Gość: ona IP: *.promax.media.pl 04.07.06, 19:33 Czy ktos zna ten hotel? I czy jest on gdzieś w centrum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colin1974 Re: Amir Palace 04.07.06, 20:04 Fajny hotel ale na zadupiu , wieczorem totalne nudy albo taxi do Sousse lub Monastiru-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaa Re: Amir Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:14 hotel niezły, niestety nie jest w centrum ale jednak łatwo dostac sie bezposrednio do centrum Sousse czy Monastiru, pod hotelem stoją taksówki i chyba nawet kursują autobusy z hotelu do miasta. Przy hotelu śliczna plaża, hotel ciekawie urządzony, czysto, przyjemnie, komfortowo. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Amir Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 08:27 Własnie wybrałam ten hotel, zmartwiły mnie jednak wypowiedzi że jest to na zadupiu, ale jakoś wytrzymam 1 tydzien bo drugi tydzień będe zwiedzała Libię ;)) Dziękuje za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaa Re: Amir Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:02 myślę że nie będziesz żałowała, sporo osób wybiera hotele położone w Skanes - czyli w turystycznej enklawie pod Monastirem,gdzie znajdują się tylko hotele i lotnisko. Dojazdy do miasta naprawde nie są uciążliwe, jednak jesli wybierzesz dojazd taksówką, pamiętaj o targowaniu się,bo taksówkarze chcą naciągnąć gości lepszych hoteli i podają wygórowane ceny, jednak koniecznie targuj się. Ja dziś w nocy lecę do Thalassa Monastir - leżącego dwa hotele za Amir Palace :) Życzę Ci miłego pobytu i niezapomnianych wrazen z Tunezjii i Libii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Amir Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:24 Tobie tez życzę miłego wypoczynku :), dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś