Dodaj do ulubionych

Całusy Tunezyjczyków

IP: *.toya.net.pl 27.05.07, 01:20
Witam,
właśnie wróciłam z Hammametu i tak sie zastanawiam. Byl taki jeden animator,
ktory chodzil za mna i gdzie tylko mu sie udalo to mnie calowal: w ramie,
policzek, usta.
Slyszalam, ze to dla nich standard, bo to podrywacze itp. Czy to faktycznie
takie nic, czy jednak to nie jest zwyczajne zachowanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Całusy Tunezyjczyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 09:48
      w usta??? chyba bym mu mazaka przywaliła........i skończyłaby się jego
      namiętność do mnie
    • karolcia_24 Re: Całusy Tunezyjczyków 27.05.07, 23:45
      Nie to nie jest zwyczajne zachowanie! Czy oprocz w hotelu tez tak Cie
      calowali?? Nie sadze :D animatorzy to grupa zazwyczaj mlodych chlopcow ktorzy
      maja za zadanie zabawiac gosci (ale ze juz sie posuwaja do takiego calowania to
      przesadzaja)! Tak tez bylo w Twoim wypadku! Nie zaprzecze ze taki animator moze
      sie zakochac na zaboj w europejce jezeli to mialas na mysli!
      • Gość: Monia Re: Całusy Tunezyjczyków IP: *.toya.net.pl 27.05.07, 23:50
        Nie, tylko on mnie tak całowal! To faktycznie był młody, wesoły ale bardzo
        zdystansowany i nienarzucający się facet. Tym bardziej więc zdziwiły mnie te
        całusy.
        A jak mu sie raz udalo w usta-w ostatnim momentcie odwrocil polczek-to jak go
        spotkałam na basenie to podniosl rece do góry i krzyczał "yes!"
        Nie wiem jak on, ale ja nie moge o nim zapomniec i zastanawiam sie czy przez
        nasza rezydentke nie nawiazac z nim kontaktu. Jak myslisz?
    • Gość: Kasia Re: Całusy Tunezyjczyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 07:55
      Z tego co piszesz ciężko jest wywnioskować o co mu z tymi pocałunkami chodziło.
      Tunezyjczycy mają taki sposób bycia: są mili, przyjaźni, uśmiechają się,
      podrywają, ale...nie całują.
      Skoro Ciebie tak co krok całował to może faktycznie wpadłaś mu w oko. Jeśli
      masz na to ochotę, możesz spróbować poszukać z nim kontaktu. Jeśli to nie to,
      to już tam więcej nie pojedziesz::))A zyskać możesz...przyjaźn, romans, flirt?
      Powodzenia!
      • Gość: zmijka Re: Całusy Tunezyjczyków IP: 195.149.64.* 28.05.07, 09:14
        Wiesz obawiam się, że gdyby chodziło mu o coś więcej, to sam poszukałby z Tobą
        kontaktu np. biorąc nr telefonu. Myślę, że po prostu podobałaś mu się i był dla
        Ciebie milszy niż dla innych turystów. A z tym całowaniem to oni wcale nie są
        tacy powściągliwi. Nie zapominaj też, że turnusy zmieniają się co tydzień lub
        dwa więc..... Wiem, co mówię.
        Szczerze odradzam Ci zwracania się w tej sprawie do rezydentki. Możesz np.
        dowiedzieć się więcej o nim z tego forum, wyśledź kto jedzie do tego samego
        hotelu co Ty byłaś (najlepiej dziewczyny) i niech po powrocie powiedzą Ci jak
        się zachowywał.
        Oczywiście zrobisz jak zechcesz.
        pozdrawiam
    • razyroza Re: Całusy Tunezyjczyków 28.05.07, 09:44
      Monia, niestety Tunezyjczycy nie są powściągliwi. Choć oczywiście są różne
      przypadki. Byłam 2 lata temu w Sousse, więc wiem coś o tym.Jade w czerwcu do
      Hammamet. Jeśli chcesz moge spróbować wybadać go, jeśli będe w tym samym hotelu
      lub w pobliżu i uda mi się go znalezć. W którym hotelu byłaś? Jaby co pisz na
      mojego maila: ayse2@o2.pl
      • Gość: izka Re: Całusy Tunezyjczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:27
        A mnie osobiście wkurza takie obłapywanie i obcałowywanie.Dowodzi braku
        szacunku i wcale nie pociesza mnie fakt,że "tak" działam na mężczyzne,że musiał
        sie do tego posunąć.Tymbardziej, że arabskie kobiety to świętość i na takie
        zachowanie wzgledem nich absolutnie nikt nie może sobie pozwolić.Dlaczego więc
        Tunezyjczycy nie zależnie od wieku, profesji(niestety często to niziny)
        bezkarnie wyciągają rączki bez stresu że dostaną po buzi.Jeśli podobam się
        komuś i on mi , załóżmy nawet że jest to Arab jest wiele mniej prymitywnych
        sposobów by to okazać.Myśle,że to zwykłe chamskie wykorzystywanie naiwnośi
        turystek, a czy miłe to już kwestia gustu.
        • Gość: kasienka Re: Całusy Tunezyjczyków IP: *.adsl.hansenet.de 28.05.07, 10:38
          Jak nie chcecie tak byc traktowane to zachowujciesie jak damy. A nie jak naiwne
          panienki. Zapewniam, ze odpowiednie zachowanie i beda traktowac z szacunkiem.
          • gonia-65 Re: Całusy Tunezyjczyków 28.05.07, 11:01
            I tu się zgadzam z poprzedniczką. Wystarczy właściwe zachowanie i oni wobec
            ciebie będą również zachowywać się właściwie. Zależy na ile sobie pozwolisz, tak
            cię potraktują.
            • Gość: i Re: Całusy Tunezyjczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 12:47
              Problem w tym,że nawet zachowując sie jak dama jest się narażonym na tak
              specyficzną adoracje.Napewno pomaga ale wgruncie rzeczy tak specyficzna
              adoracja zależy od prostactwa amantów i milionom turystek, które poznali przed
              nami i które damami nie były:)
              • karolcia_24 Re: Całusy Tunezyjczyków 28.05.07, 13:54
                Monia ja wiem ze on tylko Ciebie calowal! Ale gdybys sie mu sprzeciwila to na
                Twoich oczach pewnie calowal by druga za pare dni! Musisz zrozumiec ze to ich
                praca(ale nie calowanie)! Ale nie wrzucam wszystkich Tunezyjczykow do jednego
                wora!! Nie proponuje do rezydenta bo nie pomoze tylko pewnie odradzi oni znaja
                ich od podszewki:) ale nie przecze ze Twoj animator jest dobrym chlopakiem i
                nie wykluczam ze sie zakochal :) jemu nie jest latwo znalezc kontakt z Toba bo
                niby jak!! Kontaktuj sie z dziewczynami ktore tam juz byly wczesniej w tym
                hotelu! Jesli on jest typowym podrywaczem to na pewno go zapamietaly! Co do
                rezydenta mozesz sprobowac(tylko ze mozesz sie spodziewac daj sobie dziewczyno
                spokoj on Ciebie nie chce tylko Twoich pieniedzy czy papierow) Powodzenia :)
                jak chcesz to pisz na maila gazetowego razem cos wymyslimy :)
                • Gość: Monia Re: Całusy Tunezyjczyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:28
                  Karolcia, napisałam.
    • Gość: K Re: Całusy Tunezyjczyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:12
      To normalne. Zobaczyl, że raz mu pozwoliłaś, to całował dalej. Nie robiłabym
      sobie z tego powodu nadziei.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka