wieslawabb 15.10.08, 18:40 WYBIERAM SIE DO HOTELU SAMARA.CZY KTOS MOZE MI COS PWOUIEDZIEC O ANIMATORACH W TYM HOTELU??/BEDE BARDZO WDZIECZNA!!POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaina2 Re: ANIMATORZY W HOTELU SAMAR-SOUSE 15.10.08, 20:33 Są fajni do pogrania z nimi...piłką w basenie i to byłoby na tyle.Na jakieś bliższe znajomości,hmmm,szkoda czasu.Nie reprezentują sobą nic specjalnego,a do tego na drugim spotkaniu jeden z nich wyznał mi miłość,powiedział,że mu wyślę wizę do Polski i będziemy razem do końca życia(mam to nawet nagrane:) niezły ubaw) Szkoda czasu na zagłębianie się w znajomości z nimi,bo można przeoczyć jakiś fajny,bardziej wykształcony obiekt westchnień... Życzę udanego pobytu i nie powiem,że nie zazdroszczę Ci tego wyjazdu:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nadijka912 Re: ANIMATORZY W HOTELU SAMAR-SOUSE 15.10.08, 21:06 Szczerze mówiąc to są bardzo mili,sympatyczni i śmieszni... ale jest ejdna rzecz,której szczególnie nie dało się ukryć ... oni sa starsznie obrażalscy!! nie pojdziesz z nimi na "randkę" czy do klubu i juz jest wielki foch! Potem się nie odzywają,tylko się patrzą,a na sam koniec,tuż przed wyjazdem mówią,że wszystko jest ok i łądnie się żegnają! No katastrofa :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
natalkaa16 Re: ANIMATORZY W HOTELU SAMAR-SOUSE 15.10.08, 21:14 tak dokladnie, mam takie samo zdanie jak nadijka ;)) pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawabb Re: ANIMATORZY W HOTELU SAMAR-SOUSE 21.10.08, 08:39 CZY KTOS WIE CZY W TYM HOTELU PRACUJE NIEJAKI NINO?????POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPWOIEDZI Odpowiedz Link Zgłoś
natalkaa16 Re: ANIMATORZY W HOTELU SAMAR-SOUSE 21.10.08, 17:26 jak ja tam bylam, to chyba zadny Nino tam nie pracowal. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba-222 Re: ANIMATORZY W HOTELU SAMAR-SOUSE 20.11.08, 00:59 Jak ja tam byłam to poznałam Algierczyka- Francuza o imieniu Nimo(albo Nino)- z tym że on tam nie pracował, tylko wypoczywał:)Często tam bywa. Wydawał sie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: ANIMATORZY W HOTELU SAMAR-SOUSE 26.11.08, 10:27 hej. Nino pracuje w Egipcie teraz o ile o tego Nino Ci chodzi. a znasz go? na fotoblogu z egiptu jest jego zdjecie jak chcesz sprawdzic czy to on. i licze na odpowiedz co o nim wiesz jesli to ten. z gory dzieki :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś