e.masior 21.12.07, 13:28 Witam Prosze o radę, który z hoteli w Tunezji wybrać na pobyt z czterolatkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Marilla czy Paradise Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 20:44 radziłabym Paradis Palace, ze względu na to ,że jest czysty , świeżo odnowiony, ma bardzo dobre opinie (choć ten drugi też całkiem niezłe);ja wybrałam Paradis Palace, na pewno będzie super!:-) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Marilla czy Paradise Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 21:02 czy moglabys powiedziec cos wiecje o hotelu Paradis? bylo wrato? wybieram sie tamw czerwcu i nie wiem czy dobrze wybrala prosze odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
e.masior Re: Marilla czy Paradise Palace 02.01.08, 13:03 Witam Którego czerwca wybierasz sie do tego hotelu i może wiesz coś o nim więcej. Najbardziej interesuje mnie gdzie wychodzą okna przez które nie widac morza lub basenu?? Bardzo proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana J. Re: Marilla czy Paradise Palace IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 02.01.08, 17:07 Wrzuć nazwę i miasto do googli. Wszystkiego się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Marilla czy Paradise Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 18:02 ja wybrałam Paradis, ale moje dzieci są już duże - mam nadzieję że wybór jest dobry. Wylot 19.06.08 Odpowiedz Link Zgłoś
eni_gma Re: Marilla czy Paradise Palace 09.01.08, 13:42 Witam Ja też od 19.06, z jakiego lotniska lecisz i z jakiego biura?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś