krolevna 21.07.05, 10:49 Hej! Był ktos w Tunezji z biurem Selectours w Nour Ek Kantaoui/ Aqua Nour ?! a moze ktos sie wybiera we wrzesniu 8-22.09?!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izzaa Re: Tunezja z SELECTOURS 22.07.05, 22:07 Hej JA bylam z nimi rok temu, w Sousse.. Bylam nimi strasznie rozczarowana, mimo ze rok wczesniej zachwycalam sie nimi w Egipcie. Rezydent - totalna porażka Odpowiedz Link Zgłoś
jaska37 Re: Tunezja z SELECTOURS 24.07.05, 19:09 byłam, wrociłam 22.07.2005 jestem zadowolona byłam whotelu Nour El Kantaoui, choć miałam być w Aqua Nour, w autokarze dowiedzieliśmy się ,że będzie inny hotel choć to ten sam kompleks, dla 4-ech osób dostaliśmy pokój 2-osobowy, ale należy wtedy prosić twardo o zmianę i zmienili nam(oni chyba sami nie wiedzą który pokój jest jaki,bo dali nam klucze do innego i kazali sprawdzić czy ten będzie dobry),myślę jednak, że to nie jest wina biura, bo według opisu wszystko było OK oprócz zjeżdżalni, która w ciągu tygodnia była czynna jeden raz przez pół godziny, pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś
krolevna Re: Tunezja z SELECTOURS 25.07.05, 19:29 Hejka!:) mam kilka pytan: *jak wygladal wyzywienie (bufet), ile kosztowaly napoje bo nie sa podobno wliczone w cene?! * czy w okolicy sa jakies fajne dyskoteki i inne atrakcje ktore warto zobaczyc?! * placi sie dodatkowo za lezaki i parasole na plazy?! * czy klima dzialala bez zazutu?! * byly jakies owady w pokoju( komary...)?! * jakie sa ceny wycieczek fakultat.?! * masz moze jakies fotki pokoi i osrodka?! moglabys przeslac na maila?! to byloby chyba na tyle:]z gory dziekuje za odp!!:) pozdrawiam:) kaska Odpowiedz Link Zgłoś