Gość: FACES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:48 PYTANIE: MOŻNA SPOTKAĆ NA PLAŻY FACETA W STRINGACH ? ŻONA KUPIŁA I NIE WIEM CZY TO BĘDZIE OBCIACH ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: męskie stringi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:18 Lepiej pokazuj się tylko żonie (swojej...) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baasia Re: męskie stringi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:49 Zdaje się,że będzie obciach. Młodzi nosza typu szorty, a jedynie starsi wciskają sie w obcisłe. Ale jak masz dystans do wszystkiego i chcesz robic na co masz ochote to wal w stringach. Odpowiedz Link Zgłoś
maadzia10 Re: męskie stringi 21.07.06, 22:58 hahahahahha ale sie usmiałam z tego tematu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: męskie stringi IP: *.rtk.net.pl 21.07.06, 23:17 a ja sie nie usmaialam z tego tematu ! stringui i facet jest ok! a tu są przyklady: 24underwear.com/index.php?cPath=43_45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: męskie stringi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:31 szok, co za problemy niektorzy maja!:)wez te stringi!ci ktorzy nie beda zwiedzac przynajmniej beda mieli co ogladac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: męskie stringi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.07.06, 16:20 mozna spotkac facetow w stringach:) (choc na pewnie nie arabow hehehe) niestety jedyny ktory mi utkwil w pamieci nie byl ani mlody ani szczuply i wygladal poprostu smiesznie;p kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: męskie stringi IP: *.sdl.vectranet.pl 22.07.06, 18:57 wlasnie wrocilam z Sousse-tam na plazy widzialam tylko jednego!!! mnie osobiscie wcale ten widok nie przeszkadzal,ani nie robil tez wrazenia! facet malo atrakcyjny i chodzil krok w krok z kolega-reszte pozostawiam wam, ale to wcale nie musi byc norma, pisze tak jak bylo. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: męskie stringi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 19:24 jak masz fajny tyłeczek to nakładaj i się nie przejmuj. Pięknemu we wszystkim ładnie ;-)ja widziałam facetów w stringach ale w Chorwacji, apetyczny widok. Odpowiedz Link Zgłoś