Gość: J_arek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 20:12 Wybieramy się w czerwcu do tego hotelu z dziećmi, czy był ktoś w nim w zeszłym roku i jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberthans Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu 06.02.08, 12:21 witam. Ja wylatuje z Poznania 12.06 08 do tego hotelu z zoną i 3-letnia córką ,trochę czytałem na forum o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j___K Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 16:49 cześć!wypowiedzi na forum sa bardzo zróżnicowane.nie wiem czy to był dobry wybór@z jakim biurem lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renste Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.chello.pl 08.02.08, 12:28 My wybieramy się 29 maja z Krakowa. Czytałam różne opinie,ale jestem dobrej mysli. Generalnie hotel dostaje oceny 3+,ale każdy oczekuje czegoś innego.Rodziny z dziećmi były raczej zadowolone(ja jadę z dwójką 3 i 10 lat). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberthans Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.icpnet.pl 08.02.08, 15:03 cześć. lecę z biura Oasis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j__k Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 17:11 Witam! my również lecimy z oazisem,pierwszy raz zreztą,mam nadzieję,że się nie zawiedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renste Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.chello.pl 08.02.08, 19:50 My też z Oasisem:).Z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renste Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.chello.pl 08.02.08, 19:52 Czy wiecie coś na temat godziny wylotów? Słyszałam,że w tym biurze wylot jest w późnych godzinach wieczornych pierwszego dnia wycieczki,za to powrót raczej popołudniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberthans Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.icpnet.pl 08.02.08, 20:05 witam. wylot raczej koło 20:00 tak słyszałem .Mam pytanie cz lecicie 12/06. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j__k Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 17:14 Hej.Lecimy 19.06 z krakowqa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renste Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.chello.pl 11.02.08, 09:49 My lecimy jeszcze w maju.29 maja dokładnie:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoSs Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.static.akk.net.pl 14.04.08, 10:15 z 3 letnim :) chlopcem :). Leci ktos z KAtowic ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 22:31 Witaj.. My lecimy z Katowic w nocy 11.06 z biura Oasis, rodzice i synek który we wrześniu skończy 4 latka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberthans Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.icpnet.pl 17.04.08, 20:12 Witam,ja lecę 11.06 z Poznania. Z żoną i córeczką 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 23:42 więc pewnie się spotkamy w hotelu zależy o której będziecie na miejscu:) u nas lot teoretycznie o 23.00 11.06 z Katowic ale nie do końca wiadomo czy to tak będzie:) szukamy towarzystwa dla naszego syna i dla siebie przy okazji też:) Pozdrawiam Mirka ( mira-k@tlen.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoSs Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.static.akk.net.pl 21.04.08, 08:00 Podejrzewam ze godzina wylotu juz sie zmienila bo na dzien 19.04 wylot z Katowic do tunezji jest 12.06 o godzinie 00:30 ross1@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoSs Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.static.akk.net.pl 21.04.08, 07:56 My z oasis lecimy 12.06 o godzinie 00:30 :) na 7 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
ala_kott Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu 11.02.08, 19:42 Bardzo przyjemny hotel: travelzone.pl/hotele/tunezja/royal-jinene.html mile wspomnienia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j__k Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 20:15 Cześć!Możesz coś więcej powiedzieć o tym hotelu,proszę?Część fotek jest mało zachęcająca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMDER Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 08:53 Byłem w tym hotelu rok temu w lutym. Widok na morze, z ROYAL JINENE jest poprzedzony widokiem na stojące rudery i niezagospodarowany teren. Do morza trzeba przejść wzdłóż boiska do siatkówki - kortu tenisowego około 200 m. W tym samym kompleksie jest hotel JINENE i ROYAL JINENE - mają wspólny basen, oddzielne stołówki. Na przychotelowym terenie jest czysto. Jest kryty basen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 13:03 Wybieram sią do tego hotelu w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 15:42 Witam! my jedziemy do tego hotelu 21.maja wylot z poznania 20.00 na miejscu 22,55 ! chcielismy jechac 29 ale o tydz szybciej cena byla 200zl tansza , promocyjna Odpowiedz Link Zgłoś
renste do Ewam 02.03.08, 17:46 O,my będziemy w tym hotelu od 29 maja:))).Na pewno się spotkamy:). Jedziemy z dwójką dzieci-2,5 latek i 10 letnia dziewczynka:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 16:20 a ktorego sierpnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoSs Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.static.akk.net.pl 14.04.08, 10:13 Witam ja tez w tym roku wybieram sie tam z dzieckiem 12.06 - 18-06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewab Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.08, 11:04 Witam sertdecznie, ja również wybieram sie do hotelu Royal Jinene 12 czerwca z Gdańska wraz z mężem i 3 letnią córeczką.Mam obawy co do hotelu bo naczytałam się różnych opinii ale większość jest na plus więc może będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoSs Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.static.akk.net.pl 07.05.08, 18:43 Bedzie dobrze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewab Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.eranet.pl 07.05.08, 21:50 Ja również wybieram się do hotelu Royal Jinene 12 czerwca z gdańska wraz z mężem i 3 letnią córeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Hotel Royal Jinene w czerwcu IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 13:55 Witam:) Wątek spadł mi z nieba;) Wie ktos moze,jak daleko od portu el kantaoui i sousse jest polozony ten hotel???Usiluje znalezc na mapie polozenie-bez pozytywnych rezultatów.Czy jest to tzw.wygwizdów???Zero knajpek,jakiegoś centrum życia???Ale najbardziej interesuje mnie odleglosc od portu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam do remste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 14:19 no niestety chyba sie nie spotkamy bo my lecimy 21maja na 7dni wiec 28 koniec wakacji pozdrawiam jak tylko wrocimy damy tu znac co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: Royal Jinene w czerwcu 15.04.08, 08:40 Wybieram się z mężem i 6 letną córeczką 26.06 na 2 tygodnie. Sporo opinie jest na wakacje.pl Mnie przekonała Pani z którą pisałam- była z 2 dzieci w czerwcu i ma bardzo dobre wspomnienia. Grunt to pozytywne nastawienie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Royal Jinene w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 10:49 www.travelzone.pl/hotele/tunezja/royal-jinene.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaretka Re: Royal Jinene w czerwcu IP: *.gprs.plus.pl 01.05.08, 22:14 Witam;-) a My z męzusiem wylatujemy z Katowic 28.05 do tego hotelu. Mam nadzieje, że do tego czsu ktoś jeszcze podzieli się rzetelnymi informacjami o nim... POZDROWIONKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renste Re: Royal Jinene w czerwcu IP: *.chello.pl 08.05.08, 13:06 My też lecimy 28 maja do tego hotelu:).Pewnie z lotniska pojedziemy jednym autobusem:).Przylot do Monastiru mamy ok.3 rano nie pamiętam dokładnie.Lecimy z Krakowa:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renste Re: Royal Jinene w czerwcu IP: *.chello.pl 08.05.08, 13:23 Już sprzwdziłam dokładnie.Mamy być w Monastirze 0.55 czyli nie pojedziemy jednym transferem bo z Katowic przylot jest o godzinę wcześniej:). Ale w hotelu pewnie będziemy się mijać:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaretka Re: Royal Jinene w czerwcu IP: *.gprs.plus.pl 10.05.08, 21:57 Hi hi to znaczy, że wyhaczymy lesze pokoje!!! No chyba, że bardzo chcecie to Wam jeden superaśny zostawimy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renste Re: Royal Jinene w czerwcu IP: *.chello.pl 11.05.08, 12:18 My mamy dużą czwórkę:)))))),napiwek w paszporcie już przygotowany.Mam nadzieję,że pokóhj na nas czeka i nie będzie niespodzianek nocą:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaretka Re: Royal Jinene w czerwcu IP: *.gprs.plus.pl 11.05.08, 17:12 Ech... To my skromnie we dwójkę...romantyczna podróż poślubna... Ale Wy silną grupą na pewno wywalczycie pokój wilekości Błoni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Royal Jinene w czerwcu IP: 83.238.13.* 13.05.08, 12:07 A czy ktoś był tam w ostatnim czasie ? Moja znajoma była w czerwcu, ale 2 lata temu i wspomina bardzo dobrze. Jednak wiele się mogło zmienić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam Wrocilismy z Royal Jinen IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.05.08, 11:10 HEJ WŁASNIE WCZORAJ WROCILISMY Z TEGO HOTELU , HOTEL LADNY ZADBANY , MILA OBSDŁUGA , DOBRE JEDZENIE , ZABAWY PRZY BASENIE ALEEE BASEN KRYTY ZAMKNIETY O 20 I GŁOWNY COS TEZ KOLO 21 POZNIEJ NIEMOZNA SIE KAPAC BO CHLORUJA WODE MALO ZABWA I MALO ATRAKCJI W SAMYM ROYALU BO WIECJE JEST W JINENE ALE OCZYWISCIE WSPOLNIE SIE KORZYSTA! MY JESTESMY MIMO TO BARDZO ZADOWOLENI ! JAK MASZ OPCJE ALL TO JUZ CLAKIEM SUPERRR NIE TRACISZ NA NIC KASY BOJEDZENIA I PICIA MASZ DO WOLI LEZAKI PRZY PLAZY I BASENIE BEZPLATNE NIE DAWJACIE W LAPE ZA LADNY POKOJ BO I TAK NIE DOSTANIECIE MAJA JUZ TO PRZYDZIELONE WIEC PO CO ! DALISMY 20 DOLAROW NA 2 PARY I CO MY MIELISMY WZGLEDY Z WIDOKIEM NA MORZE I NA TE OKROPNE KRZAKI POD ALE NA TO NIE PARZYLISMY :) A ZNAJMOWI WIDOK NA DACH I SCHODY KUCHENNE I WIELKI HAŁAS ALE UPRZEDZAM KTO JEDZIE Z OASIS JESLI MACIE POZNY PRZYJAZD LUB WYLOT BIERZCIE JEDZIENIE BO NIE DOSTANIECIE NIC GLODNI PRZYJECHALISMY I GLODNI WRCASLIMSY PRZYLOT MIELISMY OK22 - 23 W HOTELU I WYJAZD Z HOTELU 3,45 MIALA BYC KAWA I JEDZENIE TYPU DROZDZOWKA NIE BYLO NIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaretka Royal Jinene IP: *.gprs.plus.pl 20.06.08, 10:51 Witam;-) Wróciliśmy na początku czerwca z Hotelu Royal Jinene. Pobyt był fantastyczny. Co to hotelu to chyba można było trafić gorzej. Codzienie sprzatany, obsługa bardzo miła. Jedzenie tez niczego sobie. Oczywiście zostawiliśmy w Recepcji mały napiwek i widok trafił nam sie najlepszy z możliwych czyli na basen ze ślicznym morzem w tle. Osoby z naszego lotu z innego hotelu 4 gwiazdkowego opowiadały nam o karaluchach i szarańczach, natomiast w Royal Jinene nic takiego nam sie nie zdarzylo. Wersja All rządzi. Podpatrzyliśmy ceny napojów to okolo 2.4 dinara za malusią colę. Natomiast jeśli chodzi o plażę to o szerokiej mozna zaponieć. Ale ta ktora jest, jest czysta z mięciutkim piaskiem ale bardzo wąska. Mimo to grabiona codziennie i ogólnie zadbana. No i niestety za materace życzą sobie 2 dinarki za osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: do Margeretka IP: *.chello.pl 21.06.08, 16:00 a jak było z dostępnością leżaków i parasoli na tej wąziutkiej plaży ? bo boję się, że nawet jeśli są to po prostu nie ma ich gdzie ustawiać, bo pewnie mieści się tylko 1 rząd ? A może dobra by była opcja posiadania własnego parasola i rozłożenia się troszkę dalej- podobno kawałek dalej plaża jest już szersza- czy to prawda i czy jest to wtedy już plaża publiczna? a leżaki i parasole przy basenie: czy jest ich dużo i czy są płatne ? ile daliście w recepcji za ten fajny pokój ? dzieki za odp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaretka Re: Do Ewa IP: *.gprs.plus.pl 12.07.08, 20:56 No więc co do dostępności leżaków nad basenem to bywalo cieżko. Wiekszośc ludzi rzucając rano reczniki rezerwowało je sobie na cały dzien. Dokładnie tak samo na plaży. No a co do plaży to faktycznie mieści sie tam jeden rząd leżaków, ale zaraz przy plazy tez jest srawek trawki gdzie są leżaki. Myśle, że opcja posiadania wlasnego parasola jest zbędna, leżaków tez powinno dla wszystkich starczyć. Leżaki nie są platne, natomiast materace już tak,a dokładnie 2 Dinary za jeden. Oczywiście w sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: do Margeretka 13.07.08, 11:02 dzięki za info :))) ja już wróciłam (10.07) i zarówno na basenie jak i na plaży nie miałam kłopotów z leżakami. Budziliśmy się ok.8:00-8:30, jedliśmy śniadankko i ok.9:00 leżaki były jeszcze wolne. Polecam hotel Royal Jinene w 100%- to były naprawdę wspaniałe udane wakacje :)) Odpowiedz Link Zgłoś