Dodaj do ulubionych

Tunezja z SELECTOURS

21.07.05, 10:49
Hej! Był ktos w Tunezji z biurem Selectours w Nour Ek Kantaoui/ Aqua Nour ?!
a moze ktos sie wybiera we wrzesniu 8-22.09?!:)
Obserwuj wątek
    • izzaa Re: Tunezja z SELECTOURS 22.07.05, 22:07
      Hej
      JA bylam z nimi rok temu, w Sousse..
      Bylam nimi strasznie rozczarowana, mimo ze rok wczesniej zachwycalam sie nimi w
      Egipcie.
      Rezydent - totalna porażka
      • jaska37 Re: Tunezja z SELECTOURS 24.07.05, 19:09
        byłam, wrociłam 22.07.2005 jestem zadowolona byłam whotelu Nour El Kantaoui,
        choć miałam być w Aqua Nour, w autokarze dowiedzieliśmy się ,że będzie inny
        hotel choć to ten sam kompleks, dla 4-ech osób dostaliśmy pokój 2-osobowy, ale
        należy wtedy prosić twardo o zmianę i zmienili nam(oni chyba sami nie wiedzą
        który pokój jest jaki,bo dali nam klucze do innego i kazali sprawdzić czy ten
        będzie dobry),myślę jednak, że to nie jest wina biura, bo według opisu wszystko
        było OK oprócz zjeżdżalni, która w ciągu tygodnia była czynna jeden raz przez
        pół godziny, pozdrawiam agata
        • krolevna Re: Tunezja z SELECTOURS 25.07.05, 19:29
          Hejka!:) mam kilka pytan:
          *jak wygladal wyzywienie (bufet), ile kosztowaly napoje bo nie sa podobno
          wliczone w cene?!
          * czy w okolicy sa jakies fajne dyskoteki i inne atrakcje ktore warto zobaczyc?!
          * placi sie dodatkowo za lezaki i parasole na plazy?!
          * czy klima dzialala bez zazutu?!
          * byly jakies owady w pokoju( komary...)?!
          * jakie sa ceny wycieczek fakultat.?!
          * masz moze jakies fotki pokoi i osrodka?! moglabys przeslac na maila?!
          to byloby chyba na tyle:]z gory dziekuje za odp!!:) pozdrawiam:) kaska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka