Gość: M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 19:16 Dzisiaj nad ranem wrocilam z Nouvelair.Swietny plynny lot, nowiutkim Airbusem,znakomity kapitan (Anglik?Irlandczyk?),bardzo uprzejma obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: Nouvelair-super! IP: *.skynet.net.pl 30.07.08, 20:51 a z jakim biurem byłaś? Czy był posiłek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu Re: Nouvelair-super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 21:39 Ta, przy 3-ty godzinnym locie cathering jak na weselu, nic tylko wszyscy o jedzeniu...żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D@na Re: Nouvelair-super! IP: *.chello.pl 30.07.08, 21:48 a Ty nie bądź taki mądrala,jesli ktoś dojeżdża do lotniska kawałek drogi,a ma być przed wylotem 2 godziny,lotu 3 to się już robi z tego 5 godzin.Każdy ma inny organizm i może akurat zgłodnieć. ale zapewne zaraz mi odpiszesz,ze powinien zjeść w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu Re: Nouvelair-super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 22:13 każdy dojeżdża i każdy musi być przed odlotem przynajmniej na 2 godz, więc jest czas na zjedzenie kanapki, a przez 3 godz nie umrzesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Nouvelair-super! IP: *.chello.pl 31.07.08, 08:29 nie rozumiem postów powyzej, to co ze jest posiłek lub go nie ma??? boze ludzie jacy zazdrośni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Nouvelair-super! IP: *.skynet.net.pl 31.07.08, 10:51 to ja może wyjaśnię od razu, żaby nie być "zazdrosnym: (???? to do postu powyżej). Chcę wiedzieć czy w samolocie jest posiłek czy go nie ma: jeśli jest nie będę kupowała kanapek dla 5 osobowej załogi ( bo jak kupię to się zmarnują, bo nikt tego nie będzie chciał jeść jak zje w samolocie). Jeśli nie ma: to kupię kanapki, żeby mogli coś zjeść. Czy to tak trudno zrozumieć, od tego czy jest posiłek i picie uzależniam to ile mam kupić na lotnisku (nie chcę kupować zbędnie jedzenia i go wyrzucać później). Mam nadzieję, że wyjaśniłam wszystkim tym, którzy uważają, ze ludzie którzy pytają o posiłek to głodomory,zazdrośnicy, czy żałośni, że pytanie o posiłek może wynikać z tego, że od tego uzależniam ile mam kupić jedzenia, picia. Zwłaszcza, że dolatuję w nocy, wiec jak sie domyślacie nie będzie czekała na nas kolacja w hotelu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Nouvelair-super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:59 zazdrosnym?? - niby o co? ktoś ma problem z czytaniem tekstu. Kaska, ja leciałam tymi liniami, nie podają posiłku na pokładzie samolotu, jak chcesz coś skonsumować, to musisz zakupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Nouvelair-super! IP: *.compower.pl 31.07.08, 18:35 A jaki ma to związek z zazdrością? Nie rozumiesz podstawowych polskich pojęć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Nouvelair-super!-posilki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 14:55 z mojego"researchu" wynika,ze w sezonie "gorsze" biura typu oasis,triada nie serwuja posilkow podczas lotu,ale jest to mozliwe zima:(. W tamta strone jechalismy w ciagu dnia, mozna bylo kupic posilki,ale jakosc wydawala mi sie mizerna..Ja jestem zWarszawy,ale moj synek tez lubi cos przekasic w samolocie,wiec kupilam mu napoje w strefie bezclowej (zawsze tak robie) i kanapki w coffee heaven w drodze na lotnisko.Mozna jeszcze kupic w sterfie bezclowej (12 -16 zl a kanapka)ale ciagle lepsza niz w samolocie za 4 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Nouvelair-super!-posilki IP: *.skynet.net.pl 31.07.08, 15:17 Dziękuję i oto mi chodziło, konkrety, teraz wiem co już zrobić. A innym "życzliwym" i "nie zazdrosnym" życzę innych ciekawych wątków na których będą mogli wyrazić swoje zdanie, jakie to buractwo jeździ na wczasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katherina Re: Nouvelair-super!-posilki IP: *.retsat1.com.pl 01.08.08, 08:25 A ja leciałam z "gorszym", jak tu napisano biurem OASIS i catering na pokładzie był. I nie było to zimą, tylko w tym roku na przełomie czerwca i lipca :-) Linie co prawda nie Novelair, tylko Karhago. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leciałem Re: Nouvelair-super!-posilki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 14:41 leciałem tymi liniami i posiłek był, a oto i on oraz samolot posiłek www.zdjecia-z-wakacji.blofish.eu/2008/07/22/tak-wyglada-posilek-w-samolocie/ samolot www.zdjecia-z-wakacji.blofish.eu/wp-content/uploads/2008/08/imag0382.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Nouvelair-super!-posilki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 15:43 a z jakim biurem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK MMM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 16:52 z mojego"researchu" wynika,ze w sezonie "gorsze" biura typu oasis,triada %%%% nie zesraj się M z tymi swoimi krytykami i nie rób antyreklam innym biurom niż... beznadziejna pracownica biura turystycznego, wszyscy mogą rzucić okiem na inny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: MMM...do SK-K-K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 18:36 prostaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posiłek Re: Nouvelair-super!-posilki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 14:56 jechaliśmy z Itaką i były piękne widoki www.zdjecia-z-wakacji.blofish.eu/2008/08/01/widok-z-samolotu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Nouvelair-super!-posilki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 18:35 Moi znajiomi jechali z Itaki i tez mieli posilki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Nouvelair-super! IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.08, 16:09 Niektórzy ludzie są po prostu śmieszni!Nie chodzi o to, że będą głodni, ale o to by dostać coś bez płacenia i potem opowiadać żeby inni zazdrościli.No rzeczywiście jest czego zazdrościć.Dziecinada! Lot trwa niecałe 3 godziny i jeżeli ktoś naprawdę musi jeść, to jaki problem kupić na pokładzie?Brak kasy czy skąpstwo?Nie wypisujcie takich bzdur, że ktoś jedzie ileś tam godzin i musi potem jeść w samolocie bo jest głodny.Z domu wyjeżdżałem o 5 rano, a wylot miałem o 16:00; cateringu w samolocie nie było i jak widać żyję.Lot trwa około 3 godzin, potem odprawa i transfer do hotelu.W hotelu byłem o 21:00.No i wyobraźcie sobie, że w samolocie niczego nie jadłem! Niewyobrażalne, prawda?Nie byłem głodny, bo potrafię myśleć i stać mnie na jedzenie.Nie muszę dowartościowywać się tym, że dostałem coś za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś