Dodaj do ulubionych

Dyskoteki w Sousse??

19.05.05, 11:07
Wyjeżdżamy na wycieczkę Tunezja+Libia w terminie 7-21 czerwca i chcemy
odpoczywać zwiedzając i dobrze się bawiąc:)

Czy możecie polecić mi jakieś dyskoteki, kluby etc. w Sousse?
Czy ktoś leci w tym samym terminie do Sousse? I ma zamiar podobnie spędzać czas?

pozdrowionka
sprężynka

gg 4569234
Obserwuj wątek
    • edxia00 Re: Dyskoteki w Sousse?? 19.05.05, 11:17
      ja jade 2 czerwac do Sousse i chetnie wybiore sie z wami an dyskoteke bo jade
      sama i poszukuje towarzystwa
      • sprezynka77 Re: Dyskoteki w Sousse?? 19.05.05, 12:03
        edxia00 napisała:

> ja jade 2 czerwac do Sousse i chetnie wybiore sie z wami an dyskoteke bo jade
        > sama i poszukuje towarzystwa

Napisałam na gazetowego priva:)
        • edxia00 Re: Dyskoteki w Sousse?? 19.05.05, 12:32
          ja rowniez odpisallam ci na twoj adres.pozdrawiam
          • ewelam Re: Dyskoteki w Sousse?? 19.05.05, 18:44
            My jedziemy do Sousse 5 lipca i również chętnie poznamy tam nocne życie:)
            • olej82 Re: Dyskoteki w Sousse?? 20.05.05, 00:25
              no my z kolei jedziemy 19 lipca wiec sie niestety rozminiemy :(
              • sprezynka77 Re: Dyskoteki w Sousse?? 20.05.05, 11:09
                olej82 napisał:

> no my z kolei jedziemy 19 lipca wiec sie niestety rozminiemy :(

Fakt! A akurat jak się doczytałam w tym samym hotelu będziemy...
                • edxia00 Re: Dyskoteki w Sousse?? 20.05.05, 11:32
                  odpisałam ci sprezynka77 na twoj e-mail.tez jestem z wroclawia:)
                  • ewelam Re: Dyskoteki w Sousse?? 20.05.05, 18:49
                    My wybieramy się do hotelu Nejma i jesteśmy bardzo ciekawi jakie są w nim
                    warunki i czy godny jest polecenia.
                    • olej82 Re: Dyskoteki w Sousse?? 21.05.05, 11:51
                      witam. ja tez do Nejmy.
                      wkleje opinie z innego forum:
                      "
                      Strona hotelu w necie: www.abounawas.com/en/nejma.htm
                      Jest tam m.in. kilka zdjęć (takie same jak w katakogu Triady), niestety nie mam
                      innych zdjęć hotelu. Mieszkaliśmy w pokoju 138, na pierwszym piętrze, na końcu
                      korytarza, od strony basenu i morza. Pokoje są pobieżnie sprzątane codzienne, a
                      pościel i ręczniki zmieniane co 4 dni.Nasz dwuosobowy pokój był duży, składał
                      się z części dziennej i sypialnej. Spokojnie mogłyby mieszkać w nim 3 osoby.
                      Basen nie jest zbyt duży, a jego głębokość od 1,1 do 1,9 metra. Plaża hotelowa
                      czysta, piasek bardzo drobny, z leżakami i parasolami, niczym nie oddzielona od
                      plaży publicznej i promenady. Restauracja hotelowa podaje posiłki w nast.
                      godzinach: śniadanie 6-10, obiadokolacja 18.30-21.00. Posiłki w formie bufetu -
                      duży wybór. Obsługa życzliwa i kulturalna. Oczywiście polecam pokoje od strony
                      morza, a hotel jako bazę wypadową do zwiedzania, nie jest to typowy resort z
                      dala od miasta z siedmioma basenami ;-))
                      Moje "informacje zebrane" są w wątku:
                      forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=186858&t=186858&dest=65%7C0%7C0&id_oferty="
                      kiedy tam jedziecie?
                      • cairo7 Re: Dyskoteki w Sousse?? 21.05.05, 16:48
                        Polecam wam fajny lokal-Napoleon Bonaparte.Taka klubo- dyskoteka,na dole.Na
                        górze restauracja.Międzynarodowe towarzystwo młodych ludzi,super klimat<jak się
                        nic nie zmieniło>.Namiar-idą od El han a przed Riad Palms trzeba skręcić na
                        skrzyżowaniu w lewo i ok 200 metrów.Również fajnie zawsze było w hotelowej
                        dyskotece El Hana Beach<wstęp wolny>.Udanego urlopu.
                        • ewelam Re: Dyskoteki w Sousse?? 21.05.05, 18:53
                          My jedziemy 05-19 lipiec.Wielkie dzięki za informacje:)))
                      • sprezynka77 Re: Dyskoteki w Sousse?? 23.05.05, 11:36
                        olej82 napisał:

> Moje "informacje zebrane" są w wątku:
                        > <a
                        href="forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=186858&t=186858&dest=65%7C0%7C0&id_oferty=""
                        target="_blank">forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=186858&t=186858&dest=65%7C0%7C0&id_oferty="</a>

Oficjalną stronkę znam, ale link powyżej niestety nie działa. Czy tylko u mnie?:(
    • martus25 Re: Dyskoteki w Sousse?? 26.05.05, 23:06
      polecam klub Bonaparte , malo miejsca ale klimat niesamowity, miedzynarodowe
      towarzystwo, muzyka porywa do tanca a w dodatku bebny na zywo, niestety nie
      pamietam adresu ale kazdy tubylec wskaze ci droge , milej zabawy
      • nour1 Re: Dyskoteki w Sousse?? 04.06.05, 14:03
        na wakacje.pl - życie nocne w sousse opisałam Ci lokale, dyskoteki, gdzie warto
        isc i gdzie jest Bonaparte
        • sprezynka77 Re: Dyskoteki w Sousse?? 23.06.05, 22:21
          nour1 napisała:

> na wakacje.pl - życie nocne w sousse opisałam Ci lokale, dyskoteki, gdzie warto
          >
          > isc i gdzie jest Bonaparte

Dzięki za infos (Martus25 rownież). Byliśmy w Bonaparte:) Naprawdę super
          klimacik!! Bez Waszych postów napewno byśmy tam nie dotarli. THX
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka