Dodaj do ulubionych

Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Prince

13.02.08, 12:38
proszę o opinie, napiszcie czy można wybrać się z tym biurem i jaka
opinia o hotelu. Wybieramy się z dziećmi pierwszy raz- pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tenretni Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.wroclaw.mm.pl 17.02.08, 16:11
      wiatam, ja również lecę tam po raz pierwszy ale, z opini o tym
      biurze, hotelu jestem spokojna... kiedy lecicie?
    • Gość: Marta Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.4web.pl 03.06.08, 15:09
      Byłam z Selectursem na dwóch wycieczkach w Egipcie i Jordanii i nigdy więcej!
      Pewnie powiecie, że to subiektywna ocena czy oferta zgadzała się z
      rzeczywistością czy nie. Fakt. Ale biuro miało szansę się bronić po złożeniu
      reklamacji, a tymczasem Selecturs nie odpowiada na reklamacje złożone przez
      klientów!
      Więc uwaga: jeśli coś Wam się nie spodoba oni zlekceważą Waszą opinię i nawet
      nie odpowiedzą jakie mają argumenty na swoją obronę! To działanie niezgodne z
      prawem, ale Wam, tak jak i mnie, pozostanie jedynie kosztowna i długotrwała
      droga sądowa! Inne biura podróży potrafią załatwić reklamację klienta
      polubownie, więc radzę się zastanowić. Pozdrawiam i życzę samych udanych
      wycieczek :)
      • Gość: kiki Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 193.201.164.* 03.06.08, 15:15
        Rezydentki z Selecturs wogóle nie interesują sie swoimi klientami. Nie
        chciałabym trafić na to biuro w przyszłości.
        • spinka26 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr 15.06.08, 22:11
          witam juz odpowiadam..na miejscu sa dwie rezydentki Ania i jeszcze ina
          dziewczyna oraz chlopak..moi Rodzice wrocli 13 czerwca..byli tam tydzien..wrocli
          ogromnie zadowoleni..biuro z Poznania zaoferowalo Im ten hotel..strzal na
          6!!!!!basen czysciutki..jedzenie dobre..pokje czyste i ladnie
          urzadzone..najlepiej wybrac od nr 700 do 950 poniewaz sa w nowej czesci..pisze
          na goraco bo ja rowniez wylatuje z chlopakiem 11 lipca z biura SELECTOURS Z
          Poznania...to naprawde dobre biuro(polecam to w Kauflandzie) to nie reklama
          tylko na wlasnej skorze przekonalam sie ,ze pracujace tam osoby sa godne
          zaufania.Jesli Ktos ma jakies pyt.zapraszam na gg 2211971 z checia Rodzice
          odpowiedza ..Pozdrawiam
          • spinka26 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr 15.06.08, 22:12
            wylatuje do Nabuel hotel Le Prine oczywisice..:)
            • Gość: wędrowiec Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 83.1.89.* 16.06.08, 18:47
              jak bedziesz to mozesz odezwac sie na gg? 5749165

albo tez ktokolwiek kto byl w tym hotelu.

• Gość: wędrowiec Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 83.1.89.* 16.06.08, 18:38
            a mozsz napisac cos o samej miejscowosci?

o ktorej zaludnia sie plaza? :)
    • Gość: tiger Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 87.204.218.* 01.07.08, 19:52
      Czy ktoś był tam w sezonie lato 2008? ja lece za tydzien i jestem
      pełna obaw... hotel na tylko 3 gwiazdki, boje sie, ze pokoje bedą
      masakryczne, a ceny drogie... jesli ktos tam był niedawno, niech
      napisze jakie ma wrażenia ;)
      • Gość: pioko Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 80.72.44.* 06.07.08, 14:56
        Witam. Byliśmy w hotelu od 26.06 do 03.07. Obsluga ok. jeżeli dasz dinara. W
        pokojach klimatyzacja pomiędzy 21 a 4 rano, podobno w nowszej części cały czas.
        Wersja all to jakby klienci II kategorii, napoje tylko w jednym barku, turyści
        all dostają kartę magnetyczną.Jedna karta- jeden napój, a kolejki nieraz na pół
        godziny. Rezydentka Ania z Selectursa profesjonalna ale rzadko bywa hotelu.
        Część turystów przyjechała pokłócić się o warunki, ale za taką cenę mogli trafić
        gorzej. Animatorzy robią najlepszą robotę.
        • Gość: turyści Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 83.1.89.* 06.07.08, 16:01
          Witamy.Byliśmy w tym hotelu od 19.06 do 03.07.2008r.Hotel położony z
          dala od centrum,ma własną czystą i bezpieczną plażę.W naszych
          pokojach klimatyzacja nie działała,mimo wielu interwencji nic się
          nie zmieniło.Najlepsze pokoje dostają francuzi.Posiłki obfite ale
          bardzo monotonne.Przez cały pobyt pogoda wspaniała,upał łagodziła
          bryza od morza.Szczególnie polecamy wycieczkę na Sahare,nie odczuwa
          się pokonanych kilometrów(1380),a wrażenia niesamowite.Mili polscy
          opiekunowie w hotelu-Ania i Krzysztof.Dużo animacji i dodatkowych
          atrakcji.Zakupy należy robić w markecie Monoprix(ok.20min.od
          hotelu),ceny niższe niż u nas.Koniecznie zabierzcie kremy z wysokim
          faktorem i duże ilości środków przeciw komarom!!!Ogólnie nasze
          wrażenia są pozytywne, mimo małych zgrzytów,które mogą zdarzyć się
          wszędzie,jesteśmy zadowoleni z pobytu.Pozdrawiamy i życzymy udanych
          wakacji.
          ( dla chętnych odpowiemy na szczegółowe pytania)
          • Gość: Agucha12 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 17:51
            Wybieram się tam za 3 tygodnie. Proszę o informację jak rozwiązana
            jest kwestai leżaków przy basenie? Czy jest ich wystarczająca ilość,
            czy trzeba jakoś wcześnie (o której) wstawać, rezerwować? Czy
            ręczniki plażowe na leżaki są jakoś za kaucją (czy inaczej) wydawane
            przy basenie czy trzeba brać pokojowe czy ew. wieźć swoje z Polski?
            Jak to wszystko tam funkcjonuje?
            Z góry dzięki za wyjaśnienia.
          • Gość: sylwia Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 20:09
            witam. ja zamierzam jechać do tego hotelu dopiero we
            wrzesniu.oczywiscie jak każdy z was mam dużo pytań:)jestem ciekawa
            jak jest z czystością w pokojach, czy w nich ktoś sprząta i czy
            oczywiscie są reczniki hotelowe, które również od czasu do czasu są
            wymieniane!!!również ciekawa jestem jak to jest jak ktoś ma np.
            wylot o 24 a doba hotelowa trwa do 12 po południu?? czy to prawda,
            że jedne pokoje są lepsze od drugich???prosze o odp i z góry
            dziekuję każdemu co odp mi na posta:)
            pozdrawiam
            • Gość: zem Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.08, 08:27
              Witam, mnie tez interesuja odpowiedzi na wyzej wymienione pytanie,
              oraz mam pytanie jak w hotelu jest rozwiazana sprawa all inclusive?
              Pozdrawiam.
              • Gość: jusssi Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.08, 15:02
                Podbijam watek, nikt tam nie byl, czy tak strasznie? ;)
                • Gość: ANITA Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 15:09
                  SUPER HOTEL FAJNA OBSłUGA POLECAM, WRóCIłAM 03,07,2008
                  • Gość: Aga12 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 13:36
                    Anita proszę napisz jak wygląda w Le Prince sprawa leżaków przy
                    basenie? Czy są bezpłatne i czy jest ich dużo? Czy czynny jest kryty
                    basen? Jakie pokoje polecaszz (od str. morza czy ogrodu/ basenu)?
            • Gość: rafek Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 20:31
              witam ja t6ez lece we wrzesniu z tego co wiem to pokoje ok plaza
              czysta
            • Gość: Żaneta Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 82.160.208.* 16.08.08, 00:21
              kiedy tam jediecie my wylatujemy 12 o 14.45 z katowic??pozdro
          • Gość: iwona Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.nj.pl 16.08.08, 18:35
            mam pytanie: czy na plaży można rozłożyć namiocik? lecimy z dzieckiem czy w
            okolicy basenu przy hotelu również można położyć się np. w cieniu palm na
            ręczniku? (chcemy uniknąć opłat) jednym słowem czy trzeba wyłącznie korzystać z
            leżaków? czy w hotelu kontrolują co się wnosi do środka? czy do samolotu kiedy
            polecimy (pierwszy raz) można zabrać jakąś kanapkę i coś do picia w plastikowej
            butelce? na te pytania nie mogłam znaleźć odpowiedzi na forum więc będę
            wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam!
          • Gość: iwona Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.nj.pl 16.08.08, 18:37
            to jeszcze raz ja bardzo proszę o ewentualną odpowiedź powyższych pytań na nr gg
            8149339 :)
    • Gość: Ala Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 21:34
      O której godzinie są śniadania, a o której obiadokolacje? Napiszcie proszę,
      gdzie jest ten market Monoprix. Mamy wylot z Monastyru ok. północy-co mamy
      zrobić skoro doba hotelowa kończy się o 12.oo? Podajcie proszę przykładowe ceny
      jedzenia, picia, torebek, chust. Z góry wielkie dzięki! A, jeszcze jedno: czy
      wylatuje ktoś z Poznania 08.08 na tydzień?
      • Gość: Agucha12 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 14:13
        Ja wylatuję z Poznania 08 sierpnia, ale na 2 tygodnie.
        Jakoś nikt z tych, którzy byli (wrócili) nie odpowiada - szkoda :((
      • Gość: michu Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 20:11
        Sa jakieś fajne sklepiki w Nabeul ze stałymi cenami. Nie umiem się targować :(
        Ja też wylatuję z poznania 08.08 :)
        • Gość: Aga12 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 21:53
          Michu z jakiego biura lecisz? :))
        • Gość: Kiti Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 19:52
          Właśnie wróciłam, więc pokrótce podzielę się wrażeniami. Ośrodek ,
          jak na swoje "gwiazdki" ok. Część pokoi po remoncie, część
          niespecjalna. Na przydział nie mieliśmy żadnego wpływu. Leżaki na
          plaży i przy basenie bez problemu, natomiast zdobycie parasola
          wymaga rannego wstawania. Posiłki bardzo dobre, choć asortyment
          owoców nieduży. Kolejki w bistro denerwujące (1 karta - 1
          napój).Rezydenci kompetentni ( z wyjątkiem Krzysztofa- podobno
          Syryjczyka ledwo mówiacego po polsku- nieporozumienie).Ochrona,
          kelnerzy, plażowi- bez zarzutu.Pokoje są sprzatane codziennie,
          ręczniki również codziennie wymieniane. Ogólnie rzecz ujmując-
          bardzo udany urlop.
      • Gość: ANITA Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 15:11
        WRóCIłAM 03.07.2008 ZADZWOń TO WSZYSTKO OPOWIEM 509542954
        • Gość: zem Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 15:45
          lepiej napisz wszystkim a nie opowiadaj :)
          Pzdr
          • Gość: Ula Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 14:01
            Witam,
            tez jestem zainteresowana hotelem Le prince, pakiet All inclusive.
            • Gość: listewkaa Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.wroclaw.mm.pl 23.07.08, 12:44
              hej ,,, mnie również interesuje ten hotel wiem tyle że nie jest tam
              źle, ale warunki w nowej części hotelu dobiegają znacznie od
              pozostałych starszych części. leżaki są przy plaży ale warto
              wcześniej zarezerwować sobie.
    • Gość: michu Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 17:34
      DLA AGA12
      lecę z Selectoursa, a Ty?
      • Gość: Agucha12 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 20:57
        Michu ja również z Selectoursa, to się zobaczymy na Ławicy :))
        • Gość: zem Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.08, 12:32
          To chociaz Wy napiszcie jak bylo, bo ja lece dopiero pod koniec sierpnia tez z
          selectoursa, pozdrawiam.
          • Gość: listewkaa Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.wroclaw.mm.pl 23.07.08, 12:46
            hej ja lecę pod koniec sierpnia wylot z warszawy.
          • Gość: Adinqa Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.as.kn.pl 26.07.08, 13:06
            Czy leci ktoś 21.o8 z Selectoursa z Wrocławia??
            • Gość: banderas Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 07:41
              Ja lecę 21.08 z wrocka (selecturs) do hotelu Le Prince (lecimy w 7
              osób) Myślę że bedzie OK. Może leci ktoś jeszcze?
              Adinqa o której masz lot? my lecimy o 1.20 już właściwie 22.08
              • Gość: Adinqa Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.as.kn.pl 30.07.08, 22:53
                no to widze, że się spotkamy już na lotnisku :) My też mamy lot o
                1:20 :)) nas też będzie kilka osób :)
              • Gość: Adinqa Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.as.kn.pl 30.07.08, 23:11
                do banderas: a w jakim wieku jesteście??
                • Gość: banderas Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 06:59
                  Witam my mamy od 24 lat do 29
                  ja lecę z żoną i 3,5 letnim synem+znajomi
                  Myślę że będzie niezła zabawa!!!
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Adinqa Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 78.8.145.* 31.07.08, 09:25
                    u nas wiekowo jest podobnie :) ja lecę z koleżanką + dwa małżeństwa z małymi
                    dziećmi :) już się nie mogę doczekać
                    • Gość: banderas Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 21:36
                      A dzieci ile lat mają?
                      Mój syn ma 3,5 roku może będzie miał towarzystwo!
                      • Gość: Adinqa Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 78.8.145.* 01.08.08, 10:43
                        Dzieci są w wieku 9 m-cy, 2,5 roku, 6 i 9 lat. Także towarzystwo na pewno bęzie
                        miał :) A lecicie na tydzień czy 2 i czy planujecie wypad na Saharę??
                        • Gość: banderas Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 06:50
                          My lecimy na tydzień (praca nie pozwala).
                          Mimo że krótko to myślę że będzie fajnie.
