Gość: Pati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 10:09 Jakie macie wrażenia po wycieczce z Selectoursem na Saharę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaśka Re: Sahara z Selectoursem IP: 80.54.201.* 16.08.08, 18:32 Bardzo pozytywne. Szczególnie drugi dzień jest atrakcyjny. Byliśmy z super panią przewodnik, Polką mieszkającą od 20 lat w Tunezji, opowiadała wiele i bardzo ciekawie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Sahara z Selectoursem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 20:12 moje też pozytywne, przewodnik Paweł od 17 lat mieszkający w Tunezji. Było naprawdę super Odpowiedz Link Zgłoś
yoasia87 Re: Sahara z Selectoursem 29.08.08, 21:22 ja byłam 2 lata temu na saharze i wybrałam się też w tym roku - zupełnie inne wrażenie mimo, że to ta sama wycieczka ! Polecam gorąco Saharę ! niezapomniane wrażenia ! a szczególnie panią przewodniczkę Monikę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatawr1 Re: Sahara z Selectoursem 31.08.08, 21:59 Bylam z Selectours w sierpniu na Saharze z przewodnikiem P.Malgosia po prostu rewelacja!! Mieszkajaca od 19 lat w Tunezji i tak opowiadajaca, ze nawet spac sie nie chce !! Wszystkim zycze takiego przewodnika i takiej organizacji pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
tinka_1 Re: Sahara z Selectoursem 01.09.08, 15:04 Ja też byłam w sierpniu z Selectours na Saharze również z przewodnikiem P.Małgosią i było super. Naprawdę ma dużą wiedzę. Z tego co wiem ta Pani jeździ na Saharę z osobami z hoteli w Hammamet i Nabeul. Udanej wycieczki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatawr1 Re: Sahara z Selectoursem 01.09.08, 18:31 Z Sousse Pani Małgosia też jeździ- wszystkim polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś