Dodaj do ulubionych

Exim Tours pinie???

16.07.07, 23:07
Napiszcie coś na ich temat
Obserwuj wątek
    • naserek Re: Exim Tours pinie??? 16.07.07, 23:55
      Exim Tour to biuro turystyczne
      • gosiulka01 Re: Exim Tours pinie??? 17.07.07, 00:49
        Tyle to już wiem:) a coś konkretniejszego? Kto był na wczasach z tego biura
        podróży?? Jakie opinie??
      • gosiulka01 Re: Exim Tours opinie??? 17.07.07, 00:50
        Tyle to już wiem:) a coś konkretniejszego? Kto był na wczasach z tego biura
        podróży?? Jakie opinie??
        • mmarusia Re: Exim Tours opinie??? 17.07.07, 00:56
          Moja mama byla z Eximem na last w Egipcie.Bardzo chwali sobie wspolprace w nimi.
    • Gość: Ron Re: Exim Tours pinie??? IP: 89.234.220.* 17.07.07, 09:03
      Byłem z nimi w maju w Tunezji i wsjo było ok !!!
    • Gość: mili Re: Exim Tours pinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:25
      byłam z nimi i w Sousse i na Djerbie- polecam. Ja jestem w 100% zadowolona z
      ich obsługi.
      • gosiulka01 Re: Exim Tours pinie??? 17.07.07, 20:37
        a w jakim hotelu w Sousse? Bo ja będę w Blibane Residence???
    • Gość: mopsik76 Re: Exim Tours pinie??? IP: *.chello.pl 17.07.07, 21:04
      My lecimy z nimi 26.07 do hotelu Tour Khalef w Sousse. Mam nadzieję, że bedzie ok. Naczytałam się wielu opinii- jedne dobre jedne złe, i sama nie wiem kto to pisze czy konkurencja czy klienci. W każdym razie mam nadzieję ze będę zadowolona. A kiedy chcecie lecieć i gdzie?

K.
      • Gość: kosmos Re: Exim Tours pinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 21:06
        Hej, a my lecimy 28.07 do Prima Life Karawan. ktoś z Was leci tam też?
        • gosiulka01 Re: Exim Tours pinie??? 17.07.07, 21:29
          my lecimy 28 lipca z Katowic do Blibane Residence mam nadzieję, że będzie oki:)
      • Gość: a Re: Exim Tours pinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 21:55
        Ja mieszkałam w Marhabie- ale to ten sam kompleks hotelowy co Tour Khalef. Mój
        miał mniej gwiazdek. Ale z kompleksu byłam bardzo zadowolona. Fajne baseny,
        blisko plaży, jedzonko dobre,bardzo ładny ogród, wszędzie blisko...napewno
        bedziesz zadowolona z wyboru.
    • turhotel bla bla bla 17.07.07, 22:24
      taki wątek jak masło maślane
      • Gość: Tylko jedna BLA Re: bla bla bla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:54
        Czepiasz się jak kupa dupy!!!
        Jadą ludzie PIERWSZY raz, ze sraczką to się chcą dowiedzieć!
        Gó.. to daje bo każdy wyjazd to loteria!!!!
        Ale jak się im dobrze napisze to lepiej śpią!!!
        Pojadą z 15 razy to na takie "dziwne" pytania będą DORADZAĆ!!!!!
        • miskaj77 Re: bla bla bla 19.07.07, 22:29
          A ja też chciałabym się dowiedzieć cos na temat tego biura, bo własnie wybieram
          się do Tunezji i mam do wyboru albo z biura Exim lub Selectours. Może
          moglibyście mi coś doradzić co i jak?? Będę wdzięczna!!
          • Gość: aga Re: bla bla bla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 23:20
            majac do wyboru te 2 biura wybrałabym exima...moim zdaniem bardziej pewny...ale
            to oczywiście moje zdanie tylko

A co do przedmówców i zniesmaczenia wątkiem- jak wam sie nie podoba to po co
            wogole to czytacie...widocznie jest tyle zainteresowanych osob, które chcą
            pisac i odpowiadać na takie pytania...a zawse lepiej zapytac dwa razy wiecej w
            róznych źródłach informacji niz sie zastanawiac czy sie dobrze zrobiło...
            • miskaj77 Re: bla bla bla 20.07.07, 08:16
              Dzięki za informację. Każda wiadomość jest ważna i według mnie wszystko trzeba
              przeanalizować przed wyjazdem. Jeśli biuro jest w porządku to i więszkość
              opinii na jego temat jest ok. A zawsze przytrafi się coś, z czego ileś osób
              może nie być zadowolonych i z tego biorą się później takie skrajne opinie. Ja
              dlatego pytam również o opinie o tych biurach, bo cena wczasów w jednym z nich
              jest prawie 1tys.tańsza, tzn. w Selectours, a wyjazd prawie w jednym czasie.
              więc nie wiem, czy zaryzykować i pojechać na te tańsze i niby w 4* hotelu, czy
              odpuścić i dołozyć i pojechać z EXIMem.
              • Gość: aga Re: bla bla bla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 14:59
                az 1 tyś zł. to dość dużo jak za ten sam hotel-...powiem tak, ja jakies 2 tyg
                temu chciałam wykupić koniecznie lasta na dzień przed i sie okazalo że pomiedzy
                selectour a oasis była różnica w cenia jakies 150zł. w cenie n akożyść oasis.
                Ale to może było spowodowane tym ,że tamta ofertę znalałzłam już dzień pózniej:)
                • miskaj77 Re: bla bla bla 20.07.07, 15:02
                  ale 1 tys.zł różnicy bo dwa inne biura i ten drugi wyjazd zakwaterowanie w
                  hotelu marhaba club. Więc nie wiem, czy inny standard. Nie mam pojęcia dlaczego
                  taka różnica!!!
                • miskaj77 Re: bla bla bla 20.07.07, 15:38
                  różnica( 1tys.zł)pomiędzy tymi ofertami dotyczy w sumie 2 os. dorosłe+dziecko,
                  czyli na osobę ok.300zł!!!Sorki ale zapomniałam o tym napisać!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka