Dodaj do ulubionych

Prima life safa ( Hammamet Yasmine)

IP: *.toya.net.pl 07.06.07, 12:11
Witam wszystkich!
Jadę tam 14.06. na 14 dni? Może ktoś leci też w tym samym czasie?
Jeżeli byliście wcześniej w tym hotelu napiszcie proszę co o nim sądziecie?
Życzę wszystkim udanych i pogodnych wakacji!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aga_zg1974 Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 15:16
      hejka
      my tam jedziemy ale jak ty akurat wrócisz . pozdrawiam aga
      • Gość: Tomaszek Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.Koszalin-pneta.Gawex.PL 12.06.07, 21:27
        Cześc!
        My też lecimy w tym czasie co Ty.
        Skąd lecisz i na ile czasu?
      • Gość: aga_zg1974 Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:30
        a powiedz mi jak z rezydentem spoko? jak animatorzy w jakich językach mówią?
    • Gość: Tomaszek Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.Koszalin-pneta.Gawex.PL 12.06.07, 21:26
      Cześc
      Ja lecę z żonką i 2 dzieci do tego Hotelu. Podobno dobry.
      życzę wszystkim udanego urlopu i wielu atrakcji.
      • Gość: darek Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 23:28
        a ja widzialem go podczas moich codziennych spacerow wieczornych po
        kolacji.lezy przy duzym placu i ma jakies 150 metrow do morza,z ulicy ladny,w
        srodku pewnie tez
        • Gość: Izka Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.chello.pl 18.06.07, 20:52
          Ja też tam jadę z moim tatą Adamem.
          • Gość: Izka Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.chello.pl 18.06.07, 20:55
            Lecimy tam 21 czerwca.Może ktoś jeszcze wtedy leci?(chodze do 4 klasy S.P.)
            • Gość: Olga Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 12:45
              Ja z wróciłam stamtąd tydzień temu było suuuuper
              • Gość: Izka Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.chello.pl 19.06.07, 13:39
                Olga czy gryzą tam komary?? Co zabrac do opalania??
                • Gość: Olga Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 15:10
                  Komary w nocy czasem po pokoju latały. Ale zabiłam i był spokuj. Do opalania
                  wzięłam 15-kę ale było nie za ciepło, nawet troche lało. Smiałam się że w
                  Polsce cieplej.
                • Gość: Olga Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 15:16
                  Iza a czy zamierzasz uczestniczyć w wycieczkach fakultatywnych? Ja byłam na
                  Saharze i na rejsie statkiem pirackim i było cudownie. Zaprzyjaźniłam się z
                  jednym z Piratów! Jakbyś była na tym rejsie to rób dużo zdjęć to może mi na
                  maila przyślesz bo ja mam tylko kilka zdjęć. Ja też Ci mogę parę zdjęć wysłać
                  dla rekonesansu Hammametu i w ogóle
                  • Gość: darek Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:32
                    hej ja tez bylem na statku,bylo super,mam sporo fotek,mieszkalem w
                    iberostar,troche zimniej tam niz w egipcie ale fajnie,pozdro
                    • Gość: Olga Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 09:30
                      Darek a mozesz mi zdjecia ze statku wysłać na miala? Zwłaszcza te na których
                      widać piratów? Plis Mój adres agao_k@interia.pl
                  • Gość: Izka Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.chello.pl 19.06.07, 21:05
                    Ola jak masz zdjęcia z Hammametu to możesz je przesłac na mojego maila:
                    izabela96@wp.pl
                    • Gość: Olga Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 09:31
                      Okej Izka nie ma sprawy zaraz Ci wyślę
                      • Gość: Izka Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.chello.pl 20.06.07, 14:37
                        OLGA! Bardzo dziękuję za fotki, są świetne. Mam ostanie pytanie czy mieliście
                        pokój z widokiem na morze?
                        • Gość: Olga Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:54
                          Mieliśmy pokój z widokiem na basen. Ale po 2 stronie korytarza mieli widok na
                          morze. Może będziecie mieli szczęście i dostaniecie taki z widokiem na morze.
                          Pytaj o co chcesz ja chętnie odpowiem na wszystkie pytania.Tylko o jedzeniu nic
                          nie wiem bo ja tam prawie nic nie jadłam bo nie miałam apetytu za bardzo.
                          • Gość: aga_zg1974 Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 15:50
                            a gdzie lądaowaliście w Monastirze? Jak długo jechaliście z lotniska do hotelu?
                            bo my jedziemy w nocy i zastanawiam się ile czasu to zajmie
                            • Gość: Olga Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 15:52
                              tak w Monastyrze i jechalismy ok 1,5 godziny do hotelu autokarem ale szybko
                              zlecialo
                              • Gość: aga_zg1974 Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 16:18
                                ok dzieki bardzo
                                • Gość: aga_zg1974 Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:33
                                  a powiedz mi jak z rezydentem spoko? jak animatorzy w jakich językach mówią?
                                  • Gość: Yasmine Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.pc.net.pl 20.06.07, 19:52
                                    Ja nie korzystałam z pomocy rezydentki ale z tego co wiem była skutecznie
                                    pomocna :). Prawie wszyscy animatorzy i animatorki mówią po angielsku, poza tym
                                    znają francuski a niektórzy jeszcze niemiecki i włoski :):).Życzę miłego urlopu
                                  • Gość: Olga Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.olbiecin.sdi.tpnet.pl 21.06.07, 09:10
                                    Rezydentka zjawiała się rzadko i nie zawracała głowy. Ale można było do niej
                                    pisać smsy jakby co i miała dyżur 3 razy w tygodniu. Ja z niej nie korzystałam.
                                    Animoatorzy znają francuski i arabski i parę słów po angielsku.
    • evelina.tunezja Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) 01.07.07, 22:20
      A był tam taki animator Rio ? Albo Ramzii ???
      • Gość: Gosia Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 22:17
        Tak było Rio albo jak kto woli Ramzii. Ja wróciłam z Prima Life Safa 1 lipca
        2007.
        Hotel jest godny polecenia. Jeśli ma ktoś jakies pytania chetnie odopowiem.
        • evelina.tunezja Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) 05.07.07, 14:11
          GOSIU ! A masz jakieś fotki tego animatora Rio ? Możesz mi wysłać na maila?
          Albo opisz go chociaż ... Jestem ciekawa czy to ten sam co z tamtym roku .
          • Gość: Gosia Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:32
            Tak, to ten sam. Rozmawialam z nim i jego kolegami i opowiadali mi.
            Zdjecia bede miała dopiero później, więc jak bedziesz chciała to moge Ci je
            przesłać, jak tylko je dostane.
            A kogo jeszcze znasz z tego hotelu z animatorów??
            • evelina.tunezja Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) 05.07.07, 15:33
              Znam jeszcze Michaela, Amine. Byli tacy w tym roku ?
            • evelina.tunezja Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) 05.07.07, 15:36
              A i bardzo proszę o zdjęcia, na maila z tego forum. Bardzo mi zależy. A Rio
              dobrze mówi po angielsku ? Bo jak ja byłam to gadałam z nim tylko kilka razy i
              odniosłam wrażenie, że tak średnio. Ale może się mylę, albo się doszkolił...
              • Gość: Gosia Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:27
                Rio podszkolił sie, teraz po angielsku mówi calkiem przyzwoicie. Myli, zreszta
                jak oni wszyscy, her z him.
                Michaela żadnego nie było. Natomiast obecnie pracują tam: DJ Mario, Aimen,
                Spider, Calimero, Amen, Foraja,Obelix (stazysta),Wazdi (nowy stazysta) i
                jeszcze paru, teraz nie pamietam ich ksywek. Szefem ich jest Chicco.
                Zdjęcia przesle Ci jak tylko je dostanę.
                A jak Ci bylo w Tunezji?? Może masz jakieś zdjęcia z poprzedniej wyprawy??
                Wyjeżdzasz może teraz do Tunezji, w jakims bliskim czasie??
                • evelina.tunezja Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) 06.07.07, 19:02
                  Dzięki za informacje :* Bardzo prosiłabym o te zdjęcia, tylko te z animatorami
                  oczywiście :P Ja mam z tamtego roku, więc jeśli chcesz mogę Ci wysłać. Z
                  animatorami mam tylko 4 :( Ale z ubiegłorocznej "ekipy" to się powtarza chyba
                  tylko Rio i chyba jeszcze Aimen, ale jego to nie jestem pewna, choć był taki o
                  podobnym imieniu :) W tamtym roku w Tunezji bawiłam się całkiem dobrze, choć
                  myślę, że teraz będzie jeszcze fajniej. Wyjeżdżam 12 lipca, już się nie mogę
                  doczekać ! A Ty planujesz tam jeszcze wrócić ? Jeszcze pytanie: są jakieś
                  animatorki z Polski? W tamtym roku były dwie. A wiesz może ile Rio ma lat ?
                  • Gość: Gosia Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:22
                    • Gość: Gosia Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:31
                      Hej. Jeszcze raz jedziesz do Safy?? Fajnie. Bardzo chetnie zobaczyłabym
                      zdjecia, jak możesz to wyślij mi na e-maila gouchaw@gmial.com
                      Rio z tego co wiem jak z nim rozmawiałam , to ma 27 lat. Wraz z moja
                      koleżanka , która jeszcze tam jest, nazwałysmy go lovelas. Bo jest bardzo
                      podobny do wszystkich amantów z brazylijskich seriali.
                      Wiesz co jak chcesz pogadac tak bardzo szczerze i od serca to pisz na moja
                      poczte.
                      Żadne polki tam nie pracują. Ja im troche pomagałam, bo wiem na czym ta praca
                      polega. jak będziesz w Safie to pozdrów ode mnie calą ekipę animatorów, powiedz
                      że od Gosii.
                      Pozdrawiam :*
    • evelina.tunezja Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) 03.07.07, 10:26
      up
    • evelina.tunezja Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) 06.07.07, 20:28
      Gosiu ! Sprawdź pocztę. Wysłałam fotki.
      • Gość: Gosia Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:35
        Juz sprawdzam. Zaraz sie wszystko okaze....
        • evelina.tunezja Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) 06.07.07, 21:41
          Mam nadzieję, że doszło.
      • Gość: Gosia Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:42
        Evelina, przepraszam podałam zły adres nie gouchaw@gmial.com Poprawny jest
        gouchaw@gmail.com
        Jak mozesz wyslij jeszcze raz. Przepraszam za kłopot.
        Buziaki
        • evelina.tunezja Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) 06.07.07, 21:44
          Nie ma problemu, już wysyłam .
          • Gość: Gosia Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:01
            Dzięki. Mam pytanko : czesto siedzisz na tym forum??
            Fajnie by było z kims tak pogadac...
            • evelina.tunezja Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) 06.07.07, 22:02
              No teraz przed wyjazdem to często. A pewnie jak wrócę to też :) Odpisałaś na
              maila ?
              • Gość: Gosia Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:32
                Tak odpisałam.
                Skoro jestes czesto a ja raczej tez wiec bedziemy mogly sobie spokojnie pogadac
                • uleska Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) 07.07.07, 14:57
                  WITAM
                  dostałam ofertę do tego hotelu na na 14.07 z Warszawy Tunezja na 2 tyg:
                  hotel Prima Life Safa 3***All inc., cena od osoby 2479zł, maluch 80zł. Maluch
                  ma niecałe 2 lata.Prosze o opinie czy jest to hotel w miarę dobry żeby wybrać
                  się z dzieckiem??Chętnie zobacze zdjęcia inna niż katalogowe.
                  • Gość: Gosia Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 15:57
                    Ja stwierdze, że to jest bardzo dobry hotel dla rodzin z dziećmi. Na moim
                    turnuisie było bardzo dużo takich osób (mieli dzieci, które miały mniej niz
                    roczek) i zawsze wszystko bylo dobrze.
                    Ja bym ta kwestią sie nie martwiła.
                    Po za tym hotel jest bardzo sympatyczny. Dobre jedzenie, czyste pokoje, miła
                    obsługa, w razie potrzeby sa ludzie aby pomóc.
                    Pozdrawiam i zycze miłego urlopu.
                  • Gość: Turysta Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.chello.pl 08.07.07, 21:23
                    Dodatkowe info i zdjęcia na:
                    www.tridentsol.com/primalife/
                    • evelina.tunezja Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) 08.07.07, 21:35
                      Gosiu ! Sprawdź pocztę !
                      • Gość: Gosia Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:12
                        ok :)
                        • evelina.tunezja Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) 10.07.07, 21:28
                          Do Gosi. POnownie sprawdź poczte.
                          • Gość: Gosia Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:22
                            Evelinka, baw sie dobrze!!!
                            Adres i wszystkie potrzebne dane przeslałam na poczte.
                            Udanego wyjazdu i duzo, duzo słoneczka.
                            Buźka :*
                            • Gość: LASTMINUTE Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.eximtours.pl 23.07.07, 15:35
                              DODATKOWO ZDJECIA www.lastminute-oferty.pl/709_3953526_hotel-
                              Prima_Life_Safa_Hammamet_Yasmine.html
                            • Gość: olaaaa Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 18:31
                              dziewczyny jestescie jeszcze na tym forum? chcialam z Wami pogadac,
                              chodzi o animatorow ;)
                              • Gość: gosc Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.broker.com.pl 10.10.07, 19:25
                                Ola o animatorach to rozmawia sie na forum ,,faceci z Tunezji '' tam zobacz jest
                                ciekawie heheh pozdrawiam
                                • Gość: olaaaa Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:22
                                  dzieki, zaraz tam zajrze :)
                                • Gość: olaaaa Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 17:49
                                  poogladalam tam pare topikow, ale nie znalazlam takiego dokladnie o
                                  safie. chodzi mi o animatorow z tego hotelu, odezwijcie sie
                                  dziewczyny, bede sprawdzac co jakis czas, czy jest odzew ;)
                                  pozdrawiam
                                  • elka73 Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) 11.10.07, 22:24
                                    Ja tam byłam i wróciłam 4 paźdz.A 3-go w nocy żegnałam znajomych-i
                                    jednego z animatorów/taki od salsy i aerobiku/ widziałam,jak machał
                                    na pa-pa jednej Pannie...Ach to zauroczenie...Mnie to przeraża...
                                    Ale to nie moja sprawa....
                                  • Gość: goucha Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 08:42
                                    Ja byłam w Safie i mozna powiedzieć, że dobrze znam animatorów z
                                    tego hotelu.
                                    Jak chcesz to pytaj, a ja spróbuje Ci pomoć...
                                    Pozdrawianm.
                                    • Gość: olaaaa Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 18:05
                                      ehh do mnie tez schodzil sie zegnac.. DJ Mario.. bylam w safie pod
                                      koniec sierpnia, utrzymywalismy potem kontakt telefoniczny, urwal
                                      sie na jakis czas, az wczoraj zadzwonil. nie odebralam. sama nie
                                      wiem czemu, nie wiem czy jest sens ciagnac taka 'znajomosc' na
                                      odleglosc, z reszta zaloze sie, ze on ma panienek mnostwo, co
                                      turnus :/ widzialyscie go z jakas panna? jak chcecie, to moze
                                      wymienmy sie mailami, bo nie chce tak na forum pisac mojej
                                      historii :P
                                      • Gość: goucha Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 09:04
                                        Hej!
                                        Jak chcesz pogadac to prywatnie to mozesz napisac na maila:
                                        gouchaw@gmail.com
                                        Czekam na wiadomości...
                                        • Gość: olaaaa Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 21:47
                                          dzieki, wyslalam maila ;)
                                      • Gość: gosc Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.chello.pl 18.10.07, 09:00
                                        hej olu mozesz podac tego maila, bo nie chcialabym pisac tutaj
                                    • Gość: gosc Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.chello.pl 18.10.07, 09:01
                                      masz moze namiary na asterixa????bylabym wdzieczna:(
                                      • Gość: olaaaa Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 17:26
                                        ola.pl@hotmail.com pisz :) niestety nie mam nr do Asterixa..
    • Gość: Jarek Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 10:41
      Witam - czy macie zdjęcia z tzw. STAREGO HAMMAMETU? Na mojej stronce jest tylko
      Jasmine. Jeżeli tak, to bardzo proszę o przysłanie do mnie.

Jarek
      tunezja2007.googlepages.com
      • Gość: gosc Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.chello.pl 18.10.07, 08:58
        czy ktos ma numer albo moze zalatwic do ktoregos z animatorow
        (najlepiej asterixa) z hotelu prima life safa???? bylabym wdzieczna
        • Gość: Jarek Re: Prima life safa ( Hammamet Yasmine) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 09:48
          Do animatorów nie mam, ale mam do hotelu www.checkhotel.eu/fr/hotel/1269.html

Pozdrawiam
          Jarek
          tunezja2007.googlepages.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka