gwiazdeczka245 02.08.07, 09:52 Ktory z tych hoteli polecacie jako wyjazd na tydzien dla mlodych osob Marhaba czy Mouradi Skanes beach. Czy w marhabie lepiej wybrac Marhaba Clu czy tour khalef ? prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filosofka Re: Co wybrac ????? 02.08.07, 12:17 hej:) ja bylam w tym roku w Tej Marhaba w Sousse z BP Alfa star hotel bardzo mi odpowiadl bo jak dla mnie ma spoko polozenie blisko piszczystej plazy i niedaleko zabytkoej czesci miasta,smazne jedzenie bardzo dobra obsuga jak dla mnie wszystyko ok i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka245 Re: Co wybrac ????? 02.08.07, 13:13 mi chodzi o kompleks Marhaba, Marhaba club i tour Khalef. czy jest wart polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
chatti Re: Co wybrac ????? 02.08.07, 16:22 Bierz Marhabę Gwiadeczko, będziesz sie czuła jak w raju. Marhaba ma bajerancki basen a Tour Khalef nie... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka245 Re: Co wybrac ????? 02.08.07, 17:52 co do basenu to czytalam ze mona korzystac ze wszystkich bo to ten sam kompleks... chodzi mi o zakwaterowanie jest niewielka roznica w cenie tylko jak warunki. pani z biura podrozy Sun Fun poinformowala mnie ze Tour khalef jest bardziej wyeksploatowany niz marhaba, mimo tej 1 gwiazdki wiecej, z tym ze marhabe odnawiaja co jakis czas Odpowiedz Link Zgłoś