Gość: margarita-tunis IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.05.08, 10:46 wrociłam z Prima Life Safa Yasmine - Hammamet i byłam równiez w Tunisie hotel Exel kto ma pytania bardzo chetnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugi_engadin Re: wrociłam z PRIMA Lifa Safa pytajcie 08.05.08, 11:42 daodaj na holidaycheck ocene tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
damapik7 Re: wrociłam z PRIMA Lifa Safa pytajcie 08.05.08, 12:49 Napisz prosze jaka jest aktualnie pogoda w tym regionie ? Czy da się kompać w morzu i basenach ? Czy zabierać dużo ciepłych rzeczy ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
damapik7 Re: wrociłam z PRIMA Lifa Safa pytajcie 08.05.08, 12:50 sorki za literówkę oczywiście kąpać a nie kompać upss... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarita-tunis Re: wrociłam z PRIMA Lifa Safa pytajcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.05.08, 20:34 morze raczej zimne ale amatorów nie brakuje ja odwazyłam sie zamoczyc ;) w basenie tak jak najbardziej mozna popływac. Pogoda ladna ( dopiero od tyg tak jest ) ciepło słonecznie ale czasem niebo zachmurzone. Wieczory bardzo chłodne jeansy dresy bluzki z długim rękawem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: wrociłam z PRIMA Lifa Safa pytajcie IP: *.chello.pl 14.05.08, 18:38 jaką mieliście pogodę było bardzo gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarita-tunis Re: wrociłam z PRIMA Lifa Safa pytajcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.05.08, 21:13 byłam od 30.04 do 07.05 było pięknie zero deszczu słonko grzało w dzien wieczory bardzo zimne noce brrr.. okropnie zimne;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośććć Re: wrociłam z PRIMA Lifa Safa pytajcie IP: *.idc.net.pl 17.05.08, 10:42 A jak byłaś w Safie w tym terminie to były już animacje? Napisz czy ci sie podobało. A i jeszcze masz może jakieś fotki z animacji bądź z animatorami? Jak tak, to bym ci podała maila to byś mi wysłała. Bardzo mi zależy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarita-tunis Re: wrociłam z PRIMA Lifa Safa pytajcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.05.08, 16:48 na animacje nie chodziłam bo jezdziłam po połowie Tunisu głownie Tunis i okolice ale animacje były i to co słyszałam rewelacja codzinnie. Animatorzy same cukierkie az przesłodzeni ha ha ha nie moj typ ale ja juz męzatka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarita-tunis Re: wrociłam z PRIMA Lifa Safa pytajcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.05.08, 16:50 podobac jako hotel podobało mi sie baaardzo i zdecydowanie POLECAM gdybym leciała jeszcze raz wybrałabym ten sam hotel :) Odpowiedz Link Zgłoś
evelina.tunezja Re: wrociłam z PRIMA Lifa Safa pytajcie 17.05.08, 17:00 A kojarzysz może animatora Rio (Ramzii) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarita-tunis Re: wrociłam z PRIMA Lifa Safa pytajcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.05.08, 14:28 nie niestety nie, spotykałam sie na zasadzie przejscia z nimi wszystkimi jest ich tam cale mnostwo ale to bylo tylko "hi" "Hi" kazdy cukierkowy i 'słodki' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: wrociłam z PRIMA Lifa Safa pytajcie IP: *.chello.pl 18.05.08, 14:39 Czy coś się zmieniło? tunezja2007.googlepages.com/hotelprimalifesafa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarita-tunis Re: wrociłam z PRIMA Lifa Safa pytajcie IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.05.08, 10:37 nic:) Odpowiedz Link Zgłoś