m.arta.m 05.08.08, 00:08 rzeczywiście warto skorzystać na początku pobytu? Czy to tylko relaks, czy rzeczywiście tak świetne przygotowanie skóry i ciała na słońce (peeling)? Jaki mniej więcej jest to koszt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: hamman (spa?) w hotelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.08, 18:26 nikt nie korzystał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizzz Re: hamman (spa?) w hotelu IP: 81.15.156.* 10.08.08, 19:16 moim zdaniem masaż swietna sprawa ale peeling polecam zrobic na kilka dni przed wyjazdem, jesli nawet skóra zacznie ci schodzic to na sam wyjazd bedzie juz ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagienna Re: hamman (spa?) w hotelu IP: *.eranet.pl 15.08.08, 15:50 w ubiegłym roku byłam w hotelu spa - w tym roku mam zamiar to powtórzyć ... w hotelu w którym byłam była thalassoterapia - ja wybrałam pakiet 4 dni po 4 zabiegi relaksacyjne - koszt 850 dinarów 1 dzień - hammam, bicze wodne, kąpiel w mleku (kąpiel Kleopatry), masaż ajurwedyjski 2 dzień - kąpiel w kwiatach, algi na całe ciało, bicze wodne, masaż kalifornijski 3 dzień - algi na całe ciało, masaż wodny z olejkami, kąpiel w mleku, masaż ajurwedyjski 4 dzień - masaż mandara, algi na całe działo, biecze wodne, masaż relaksacyjny jeśli zdecydujesz się na thalassoterie to pamiętaj, że po zabiegach jest się odrobinę zmęczony - znaczy to, że zabiegi działają! hammam dla tubylców (europejczyków) jest zdecydowanie lżejszym zabiegiem od tradycyjnego hammamu, ale sprawdza się znakomicie udanego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś