b-w-w 16.01.07, 14:58 bardzo malo opini jest na temat tego hotelu... czy ktos moze mi pomoc, podpowiedziec....moze tam warto jechac??? dziekuje z gory i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Intro Re: halooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:13 Witam! www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Coralia+Jawhara+Palm+Beach-ch_ub-hid_29481.html www.holidaycheck.de/hotel-Hotelbewertungen_Coralia+Jawhara+Palm+Beach-ch_hb-hid_29481.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w a moze ktos juz wrocil??? ;)) 30.05.07, 08:42 ciagle czekam na jakies podpowiedzi....jedziemy tam 6 wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sidick Re: Coralia Club Sousse Palm Beach IP: 41.226.4.* 30.05.07, 11:43 Hotel ma chyba tylko Orbis w swojej ofercie. Zaleta jego jest to, ze nie spotkalem jeszcze niezadowolonych klientow w tym hotelu. Mimo swoich 2 czy 3 gwiazdek jest z opcja tylko All Inclusive, fajne animacje, dostep do wszystkiego, sporty itd. Ladna plaza. Zdaje sie, ze nie ma klimy, tylko takie wiatraki, stad polecam go mlodym (ale i starsi tez sa zawsze zadowoleni). Hotel ogolnie bardzo spokojny, nie ma w nim tylko polskich turystow - tak jak pisalem, ma go tylko Orbis, a z tego biura jest malutko osob i zazwyczaj w hotelu jest 1, 2, max. 3 pary Polakow. Zdecydowana przewaga Francuzow. Polozenie hotelu tez bardzo dobre, blisko centrum miasta i w centrum rozrywek (jest naprzeciwko hotelu Tej Marhaba). Zatem do dyskotek jest po pare krokow, do promenady z 500 m, do mediny z 1,5 km. Bedziecie na pewno zadowoleni :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmijka Re: Coralia Club Sousse Palm Beach IP: 195.149.64.* 30.05.07, 13:14 Hej, w Sousse jest hotel Coralia Club Palm Inn a Coralia Palm Beach jest na Dżerbie. Coralia w Sousse jest 2* i ma ją w swojej ofercie Scanholiday np. Coralia z Dżerby jest chyba 4*, a różnice między nimi są widoczne. I rzeczywiście Coralia w Sousse z uwagi na warunki i cenę jest raczej dla młodych bo luksusów i udogodnień, zwłaszcza dla dzieci tam nie ma. Słyszałam, że obsługa i jedzenie ok. Poza tym przechodząc ulicą czy też na plaży widać było, że sporo turystów tam się kręciło. Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Coralia Club Sousse Palm Beach 31.05.07, 07:48 dziekuje zmijko za podpowiedzi wiem ze ten w sousse ma tylko 2 gwiazdki ale...jesli jest ok to mi to nie przeszkadza ;)) jedziemy z dzieckiem (maly jest super grzecznym i dostosowujacym sie do warunkow chlopcem-zaliczyl w tamtym roku rejs i wycieczke na Santorini i 1-dniowa wycieczke autem po kawalku Krety ;) ) - mam nadzieje ze jednak dla niego cos tam sie znajdzie a jesli nie to plaza wystarczy ;)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Coralia Club Sousse Palm Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 11:20 A my jedziemy tam 20 wrzesnia. Czy ktos jeszcze wybiera się w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Coralia Club Sousse Palm Beach 31.07.07, 14:30 to niestety miniemy sie i nic nie zdaze Ci przekazac ;) z Orbisu jedziecie do tego malo popularnego hotelu??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Coralia Club Sousse Palm Beach 31.05.07, 07:43 bardzo dziekuje za wyczerpujacy opis ;)) z tego co piszesz wynika ze nie jest zle - a wymagajacy nie jestesmy....w hotelu to zwykle spimy tylko....a co do dyskotek to nas raczej nie interesuje (dziecko) ale i nie przeszkadza nam tez to wcale.... jesli cos ciekawego przypomni Ci sie jeszcze to czekam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Coralia Club Sousse Palm Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:34 my wybieramy sie do tego hotelu od 13wrzesnia na tydzień :)) Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Coralia Club Sousse Palm Beach 08.06.07, 07:45 czyli mozemy sie spotkac...bedziemy w 2 tyg. naszego pobytu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś