Gość: maly.art Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.09, 21:01 Witam, mam pytanko o wrażenia z pobytu w hotelu obsługę itp. Proszę ogólnie opisać jakość usług. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyyy Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.wro.vectranet.pl 26.02.09, 23:45 pytanko takie - czy standard przynajmniej taki jak Kaiser ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fmot Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.09, 15:59 Czy ktoś z szanownych forumowiczów może podać namiary na google maps na Panorama hotel w Sousse ? Chciałbym sobie zobaczyć okolicę gdzie to jest. Znalazłem Samarę - ale jakoś nie mogę dostrzec panoramy z basenem na dachu... :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Hotel Panorama Sousse IP: 188.33.13.* 22.03.09, 19:24 Również prosiłabym o fotki z panoramy entusangre@gmail.com Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Hotel Panorama Sousse- LATO- 12 czerwca 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 00:55 WITAM! WYBIERAMY SIE Z ZONKA I CORKAMI, ORAZ PARA ZNAJOMYCH DO PANORAMY 12.06.2009. WYLOT Z POZNANIA, LECI KTOS W TYM CZASIE? MY W WIEKU OK 40 LAT, CORKI: ANKA 19 I KAROLINA 17. MOZE SIE Z KIM Z WAS TAM SPOTKAMY. POZDRO I MILYCH WAKACJI. P.S. WEZCIE Z POLSKI PROCENTY, BO TAM SA SIKACZE. HEJKA ROBERT. ( robert_2002@o2.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Hotel Panorama Sousse- LATO- 12 czerwca 2009 IP: *.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net 03.04.09, 16:09 Mam pytanko czy leci ktos 05.06.2009 z Wroclawia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Hotel Panorama Sousse- LATO- 12 czerwca 2009 IP: *.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net 03.04.09, 16:44 jescze jedno pytanko czy moglby ktos wyslac mi zdjecia z hotelu, i jak wyglada sprawa z pokojami czy trzeba wlozyc w paszport z 10$ zeby dostac lepszy ?? Moj email : niesu@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adam_2007 Re: Hotel Panorama Sousse- LATO-1 maja 04.04.09, 01:29 Czy ktoś też leci do Panoramy pierwszego maja? my lecimy z wawy gg 561277 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fmot. Re: Hotel Panorama Sousse- LATO-1 maja IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.09, 15:58 My - to znaczy grupa 16 osób lecimy 1 maja do Panoramy ale z Wrocka. Takze na pewno sie spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K&M Re: Hotel Panorama Sousse- LATO-1 maja IP: *.icpnet.pl 10.04.09, 16:53 hahaha my lecimy 30.04 i zajmiemy te lepsze pokoje :) do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Hotel Panorama Sousse- LATO-1 maja IP: *.centertel.pl 13.04.09, 20:56 wow to spora grupa:) a my lecimy w cztery tez z Wro. A w jakim wieku jestescie? :) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Hotel Panorama Sousse- LATO-1 maja IP: *.centertel.pl 13.04.09, 20:54 hej, my lecimy 1 maja ale z wrocka. a Wy jakas wieksza ekipa? :) Pozdrawiam. moje gg w razie czego to 2388214. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomex Re: Hotel Panorama Sousse- LATO-1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:32 kto był w hotelu Panorama i potrafi odpowiedzieć czy w barze można napić się alkoholu - nie w drinkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Ile pieniędzy na tydzień w Tunezji? IP: *.icpnet.pl 25.04.09, 10:04 Mam opcję all, za parę dni wylatuję do Sousse, ile pieniędzy powinnam zabrać ze sobą na tydzień? Nie planuję uczestnictwa w wycieczkach fakultatywnych. Proszę o poradę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ile pieniędzy na tydzień w Tunezji? IP: *.promax.media.pl 03.05.09, 20:05 rok temu byłam w Panoramie opcja all , 1 tydz , wymieniłam u nas 500 zł na dolary , jeszcze przywiozłam troche pieniedzy do domu , a kupiłam dosc sporo rzeczy , opłaca sie targowac !!!!!!!! nie oszczedzałam, ale tez nie wydawałam pieniedzy na byle co ,poruszałysmy sie Tuk- Tukiem 2 dinary 1 osoba ok 4 zł ( bardziej sie opłaca niz Taxi ),byłysmy w Port El Kantaoui, Medinie... jedzenie przepyszne jak dla mnie :) zazdroszcze wyjazdu , udanego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomex Re: Ile pieniędzy na tydzień w Tunezji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 19:12 mam pytanie czy msz jakieś zdjecia z pobytu w tym hotelu ,w necie jest bardzo mało zdjęć a ja wybieram się tam w tym roku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Hotel Panorama Sousse- LATO-1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 10:56 Wybieram się do panoramy na dniach :) czy byłaby możliwość wysłania choć kilku zdjęć pokoju, tzn łóżko, aneks kuchenny na adres i-co-z-tego@wp.pl. Byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożka Re: Hotel Panorama Sousse- LATO-1 maja IP: *.globalconnect.pl 13.05.09, 09:12 Czy ktoś leci do Panoramy 23 lipca ze Szczecina?moje gg12193357 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czex Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:37 Witam, My (młoda sympatyczna parka;) )lecimy do Panoramy 20.08, ktoś może wybiera się w tym terminie do Sousse ? gg:1709089 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Hotel Panorama Sousse IP: 82.160.57.* 03.05.09, 15:59 jedziemy za 3 dni do tego hotelu czy ktoś się wybiera w tym okresie? Odpowiedz Link Zgłoś
maly-kielce Re: Hotel Panorama Sousse 03.05.09, 20:11 skąd lecicie i o której? ja w środę do Samary to jest hotel przy Panoramie, Odpowiedz Link Zgłoś
mmstrus Re: Hotel Panorama Sousse 12.05.09, 00:17 Witam.Wyjeżdzamy z mężem 04-06-2009 po raz pierwszy do Panoramy .Czy mogę poprosić o kilka zdjęć hotelu i pokoi oraz o wskazówki co zabrać ze sobąi ile pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmstruś Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.10, 00:43 i jak było ja jadę w maju 2010.czy nie znając języków obcych jakoś się dogadam,Jaka jest obsługa kelnerska,chodzi mi o jedzenie ,czy obsługa kelnerska ,czy bufet?mam nadzieję,że było w miarę ok. proszę o kilka tych informacji pozdr. krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
mmstrus Re: Hotel Panorama Sousse 12.05.09, 00:18 zapomiałam dodać mó adres mm.strus@op.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajkaa124 Re: Hotel Panorama Sousse IP: 62.87.215.* 07.05.09, 17:44 A jest może basen odkryty?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pabael Re: Hotel Panorama Sousse IP: 83.1.81.* 13.05.09, 14:10 Ja lecę z 3 osobami z wrocka 05.06.2009 do Panoramy jeśli mogę posić o jakieś zdjęcia to podaję @ ---> pabael@gmail.com pozdrawiam i do zobaczenia przy barze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arpl Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:18 Pewnie że mamy. Lecimy na 14 dni 18 czerwca. I wszystko co nie opisane w folderze nas interesuje. każda informacja na wagę złota. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arpl Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:25 a jeszcze adres w razie jakichś ewentualnych fotek arpl@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
free.martaa Re: Hotel Panorama Sousse 22.05.09, 11:21 Hej. Panorama jest super. Wrócilam tydzien temu stamtad. Bedziecie zadowoleni. gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakto Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 16:28 Siemka free.martaa mógłbym prosić o więcej szczegłów wybieramy sie tam w lipcu a opinie są różne oczywiscie nie jestem z tych co spodziewam się luksusów za takie pieniądze .Bióro mówiło mi że hotel jest odnowiony prawda ? Proszę o kilka fotek jak byś mogła na tobg@wp.pl dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
free.martaa do Pakto 24.05.09, 14:30 Hej, nie widzialam hotelu wczesniej, wiec nie wem czy go odnowili czy nie. Pokoje sa przytulne, panie sprzątające dbają o porządek, korytarze bardzo specyficzne, jedzenie bardzo dobre, stołówka bardzo przytulna, wszyscy lubią tam sobie posiedzieć (wg mnie inaczej niz w Samarze, bo tam atmosfera mniej przyjazna i jedzenie dużo gorsze). Ale nie licz na luksus. Ja byłam bardzo zadowolona. Nie ma fotek niestety, pojechałam z nowym, a wróciłam bez niego niestety. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomex555 Re: Hotel Panorama Sousse 23.05.09, 14:26 Witam Cię Marto Wybieram sie z rodzinką do tego hotelu - masz może jakies fotki ,jak możesz podaj telefon na pocztę - chetnie zadzwonię i pogadamy Pozdrawiam tomex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witam Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 22.05.09, 18:29 Mam pytanko! 1)Czy jadąc do Panoramy mając ALL,mogę korzystać z baru (alkohol i napoje) przy basenie w Samarze. 2)Cz do obiadów podawanych w Samarze dostaje (wino lub napój) 3)czy na plaży hotelu Samara mogę korzystać z bufetu (piwo,wino i napoje) to tyle na razie,proszę o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
free.martaa odpowiedź- Witam 24.05.09, 14:32 1. nie możesz korzystać z baru w Samarze 2. na obiadku masz wszystko, napoje też 3. na plaży też dostajesz napoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: odpowiedź- Witam free.martaa IP: *.chello.pl 25.05.09, 10:57 Dzięki za info Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwan Re: odpowiedź- Witam free.martaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 16:08 Ja frunę 04.06.2009 Kto z was jeszcze frunie ?Ja z Krakowa.Dla tych co już byli,czy jestescie zadowoleni?Przed czym się ustrzedz,czy jest darmowe picie w opcji ALL?Czy moze mi ktos wysłać zdjęcia realne z hotelu.Prosze o fotki iwo.kozlowski@gmail.com Prosze o naknajwięcej zdjęć Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwi Re: odpowiedź- Witam free.martaa IP: *.pasjo.net 27.05.09, 09:55 Witam ! Czy ktoś może leci do Panoramy 11 czerwca z Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
free.martaa RE 27.05.09, 18:01 Nie wiem przed czym Cię mogę ostrzec... Może przed narzucającymi się Tunezyjczykami :) Poza tym to baw się dobrze i korzystaj z urlopu:) Co do napoi w opcji all oczywiście są:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: RE IP: *.static.akk.net.pl 01.06.09, 18:12 a jak wygląda sprawa leżaków przy samarze dla gosci panoramy czy sa jakies problemy??? Odpowiedz Link Zgłoś
free.martaa Re: RE 04.06.09, 17:06 nie ma problemów z leżakami na plaży, ale są płatne 2 dinary za dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: RE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.09, 21:23 witam:) wybieramy się z koleżanką 18.06,wylatujemy z wrocławia. czy ktoś jeszcze leci w tym terminie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kur44 Re: RE 12.06.09, 21:44 My lecimy 18.06 z Łodzi :D napewno zobaczymy sie na miejscu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.euro-net.pl 12.06.09, 18:43 witam bys mogła mi powiedzieć coś więcej o tym hotelu i okolicy bo wyjeżdżam teraz na wakacje odp jak mozesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka ;) Re: Hotel Panorama Sousse IP: 193.138.241.* 13.06.09, 15:04 Witam i mam prośbę o informacje dotyczące samego pobytu. Hotel - no cóż każdy chciałby luksusów, ale za tą cenę to wystarczy, że będzie czysto i miła obsługa. Nie oszukujmy się, płacąc około 500 zł za wyżywienie i tyleż samo za noclegi nie możemy zachowywać się jak rozkapryszone dzieciaki ;) Bo gdzie w Polsce za tą cenę zmienią nam ręczniki co drugi dzień, będą mili, uśmiechnięci, organizowali nam zajęcia i biegali wkoło nas na palcach. Nie oszukujmy się i bądźmy realistami :D Tego nie wymagam. Oczekuję jedynie na miłą obsługę, czyste pomieszczenia i jedzenie, które nie stanie mi w gardle. Bardziej chodzi mi o to, co warto zwiedzić i na co zwrócić w tym względzie uwagę. Jak się mają ceny wycieczek i co można zobaczyć na własna rękę. Acha i czy mam brać czajnik bezprzewodowy żeby ewentualnie napić się kawy nie wychodząc z pokoju :) Pozdrawiam i za wszelkie wskazówki z góry dzięki galicja71@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka89 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.rockowy.net 13.06.09, 19:22 hej! wybieramy sie z przyjaciolka do Panoramy 10 lipca:) po przeczytaniu opinii mam mieszane uczucia,ale mam nadzieje ze sam pobyt okaze sie udany :D ktos z Was tez leci? pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczawiola Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.06.09, 01:26 siemanko wybieramy sie do panoramy 27 sierpnia.ktos sie orientuje jaka cena wycieczki na sahare 2-dniowej?.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 21:58 wycieczka na sahare wynosi 175dt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G&S Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.netdrive.pl 16.06.09, 22:47 Hej. My (tzn. para przed 30) lecimy 8.07 z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacob Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.09, 13:49 jak wygląda sprawa z alkoholem czy są jakieś rewizje przy samym wlocie do Tunezji ?? czy cos sie czepiają gdy sie wnosi do hotelu?/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.kulinski Re: Hotel Panorama Sousse 03.07.09, 12:12 lecimy 10 z Wrocławia - jeśli można parę fotek to poproszę tomasz.kulinski@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.kulinski Re: Hotel Panorama Sousse 06.07.09, 22:38 To się spotkamy - lecimy z Wrocławia :) 2+2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakto Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 16:57 no właśnie ja wybieram się za miesiąc jaki jest hotel i obsługa co warto zwiedzić i i czy było z kim poimprezować tak jak to u nas bywa z góry dzięki POZDRAWIAM masz moze jakieś zdjęcia mój @ tobg@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.centertel.pl 05.07.09, 18:25 nigdy w panoramie ostrzegam !!!!!!!!!!!pamorama zanujacy hotel max pol gwiazdki ,tunezja ladna ale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren303@interia.pl Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.poczta.lublin.pl 20.07.09, 08:33 właśnie wróciłam z hotelu panorama .trafiłam na dość ładny pokój rodzinny dwie osoby dorosłe i dwoje dzieci ale inni ludzie musieli dopłacać po 130 dolarów żeby dostać taki pokój .Jest aneks kuchenny ale nie można korzystać poniważ jest popsuta kuchenka , jest telewizor w pokoju i klimatyzacja .Na 7 piętrze znajduje się taras , bar,basen oszklony gdzie nie można wytrzymać bo jest tak gorąco. Jedzenie fatalne ,obiady są w samarze smrud ,brud karaluchy ochyda.obiady są też na plaży ,za leżaki traeba płacić 5dt.najlepiej wżąść ze sobą koc lub ręcznik ,z hotelowych nie wolno korzystać na plaży.Wsamarze przy basenie nie można korzystać z baru gościom z panoramy dla dzieci to jest katastrofa ciasno brak leżaków przy basenie.kradną sprzątaczki najlepiej korzystać z sejfu płatny 10DT na lotnisku też nam zgineło z walizek .Nigdy więcej nie pojadę do tunezji bo czy to będzie hotel z 5 gwiazdkami to i tak będzie syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Hotel Panorama Sousse IP: 212.160.159.* 22.07.09, 20:28 Witam Byłem na przełomie Czerwca i Lipca ,byliśmy w cztery osoby dostaliśmuy pokój z dwoma sypialniami bez żadnej dopłaty na 6 pietrze .leżaki kosztowały na plaży nie 5 a 2 dinary od 1 lipca 2,5 dinara .Wcale jedzenie nie jest tak niedobre ,pokoje są sprzątane co dziennie + wymiana ręczników ,co dwa dni pościele . Hotel jest bardzo czysty nie widziałem żadnego robactwa . Ludzie którzy piszą takie brednie sami nie wiedza czego chcą . Chętnie odpowiem na więcej szczegółów dotyczących pobytu. tomek555@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remkaf Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.2.140.9.tvksmp.pl 31.07.09, 20:07 Panie Tomku - tarabanię na Pańską skrzynkę z prośbą o pomoc. Zajrzy Pan tam? Pozdrawiam, Remigiusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.netdrive.pl 26.07.09, 14:26 ren303@interia.pl, polecam Ci hotel 7* w Dubaju. Może on spełni Twoje wymagania. Zapewne byłaś tym typem wczasowicza z Polski, który pienił się gdy usłyszał, że miał zapłacić 2,5 d za leżak a o 22:55 miał cały stolik napojów z baru, bo o 23 zamykali bar. Jedyne co kradły sprzątaczki, to śmieci z koszy na śmieci w moim pokoju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: story Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.acn.waw.pl 27.07.09, 09:58 wlasnie kilka dni temu wrocilismy z Tunezji, mieszkalismy w Panoramie, przed wyjazdem wahalisym sie nad wyborem hotelu, czytalisy duzo opini na forum, takze na tym. Z czystym sumieniem polecam wszystkim Panorame! Bardzo dobre warunki jak na ta (korzystna) cene. Pokoje ladne, czyste, zero robactwa (w Samarze widzielismy karaluchy!), sprzatane codziennie, pokojowki nic nie kradly! Obsluga bardzo mila, mozna bylo sie dogadac, co innego w Samarze! Recepcjonista bardzo nie mily, cala obsluga tego hotelu fatalna, dobrze ze go nie wybralismy! Co do jedzenia to tez spoko, duzy wybor, najpyszniejsze byly lody wlasnej produkcji - polecam wszystkim :) Bylismy tam tydzien, co nam w zupelnosci starczylo :) Koniecznie polecam wycieczke na Sahare, cos niesamowitego! Warto dokupic wycieczke na wielbladach po Saharze i wycieczke jeepami do miasteczka Gwiezdnych Wojen, nie warto dokupowac wycieczki na dorożkach - porazka tak samo mozna sobie i w Polsce pojezdzic dorozka. Jesli macie jakies pytania chetnie odpowiem i doradze :) pozdrawiam! ~Story Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisko1983 Re: Hotel Panorama Sousse IP: 195.68.31.* 27.07.09, 14:18 Witam, My lecimy 05 sierpnia z Warszawy :) Po przeczytaniu opinii troche się uspokoiłem, nie jesteśmy wymagający a hotel potrzebny nam jest wyłącznie do spania. Jeśli mógłbym prosić o kilka fotek na krisko1983@op.pl to byłbym wdzięczny, bo zdjęcia z portali turystycznych są odrobine "nieświeże" :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisko1983 Re: Hotel Panorama Sousse IP: 195.68.31.* 27.07.09, 14:22 I jeszcze jedno pytanko, na które pewnie ciężko jednoznacznie odpowiedzieć ale ile kasy mniejwięcej brać ze sobą :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.152.153.203.dsl.dynamic.eranet.pl 27.07.09, 17:24 jeśli możesz odpisać to napisz co wziac lepiej USD czy EUR jakie mają przeliczniki? Ile kosztuje wycieczka na Sahare i czy placimy za nia w DT czy mozna w EUR czy USD? Aha i jak wyglada plaza piasek itp. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicze Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.zaw.net.pl 04.08.09, 13:19 ja też byłam z rodziną w panoramie wróciliśmy 25.07.09 i nie zgadzam się z pani opinią hotel jest czysty codziennie sprzątany, miła obsługa i kelnerzy, za taką cenę naprawdę wszystko było o.k a nad polskim morzem jest pięknie ale też płaci się za wynajęcie leżaka i to dużo więcej a poza tym wszystko jest droższe a tam można korzystać z różnych sportów wodnych, które są o wiele tańsze niż u nas w Polsce ja z rodziną wróciliśmy bardzo zadowoleni i na pewno jeszcze tam pojedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Hotel Panorama Sousse IP: 217.8.178.* 30.07.09, 14:18 Moi Mili, Panorama to najgorszy hotel w jakim byliśmy całą rodziną.Oni chyba nie wiedzą co znaczy standard All, jedzenie wstrętne i monotonne.Na plaży stare rozpadające się drewniane leżaki, w barze podają tylko po dwa plastikowe kubki z napojami (z dużych butli przelewają do orginalnych butelek 2l Coca Coli lub Fanty i dopiero z tego leją do plastikowych kubków (myją je po bieżącą wodą !) Koszmar - mieliśmy wykupione dwa tygodnie i uciekliśmy po tygodniu z tego koszmaru wakacyjnego.Nie liczcie na Samarę tam z opowieści innych też jest koszmarnie - warto dopłacic i jechac do 5* np hotel Thassalis w Monastir - było super. Pozdrawiamy i nie dajcie się nabrac na All.Rodzina z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 30.07.09, 15:34 Moi Mili i pewnie zapłaciliście za ALL w Panoramie z 1000 żł.To koszmar za taką wielką kasę to chyba nie sądziliście że będą wam śniadanie do pokoju przynosić.(ALL powyżej 3800 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelka Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 19:36 czy mógłby ktoś przesłać mi kilka fotek panoramy??ciągle się jeszcze zastanawiamy ze znajomymi.. mój adres: molasi@wp.pl z góry serdecznie dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 22:50 I za te leżaki trzeba było zapłacić jeszcze 2,5 dinara! Szok! Typowi "biznesmeni" z Polski, którzy za 2 tys. zł na 2 tygodnie spodziewają się przelotu najnowszym boeingiem w klasie business, hotel 7*, a woda w morzu nie może być za słona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mustafa :D Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.trzebinia.mm.pl 03.08.09, 19:14 My lecimy 14.08.09 z Krakowa(Wiek 19-21) Myślę, że znajdziemy jakiś rówieśników :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ermac Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 13:04 Ja z Dziewczyna lecimy 20 sierpnia z wrocławia (wiek 26 lat). Moglbym prosic o jakies fotki na maila: Ermac@wp.pl z gory bardzo dziekuje. Kots leci z wrocka jeszcze w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 16:55 Ja również lecę 14 ale z Gdańska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TALIB Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.trzebinia.mm.pl 06.08.09, 23:20 W Takim razie od 14-27 :) Ciekawie się zapowiada :) ja tez prosiłbym o jakieś zdjęcia zwola@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.cst.tpsa.pl 07.08.09, 10:38 My lecimy 14.08.09 z Krakowa(Wiek 35-34) Hotel SAMARA.Mamy juz kontakty do osob co bedą w tym samym czasie w tych hotelach lub w sousse :) Pozdrawiam gg:1333055 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.08.09, 18:29 chcialabym sie dowiedziec jak wyglada w tym roku cena w Panoramie na tydzien/dwa last minute, ja bylam w tym roku w Samarze, mi sie podobalo, zastanawiam sie czy nie wrocic jeszcze raz ale jesli bylaby duza roznica cenowa to byc moze wybralabym wlasnie Panorame jako ze sa powiazane, z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Hotel Panorama Sousse IP: 157.25.31.* 12.08.09, 13:21 Czy mógłbym poprosić o jakieś zdjęcia z hotelu - pokoje, widok z okna, widok okolicy, barku, palzy - doslownie cokolwiek. Bylbym bardzo wdzieczny. My lecimy w najblizszym czasie i chcialbym zobaczyc jak wyglada dokladnie ten hotel. Moj mail to: pitbed@o2.pl Z gory dziekuje i pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 19.08.09, 10:18 Witam! My wybieramy się do Tunezji do hotelu Panorama 27 sierpnia. Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie szczere informacje lub/oraz ewentualne fotki :) Z góry dziękuję! Mój adres mailowy: aroczy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tala Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 23:24 hi arek a skąd lecisz??? i jaki twoj wiek?? ja z chlopakiem lece w tym czasie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amanda0 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.rev.masterkom.pl 25.08.09, 21:11 witam!mam takie pytanko czy moglibyscie mi powiedziec jaki jest ten hotel tak naprawde czy warto akurat go wybrac?bo czytałam rózne opinie ze brud, syf,kradna itd;to prawda???aha...sa tam polacy w tym hotelu i jak z jezykiem da sie dogadac jakos?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika133 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 12:38 Witaj, więć tak w hotelu Panorama byyłam tydzień(30.07-06.08) i nie polecam ci go. Obsługa jest miła.W pokoju brud, ręczniki brudne-wymienione były co dzień ale tez na brudne.Pościel równiez brudna-we krwi(fuuj!) wielkim minusem była odległość od morza(ok.550m). Jedzenie mi nie smakowało, oprócz śniadań-one byly pyszne,szczególnie ciepłe rogaliki z czekoladą. Widok z balkonu miałam nie atrakcyjny-na drzewa i głośną ulicę-przez którą w nocy nie mogłam spać. Korzystałam(w cenie oczywiscie) z baseny w hotelu Samara.Są tam 2 baseny. Jeden ze zjeżdzalniami, ktore są otwarta niestety tylko przez 2 godziny.Leżaków przy basenie zawsze brakowało.Przez cały pobyt udało mi się zająć tylko raz leżak(gdy przyszłam przed śniadaniem o 7 rao ;( ) więc odradzam Ci ten hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dinar Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.acn.waw.pl 28.08.09, 19:12 Dominika133 to miałaś ku... pecha ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 29.08.09, 10:26 Pani Dominiko 133 wszystko panią wk.....ło bo szkoda było pani dać im parę dinarów.A za tydzień pobytu zapłaciła pani 800 zł pewnie ALL?. Polecam Hotele od 4800 zł 5*. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipter Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 29.08.09, 14:12 Ja wlasnie niedawno wrocilem z dziewczyna z panoramy. Ogolnie popieram opinie, za ta kase hotel jest odpowiedni. brakowalo mi jakis informacji odnosnie rozrywek oferowanych w siostrzanym hotelu samara - codziennie o 22 sa jakies "show", nawet fajnie sie tam przejsc. Slyszalem duzo od ludzi z Samary, ze tam strasznie kradna, nawet z swlfu zginelo komus 100 USD, takze lipa. W Panoramie nic nam nie zginelo z selfu, a z pokoju tez nic nie zginelo - bo w sumie wszystkie wartosciowe rzeczy trzymalismy w sejfie. Mam kilka fotek pokoju, jesli ktos chce moge przeslac. moj mail - pitbed@o2.pl Jeszcze dodam ze od 21.08 jest u nich swieto - ramadan - dzialy alkoholowe sa przez 30 dni zamkniete w sklepach, takze warto zakupic wiecej alku w PL, poniewaz serwowane piwo w hotelach ma zaledwie 0,5%, a wina sa rowniez slabiutkie. Pozdrawiam Piter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokolino Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.acn.waw.pl 30.08.09, 01:43 pipter z alko w Ramadan masz rację w marketach itd. nie kupi się... Ale przyczaiłem że w panoramie i na plaży leją piwo co ma 3,5% się nazywa jakoś na S (może selsa ,bo na pewno jest celta co jest słabsza.) Wino ma 12 % ale można kupić jak się dogada od barmana za kilkanaście (20-30 1Litr) dinarów ich wódki co ma ponad 30% lukrowata jest i średnio smakuje... :) A co do kradzieży to nie można być tam chamem i zachłannym na kasę lepiej zostawić dinara na łóżku żeby było sprzątnięte i nic ukradzione... Jeżeli jest się w porządku do nich to oni są dla nas ... A jak będą chcieli ukraść to nawet te "sejfy" nic nie dadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
go-go-lix Re: Hotel Panorama Sousse 02.09.09, 11:32 Witam :) Jako, że jadę pierwszy raz do Tunezji przeglądam internet w poszukiwaniu informacji na temat miejsca mojego wypoczynku. Więc jeśli ktoś może mi przesłać informacje, zdjęcia, swoją opinie na temat hotelu Panorama byłbym bardzo wdzięczny. Mój mail to gogolix@wp.pl Może ktoś z osób przeglądających forum leci właśnie w to miejsce 16.09 ?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 21:13 My lecimy 17:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Hotel Panorama Sousse IP: 94.254.135.* 09.09.09, 17:09 Ja z koleżanką wybieram się 19.09 właśnie do Panoramy. wylatujemy z katowic a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
go-go-lix Re: Hotel Panorama Sousse 10.09.09, 20:24 Lecimy z Poznania z 16.09 na 17.09 w nocy heh :) Odpowiedz Link Zgłoś
a-unka Re: Hotel Panorama Sousse 11.09.09, 13:41 My lecimy w nocy 16/17 z Wrocławia;-) Dobrze, że lotnisko w Monastirze jest tak blisko od Sousse.. Ktoś jest może w przedziale wiekowym 20-30? Razem zawsze raźniej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
go-go-lix Re: Hotel Panorama Sousse 12.09.09, 10:58 Ja mam 23 lata, a moja dziewczyna 21. Czyli do przedzialu 20-30 łapiemy się :P Odpowiedz Link Zgłoś
a-unka Re: Hotel Panorama Sousse 12.09.09, 16:35 Ja mam 24 lata a mój luby 25;-) Mam nadzieję, że nie jesteśmy dla was zbyt stetryczali i że będziemy się często na siódmym piętrze spotykać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
go-go-lix Re: Hotel Panorama Sousse 12.09.09, 18:41 Heh chyba raczej nie jesteście :P ja rowniez mam tak nadzieje ze bedziemy sie spotykac, ale nie tylko na tym siodmym pietrze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 22:23 no to widzę towarzystwo będzie. ja lecę w nmocy 16/17 z wrocławia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Hotel Panorama Sousse IP: 188.33.38.* 16.09.09, 00:41 a ja mam pytanko troche z innej beczki. otoz slyszalam, że tubylcy sa dosc natrętni w stosunku do mlodych dziewczyn-czy sa niebezpieczni? moga cos zrobić, czy jest na nich jakis skuteczny sposób? pytam, bo się tego niesamowicie boję, tym bardziej, iz jestem blondynką... Odpowiedz Link Zgłoś
zakrecon15 Re: Hotel Panorama Sousse 16.09.09, 21:29 Nie są niebezpieczni-to zalezy tylko od Ciebie jak się będą zachowywali-kolor włosów nie ma tu znaczenia tak naprawdę.Wróciłam parę dni temu z Sosse-tez jestem blondynką i wierz mi-nie ma się czego bać.Miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lill Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.09, 23:05 Jak jedziesz z chłopakiem (bratem ) to niema żadnego problemu nie zaczepiają lub tylko żartują (są bardzo mili) jeśli jedziesz z koleżankami mamą siostrą to mogą być natarczywi ale jak nie będziesz okazywała zainteresowania pójdą sobie dalej a poza tym tam jest pełno polaków a oni się ich trochę boją... Nie masz sie co martwić Tunezyjczycy są strasznie mili i zawsze uśmiechnięci bardzo fajnie sie z nimi rozmawia ja w niektórych momentach żałowałam że wzięłam chłopaka a nie koleżankę.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 14:31 Hotel w miarę ok. Dla osób mało wymagających. Przede wszystkim czysto, jedzenie dobre- zróżnicowane, nie ma co narzekać. Możliwość korzystania z hotelu Samara jest wielkim plusem- super baseny, zjeżdzalnie... plaża też ok. Winko, napoje wszystko jest. Jedyny minus to ruchliwa ulica, ale da się wytrzymać. Klimatyzacja działała nawet po 15 września (ogromny plus). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggt Re: Hotel Panorama Sousse - Kradzieże IP: *.naszasiec.net 02.10.09, 01:30 Hotel dla naprawdę niewymagających, pierwszy minus to lokalizacja przy samym rondzie, przy głównej największej arterii miasta (naprawde głośno cały dzień i noc, dla wyjaśnienia w tym kraju, a przynajmniej w Sousse nie używa się kierunkowskazów tylko klaksonu przy zmianie pasa, to nie żart), a druga to Kradzieże, wystrzegajcie się recepcji, zwłaszcza przechowalni bagażu przez nich przygotowanej, ostatniego dnia okradziono uczestników, oczywiście rezydenci brak reakcji, a wręcz namawiają żeby nie wzywać policji, bo może dojść do opóźnień w wylocie. Zastanówcie się dwa razy czy oszczędzać 100-200zł czy też skorzystać z innego biura i innego hotelu, bo w tym hotelu kwateruje tylko OASIS. Każdy z Was musi zdecydować czy zależy mu na spokoju czy niepewności, że ktoś przywłaszczy sobie Twoje okulary, buty, aparat czy jeszcze coś innego. Nie dajcie się zwieść, bo sejfy to fikcja, całego bagaży tam się nie wciśnie, pozorny spokój przez cały pobyt pokazał po raz kolejny prawdę o hotelu, ostatniego dnia tuż przed wylotem bezpieczne bagaże przy recepcji - tak zapewniała rezydentka, zostały dosłownie rozszabrowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Hotel Panorama Sousse IP: 193.138.242.* 04.11.09, 15:12 Równiez bylam w tym hotelu we wrześniu jeżeli ktoś ma pytania to poprostu pytać :P gg 6615220 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Hotel Panorama Sousse Pilne! IP: *.chello.pl 29.11.09, 22:45 WItam, bardzo prosze o wyslanie mi fotek z hotelu Panorama, chcialabym wyslac moich rodzicow do Tunezji i nie ukrywam, ze Panorama kusi mnie ze wzgledu na cene, moj email: dagutek2@wp.pl Dzieki serdeczne i pozdrawiam. Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: Hotel Panorama Sousse Pilne! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.10, 19:11 Proszę o aktualne informacje dot.hotelu Panorama,może ktoś z Was był,czy coś się zmieniło w pozytywnym tego słowa znaczeniu,czy na gorsze?prosiłabym o kilka fotek np.pokoju.Jak wygląda przydział pokoi,czy można wybrać,czy jak leci z przydziału...na którym piętrze są ładne widoki?jak z tym wszystkim sobie poradzić.Bardzo proszę o kilka fotek na adres meila;ula.tulpatowicz@wp.pl z góry serdecznie dziękuję ipozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gggt Re: Hotel Panorama Sousse Pilne! 14.01.10, 22:52 zmieniło się tylko na gorsze, żadnych inwestycji od lat i coś nowego kradzieże na potęgę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Hotel Panorama Sousse Pilne! IP: *.237.pxs.pl 04.01.10, 19:19 witam chciałabym sie wybrać na wakację do tego hotelu w zwsiązku z tym mam pytanie ile mniej więcej kosztuje cały wyjazd z biura podróży w hotelu panorama z all in.? Kiedy najlepiej wykupić wycieczkę żeby się najbardziej opłacała? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
travelmax Re: Hotel Panorama Sousse Pilne! 15.01.10, 12:51 Al w tym hotelu to trochę ściema bo na obiady trzeba chodzić do Samary i na baseny też, więc lepiej wybrać Samarę - wszystko na miejscu, standard o wiele lepszy a cena atrakcyjna jakieś 1500 od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.xdsl.centertel.pl 12.02.10, 15:13 Wiatam właśnie biuro zaproponowało mi ten hotel hmm prosze o jakis opis podobno można kożystać z atrakcji hotelu Samara jak daleko do plaży itp itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioletaaa Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 17.02.10, 10:32 dlaczego piszecie ze sciema w AL z obiadami? Niewiem jak Wam... ale nam odrazu powiedzieli o tym ze na obiady bedziemy mieli chodzic do samary. co to za problem?:) amy juz wykupiona wycieczke do panoramy na 26.08 do 9 .09 :) czytam te wszystkie opinie, i az sama sie boje bo bardzo duzo ludzi jest ktorzy narzekaja, jednoczesnie tez jest trche zadowolonych. a ja stwierdzialm ze nie bede patrzec na negatywne opinie, tylko pojade i sama sie przekonam jak bylo :) leci ktos jeszcze moze z Was na ta wycieczke? a do tych co byli..... Trudno jest sie dogadac??:) znam angielksi w stopniu podstawowym, no moze troche wiecej ale mam jakas psychiczna blokade zawwsze, ze boje sie powiedziec, zeby ne powiedziec zle :P Moze jak bede zmuszona to mi przejdzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.10, 21:30 do wiolety....Ja też planuję jechać 26 a właśniwie to już 27.08 do panoramy.... także jest duże prawdopodobieństwo że się spotkamy...nap. do mnie gg.2643963 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.net.autocom.pl 13.04.10, 15:04 do wioletta i angela:) w ile osób lecicie?? My, tzn 6 osób lecimy też w tym samym terminie co Wy, od 26-go:) wiec możemy sie jakoś zgadać, wiadomo w tyle osób bedzie raźniej i na pewno lepiej:) dajcie znać. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.sieradz.vectranet.pl 06.04.10, 21:09 Proszę o obiektywna opinie o tym hotelu. Mam zamiar wybrać się z rodzina w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 12.04.10, 22:13 To w takim razie, powiedz nam jakie są warunki w hotelu?:) Czy jest on ładny i zadbany, czy wszystko zgadza się ze zdjęciami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czitka Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.hive.is 17.04.10, 21:13 Witam serdecznie :) wybieramy się z mężem do hotelu Panorama chciałabym poprosić o fotki jesli ktoś był w nim mój adres to: zija5@tlen.pl MOże ktoś sie wybiera 8 lipca ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hotel Panorama Sousse IP: 194.181.197.* 18.05.10, 15:00 My lecimy 01.07 na 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 20:02 czesc wszystkim :) byłam na wakacjach w sierpniu w hotelu PANORAMA , tak to rzeczywiscie raczej stary hotel ale zadbany , czyste pokoje mimo wszystko:) hotel samara gdzie jedlismy obiady(a propo monotonia ciagle było to samo brakowalo widelców,łyżek)jedzenie syfiaste a w Panoramie sniadania i kolacje naprawde super musiałam się odżywiac w tym hotelu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.siedlce.vectranet.pl 17.05.10, 14:37 po przeczytaniu większości postów aż ciarki przechodzą... czy tam naprawdę kradną? czy wynika to raczej z nieuwagi wczasowiczów? mimo wszystko wybieram się tam z chłopakiem 8 września. może ktoś rownież leci w tym terminie? razem zawsze weselej:)a jak z pogodą? czy we wrześniu można się jeszcze solidnie opalić?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.10, 14:55 ja się wybieram od 17 czerwca różne opinie tu czytałam i nie wiem już co myśleć proszę o więcej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.siedlce.vectranet.pl 08.06.10, 11:57 jak wrócisz proszę podziel się wrażeniami!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.prenet.pl 09.06.10, 21:42 Lecę z mężem o godz.21.40 dnia 10.06.2010 z Wrocławia do Panoramy.Lądujemy w nocy w Tunisie.Jestem cała chora po tych opiniach,co ma być to będzie, teraz za póżno się wycofać.Po 2 tygodniach napiszę co zastałam i czy warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.siedlce.vectranet.pl 10.06.10, 14:24 życzę udanego wypoczynku i trzymam za słowo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 16:15 do tych co byli- czy na wyposazeniu znajduje sie czajnik ....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala9 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 21.06.10, 00:33 cześć ja właśnie wczoraj wróciłam z sous czajnika nie ma weż sobie jakiś garnuszek do gotowania bo kuchenka jest.pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga15 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.techmedia.com.pl 21.06.10, 20:45 witam napisz cos wiecej na temat hotelu itp Odpowiedz Link Zgłoś
sobek1971 Re: Hotel Panorama Sousse 21.06.10, 21:49 WRÓCIŁAM WŁASNIE, TO ZNACZY 18.06 Z TEGO HOTELU I MOGĘ POWIEDZIEĆ CHYBA BEZTRONNIE ,ŻE NIE JEST TAK ZLE JAK WSZYSCY PISZĄ .Nie ma co sie oszukiwać , hotel nie jest pierwszej mlodości i swoim wyglądem moze budzic mieszane uczucia ale jest bardzo czysto, ręczniki zmieniane codzienie , pościel co 3 dni .tego niema w Samarze .Minusem jest ,że przy wieczornych animacjach w hotelu Samara nie można korzystac z bufetu w opcji ALl , bo gdyby co nieco pozwolili przy barze otrzymać to w przyszlym roku mogła bym jechac jeszce raz do tego hotelu . Za tą kasę w Polsce o wczasach mozna zapomnieć , więc nie oczekujmy posadzki z marmuru i mebli bleck red white. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 10:19 właśnie mamy zamiar tam się wybrać, interesuje mnie jak jest z posiłkami, napojami, pokojami, wprawdzie jest to opcja all inclusive, ale to różnie bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Despi Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.icpnet.pl 15.06.10, 10:44 Ja mam pytanie dotyczące samego Sousse. Co warto zobaczyć i najlepiej w jakich godzinach? Dodam, że nie jestem fanem zwiedzania zabytków :) Wolę raczej wycieczki kulinarne :) Marzy mi się dobre coś, co wygląda jak kebab :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo15 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.techmedia.com.pl 15.06.10, 21:32 wita ja lecę z córkami 19 sierpnia czy ktoś jeszcze tam leci w tym terminie ? jestem przerażona tymi opiniami czekam na pierwszych którzy wrócą i zdadzą relacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIREK Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 21:17 czy na plazy materace , lezaki sa platne...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 13:48 jak to do konca z tymi opiniami jest?? czy ktoś leci 08,07,10 do panoramy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzimi Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.07.10, 12:36 ja lece 8 do panoramy:)ze szczecina czy ktos leci ze szczecina jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 13:58 czy wylatuje ktos do panoramy 08.07.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 17:14 ja lece, z gdanska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzimi Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.07.10, 12:37 ja lece ale ze szczecina:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sch Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 04.07.10, 00:30 czy ten hotel wyglada tak jak www.travelzone.pl/hotele/tunezja/panorama.html na zdjeciach dodanych przez turystow? prosilbym o zdjecia wnetrza: schabior@gmail.com z gory wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 27.07.10, 11:32 Czy ktoś leci 5 sierpnia 2010 do Tunezji oczywiście do hotelu Panorama Sousse z Warszawy? Pierwszy raz tam sie wybieram i jestem pelna obaw...po wielu opiniach, o których przeczytalam w necie. Jak ktoś leci też z Warszawy to chętnie sie zapoznam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.siedlce.vectranet.pl 28.07.10, 12:36 a czy ktoś się wybiera tam 8 września? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.08.10, 12:32 Lecę do Panoramy 05.08.2010 tyle, ze z Wrocławia, więc spotkamy się na miejscu, mam nadzieję, ze będzie świetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś