Dodaj do ulubionych

Hotel Royal Jinene w czerwcu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 20:12
Wybieramy się w czerwcu do tego hotelu z dziećmi, czy był ktoś w nim
w zeszłym roku i jakie wrażenia?
Obserwuj wątek
    • roberthans Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu 06.02.08, 12:21
      witam. Ja wylatuje z Poznania 12.06 08 do tego hotelu z zoną i 3-letnia córką
      ,trochę czytałem na forum o tym hotelu.
      • Gość: j___K Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 16:49
        cześć!wypowiedzi na forum sa bardzo zróżnicowane.nie wiem czy to był
        dobry wybór@z jakim biurem lecisz?
        • Gość: renste Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.chello.pl 08.02.08, 12:28
          My wybieramy się 29 maja z Krakowa.
          Czytałam różne opinie,ale jestem dobrej mysli.
          Generalnie hotel dostaje oceny 3+,ale każdy oczekuje czegoś
          innego.Rodziny z dziećmi były raczej zadowolone(ja jadę z dwójką 3 i
          10 lat).
        • Gość: roberthans Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.icpnet.pl 08.02.08, 15:03
          cześć. lecę z biura Oasis
          • Gość: j__k Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 17:11

Witam! my również lecimy z oazisem,pierwszy raz zreztą,mam
            nadzieję,że się nie zawiedziemy.
            • Gość: renste Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.chello.pl 08.02.08, 19:50
              My też z Oasisem:).Z Krakowa.
              • Gość: renste Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.chello.pl 08.02.08, 19:52
                Czy wiecie coś na temat godziny wylotów?
                Słyszałam,że w tym biurze wylot jest w późnych godzinach wieczornych
                pierwszego dnia wycieczki,za to powrót raczej popołudniem.
                • Gość: roberthans Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.icpnet.pl 08.02.08, 20:05
                  witam. wylot raczej koło 20:00 tak słyszałem .Mam pytanie cz lecicie 12/06.
                  • Gość: j__k Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 17:14
                    Hej.Lecimy 19.06 z krakowqa
                    • Gość: renste Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.chello.pl 11.02.08, 09:49
                      My lecimy jeszcze w maju.29 maja dokładnie:).
          • Gość: RoSs Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.static.akk.net.pl 14.04.08, 10:15
            z 3 letnim :) chlopcem :).
            Leci ktos z KAtowic ????
            • Gość: Mira Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 22:31
              Witaj.. My lecimy z Katowic w nocy 11.06 z biura Oasis, rodzice i
              synek który we wrześniu skończy 4 latka:)
              • Gość: roberthans Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.icpnet.pl 17.04.08, 20:12
                Witam,ja lecę 11.06 z Poznania. Z żoną i córeczką 3 lata.
                • Gość: Mira Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 23:42
                  więc pewnie się spotkamy w hotelu zależy o której będziecie na
                  miejscu:) u nas lot teoretycznie o 23.00 11.06 z Katowic ale nie do
                  końca wiadomo czy to tak będzie:)
                  szukamy towarzystwa dla naszego syna i dla siebie przy okazji też:)
                  Pozdrawiam Mirka ( mira-k@tlen.pl)
                  • Gość: RoSs Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.static.akk.net.pl 21.04.08, 08:00
                    Podejrzewam ze godzina wylotu juz sie zmienila bo na dzien 19.04
                    wylot z Katowic do tunezji jest 12.06 o godzinie 00:30
                    ross1@poczta.fm
              • Gość: RoSs Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.static.akk.net.pl 21.04.08, 07:56
                My z oasis lecimy 12.06 o godzinie 00:30 :) na 7 dni.
    • ala_kott Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu 11.02.08, 19:42
      Bardzo przyjemny hotel: travelzone.pl/hotele/tunezja/royal-jinene.html
      mile wspomnienia!!
      • Gość: j__k Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 20:15
        Cześć!Możesz coś więcej powiedzieć o tym hotelu,proszę?Część fotek
        jest mało zachęcająca!
        • Gość: ROMDER Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 08:53
          Byłem w tym hotelu rok temu w lutym. Widok na morze, z ROYAL JINENE
          jest poprzedzony widokiem na stojące rudery i niezagospodarowany
          teren. Do morza trzeba przejść wzdłóż boiska do siatkówki - kortu
          tenisowego około 200 m. W tym samym kompleksie jest hotel JINENE i
          ROYAL JINENE - mają wspólny basen, oddzielne stołówki. Na
          przychotelowym terenie jest czysto. Jest kryty basen.
    • Gość: norek Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 13:03
      Wybieram sią do tego hotelu w sierpniu.
      • Gość: ewam Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 15:42
        Witam! my jedziemy do tego hotelu 21.maja wylot z poznania 20.00 na
        miejscu 22,55 ! chcielismy jechac 29 ale o tydz szybciej cena byla
        200zl tansza , promocyjna
        • renste do Ewam 02.03.08, 17:46
          O,my będziemy w tym hotelu od 29 maja:))).Na pewno się spotkamy:).
          Jedziemy z dwójką dzieci-2,5 latek i 10 letnia dziewczynka:).
      • Gość: m Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 16:20
        a ktorego sierpnia?
    • Gość: RoSs Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.static.akk.net.pl 14.04.08, 10:13
      Witam ja tez w tym roku wybieram sie tam z dzieckiem 12.06 - 18-06
      • Gość: ewab Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.08, 11:04
        Witam sertdecznie,
        ja również wybieram sie do hotelu Royal Jinene 12 czerwca z Gdańska
        wraz z mężem i 3 letnią córeczką.Mam obawy co do hotelu bo
        naczytałam się różnych opinii ale większość jest na plus więc może
        będzie ok.
        • Gość: RoSs Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.static.akk.net.pl 07.05.08, 18:43
          Bedzie dobrze :))))
      • Gość: ewab Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.eranet.pl 07.05.08, 21:50
        Ja również wybieram się do hotelu Royal Jinene 12 czerwca z gdańska
        wraz z mężem i 3 letnią córeczka.
    • Gość: Karolina Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 13:55
      Witam:)
      Wątek spadł mi z nieba;)
      Wie ktos moze,jak daleko od portu el kantaoui i sousse jest polozony
      ten hotel???Usiluje znalezc na mapie polozenie-bez pozytywnych
      rezultatów.Czy jest to tzw.wygwizdów???Zero knajpek,jakiegoś centrum
      życia???Ale najbardziej interesuje mnie odleglosc od portu.
      Pozdrawiam.
      • Gość: ewam do remste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 14:19
        no niestety chyba sie nie spotkamy bo my lecimy 21maja na 7dni wiec
        28 koniec wakacji pozdrawiam
        jak tylko wrocimy damy tu znac co i jak
        • ewatr Re: Royal Jinene w czerwcu 15.04.08, 08:40
          Wybieram się z mężem i 6 letną córeczką 26.06 na 2 tygodnie.
          Sporo opinie jest na wakacje.pl
          Mnie przekonała Pani z którą pisałam- była z 2 dzieci w czerwcu i ma
          bardzo dobre wspomnienia.
          Grunt to pozytywne nastawienie :)))
          • Gość: marco Re: Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 10:49
            www.travelzone.pl/hotele/tunezja/royal-jinene.html
            • Gość: Margaretka Re: Royal Jinene w czerwcu IP: *.gprs.plus.pl 01.05.08, 22:14
              Witam;-) a My z męzusiem wylatujemy z Katowic 28.05 do tego hotelu.
              Mam nadzieje, że do tego czsu ktoś jeszcze podzieli się rzetelnymi
              informacjami o nim... POZDROWIONKA!!!!
              • Gość: renste Re: Royal Jinene w czerwcu IP: *.chello.pl 08.05.08, 13:06

My też lecimy 28 maja do tego hotelu:).Pewnie z lotniska pojedziemy
                jednym autobusem:).Przylot do Monastiru mamy ok.3 rano nie pamiętam
                dokładnie.Lecimy z Krakowa:).
                • Gość: renste Re: Royal Jinene w czerwcu IP: *.chello.pl 08.05.08, 13:23
                  Już sprzwdziłam dokładnie.Mamy być w Monastirze 0.55 czyli nie
                  pojedziemy jednym transferem bo z Katowic przylot jest o godzinę
                  wcześniej:).
                  Ale w hotelu pewnie będziemy się mijać:).
                  • Gość: Margaretka Re: Royal Jinene w czerwcu IP: *.gprs.plus.pl 10.05.08, 21:57
                    Hi hi to znaczy, że wyhaczymy lesze pokoje!!! No chyba, że bardzo
                    chcecie to Wam jeden superaśny zostawimy:))))
                    • Gość: renste Re: Royal Jinene w czerwcu IP: *.chello.pl 11.05.08, 12:18
                      My mamy dużą czwórkę:)))))),napiwek w paszporcie już
                      przygotowany.Mam nadzieję,że pokóhj na nas czeka i nie będzie
                      niespodzianek nocą:))).
                      • Gość: Margaretka Re: Royal Jinene w czerwcu IP: *.gprs.plus.pl 11.05.08, 17:12
                        Ech... To my skromnie we dwójkę...romantyczna podróż poślubna... Ale
                        Wy silną grupą na pewno wywalczycie pokój wilekości Błoni:)))
                        • Gość: ola Re: Royal Jinene w czerwcu IP: 83.238.13.* 13.05.08, 12:07
                          A czy ktoś był tam w ostatnim czasie ?
                          Moja znajoma była w czerwcu, ale 2 lata temu i wspomina bardzo
                          dobrze.
                          Jednak wiele się mogło zmienić...
                          • Gość: ewam Wrocilismy z Royal Jinen IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.05.08, 11:10
                            HEJ WŁASNIE WCZORAJ WROCILISMY Z TEGO HOTELU , HOTEL LADNY ZADBANY ,
                            MILA OBSDŁUGA , DOBRE JEDZENIE , ZABAWY PRZY BASENIE ALEEE BASEN
                            KRYTY ZAMKNIETY O 20 I GŁOWNY COS TEZ KOLO 21 POZNIEJ NIEMOZNA SIE
                            KAPAC BO CHLORUJA WODE MALO ZABWA I MALO ATRAKCJI W SAMYM ROYALU BO
                            WIECJE JEST W JINENE ALE OCZYWISCIE WSPOLNIE SIE KORZYSTA! MY
                            JESTESMY MIMO TO BARDZO ZADOWOLENI !
                            JAK MASZ OPCJE ALL TO JUZ CLAKIEM SUPERRR NIE TRACISZ NA NIC KASY
                            BOJEDZENIA I PICIA MASZ DO WOLI
                            LEZAKI PRZY PLAZY I BASENIE BEZPLATNE
                            NIE DAWJACIE W LAPE ZA LADNY POKOJ BO I TAK NIE DOSTANIECIE MAJA JUZ
                            TO PRZYDZIELONE WIEC PO CO ! DALISMY 20 DOLAROW NA 2 PARY I CO MY
                            MIELISMY WZGLEDY Z WIDOKIEM NA MORZE I NA TE OKROPNE KRZAKI POD ALE
                            NA TO NIE PARZYLISMY :) A ZNAJMOWI WIDOK NA DACH I SCHODY KUCHENNE I
                            WIELKI HAŁAS

ALE UPRZEDZAM KTO JEDZIE Z OASIS JESLI MACIE POZNY PRZYJAZD LUB
                            WYLOT BIERZCIE JEDZIENIE BO NIE DOSTANIECIE NIC GLODNI
                            PRZYJECHALISMY I GLODNI WRCASLIMSY PRZYLOT MIELISMY OK22 - 23 W
                            HOTELU I WYJAZD Z HOTELU 3,45 MIALA BYC KAWA I JEDZENIE TYPU
                            DROZDZOWKA NIE BYLO NIC
                            • Gość: Margaretka Royal Jinene IP: *.gprs.plus.pl 20.06.08, 10:51
                              Witam;-) Wróciliśmy na początku czerwca z Hotelu Royal Jinene. Pobyt
                              był fantastyczny. Co to hotelu to chyba można było trafić gorzej.
                              Codzienie sprzatany, obsługa bardzo miła. Jedzenie tez niczego
                              sobie. Oczywiście zostawiliśmy w Recepcji mały napiwek i widok
                              trafił nam sie najlepszy z możliwych czyli na basen ze ślicznym
                              morzem w tle. Osoby z naszego lotu z innego hotelu 4 gwiazdkowego
                              opowiadały nam o karaluchach i szarańczach, natomiast w Royal Jinene
                              nic takiego nam sie nie zdarzylo. Wersja All rządzi. Podpatrzyliśmy
                              ceny napojów to okolo 2.4 dinara za malusią colę. Natomiast jeśli
                              chodzi o plażę to o szerokiej mozna zaponieć. Ale ta ktora jest,
                              jest czysta z mięciutkim piaskiem ale bardzo wąska. Mimo to grabiona
                              codziennie i ogólnie zadbana. No i niestety za materace życzą sobie
                              2 dinarki za osobę.
                              • Gość: ewa Re: do Margeretka IP: *.chello.pl 21.06.08, 16:00
                                a jak było z dostępnością leżaków i parasoli na tej wąziutkiej
                                plaży ?
                                bo boję się, że nawet jeśli są to po prostu nie ma ich gdzie
                                ustawiać, bo pewnie mieści się tylko 1 rząd ?
                                A może dobra by była opcja posiadania własnego parasola i rozłożenia
                                się troszkę dalej- podobno kawałek dalej plaża jest już szersza- czy
                                to prawda i czy jest to wtedy już plaża publiczna?

a leżaki i parasole przy basenie: czy jest ich dużo i czy są płatne ?

ile daliście w recepcji za ten fajny pokój ?

dzieki za odp. pozdrawiam
                                • Gość: Margaretka Re: Do Ewa IP: *.gprs.plus.pl 12.07.08, 20:56
                                  No więc co do dostępności leżaków nad basenem to bywalo cieżko.
                                  Wiekszośc ludzi rzucając rano reczniki rezerwowało je sobie na cały
                                  dzien. Dokładnie tak samo na plaży. No a co do plaży to faktycznie
                                  mieści sie tam jeden rząd leżaków, ale zaraz przy plazy tez jest
                                  srawek trawki gdzie są leżaki. Myśle, że opcja posiadania wlasnego
                                  parasola jest zbędna, leżaków tez powinno dla wszystkich starczyć.
                                  Leżaki nie są platne, natomiast materace już tak,a dokładnie 2
                                  Dinary za jeden. Oczywiście w sezonie.
                                  • ewatr Re: do Margeretka 13.07.08, 11:02
                                    dzięki za info :)))
                                    ja już wróciłam (10.07) i zarówno na basenie jak i na plaży nie
                                    miałam kłopotów z leżakami.
                                    Budziliśmy się ok.8:00-8:30, jedliśmy śniadankko i ok.9:00 leżaki
                                    były jeszcze wolne.
                                    Polecam hotel Royal Jinene w 100%- to były naprawdę wspaniałe udane
                                    wakacje :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka