cisek4 24.07.05, 11:50 Witam! Moze ktos podpowiedziec jaki region najlepiej wybrac w tunezji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-k Re: Jaki region 25.07.05, 12:16 z tego co udało mi sie dowiedzieć to tylko Sousse. Odpowiedz Link Zgłoś
cisek4 Re: Jaki region 25.07.05, 20:58 dlaczego tylko sousse? wiecej informacji mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: Jaki region 26.07.05, 08:17 Tak naprawdę z zależy czego szukasz......... Sousse to jedno z większych miast w Tunezji, z dobrą, jak na Tunezję, bazą turystyczną. Z tego co mówili mi pracownicy róznych biur podróży to inne miasteczka są dość spokojne a niekiedy nawet senne. Kilka pracownic biur w tym byłe rezydentki było takiego zdania, że lepiej wybrać gorszy hotel w Sousse niż lepszy w innym mieście. A jeżeli chcesz wypocząć w ciszy i spokoju to lepiej wybrać hotel pod Sousse. To są informacje, które udało mi się uzyskać od pracowników RÓŻNYCH biur, znajomych, którzy byli w Tunezji i od pani w Ministerstwie Turystyki Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś