Dodaj do ulubionych

Nowa firma it w krakowie

01.02.12, 11:17
czy ktoś coś słyszał o epam bo znalazłem ich ofertę pracy na jednym z portali? Z tego co wyczytałem na ich stronie maja siedziby w kilku krajach w Europie i na świecie. Zastanawiam się nad wysłaniem do nich swojej aplikacji, bo wymagania spełniam, lecz chciałem zasiegnąć rady czy ktoś już o nich słyszał, pracował, jakie mają warunki??
Obserwuj wątek
    • feliksiak1 Re: Nowa firma it w krakowie 03.02.12, 10:34
      Hej michu-1988! Tak się składa że ja pracuje w epamie. pochodzę z mniejszego miasta i tam nic ciekawego nie znalazlem. Nawet jeśli coś by się trafiło to za taką samą robotę można w większym mieście zarobic sporo więcej, że już o rozwoju zawodowym nie wspomnę. Ja przeniosłem się do Krakowa, trochę też ze względu na dziewczyne ;) ale rynek pracy stale się rozwija (jak sam zauważyłeś) wkraczają nowe firmy it. Ja zaczynałem stopniowo az doszedłem do epamu, gdzie już szukają doświadczonych programistów. Praca stabilna, zarobki ok. i b. wazne – atmosfera i fajni ludzie. Także zyczę powodzenia podczas rekrutacji!
      • Gość: Szpieg Re: Nowa firma it w krakowie IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.12, 19:05
        Dlugo tak masz zamiar sam zakladac posty i na nie odpowiadac?
    • barabasz_1q Re: Nowa firma it w krakowie 04.02.12, 15:57
      jakie mają opinie? warunki? ile stanowisk potrzebują?
      • Gość: Krzysiek Re: Nowa firma it w krakowie IP: *.1and1.pl 21.02.12, 13:09
        stanowiska możesz znaleźć w necie. Warunki finansowe – to chyba od konkretnego stanowiska zalezy, ale zdecydowanie na ich plus moim zdaniem działa fakt, ze jeśli komus proponują pracę, to na czas nieokreślony – chyba chcą zostac w Krakowie na dłużej.
        • Gość: Jacek Re: Nowa firma it w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 20:46
          fakt stanowiska mozna znaleźć w necie. Ba dzisiaj mówili o EPAM w radiu Była jakaś konferencja. Podkreślali to że dają umowę o pracę na czas nieokreślony bez okresu próbnego
          • Gość: Tomek Re: Nowa firma it w krakowie IP: 176.31.202.* 13.03.12, 10:02
            Tak, też słyszałem w radiu i dzienniku polskim piszą. Wydaje się, że to naprawdę fajne miejsce do pracy. Przypuszczam, że rekrutacja jest kilkuetapowa, ale jeśli się już na niej sprawdzę, to jest gwarancja umowy o pracę. Na pewno mają już w planach konkretne realizacje w Krakowie, więc stałą pracę na pewno również. Ja jestem pozytywnie nastawiony i będę próbować swoich sił w Epamie :)
            • Gość: zzz Re: Nowa firma it w krakowie IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 15.03.12, 00:00
              ale suchary...
            • Gość: qwrqw Re: Nowa firma it w krakowie IP: *.internetia.net.pl 17.03.12, 12:24
              bitch pleaseee................
        • Gość: xxx Re: Nowa firma it w krakowie IP: 82.113.106.* 18.04.12, 21:19
          e tam,...okres próbny nie jest zły, mój obecny pracodawca raczej go nie przejdzie ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka