Gość: andy IP: *.rybnet.pl 30.08.07, 16:43 Właśnie wróciliśmy i służymy pomocą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietia27 Re: Corniche Palace - Pytajcie 31.08.07, 12:40 Witam Prosilbym o opinie o tym hotelu. Jak plaza i pokoje (czysto)? czy Jedzenie mozliwe. Czy gdzies nie daleko sa dyskoteki ? Jak z lezakami i miejscem ? Klimatyzacja działa? Dzieki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Corniche Palace - Pytajcie IP: *.rybnet.pl 31.08.07, 17:07 Hotel wg mnie 2 gwiazdki max. Pokoje na 4 piętrze w miarę odnowione. Klima działa, telewizja z polsatem 2 niekiedy. Internet wifi korytarzu recepcji.Pokoje sprzątane codziennie. Karaluchów nie widziałem w pokojach. Plaża raczej wąska, 10-15 metrów, średnoczysta, mogą pojawić się wodorosty i zmętnienie wody w zależności od kierunku wiatru. Jedzenie monotonne (szczególnie śniadania jajka smażone, ichnia mielonka, pomidowy, papryka, cruoscanty?, dzemy i jogurt) obiady i kolacje z wyborem dań. Co kto lubi. Mnie osobiście niezbyt smakowało. Drinki i napoje w all są cienkie. Piwo słabe, drinki z wódki rozcieńczanej( używana do drinków ma ok 25%)kolejki na kilka minut jezeli jest pełny hotel. Leżaki przy basenie i na plaży bezpłatne ale trzeba je sobie zarezerwować ręcznikiem rano (do 7.15). Dyskoteka jest w hotelu ale nie byłem. Miasto ogólnie śmierdzące jak każde miasto arabskie od Maroka po Zatokę Perską. Nudne. Na północ od hotelu Cap Blanc i piękne miejsce do kąpieli i obsrwacji dna. Za hotelem ładne wzgórze do spacerów i piękny widok na zatokę. Uwaga na górze więzienie i obszar częściowo wojskowy. Na północ od więzienia stary fort i widok na Cap Blanc.Taxi taniocha do centrum 1,5 do 1,8 DT. Ogólnie średnie miejsce za srednią kasę. Ja drugi raz bym tam juz nie pojechał. PS. Zrób zakupy w strefie u nas na lotnisku lub w Monastirze. Odpowiedz Link Zgłoś
naserek Re: Corniche Palace 31.08.07, 16:11 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22878&sortuj=6 Odpowiedz Link Zgłoś