                          O wycieczkach nie myśleliśmy ,jak byśmy byli 2 tygodnie to napewno
                          byśmy się skusili ale tak to za mało czasu (jak pracuje się na
                          okrągło to ten tydzień wolnego jest nie do wyobrażenia) hehe
                          No i zostało nam 20 dni......
                          Pierwszy raz lecicie? my tak
                          Pozdrawiam
                          • Gość: Adinqa Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.as.kn.pl 02.08.08, 12:44
                            No jeśli na tydzień to rzeczywiście lepiej odpocząć :)) ja lecę
                            pierwszy raz, koleżanka już była w Hammamecie 6 lat temu i była
                            bardzo zadowolona. 20 dłuugich dni... ja już nie mogę się doczekać,
                            choć pierwszy raz będę lecieć samolotem i mam małego stracha muszę
                            przyznać :)
                            • Gość: banderas Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 06:50
                              Ja też obawiam się lotu no ale trzeba wreszcie się przełamać i sobie
                              pofruwać hehe. Jeszcze na dodatek naczytałem się różnych opini o Le
                              Prince że sam nie wiem co myśleć!!! Może będzie ok ale trzeba to
                              samemu przeżyć. Jesteś z Wrocka czy okolice?
                              • Gość: Adinqa Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.as.kn.pl 03.08.08, 11:44
                                Może podam swoje gg żeby lepiej się pisało i żebyśmy nie zaśmiecali
                                forum :P (4265900). Co do różnych opinii o Le Prince to też się
                                naczytałam, ale powiem szczerze, że ludzie potrafią narzekać na akie
                                pierdoły, że przestałam się już tym przejmować... zawsze znajdzie
                                się coś, co komuś będzie przeszkadzało. Najważniejsze, że jedziemy
                                większymi grupami osób wtedy zawsze jakos raźniej i mniej czasu na
                                narzekanie :) Tak jestem z wrocka
            • Gość: Bogna Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.one.pl 06.08.08, 09:57
              cześć lecę też z Wrocławaia
              • Gość: tiger Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.eranet.pl 09.08.08, 10:42
                Witam a jaką walutę lepiej brać, dolary czy euro ??? Dowiedziałem się też że
                lepiej jest brać pieniądze w mniejszych nominałach, czy to prawda?
                • Gość: Marcin Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.eranet.pl 11.08.08, 09:25
                  cześć leci ktoś z wrocławia z 11 na 12 września ?
                  • Gość: Żaneta Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 82.160.208.* 16.08.08, 00:29
                    my lecimy ale z katowiuc 12 .09
                • Gość: tiger Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.eranet.pl 14.08.08, 13:29
                  Wiec jak? Podpowie mi ktoś jaką walutę najlepiej wziąć??? i czy to prawda że
                  tubylcy boją się takich nominałów jak 100 euro czy dolarów...
          • Gość: Bogna Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.one.pl 06.08.08, 09:49
            Witam!!
            Ja też się wybieram 22-08-2008 lecę z Wrocławaia
        • anna-maria3 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr 25.07.08, 08:03
          Nie zauważyłam Waszych postów i wczoraj odpisalam tylko na jeden... Ja też lecę
          z Selectoursa 8 sierpnia. Wylot z Poznania na 2 tygodnie. Lecicie może z
          dziećmi? My mamy małego urwisa - dwulatka - i mam nadzieję, że spotka jakichś
          rówieśników do zabaw w piasku :)
        • Gość: madziak Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 195.47.201.* 28.07.08, 13:47
          Hej ja lece z siostra i chlopakiem z wawy 11 wrzesnia. ktos jeszcze
          leci? prosze o kontakt madzia.kwiatek@buziaczek.pl mam pytanie w
          jakim jezyku trzeba sie targowac czy oni znaja polski chociaż troche
          czy po angielsku czy niemiecku?
          • Gość: krisza Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 18:50
            Tunezja to nie dziki kraj, mam wrażenie, że niekiedy jesteśmy nieco
            w tyle. Tam gro ludzi pracujących w hotelach włada 3 - 4 językami,
            angielski, francuski, arabski i w zależności w jakim hotelu pracuje
            to często włoski, hiszpański, niemiecki. Najprościej dogadać się po
            francusku, bo zna go nawet każde dziecko, ale angielski bez
            problemu. Często widzę pytanie o walutę i jakie monety. W 95% hoteli
            jest kantor lub przy recepcji można wymienić dolary lub Euro. Jaka
            waluta to bez znaczenia, ponieważ wymieniają zgodnie z kursem w
            banku Tunezyjskim i nie oszukują, wydają kwit z kasy. Można posiadać
            różne nominały, tj. bez znaczenia. Są też bankomaty z których np. na
            kartę Visa można pobrać kasę. Wyjeżdżałam 7 sierpnia to kurs był
            1,80 Dinara za 1 Euro i 1,15 za 1 dolara. Najładniejsze miejsce to
            hAMMAMET yASMINE, czysto i uroczo, w Tunezji byłam już 3 razy i
            trochę zjeździłam ten kraj. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku,
            służę pomocą. Wybór Biurą Selectours to sporty ekstremalne, nawet
            dowóz ludzi na lotnisko to dla nich nie lada wyzwanie, nawet tego
            nie potrafią załatwić na czas, zero pomocy, zero zainteresowania
            swoimi klientami, licz tylko na siebie, bez znajomości języka nie
            wyobrażam sobie wyjazdu z tym biurem, koszmar. Wycieczka 3 w 1
            organizowana przez to biuro to wielki żarti nieporozumienie,
            wyrzucenie 50 DT w błoto, wstyd jak można coś takiego zaproponować
            klientom. Ja nie grymaszę, zjeżdziłam już trochę ten nasz cudny glob
            i nie lubię jak się marnuje moją ciężko zapracowaną kasę.
    • Gość: Michu Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 23:10
      Ja na pewno napiszę! O tylu rzeczach się tu dowiedziałam, że grzechem byłoby się
      później nie podzielić wrażeniami. Polecę po raz pierwszy i szczerze mówiąc mam
      "cykora" :) Trzymajcie zatem kciuki! Pozdrawiam!
      • Gość: ania Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 21:35
        witam..wrocilam z Le Prince w piatek.Hotel polozony super..duza wlasna
        plaza..duzo lezakow..cieplutka woda..pokoj mialam nr 349 z pieknym widokiem na
        basen i morze..klima chodzi od 21 do 4 nad ranem.. potem jakos od 10 do 14 a do
        21 jest nawiew..ale wedlog mnie moglobyc chlodniej..ale spokojnie dalo sie
        spac..zero robactwa ani innych latajacych gadow..na miejscu przywitala nas
        rezydentka Ania...mloda dziewczyna ktora pomogla wypelnic karte
        meldunkowa..odpowiedziala na wszystkie pytania..spotkanie z inna rezydentka bylo
        o 13 w sali przy windach..mialam wykupione all hmmm rzeczywisice bylismy
        traktowani troche inaczej niz ci z hb..oni mieli drinki w szkle..my w kubeczkach
        plastykowcyh..kelner w barze..mlody..ala banderas..jakos nie podchodzil do nas z
        sympatia..z laska nalewal drinki..drugi straszy spoko..strasznie mocne robili
        drinki..trzeba powiedziec full aby nalali wiecej soku niz wlewali..praktycznie
        drinki robione pod rosyjska widownie..i maly wybor z karty..kilka kaw...win i
        chyba 5 drinkow..moja Mama byla tam 6 czerwca to byla inna karta..z 40
        dostepnymi drinkami dla all...jak zauwazylam byla zmiana..moze za duzo gosci..co
        do jedzenia..to kuchnia bardziej dla francozow..gdyby nie arbuzy i
        lody...bylabym glodna..sniadania to bagetka ,,ser zolty...jakies
        salatki..twarde...hmmm dziwne..zylam na makaronie z sosem..chlopak
        mieso-zerny..narzekal..kawalki jakiegos miesa..wiecej kosci i skory niz
        szczegolow:)ziemniaki zimne!!! ble./..nie polecam lazani...ani ryb..kalafior
        rowniez zimny..mozna sie najesc frytek..kuchnia bardzo monotonna...caly tydzien
        to samo..gdyby nie ta kuchnia przylecaialbym tam za rok..pewnie tak zrobie ale
        zabiore swoje jedzenie..pokoje czyste..tv ale pilot za depozyt 10
        dinarow...odbiera sie go w recepcjii.. duza ladna lazienka..codzienne
        sprzatanie..w dniu wylotu oddaja kase..sniadania od 7.30 do 9.30...obiad od
        12.30 do 14 kolacje od 19.30 do 21.30...do miasta jest ok 20 min
        spacerkiem..po drodze na glownej alejce jest dobra lodziarnia..:)kulka za 1
        dinara..polecam owocowe..pycha..zakupy na bazarze..i trzeba sie targowac...buty
        max to 8-10 dinarow..nie dawac wiecej...fajka woda...ja za swoja zaplacilam 12
        dinarow..wegielek i tyton zapachowy po max 2 dinary..torebki max 25
        dinarow..acha..przy basenie chodzi facet i zaprasza na 3 h wycieczke na
        wielblady..polecam..ale uwaga..cche 45 dinarow na osobe..trzeba sie targowac..ja
        pojechalam za 25 dinarow za osobe..naprawde warto..fajna przygoda..nie wiem co
        jeszcze napisac...szczerze to polecam to biuro..hotel..ale jedzenie to jedyny
        minus..ale co tam...jedzie sie odpoczac ..pozdrawiam wszystkich czytajacych..
        • Gość: Agucha12 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 23:30
          Witam. Aniu jesteś WIELKA!!! Tyle ciekawych rzeczy napisałas. Proszę
          napisz jeszcze czy ten pokój 349 to jest w starej czy nowej części i
          na którym piętrze on się znajduje?
          • Gość: ania Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 21:28
            wiec juz odpowiadam...pokoj byl w hmm starej czesci hotelu..ale wedlog mnie nie
            byla ona stara.. pokoj na 1 pieterku....dwie czyste windy...jesli chodzi o
            bazar..jest codziennie do 21 h..ale wiadomo,ze ok 20 jest juz maly wybor
            handlujacych...z dziecmi mozna chodzic cala noc..tylko,ze ok 24 i to
            minus..zgaszaja latarnie przy basenie..mozna czasem sobie wpasc..w hotelu jest
            na prawo idac z wind (sa oznaczenia) dyskoteka do 4 5 nad ranem ale nie zaglusza
            ona ciszy nocnej..i basen kryty ..ale ja tam nie doszlam..i pole golfowe..i
            siatka..i boisko do pilki..i domek dla dzieci..naprawde polecam..a cio do
            jedzenia..to..hmmm duzo ludzi mowila jak rozmawailam ,ze jest bardzo
            monotonne..i wazne produkty zamiast cieple sa zimne..ale cio tam...mozna zjesc
            frytki :)
        • Gość: D Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.cst.tpsa.pl 12.08.08, 12:07
          Czy leci ktos z Warszawy 28-08 ??????????????
          • Gość: sylka123 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.chello.pl 12.08.08, 22:23
            Witam, ja , moje dzieci i moja koleżanka lecimy z W-wy 28.08.08
    • Gość: AB Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 20:12
      Aniu wielkie dzięki za info! My lecimy 08.08.2008-o 3,20 z Ławicy. Napisz proszę
      jak z przydziałem pokoi, czy czekają aż dasz "w łapę", czy też na przydział nie
      ma się wpływu? Jak z napiwkami dla kelnerów, sprzątaczek? Czy brałaś sejf? A i
      jeszcze jedno-czy wieczorem-21-22,00 można spacerować z dzieciakami-7-lat? Nie
      patrzą krzywo? Pozdrawiam!
      • anna-maria3 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr 24.07.08, 22:40
        My też lecimy 8 sierpnia z Poznania. Leci z nami synek (2 latka) - dla niego
        takie zerwanie w nocy, lot, później autokar, to niezłe przeżycie. Dla mnie
        zresztą też ; mam nadzieję, że wszystko będzie bez problemów... Do zobaczenia na
        lotnisku :)
    • Gość: Krystyna Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 20:16
      A czy na bazarze w Nabeul handlują codziennie, czy tylko w piątki jest ten
      słynny targ? W jakich godzinach jest czynny bazar? Pozdr.!
      • Gość: K Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.cst.tpsa.pl 22.07.08, 14:47
        Hmmm... naprawde bardzo wiele informacji Aniu :) jednak troche sie
        zaniepokoiłam jeżeli chodzi o jedzenie... mam nadzieje ze nie jest
        az tak źle jak to sobie teraz wyobrażam... A czy goście all są
        obsługiwani tylko w jednym barze??? I czy na plaże moge wynosić
        kupione w barze np. drinki ??? I czy nie ma sniadań "dla spichów"
        troche późniejszych ? aa i jeszcze moze ktoś wybiera sie z Wawy
        28.08 ???
        • Gość: Daga Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 16:02
          Ja bylam w tamtym roku w lipcu i musze powiedziec ze bardzo mnie
          zaskoczyla opinia o niedobrym jedzeniu. Jedzenia bylo mnostwo i
          rozne rodzaje. Dla niedowiarkow moge wyslac zdjecia;) Codziennie
          miesa, ryby,salatki, makarony, frytki,ziemniaki doslownie full. Nie
          wiadomo bylo co brac. Ciasta, lody, arbuzy, brzoskwinie- codziennie.
          Barman w barze przy basenie bardzo sympatyczny. Jesli dacie mu
          troche drobnych na poczatku to do konca wyjazdu Was zapamieta. My
          mielismy wszystko bez kolejki, sam nas wolal na drinka a to wszystko
          za 3 euro napiwku...Dodam ze mielismy opcje HB. Aha! polecam
          sprobowac nalesniki w budce obok basenu-pyszne! Jesli macie jakies
          pytania to piszcie.
          Jesli chodzi o bazar to byl codziennie ale w srody zdecydowanie
          najwiecej towarow, bazarow itp.
          • Gość: Daga Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 16:05
            Ja bylam z biurem Rainbowtours.
            Jeszcze jedno o pokojach: na poczatku dostalismy i odrazu zobaczylam
            ze drzwi od lazienki sie nie zamykaja. Poszlam do recepcji zglosic i
            5 min pozniej bylismy juz w innym pokoju - w pelni sprawnym ;)
            Klimatyzacja dzialala bez zarzutu.
            • Gość: Leon Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 83.1.89.* 22.07.08, 18:09
              Witam.Chciałbym podzielić się informacją dla osób które dopiero wyjadą na temat
              wymiany walut euro/dolarów na dinary w hotelu Le Prince.Byłem w tym hotelu od
              19.06-03.07.2008.Kursy walut kształtowały się następująco:
              Le Prince 1euro=1,765dt , 1$=1,120dt (przez cały pobyt)
              Kheops 1euro=1,805dt , 1$=1,140dt
              Bank 1euro=1,805dt , 1$=1,155dt
              W hotelu Le Prince należy uważać przy wymianie ,ponieważ panowie w recepcji
              wydają na niekorzyść(pani która dała na wymianę 50 euro otrzymała o 3 dinary
              mniej niż powinna,przy dolarach było podobnie)
              pozatym kurs w hotelu jest bardzo niski.Ja osobiście chodziłem do Kheopsa(10
              minut drogi),a jak byliśmy na mieście to w banku(ok.35minut + paszport).W
              obecnej chwili kursy walut mogą się różnić,ale warto sprawdzić gdzie jest
              najlepiej i nie należy wymieniać wszystkiego od razu.
              Pozdrawiam i życzę udanych wakacji.
          • iza_0 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr 04.08.08, 16:47
            Witam!
            Wylatujemy z Warszawy razem z mężem 18 września na 2 tygodnie.
            Wykupiliśmy pakiet ALL.
            Mam parę pytań. Jaką walutę bardziej się opłaca wymienić na miejscu
            euro czy dolar?
            Jakimi liniami lecialaś tunyzejskimi czy polskimi?
            Czy możesz nam podpowiedzieć co kryje się za tą kartą na napoje.
            Czy to prawda,że możesz tylko jeden raz skorzystać z napoju lub
            drinku?
            Pozdrawiam
            • Gość: madzik Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 195.47.201.* 05.08.08, 10:02
              my bedziemy jeszce tydzien jak wy przyjedziecie bo lecimy z wawy 11
              na 2 tygodnie;)
        • Gość: sylka123 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.chello.pl 22.07.08, 21:54
          Witam wszystkich. Wybieram się do tego hotelu z dzieciakami i
          koleżanka 28.08 z Selectours. Moze jest nas wiecej? Ja tez trochę
          się denerwuje bo jadę pierwszy raz, ale może nie bedzie tak źle.
          Będę śledzić to forum aż do wyjazdu. Dla wszystkich chętnych i
          wyjeżdżających 28 podaję swój nr gg 9156461 (fajnie byłoby się
          poznać przed wyjazdem). Pozdrawiam Sylwia
          • Gość: klaudia Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.cst.tpsa.pl 23.07.08, 09:27
            Witam Sylwia ja wyjezdzam razem z narzeczonym 28.08 z Selectours z
            Wawy a Ty z jakiego miasta ??? Pozdrawiam pewnie sie spotkamy :)
        • Gość: listewkaa Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.wroclaw.mm.pl 23.07.08, 12:50
          hej hej ja jadę z warszawy w tym terminie.
          • Gość: klaudia Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.cst.tpsa.pl 23.07.08, 15:40
            Hmm to miło napewno sie spotkamy :) A moze wiesz czy goście all są
            obsługiwani tylko w jednym barze??? I czy na plaże mozna wynosić
            kupione w barze np. drinki ??? Pozdrawiam
            • Gość: sylka123 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.chello.pl 23.07.08, 17:52
              Witam witam, ja jade z Warszawy!!!! Super że jest nas więcej.
              Pozdrawiam
            • Gość: listewkaa Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.wroclaw.mm.pl 23.07.08, 17:57
              no z tego co wiem to w wersji all napoje są na zawołanie, i drinki
              do bólu :) a w tej drugiej wersji bez all to do obiado-kolacji
              napoje należy kupić u nich w barze, bo ponoć nie mile są widziane
              napoje zakupione wcześniej na bazarze czy w sklepie. a co do
              wnoszenia na plaże to niewiem :(
              • Gość: klaudia Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.chello.pl 23.07.08, 18:59
                oki dzieki :) pozdrawiam do zobaczenia w sumie hehe :)
                • Gość: Ania Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 20:16
                  tak..racja..goscie z all sa obslugiwani w jednym barze...drinki mozna wynosic na
                  plaze..sa i tak w plastykowych kubeczkach...do lezaka sa gratis
                  stoliczki..plazowy pan doniesie i lezak i stolik..materac jest platny dinara-
                  2zl...na caly dzien..ale miekko jest na samym reczniku:)
                  • Gość: sylka123 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.chello.pl 23.07.08, 21:15
                    czy jest jeszcze ktos kto jedzie 28.08???????????
                    • pawel21pisz Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr 24.07.08, 10:27
                      Witam, lecę 18 września z Warszawy z biurem Selectours, czy jest
                      ktoś kto jedzie leci w tym terminie? Prosze o kontakt :P gg 1603878
                      • Gość: karolina Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 81.210.88.* 25.07.08, 12:16
                        Witam,
                        mam pytanie odnośnie tych kart magnetycznych. Wylatujemy z
                        chlopakiem 4 wrzesnia na tydzien, mamy opcje all. Wczesniej ktos
                        pisal: "karta magnetyczna = jeden napoj" co to oznacza? Myslalam ze
                        jak sie ma opcje all to dostaje sie np. opaske na reke ktora sie
                        nosi przez caly pobyt i mozna sobie brac wszystko ile sie chce.
                        Proszę odpowiedzcie jak cos wiecie na ten temat:)
                        • Gość: kla Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.cst.tpsa.pl 25.07.08, 12:47
                          No wlasnie dołaczam sie do pytania Karoliny ... jak jest z opcja
                          all... pewnie chodzi o to ze podchodząc do barku mozna za jednym
                          razem wziąc tylko jeden napój ??? Pozdrawiam
                          • Gość: Marcin Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.eranet.pl 25.07.08, 13:29
                            Witam a czy jest ktoś kto leci z Wrocławia 12 września? Fajnie było by się poznać wcześniej, ja lecę z żona i córką na dwa tygodnie.
                            • Gość: Marcin Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.eranet.pl 29.07.08, 09:39
                              Witam,
                              ponawiam pytanie czy ktoś leci 12.09 z wrocka?
                              • Gość: ma Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 195.47.201.* 29.07.08, 11:42
                                ja lece 11 wrzesnia
                            • Gość: Żaneta Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 82.160.208.* 16.08.08, 00:44
                              ja z narzeczonym lecimy tez 12tego ale z kaowic zapewne sie spotkamy na miejscu
                    • Gość: slazaczka.only Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.chello.pl 28.07.08, 19:53
                      ja lece 29.08 z wrocka
    • Gość: gosia Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 11:27
      Witam,
      dostałam od selectoursa dane dotyczące hotelu Le Prince. Chciałabym się
      dowiedzieć co oznacza ten fragment:

"Każdy klient dostaje w recepcji kartę magnetyczną. Karta jest imienna. Jeżeli
      klient wykupił opcję all-inclusive, to za każdym razem, gdy korzysta z napoi,
      okazuje w/w kartę. Każdy klient wg życzenia doładowuje kartę w recepcji dowolną
      kwotą min. 5DT. Kwota pozostała na karcie nie jest zwracana."

Konkretnie chodzi o te doładowanie karty;/ co to oznacza? czy w opcji all
      inclusive bede musiala doladowywac tą karte zeby coś kupic?:/
      • Gość: Kla Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.chello.pl 26.07.08, 12:08
        w niektórych miejscach nie będzie obowiązywała opcja all... np. na plaży lub w
        dyskotece wtedy możesz zapłacić karta magnetyczna, którą doładujesz sobie w
        recepcji... lub też niektóre z drinków nie będą objete opcja all i trzeba będzie
        za nie dodatkowo zapłacić:) Pozdrawiam
        • Gość: gosia Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 13:39
          dziekuje za odpowiedz :)
          • Gość: mirinda Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 18:49
            Witam, a czy jest ktoś kto leci z Katowic 15 sierpnia? Pozdrawiam
    • malinowy_raj Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr 30.07.08, 08:54
      opinie o hotelch dostepne sa na stronie internetowe www.holidaycheck.pl ,
      pozdrawiam
      • Gość: zem Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 09:01
        te opinie z holidaycheck wszyscy juz znamy :) chcemy jakies nowe,
        swierze info :) Pozdrawiam
        • Gość: mada Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.cst.tpsa.pl 30.07.08, 10:36
          Witam serdecznie... mam pytanie czy ktos kto byl w tym hotelu mogłby
          napisac cos na temat sportów wodnych... czy jest możliwość
          wypożyczenia skuterów wodnych, paralotnia lub nurkowanie i jesli tak
          to mniej wiecej w jakich cenach??? Czy jest to tak jak kiedys okolo
          20 DT ??? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
          • Gość: a Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.cst.tpsa.pl 30.07.08, 10:37
            Byliśmy w Hotelu Le Prince w lipcu 2008r. Hotel położony jest
            dosłownie przy plaży. Plaża jest czysta, piaszczysta; naprawdę nie
            wiem o jakim skalistym wejściu do morza piszą niektórzy; jest trochę
            większych kamieni, ale wystarczy zrobić 2-3 kroki w bok i już jest
            sam piasek. Leżaki na plaży i przy basenie za darmo (wersja all
            inclusive). Zajmowalismy leżaki i prasole rano i można było zostawić
            tam ręczniki na cały dzień; nic nie ginęło. Na początku dostaliśmy
            pokój z widokiem na zaplecze kuchenne; widok i zapach nie był
            zachęcający; bez dopłaty za to z pomocą przedstawiciela selectoursa
            Abdula udało nam się zamienić pokój na lepszy z widokiem częściowo
            na morze i na miasto. W pokoju lodówka, telewizor (podobno za pilota
            trzeba było zapłacić, ale przecież nie jeździ się na wakacje po to
            aby oglądać TV), suszarka do włosów, ręczniki (5 sztuk w pokoju 2-
            osobowym), na balkonie krzesła plastikowe i stoliczek. Klima to
            chyba za dużo powiedziane choć jak się to coś włączyło to było jakoś
            chłodniej. Sprzątaczki sprzatały tak samo nawet jak nie dostały
            dinara; ręczniki wymieniane co 2 dni. Papier toaletowy też był.
            Niestety czystość łazienek pozostawia wiele do życzenia (nie były
            czyszczone w czasie całego naszego tygodniowego pobytu). Zdarzało
            się, że nie było wody rano lub po południu przez ok. pół godziny.
            Obsługa w recepcji wolała posługiwać się językiem niemieckim niż
            angielskim. Kelnerzy w hotelowej restauracji bardzo mili starali sie
            jak mogli; niestety jak przyjechało dużo turystów to trzeba było
            dość długo czekać na napoje. Karty magnetyczne rzeczywiście są i
            niestety nie zawsze się sprawdzają. Dwa razy kelnerzy oddawali nam
            karty jako zapsute i dwa razy w recepcji mówili że wszystko z nimi
            jest ok. Doba hotelowa kończy się o 12,00. Karty miały obowiązywać
            do końca naszego pobytu (wyjeżdżaliśmy z hotelu o 18,40) niestety
            akurat od tego dnia okazało się, że hotel zmienił swoje zasady i
            karty obowiązują tylko do 12,00, czyli w momencie oddawania kluczy
            do pokoi karty były blokowane. Na szczęście na miejscu byli
            przedstawiciele Selectoursa - Ania, Krzysiu i Abdul i udało im się
            przedłużyć karty do 14,00. Przy wersji all inclusive nie było
            żadnego problemu z napojami -do woli, kiedy chciałeś i co chciałeś;
            minusem były kolejki do baru (było otwarte od 9,00 do 23,00 a nawet
            dłużej) no i te karty. Animacje były w porządku; był występ fakira,
            pokaz i nauka tańca brzucha, kabarety. Wszystko po francusku, jednak
            biuro Selectoursa zadbało o Polaków i razem z animatorami hotelowymi
            byli też Krzysiu lub Abdul i tłumaczyli wszystko na polski.
            Niektórzy pisali, że byli przeszukiwani przy wejściu do hotelu; co
            za bzdura; my praktycznie codziennie wracaliśmy z miasta Nabeul z
            siatkami i nikt nam nie zwrócił najmniejszej uwagi nie mówiąc już o
            przeszukiwaniu toreb. Mozna było wynająć sejf hotelowy za 2 dinary
            dziennie. My nie wynajmowaliśmy a i tak nic nam nie zginęło. Nie
            mieliśmy też żadnych problemów żołądkowych, o których tak dużo się
            pisze. Jedzenia w restauracji było dużo, ale cały czas to samo, więc
            po tygodniu mieliśmy dość i marzyliśmy on zwykłym schabowym.
            Śniadania niestety były monotonne: bułeczki i rogaliki na ciepło,
            dżemy, czasami żółty ser lub wędlina (na zmianę), rzadko kiełbaski,
            a jajecznica była chyba tylko raz. Herbata, kawa i soki do woli nie
            tylko na śniadanie, no ale my mieliśmy all inclusive. Dużym minusem
            jest dojazd z lotniska z Monastiru do Nabeul - 2 godziny. Jeśli
            chodzi o biuro selectours, to nie moge powiedzieć nic złego. Cały
            czas w hotelu był Abdul i Krzysiu, co jakiś czas była też Ania i
            chyba Małgosia (nie jestem pewna imienia). Jeśli mieliśmy jakiś
            problem to mogliśmy zwrócić się do nich po radę lub z prośbą o
            załatwienie jakiejś sprawy. Byliśmy na wycieczce w Tunisie (65
            dinarów od osoby) - warto i na mini karawanie (trochę drogo ale tego
            w Polsce raczej nie przeżyjemy). Podobno na wycieczkę na Safari (ok.
            200 dinarów od osoby) też warto - mówili Ci którzy z tego
            skorzystali. Samo miasto Nabeul dość przyjemne; odległość od hotelu
            to ok. 20-30 min. spacerkiem; na targu w Medinie trzeba się
            targować, bo ceny które oni podają są nie do przyjęcia no i
            targowanie się jest tu normalne; czasem cena kształtuje się na
            poziomie 80 dinarów a jak dobrze się potargujesz to zapłacisz 10-20
            dinarów. Dookoła słyszeliśmy tubylców próbujacych skusić turystów
            mówiąc w ich języku czyli po polsku; blondynki są tu uwielbiane.
            Mogę polecić ten hotel bo jak na 3 gwiazdki standardu tunezyjskiego
            jest w porządku. Naprawdę myślałam, że będzie dużo, dużo gorzej. Po
            przeczytaniu opinii zamieszczanych na tym portalu byłam przerażona,
            że tam jadę, ale prawda okazała się zupelnie inna.
            • anna-maria3 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr 30.07.08, 11:55
              Bardzo przydatna wypowiedź i super, że taka aktualna :)
              My wylatujemy w przyszły czwartek i obawy mam jeślic chodzi o dolot i dojazd, bo
              nie wiem, jak nasz synek to zniesie... A co do innych, bardzo negatywnych opinii
              dotyczących hotelu... Wykupując wycieczkę za niecałe 6 tysięcy dla 3 osób na 2
              tygodnie nie spodziewam się hotelu na poziomie 3-4 gwiazdek w Polsce... Myślę,
              że już przy zakupoie takiej wycieczki trzeba liczyć się z tym, że standard
              będzie nieco niższy, a i kultura zupełnie inna niż nasza więc trzeba się po
              prostu przestawić i dobrze bawić, a wszelkie niedociągnięcia puszczać w
              niepamięć... Ech, mam na dzieję, że po powrocie będę takiego samego zdania ;)

Jak możesz, to napisz jeszcze coś na temat wyposażenia hotelu i terenu wokół
              hotelu - chodzi mi głównie o atrakcje dla dzieci... Czy jest tam jakiś plac
              zabaw? Ewentualnie, czy jakaś część basenu jest na tyle bezpieczna (czyli
              płtka), żeby dwulatek mógł się tam pluskać?

No i ćarthage łand - byłaś? Jeśli tak, to czy warto?
    • pixelkaa Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr 31.07.08, 18:33
      jak ktos ma jakies zdjecia z tego hotelu z tego roku proszę przeslac
      pikselka@o2.pl najbardziej zalezy mi na zdjeciach pokojów
      dwuosobowych zeby zobaczyc jakiej wielkosci sa mniej wiecej i
      zdjecia lazienek:) Z gory dziekuje i pozdrawiam:)
    • Gość: Agucha12 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 22:55
      Wlasnie zaczynam sie pakowac, czy ktos z osob, ktore wrocily z tego
      hotelu moze podac informacje czy sa tam normalne gnazdka do pradu,
      czy moze teba zabrac jakies przejsciowki? Z gory dzieki za info :))
      • Gość: aba do Agucha 12!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 22:59
        Aga, a kiedy lecisz? Z jakim biurem i docelowo dokąd?
        • Gość: Agucha12 Re: do Agucha 12!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 23:11
          Dokładnie jak w temacie Noubel i Le Prince. A lecę z Poznania 7-8
          sierpień.
        • Gość: Agucha12 Re: do Agucha 12!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 23:12
          Jeszcze zapomniałam dodać (to też jak w temacie) z Selectours. :))
          • Gość: aba Re: do Agucha 12!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 23:17
            no to fajnie!:) bo już myślałam, że wszyscy lecą z 6 na 7 i coś pokręciałam. Ja
            też z Selectoursa i też do Princa. Po raz pierwszy samolotem i jak pomyślę, to
            mnie dreszcze przechodzą ze strachu...
            • Gość: Agucha12 Re: do Agucha 12!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 00:24
              Aba nie przejmuj się - będzie OK!!! Tylko start i lądowanie są
              najmniej przyjemne :((
              • Gość: aba Re: do Agucha 12!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 00:31
                boję się dosłownie prawie wszystkiego:) nadania bagażu, kontroli paszportowej,
                startu, wypełniania jakichś kwitów na pokładzie samolotu, lądowania, odbioru
                bagażu, czy znajdę Selectoursa w Monastyrze, przydziału pokoi w hotelu,
                porozumiewania się z tubylcami.
                A mogłam jechać nad nasz zimny, kochany Bałtyk, to Tunezji mi się zachciało:))
                • Gość: Agucha12 Re: do Agucha 12!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 01:01
                  Aba "uszy do góry" bdzie dobrze, bdziesz zadowolona!!! Nie da sie
                  porównac zimnego, drogiego Baltyku z zawsze goraca i tansza
                  Tunezja :))
                  • anna-maria3 Re: do Agucha 12 i aba!! 03.08.08, 22:11
                    Dziewczyny, lecicie może z dziećmi? Szukam towarzystwa dla dwuletniego synka,
                    ale narazie bez rezultatu :( Fajnie by było, gdyby leciał ktoś z maluchem w
                    podobnym wieku...
                    • Gość: aba Re: do Agucha 12 i aba!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 22:50
                      Moje chłopaki "troszkę":) starsze - 17 i 7-latek. Pozdrawiam i do zobaczenia na
                      Ławicy!
      • 0s00 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr 16.08.08, 14:34
        wczoraj wrocilismy z le prince'a. wyjazd bardzo udany. hotel jak na
        tunezyjskie warunki super. pokoje ok, codziennie sprzatane, z
        widokiem na morze. jedzenia duzo i całkiem smaczne - zalezy co kto
        lubi. my głodni nie chodzilismy. basen super, woda czysta.
        animatorzy - rewelacja, szczegolnie Kimo (ten od lotek i siatki),
        niezle mozna bylo sie z nimi bawic, bardzo w porządku. do cerntrum
        tez blisko. polecam!
    • Gość: pipi Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 81.210.88.* 03.08.08, 10:36
      czy przy hotelu jest mozliwosc przeleciec sie balonem? Jak tak to
      jakie sa ceny i ile trwa taki lot? czy jest to bezpieczne?
    • Gość: cyk-or Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 00:42
      Mam opcję HB. O której godzinie są śniadania, a o której obiadokolacje?
    • 0s00 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr 17.08.08, 12:33
      sniadania 6.30 - 9.30,obiad 12.30 - 14.30, kolacja 19.30 - 20.30
      • Gość: zdziwiony Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.eranet.pl 18.08.08, 16:13
        ile trzeba mieć kasy na dwoje dorosłych i dziecko na dwa tygodnie???
        • Gość: zdziwiony Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.eranet.pl 28.08.08, 10:15
          albo tu każdy się boi powiedzieć ile trzeba mieć kasy na dwa tygodnie dla dwojga
          dorosłych i dziecka albo totalnie olewacie takie pytania :( a jak się jedzie
          pierwszy raz to chyba jest naturalne że człowiek próbuje się dowiedzieć od tych
          którzy tam byli
    • Gość: ca11 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 19:34
      Hotel jest swietny, animatorzy rewelacyjni, szczerze polecam!
      • 0s00 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr 30.08.08, 13:23
        Na 2 tygodnie z opcją all mieliśmy ok 300 euro i 700 dolarów - 2
        osoby, kupiliśmy mnóstwo rzeczy i niczego sobie nie żałowaliśmy.
        Polecam hotel, szczególnie animatorów, jedzenie tez ok, duży wybór.
        A jesli komuś sie juz przeje hotelowe jedzenie polecam udac się do
        knajpy "ham ham" niedaleko mediny - stojąc przodem do bramy trzeba
        iść ok 50 - 70m w prawo. Maja tam polskie menu, można sie najeśc do
        syta bardzo dobra kuchnią za śmiesznie niska cenę - pyszny briks z
        tuńczykiem, serem i jajkiem.
        • Gość: askaaaaaaaaa Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 78.8.105.* 13.09.08, 11:03
          A takie pytanie z innej beczki bo nie znalazlam odpowiedzi na forum,
          czy lazienki sa z wanna czy z prysznicem, tak z ciekawosci?:) dzieki
          za odpowiedz
          • Gość: mario74 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.prokom.pl 25.09.08, 11:47
            z wanną tylko, że .... łazienki są różne tj. lepsze i gorsze próbowałem tego i
            tego. Generalnie, tak jak już ktoś tu pisał pokoje powyżej nr 700 to już inna
            bajka. Znajdują się w odremontowanej części kompleksu i tam wszystko jest
            lepsze: pokój, łazienka. A już opcja "exclusive" to wg mnie pokoje o nr
            nieprzystych powyżej 900 (2 piętro) - ja wymieniłem na 911 (10$ za przysługę) i
            była to rewelka - lepsza jakość + świetny widok na morze.
            • Gość: assa Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.komster.pl 04.05.09, 19:21
              jedzie ktoś do tunezji we wrzesniu z poznania?????????????????
    • Gość: mmmm Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 10:29
      witam! wczoraj wrocilem z le prince (selectours) i jestem bardzo
      zadowolony. jest to rodzinny hotel, polozony z dala od
      jakiegokolwiek hałasu a jednak blisko centrum bo ok 15 - 20 minut
      spacerkiem, taksowka dojezdza do targu za max 2 dinary. Jedzenia
      bylo duzo i dobre ale moze sie znudzic po 3 dniach. pokoj mialem
      idealny, czyli czysta posciel klimatyzacja dzialajaca tv sprawny i
      generalnie byl bardzo czysty. na biuro nie moge powiedziec zlego
      slowa bo to co chcialem zawsze zalatwili i sluza wszelka pomoca. na
      pewno kilkoro ludzi nie bedzie zadowolonych z wyjazdu , bo slyszalem
      ze mieli brudna posciel niedzialajaca klime. ale na pewno jesli
      poszli do rezydenta czy tez recepcji mozna bylo wymienic pokoj,
      takze dla chcacego nic trudnego, Jedynie co mnie denerwowalo w tym
      hotelu to koty, ktore biegaja glownie miedzy stolami (niegrozne.
      PROSZE PAMIETAC ZE JEST TO HOTEL 3 GWIAZDKOWY !! POLECAM!!!!!
    • Gość: klaudia Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 23:10
      www.facebook.com/pages/Nabeul-Tunisia/LePrinceNabeulTunisia/118203114428
    • Gość: jo Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.stk.vectranet.pl 13.02.10, 16:08
      nielec tam zenada beznadziejny chotel jedzenie do kitu
      • Gość: Kropkaaa20 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 93.159.128.* 24.05.10, 15:16
        Wczasy, sierpień 2010- kto leci z Selectours do le Prince?:) Pozdrawiam
        • Gość: kasia Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 14:28
          ja lecę pod koniec lipca i bede tak do polowy sierpnia zapraszam na
          strone oceniacze.pl
          • Gość: Dorek Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.e-wro.net.pl 25.06.10, 08:13
            Witam,
            my w pierwszej kolejności wybraliśmy właśnie ten hotel z tego biura.
            Niestety w ciagu kilku dni kiedy chcieliśmy zarezerwować nasz termin
            z wyżywieniem all był już niedostępny. Po telefonie do biura (było
            już lekko po 18)pani powiedziała nam swoje prywatne zdanie że nic
            Państwo nie stracili. Ostatnie miejsca jakie sprzedają to te z
            lokalizacją w starej niewyremontowanej części hotelu. Poinformowała
            nas również o tym że hotel bardzo spadł w opiniach.

W tym samym przedziale cenowym (nawet ciut taniej) poleciła dla nas
            (lecimi z dziećmi 4 i 5 lat) hotel Kilma. Zaliczka już wpłacona.
            Pozdrawiam!
          • Gość: dlugi 15 sierpień W-wa Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 195.116.107.* 30.06.10, 13:28
            Pozdrawiam
    • Gość: Daniel Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 18:39
      Ja lecę 20 czerwca z Pyrzowic.. obawiam sie,zeby trafić na dobry
      pokoj... ktos leci w tym terminie ?
      • Gość: Kropkaaa20 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 93.159.128.* 25.05.10, 16:19
        No ja dopiero 26 sierpnia z Krakowa. Co do pokoju... też sie tego boje;/ Nie
        wymagam cudow i luksusow, chce jedynie zeby bylo czysto i bez robactwa bo przez
        caly pobyt nie bede mogla tam spac jak zobacze jakaś paskude:P Na forach pisza,
        ze bez problemu (za drobna oplata;p) mozna wymienic pokoj, inni pisza zeby przy
        zakwaterowaniu wlozyc cos do paszportu i dostanie sie ladny pokoj. I w zwiazku z
        tym mam watpliwosc, czy od razu po przybyciu na hotel wsadzic cos w paszport,
        czy zobaczyc jaki pokoj nam przypadnie i dopiero wtedy ewentualnie starac sie o
        lepszy?

Daniel, lecisz wczesniej niż my, mogłbys podac do siebie jakis kontakt np. nr
        gadu-gadu, zebym mogla uzyskac jakies wskazowki i ewentualne uwagi nt hotelu,
        biura itd po Twoim powrocie? Z góry dziekuje
        • karika5 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr 18.07.10, 13:32
          Kropkaaa20 podaj numer gg, ja lecę 22 sierpnia
          • Gość: Kropkaaa20 Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: 93.159.128.* 20.07.10, 21:55
            Moj numer gg: 1036819, ewentualnie e-mail: ula.c09@interia.pl
            Proszę, odezwij się koniecznie;)
    • Gość: ee Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 14:36
      animacje w hotelu
      www.youtube.com/watch?v=BQcK6caskGQ
      • Gość: Agata Re: Biuro podróży Selectours, Nabuel, hotel Le Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 22:40
        Wielki dzięki za to nagranie :) Zapomniałam kamery, więc mam choć taka pamiątkę. Pozdrawiam .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka