Gość: ruda IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.07, 10:50 witam! Może ktoś go poznał i może mi napisać co u niego słychać, no i co o nim sądzi dzięki za odpowiedzi pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paula Re: kiki z primasol golden beach IP: 83.238.23.* 28.10.07, 19:15 witam, a kiedy byłaś w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: kiki z primasol golden beach IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.07, 21:53 witam byliśmy tam z rodzinką w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: kiki z primasol golden beach IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.07, 22:04 a ty też byłaś poznałaś go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: kiki z primasol golden beach IP: 83.238.23.* 29.10.07, 22:13 nie,nie byłam, ale szukam kogoś kto był we wrześniu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
osa07 Re: kiki z primasol golden beach 30.10.07, 08:27 ja byłam w tym hotelu ostatni tydzień sierpnia, napiszcie mi który to ten kiki bo wszystkich dobrze pamiętam tylko ucieka mi który jak się zwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: kiki z primasol golden beach IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.07, 21:11 witam kiki to animator często wateraerobic, dj, na głowie irokez, mieszka w monastir pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: kiki z primasol golden beach IP: *.terminus.pl 03.11.07, 19:17 dziewczyny napiszcie wszystko o tym hotelu wybieram sie tam na przyszly rok z rodzinka ze skana, czy jestescie zadowolone, jak pokoje jedzonko otoczenie baseny , chetnie tez poprosze o zdjecia , jezeli ktos bedzie chetny podam adres mailowy pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
osa07 Re: kiki z primasol golden beach 04.11.07, 15:10 z irokezem nie widziałam tam żadnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: kiki z primasol golden beach IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.07, 18:39 witam być może zmienił fryzurę. Co do hotelu lecieliśmy ze scanem hotel bardzo fajny nie mieliśmy zadnego problemu z pokojami obsługa też ok. Animatorzy robili bardzo fajne pokazy tak naprawdę nie ma po co wychodzić na miasto wszystko jest w hotelu. Jedzenie pod koniec troche się nudzi ale tak ogólnie hotel i scan ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: kiki z primasol golden beach IP: *.terminus.pl 04.11.07, 19:15 dziekuje za informacje pozdrawiam papapapapa Odpowiedz Link Zgłoś