol a w wodzie sa jeszcze turysci i czesto bylo az niebezpiecznie kiedy np moja 8 letnia corka nie zdazyla jeszcze odplynac z miejsca gdzie wpadla do wody, 2 basenik jest z osmierniczka stoi na srodku basenu w wodzie do kolan fajna frajda mysle ze 4-5 latki to akurat zjezdzalnia pod nie, jest jeszce 3 basenik pod maluszki, moj 2 letni syn chodzil sam po schodkach na pietro, schodki sa obite jakby wykladzina i sam zjezdzal w dol (stalam na dole, wpada sie do wody do kolan)
      A pokoje jakie? najmniejsze jak dotychczas, pokoj cale 2,5 na 3m2 na 2 pietrze bo nie ma klebow kurzu wlosow i robactwa...

Czy problem z lezakami? nie bylo, plaze w monastirze skanes kiepskie waskie (wizawi lotniska miala nawet 4-5 metrow szerokosci tylko... w Eden Club jakies do 10m) plaze polecam w Hamamecie czy w Mahdii, poki co bylam polecam Mahdie pod wzgledem koloru wody :)

wiecej szczegolow jakby co to mozesz do mnie pisac izac27@interia.pl
      • Gość: IC Re: eden club Monastir IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.14, 15:47
        tak zejscie bardzo lagodne oj dlugooooo trzeba isc zeby bylo glebiej ;)
        • Gość: aga Re: eden club Monastir IP: *.wum.edu.pl 24.01.14, 08:59
          dla 2 + dziecko 8 lat kosztuje 4500 na tydzień, czy warto zapłacić tyle, czy lepiej dopłacic do lepszego hotelu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka