Dodaj do ulubionych

hotel dimess ***

26.06.05, 22:04
CZeść! Jade w polowie lipca do tunezji 7+7 i na pobycie mam hotel dimess.
czytając poprzednie wpisy trochę się zmartwilam jak przeczytalam ze jest tam
brudno i brzydko. czy moglby mi ktos powedziec cos wiecej o tym hotalu?
glownie cos o standarcie pokoji, jedzeniu, plaży...Bardzo prosze.
Obserwuj wątek
    • sprezynka77 Re: hotel dimess *** 27.06.05, 09:40
      czesc
      byłam w hotelu Dimess ostatnią dobę przed wyjazdem do Polski (7+7 z Triadą).
      Rzeczywiście nie jest to szczyt marzeń ani rewelacja, ale nie jest tak bardzo
      źle!! Jeśli ktoś odpowiednio do tego podejdzie to zobaczy, że basen jest
      naprawdę ładny, hol również, bar niczego sobie. My trafiliśmy bardzo skromnie
      urządzony ale duży wielokątny pokój. Z balkonikiem. Robali nie widziałam. Fakt
      były drobne kłopoty z ciepłą wodą i jedzeniem (mały wybor i za szybko się
      kończyło). Za to animatorzy na miejscu baardzo przyjaźni i symaptyczni,
      zapewniają dobrą zabawę (jeśli nie lubisz głośnej muzyki przez pól nocy radzę
      wziąć pokój nie od ładniejszej strony z widokiem na basen tylko na trawnik).
      Sama miejscowość Mahdia (centrum) niewielka ale baardzo urokliwa!!! Twierdza,
      duży malowniczy cmentarz z latarnią w tle, promenada, wąskie uliczki mediny....
      Z hotelu jest kawałek drogi ale taxi kosztuje tylko 2 dinary.
      UDANEGO WYJAZDU!!! I pamiętaj, że jedziesz tam na 2 tygodnie, a nie na 2 lata:D
    • ttunka Re: hotel dimess *** 27.06.05, 20:55
      wielkie dzieki sprezynka77. troche mnie uspokoilas..:) a moglabys mi jeszce
      powedziec cos o plazy, czy jest czysta, czy nie ma problemu z wypozyczeniem
      lezakow itp. ? Bardzo prosze, bede czekac na odpowiedz pozdrawiam serdecznie:)
      • sprezynka77 Re: hotel dimess *** 28.06.05, 11:32
        Niestety o plaży w pobliżu hotelu Dimess nie wiem kompletnie nic. Byliśmy tam
        tylko jeden dzionek, a nie jest tuż przy hotelu. Wieczorem animacje, rano
        pojechaliśmy do centrum Mahdii i dośc długo nam się zeszło (zwiedzanie, ostatnie
        zakupy), potem ostatni oddech przy basenie i... do Tunisu na lotnisko.
        pozdrowionka
    • ttunka Re: hotel dimess *** 28.06.05, 14:12
      a czy wieczorem jest gdzieś w pobliżu jakaś dyskoteka i czy w pokojach jest na
      prawdę bardzo głośno? i czy daleko sa jakies sklepiki? pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka