Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 10:40 Co mozecie o tym hotelu powiedziec? Bede wdzieczna za informacje, rady, ciekawostki o jedzeniu, pokojach oraz plazy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ron Re: Riadh Palms IP: 89.234.220.* 23.06.08, 10:49 Hotel wielki moloch ale jeden z lepszych w okolicy.Byłem w tamtym roku i byłem bardzo zadowolony.Żadnych problemów żołądkowych . Pokoje dość duże ale jeśli dostaniesz od strony ulicy to masz całą noc ruch jak fix.Opcja all bez zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
elgry Re: Riadh Palms 23.06.08, 11:48 Plaża świetna, wejście na plażę wprost z ogrodu hotelowego. Tu znajdziesz (w galeriach) zdjęcia zrobione z dachu Riadh Palms z widokiem na plażę: afrykamoja.bloog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ron Re: Riadh Palms IP: 89.234.220.* 23.06.08, 11:51 Rewelacyjny basen !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Riadh Palms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 13:28 czy ktoś sie orientuje jakie jest obłożenie tego hotelu we wrześniu? czy da sie załatwić wtedy fany pokój?bo słyszałam że w sezonie nawet gdyby bardzo chcieli zamienić pokój albo dać lepszy to nie ma opcji bo są pozajmowane. Jaka jest plaża? Jaka woda? czysta? czy pływaja tam jakieś farfocle? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amoniaaa Re: Riadh Palms IP: *.centertel.pl 26.06.08, 01:11 pisałam kilka postów o tym hotelu poszukajcie bo nie chce mi sie pisac kolejny raz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: Riadh Palms IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.08, 03:13 jedzenie jak kto lubi, mi nie spasowalo, ale tam to niepotrzebne:P hotel jak najbardziej w porzadku, ale animacje nieciekawe, lepiej wyjsc na miasto wieczorem. jesli jedziesz bez mezczyzny a nie chcesz sie z kims umowic, np z kelnerem, mow ze masz juz w tunezji chlopaka:P inaczej sie obrazaja:P pozdrawiam:D Odpowiedz Link Zgłoś
elgry Re: Riadh Palms 28.06.08, 15:41 Obrażają??? :))) A to dobre :))) Jakiż to musi być stres;) zyć potem w przeświadczeniu, że kelner lub animator na innym kontynencie został "obrażony" ;) :))) Coż mają zatem począć osoby nie mające zwyczaju się tłumaczyć podrywaczom, z jakiego powodu ich nie chcą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marekwawa Re: Riadh Palms IP: *.ptim.net.pl 29.06.08, 11:07 Hotel jak na swoje 4 gwiazdki odpowiada ;-) Bylem tam 2 tyg i Bardzo bylem zadowolony pokoj dostalem z widokiem na morze i basen na pokoj nr 506 znajomi sie dziwili ze dostalismy taki pokoj,powiedzialem zonie aby na recepcji sie usmiechnela i poprosiła o ladny pokoj.Na moim pieterku zauwazylem ze pokoje z nr parzystym byly z widokiem na basen i morze nie wiem jak na innych pietrach ale chyba tak samo tak wiec sprawdzajcie na recepcji jak dostaniecie pokoj.Jedzenia Bardzo Duzo,są dwie sale w tej na lewo jest zawsze wiekszy wybor jedzenie i wiecej my z zona mielismy sale po prawej wiec chodzilismy po jedzenie na 2 sale.Pozdrawiam i zycze wszystkim miłego wypoczynku chetnie bym jeszcze poleniuchował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Riadh Palms IP: *.chello.pl 29.06.08, 11:42 A na którym piętrze znajduje się pokój nr 506? Odpowiedz Link Zgłoś