Dodaj do ulubionych

szukam jednej piosenki

IP: *.chelm.mm.pl 17.10.08, 18:14
Bardzo interesuje mnie pewna piosenka. Byłam w czerwcu w El_Mouradi
Port el lKantaoui. Była wielkim hitem. Była po angielsku. Mówiła coś
chyba o ciele. Oh my head... Oh my ears... Pod koniec refrenu było
coś: If your bodu a refren to jakieś szegerap
Obserwuj wątek
    • Gość: Maybe Re: szukam jednej piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 23:30
      kc and the sunshine band - shake your booty

może to cudo :)
      • Gość: nasia Re: szukam jednej piosenki IP: *.chelm.mm.pl 29.10.08, 16:42
        niestety to nie to ale dzięk iza szczere chęci- może jeszcze mi
        jakoś pomożesz ;)
        • Gość: Adammm_pl Re: szukam jednej piosenki IP: *.zegrze.maverick.com.pl 30.10.08, 20:54
          Chyba wiem o co Ci chodzi ale nie znam tytułu... mam to na kompie w
          mp3... podaj maila to moge Ci podeslac... pozdrawiam
          • Gość: Nasia Re: szukam jednej piosenki IP: *.chelm.mm.pl 31.10.08, 13:25
            mój mail to : asias95@op.pl
            z góry dzięki
            • Gość: Nasia Re: szukam jednej piosenki IP: *.chelm.mm.pl 04.11.08, 16:37
              wysłałeś?
              • Gość: Adammm_pl Re: szukam jednej piosenki IP: *.zegrze.maverick.com.pl 04.11.08, 17:52
                Tak... 2 dni temu... Daj znac czy doszlo a jezeli tak to czy o to
                chodzilo...
                • Gość: Nasia Re: szukam jednej piosenki IP: *.chelm.mm.pl 05.11.08, 19:08
                  Niestety nie mam nic na poczcie podam ci inny adres z tlenu- tam
                  powinno dojść -to mail mojej mamy- eris67@tlen.pl
                  • Gość: adammm_pl Re: szukam jednej piosenki IP: *.zegrze.maverick.com.pl 05.11.08, 20:16
                    No niby poszlo...
                    • Gość: nasia z mamą Re: szukam jednej piosenki IP: *.chelm.mm.pl 05.11.08, 21:06
                      dzięk iwieeeeeeeeeeelkie
                      jest6
                      podeślij coś jeszcze w tym stylu
                      Baaaaaaaaaaaardzo baaaardzo ci dziękuję:)
                      Ps od mamy:)
                      a ludziska piszą, że forum nieprzydatne
                      Więcej takich miłych ludzisk
                      Pozdrawiam i ja i dziękuję bardzo
                      córcia zauroczona Tunezją - myślimy o powtórce w przyszłym roku :)
                      • Gość: Adammm_pl Re: szukam jednej piosenki IP: *.zegrze.maverick.com.pl 10.11.08, 19:40
                        Cos w tym stylu... Mam plytke od animatorow ... Sa ta rozne kawalki
                        ale w tym stylu raczej nie bardzo... Ciesze sie ze udalo mi sie
                        pomoc... Pozdrawiam...
                        • ob.serwator_1 Do Adammm_pl 17.11.08, 16:45
                          Ja też mógłbym dostać ten utwór na meila? krzysztofpop(małpa)vp.pl
                          Pozdrawiam!
                          • Gość: Adammm_pl Re: Do Adammm_pl IP: *.zegrze.maverick.com.pl 18.11.08, 20:05
                            Jasne... Poszło...
                            • Gość: tadic Re: Do Adammm_pl IP: *.ski.vectranet.pl 19.11.08, 18:23
                              Adam jeżeli można to i ja poproszę na maila
                              lovellas@wp.pl pozdro
                              • jolaszek80 Re: Do Adammm_pl 20.11.08, 00:32
                                Czy ja też mogę prosić o podesłanie na e-maila: jolaszek80@gazeta.pl.
                                Z góry dziękuję.
                              • Gość: Adammm_pl Re: Do Adammm_pl IP: *.zegrze.maverick.com.pl 21.11.08, 16:54
                                Poszło tu i tu... Sorry ze troche to trwalo... Przyjemnosci...
                                • Gość: tadik Re: Do Adammm_pl IP: *.ski.vectranet.pl 21.11.08, 18:37
                                  w+Wielkie dzięki Adam. pozdro
                                • jolaszek80 Re: Do Adammm_pl 22.11.08, 17:01
                                  Dziękuję :) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka