Dodaj do ulubionych

Moja wielka miłość

03.08.05, 17:59
Jeżdżę do Tunezji od 4 lat. Na piewrszym pobycie z rodzicami poznałam
superfaceta. Nasze kontakty utrzymane sa do dziś. Jeżdżę co roku na 3
tygodnie. Próbowałam to przerwać, ale on mnie odnalazł i pokazał, że
napprawdę mu na mnie zależy. Byłam w Tunezji już 4 razy, wiele widziałam, a
on wydaje się być inny. Wiem, że to brzmi naiwnie, ale tak mi się wydaje. Nie
pracuje w żadnym hotelu, nie jest recepcjonista czy animatorem. Wiem, gdzie
jest jego firma, byłam w niej w tym roku. Sprawa jest poważna, tak, że nawet
krępuję się podać jego imię i nazwisko aby moi znajomi z POlski nie robili
sobie ze mnie ubawu (większość o nim wie).
Jeżeli jakąś inną dziewczynę zwodzi od dłuższego czasu, to podane przeze mnie
fakty powinny byc jej znane:
numer telefonu kończy się na ...852
adres mailowy to imię.nazwisko@yahoo.fr
ma ponad 180 cm wzrostu, bardzo przystojny, prowadzi firmę
urodził się w 1979 roku
Mam nadzieję, że faceci, których spotkałyście nie pasują do tego opisu.
Wszyscy mówią mi, że to bez sensu, ale ja nie moge przestać o nim mysleć :-(
Obserwuj wątek
    • wella2 Re: Moja wielka miłość 03.08.05, 18:38
      Opis pasuje, w adresie mailowym pomiędzy imieniem i nazwiskiem jest kropka, czy
      nie? nazwisko kończy się na "H"
      • petitka2 Re: Moja wielka miłość 06.08.05, 17:40
        napisałam do Ciebie na maila, odpisz jeśli mozesz
        • petitka2 Re: Moja wielka miłość 02.09.05, 20:48
          Wlasnie odebralam od niego telefon, ktos powiedzial mu o tym forum i o tym, ze
          o niego pytalam. Nie sadzilam dziewczyny, ze jestescie takie. Nikt nie napisal
          do mnie, ale chyba ktoras go zna, skoro mu powiedziala?
          • doominika Re: Moja wielka miłość 02.09.05, 23:00
            ja nie znam, ale jesli ktoras zna i mu powiedziala znaczy sie ze ma dobry
            kontakt z nim... Dziewczyny badzcie fair i troche solidarnosci..
            • doominika Re: Moja wielka miłość 02.09.05, 23:01
              ps. z jakiego regionu jest twoj ukochany ??
              • viki2611 Re: Moja wielka miłość 03.09.05, 13:33
                nie przejmuj sie szkoda ale to tylko swiadczy ze dziewczyny sa naprawde wredne
                zamiast sie z toba dogadac to mu powtorzyla ale ja tez zwodzil i bedzie to
                robil dalej wiec daj sobie spokoj z czasem ci przejdzie poprostu baw sie nim a
                lasce udowodnij ze nigdy nie bedzie jedyna dla niego ale nie traktuj go
                powaznie bo ino bedziesz cierpiec chyba i tak jest juz za pozno co?
                • petitka2 Re: Moja wielka miłość 03.09.05, 16:39
                  Niestety, trudno mi uwierzyc w jego podłość, ale chyba będę musiała. Wiecie - 4
                  lata to sporo, zwłaszcza w moim wieku.
                  Do wiadomości tej, która mu to powiedziała - on dalej mówi, ze mnie kocha i
                  widzi naszą przyszłość w Tunezji razem. Zaprasza mnie znowu w najbliższym
                  czasie do siebie. Nie wiem, czy pojadę, postaram się być twarda :-(
                  • viki2611 Re: Moja wielka miłość 03.09.05, 21:27
                    w sumie to Ty powinnas miec pretensje do niego a nie on do ciebie wiec postaraj
                    sie i odplac mu tym samym pojechalabym tam i flirtowala na jego oczach z innymi
                    niech wie co czujesz ty a napewno bedzie probowal cie odzyskac tak mi sie
                    wydaje??
                    • dagmaranowicka Re: Moja wielka miłość 21.07.06, 11:23
                      czy ty masz napstrykane w glowie?pojechalabym tam i flritowala na jego
                      oczach...jak kto? zwykla lafirynda? daj se luz kobieto.juz i tak popelnilas
                      glupote ufajac arabowi..wez sie za ksiazki i skoncz szkole, a nie romansuj , bo
                      za glupia jestes do tego.
    • kashak Re: Moja wielka miłość 18.04.06, 20:36
      Napisz coś więcej, jestem bardzo ciekawa - opis IDEALNIE pasuje do mojego
      kolegi, za wyjątkiem kilku drobnych detali. Znam bardzo dobrze kogoś takiego,
      więc możesz napisac do mnie na maila.
      • petitka2 Re: Moja wielka miłość 24.07.06, 11:45
        Witam, dziękuję wszystkim za odpowiedzi i slowa otuchy. Dostałam sporo lstów na
        mejla, z pytaiami co się dzieje itd. więc napisze tutaj.
        Sytuacja jest wyjaśniona - z czego bardzo się cieszę. Nadal utrzymujemy
        kontakt, co prawda rzadko, ale jest to bardziej kontakt przyjacielski. Wiem, że
        mu na mnie zależało, ale nie w takim stopniu w jakim mi zalezalo na nim. Byłam
        w Tunezji w maju i wszystko zostało wyjaśnione.
        Nadal twierdzę, że jest wspaniałym człowiekiem, nie sądzę aby bajerował każda
        turystkę, zgodnie z tym co pisze w innym wątku migrena33 i mk9911.
        Nawet dziewczyny, które pisały do mnie na maila o podobnych osobach - nigdy nie
        pisały o nim. Czasem twierdziły, że go znają po czym okazywało się, że to
        jednak nie on.
        Khaled prowadzi firmę związaną z branżą budowlaną wraz z dwoma braćmi, szczerze
        powiedziała mu, że pytałam o niego na forum. Nawet sie nie obraził i
        powiedział, że nie jest możliwe aby jakaś inna Polka czy Rosjanka go znała - co
        okazało się prawdą.
        Obecnie jesteśmy przyjaciółmi, jestem związana z kimś innym, on zreszta też,
        ale ciesze się, że go znałam, przeżyłam tyle dobrego i że jednak był ze mną
        szczery.

• weasel_82 Re: Jakie wy jestescie durne i naiwne!!Szkoda słó 25.07.06, 14:09
      hehe, ciekawe czmu musza szukac poza granicami kraju... byc moze dlatego ze
      wiele polskich panow nie ma nic ciekawszego do roboty niz wynajdowanie takich
      for i obrazaniem wszytskiego co sie rusza. Gratuluje IQ
    • weasel_82 Re: Jakie wy jestescie durne i naiwne!!Szkoda słó 26.07.06, 11:09
      prawdopodobnie, skoro spedzaja czas na obrazaniu osob ktorych nie znaja i to
      jeszcze kobiet z czego zdaja sobie sprawe, zamiast posiwecac ten czas pracy czy
      swojej partnerce :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka