Gość: kaka IP: 213.25.150.* 06.09.06, 18:24 jaka walute nalezy posiadac do sklepu bezclowego? jakie sa orientacyjne ceny? moze ktos napisac jakies porownanie z naszymi? interesuje mnie alkohol i perfumy. z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyta1977 Re: sklep bezclowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:46 Na lotnisku w Polsce kupujesz za euro albo za zlotowki, w Tunezji tylko i wylacznie za euro. Nie ma mozliwosci zakupu za dinary tunezyjskie !! Alkohol i papierosy u nas dosc tanie, perfumy tak sobie. W Tunezji duzo drozej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 Re: sklep bezclowy IP: *.e-wro.net.pl 04.10.06, 11:49 Gość portalu: zyta1977 napisał(a): > Na lotnisku w Polsce kupujesz za euro albo za zlotowki, w Tunezji tylko i wylacznie za euro. Nie ma mozliwosci zakupu za dinary tunezyjskie !! Alkohol i papierosy u nas dosc tanie, perfumy tak sobie. W Tunezji duzo drozej. ani w jednym ani drugim sklepie nie mozna kupowac za dolary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Za dolaryyy Re: sklep bezclowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:26 ja kupowałam w Tunezji na bezcłowym za dolary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sklep bezclowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:57 mozna kupowac za dolary na lotnisku w Monastyrze. Kupilismy perfumy 2 razy taniej niz w polskiej Sephorze. Odpowiedz Link Zgłoś
andzina73 Re: sklep bezclowy 04.10.06, 18:46 Tylko ,że dolary wychodza drożej niz Euro ..Chodzi mi o Tunezję,gdyż lepiej zamienić wcześniej dinary na euro,ewentualnie z Polski zabrac euro..sam doświadczyłem przelicznika i na Euro sie lepiej opłacało zakupic alkohol,choć w samolocie było jescze taniej(leciałem Ficherem).Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: sklep bezclowy IP: *.zabrze.net.pl 05.10.06, 14:45 dzisiejsze ceny z bezclowki na lotnisku w Tunisie: Wódka figowa Boukha 36%towa 1l - 10 Eur Likier Thbarine 0,75 - 8,40 18,40 Eur = 24 $ Boukha Premium czarna (40%) 14 Eur z hakiem Lankome So Magic 50ml 44 Eur z hakiem Chałwe i słodycze opłaca się kupić w zwykłym sklepie. W markecie za 400 gram placilismy ok 2 dinary a na bezclowce ta sam chalwa kosztowala ponad 2 eur Odpowiedz Link Zgłoś