Dodaj do ulubionych

MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET

19.10.08, 00:22
Witam, piszcie dziewczyny czy poznałyście Mouldiego w Shalimar lub
innego kelnera a może animatora lub recepcjonistę. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • cassini2002 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 20.10.08, 18:38
      Cześć ja poznałam fajnego animatora Mouhameda, niestety kelnerów
      było tylu że nie sposób ich zapamiętać. Byłam w Shalimar od
      9.10.2008 roku.pozdrawiam
      • s.anders3 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 21.10.08, 13:16
        mohamed doudou czy momo ?????
      • s.anders3 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 21.10.08, 13:34
        a jak nie kojazysz ich poprzednich ksywek to koncowka nr tel :)
        znam ich i to dosyc dobrze od paru lat :)
        • monic007 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 21.10.08, 19:10
          nawet gdzieś w necie znalazłam foto Mouldiego
          img507.imageshack.us/my.php?image=collage14ag8.jpg
          • s.anders3 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 21.10.08, 19:21
            nie kojarze;/znam tylko dwoch animatorow
        • cassini2002 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 22.10.08, 12:03
          Cześć, mi chodzi o animatora Mauhometa Mumu, jakbys mogła to napisz
          mi cos o nim na meila:cassini2002@tlen.pl. Z góry dziekuję i
          pozdrawiam
          • s.anders3 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 22.10.08, 17:31
            daj znac czy otrzymałas maila :)
            • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 06.11.08, 18:34
              Witam, jakiś czas temu wróciłam z tego hotelu. Było świetnie. Mówicie tutaj o
              Mouhamedzie, Momo? Poznałam go świetny facet, szkoda że nie mogłam go zabrać ze
              sobą do domu... Kelnera chyba też spotkałam ;)
              • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 07.11.08, 14:15
                stary nick-s.anders0 o jak milo widze,ze mohammed ostro sie
                puszczal:)ehh jest Nikim,totalnym zerem:)
                • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 07.11.08, 16:17
                  Jak to się puszczał???? Nie wygląda na takiego....
                  • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 07.11.08, 19:07
                    tak puszcza się ze wszytskim,wszytskimi szkoda slow;/
                    • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 07.11.08, 20:48
                      Trudno mi w to uwierzyć. Skąd tyle o nim wiesz?? Znasz go??
                      • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 07.11.08, 23:59
                        bylam z Nim 3 lata,zareczylismy się...wiec sporo o Nim wiem
                        • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 08.11.08, 16:23
                          Byłaś z nim zaręczona?? Mogę wiedzieć jak wyglądał Wasz związek przez 3 lata??
                          Ty tutaj on tam?? Jaka przyszłość była przed Wami??
                          • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 08.11.08, 17:40
                            zapraszam na gadu 2367567
                          • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 08.11.08, 17:41
                            aaa i moze od Ciebie czegos ciekawego się dowiem :)jak bardzo On
                            szalał:)
                            • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 09.11.08, 21:06
                              Napisz o tym na forum, wydaje mi się że nie tylko ja jestem ciekawa jak taki
                              związek wygląda. To co było między nami pozostanie między nami, nie mam ochoty
                              nikomu o tym opowiadać :)
                              • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 10.11.08, 12:39
                                związ się z mohamedem a przekonasz sie jak wyglada taki związke:)
                                tylko licz się z faktem iz będziesz jedną z wielu;)
                                • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 10.11.08, 21:01
                                  Co ten facet Ci zrobił, że tak go nie cierpisz?? Ostrzegasz mnie przed nim??
                                  • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 10.11.08, 21:43
                                    co zrobil?duzo złego,ale zrobisz jak uwazasz jezeli chcesz być
                                    kolejną a raczej jedną z wielu zycze powodzenia.Jednak radze daj
                                    sobie spokoj i zapomnij o Nim.Decyzja nalezy do Ciebie.Pozdrawiam
                                    • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 11.11.08, 13:05
                                      Nie zamierzam być ani kolejną ani jedną z wielu. A jeśli myślisz że po
                                      przeczytaniu Twojego posta na forum zmienię o nim zdanie to się mylisz. Dzięki
                                      za dobre rady :)
                                      • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 11.11.08, 14:14
                                        kochana mysl o Nim co chcesz:)pozdrawiam
                                      • seksafona Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 12.11.08, 00:08
                                        Złociutka, okazuje się ze nie tylko Ciebie omotał. Szalałam z Nim
                                        przez ostatnie dwa tygodnie tylko,że ja podeszłam do tematu lajtowo
                                        a On się we mnie zakochał. Nie jestem głupia i takich jak On miałam
                                        na pęczkitylko z kasą a On był zwykłym żigolakiem.

> Nie zamierzam być ani kolejną ani jedną z wielu. A jeśli myślisz
                                        że po
                                        > przeczytaniu Twojego posta na forum zmienię o nim zdanie to się
                                        mylisz. Dzięki
                                        > za dobre rady :)
                                        • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 12.11.08, 08:52
                                          Tylko nie złociutka ani kochana :) Chyba coś mnie ominęło bo nie
                                          przypominam mi się abym pisała, że się w nim zakochałam albo, że
                                          chcę z nim wiązać.... Nie potrzebnie się tak irytujesz, poza tym
                                          nawet mnie nie znasz, więc co Cie obchodzi moje życie?? Ciekawe, że
                                          z Ciebie taka gwaizda jest....
                                          • seksafona Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 13.11.08, 02:03
                                            Daleka byłam,żeby nazywać CIebie słodziutka. Ale to ty chcialaś
                                            przeflancować tego typa do Polski bo był / jest/ dla Ciebie taki
                                            ważny. A może Ty masz sama ze sobą problem bo jesteś podstarzałą
                                            kobietą grubo po trzydziestce i zero widoków na zdobycie faceta w
                                            Polsce.Współczuję. Popatrz w lustro i odpowiedz sobie na pytanie czy
                                            taki nijaki Mouhamed mogłby być Tobą zainteresowany. Wyrazy
                                            współczucia z nieudanej transakcji. Mnóstwo bezdobnych i z ciekawym
                                            życiorysem znajdziesz na dworcach w całej Polsce, ktorzy Ciebie
                                            pokochają bezwarunkowo.
                                            Trzymam kciuki
                                            • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 13.11.08, 08:21
                                              Szalaś z nim 2 tygodnie, zakochał się w Tobie a później powiedział,
                                              że jednak nie, ważna jest dla niego ta dziweczyna z którą był 3
                                              lata?? Kotś tutaj coś ściemnia. Wiesz, nie mam ze sobą problemów.
                                              Bezdomna to może Ty jesteś i właśnie szukasz kogoś na dworcu,
                                              bratniej duszy?? A i ja nie potzrbuję facetów z kasą tak jak Ty,
                                              potrafię sama o siebie zadbać i nikt nie musi za mnie płacić, moja
                                              Droga :) Pozdrawiam gorąco :)
                                              • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 13.11.08, 12:30
                                                dla mnie to wszystko jest chore.Znam Mohamda i nie wydaje mi się aby
                                                po tym jak brykal z jakąś laska na koniec poinformował ją"sluchaj
                                                fajnie bylo ale zalezy mi na panience z ktorą bylem 3 lata" ;|masakra
                                                • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 13.11.08, 12:59
                                                  jezeli mozna wiedziec co jeszcze takiego mohammed Tobie naopowiadał?
                                                  wyznawał uwielbienie przeplatjąc gadka o bylej dziewczynie ?;/
              • monic007 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 09.11.08, 22:55
                poznałaś kelnera o imieniu Mouldi ? w linku wcześniej jest jego zdjecie
                • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 10.11.08, 11:24
                  Tak, bardzo miły i sympatyczny kelner. Codziennie podawał mi wino do obiadu i
                  dbał by niczego mi nie brakowało :)
                  • monic007 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 13.11.08, 12:35
                    czy spotykałaś się z Nim również poza hotelem, na herbatę itp ?
                    • seksafona Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 14.11.08, 02:59
                      Spotykaliśmy się poza hotelem na dyskotekach i było bardzo
                      sympatycznie.
                      • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 14.11.08, 16:54
                        Ty z kazdym się tam "trzymałaś"?pewnie chlopcy z animation team
                        tęsknią.
                        • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 15.11.08, 13:50
                          A co robiłaś z fotografem i Dj- em? Gdzie Cie zabierali?? :D
      • seksafona Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 12.11.08, 00:44
        Stara jeżeli myślisz.że byłaś tą wyjątkową to się mylisz. Polki
        przyjeżdzają do Tunezji w wiadomym celu /często nie mając powodzenia
        w kraju/ miłe słowka, trochę alkoholu i jesteś zakochana na
        zabój.Pamiętaj o tym,że On jest zakochany co dwa tygodnie w innej
        Polce bo tak zmienia się turnus. Rozmawiałam z Nim i z tego co mi
        powiedział to zależy Mu na dziewczynie z którą był przez trzy lata,
        ale niezle namieszał.
        • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 12.11.08, 08:54
          Opisujesz siebie w Tunezji w tym poście?? :D
        • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 12.11.08, 12:27
          hmmm to ja jestem tą dziewczyną z ktorą byl 3 lata ale chlopak jest
          stracony :)co jeszze sciemnial?
          • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 12.11.08, 21:06
            Czemu byłaś z nim tyle czasu skoro wiesz Cie zdradzał??
            • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 12.11.08, 21:13
              podczas mojego pobytu w tunezji nie bylo znakow,ze mnie zdradza
              przeciez gdybym wiedziała,ze cos jest nie tak zostawilabym Go jak to
              uczynilam teraz:)
        • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 12.11.08, 12:34
          a to "namieszał troche" nic innego jak sypianie z kim popadnie:)

seksafona napisała:

> Stara jeżeli myślisz.że byłaś tą wyjątkową to się mylisz. Polki
          > przyjeżdzają do Tunezji w wiadomym celu /często nie mając
          powodzenia
          > w kraju/ miłe słowka, trochę alkoholu i jesteś zakochana na
          > zabój.Pamiętaj o tym,że On jest zakochany co dwa tygodnie w innej
          > Polce bo tak zmienia się turnus. Rozmawiałam z Nim i z tego co mi
          > powiedział to zależy Mu na dziewczynie z którą był przez trzy lata,
          > ale niezle namieszał.
          • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 14.11.08, 22:13
            jak się dowiedziałaś o jego innych dziewczynach??
          • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 15.11.08, 13:25
            a gdzie Nasza nowa znajoma sie zgubiła?
            • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 15.11.08, 13:48
              Właśnie nie wiem, brakuje mi jej ;)
              • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 15.11.08, 16:31
                czekamy na kolejne interesujące historie.Jedna lepsza od drugiej.
    • sexy_ooxxoo Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 15.11.08, 20:41
      Hej
      Ja poznałam Mouldiego, codziennie zapraszał mnie na wino, kawę,
      romantic spacer po plazy i inne. Codziennie odmawiałam, ale się nie
      poddawał. Gdy odmówiłam w niemiły sposób obraził się aż na pół dnia,
      i nie dolał mi wina do obiadu i kolacji jak to miał w zwyczaju robić
      za każdym razem.Jednak obrażanie szybko mu przeszło i następnego
      dnia, zaczął od nowa składnie propozycji i tak do samego końca
      mojego pobytu w tym Hotelu.
      Jeśli chodzi o animatora Mahomeda MoMo, był bardzo sympatyczny dla
      wszystkich dziewczyn, jednak nie zauwazyłam aby zalecał się w
      szczególny sposób do którejkolwiek z turystek. Dowiedziałam się od
      szefa animacji Abdula że podobno ma jakąś laskę. pozdrawiam
      • monic007 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 16.11.08, 00:34
        Mouldi, tak naprawdę wszelkimi sposobami chce się dostać do europy.
        mnie proponował małżeństwo, najlepiej tu i teraz chciał poznawać z
        rodziną itp. Ale nie robiło to na mnie żadnego wrażenia, byłam w
        tunezji po raz 4 i bo bardzo lubię ten kraj w którym można naprawdę
        dużo zwiedzić i świetnie odpocząć. A sex on the beach nie jest
        wpisany nigdy w mój kalendarz. pozdrawiam i uwazajcie na pracujących
        w hotelach to są chyba bardzo zdesperowani ludzie skoro za wszelką
        cenę chcą wyjechać z kraju.
      • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 16.11.08, 13:01
        owszem i to nie jedna chlopak ma,w kazdym kraju cos by się znalazło:D
    • seksafona Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 17.11.08, 02:06
      Hej, zazdroszczę,że to ja nie byłam ukochaną dziewczyną Mouhameda.
      Spędził z Nią trzy lata,ktore były najpiękniejsze w jego życiu i ma
      nadzieję,że Jemu wybaczy to co się stało jednorazowo to było
      natarczywe ze strony jakiejś grubej Polki która zapłaciła za chwilę
      uniesień.Bardzo chciałabym poznać dziewczynę Mouhameda . Czytając
      forum domyślam się,że Go wykreśliłaś Go ze swwojego życiorysu.
      Zastanów
      się dobrze.
      • julaa08 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 17.11.08, 08:59
        moja droga, gratuluję Ci, jeśli dla Ciebie szczytem spełnienia pragnień może być
        posiadanie faceta który bzyka na prawo i lewo wszystko co się rusza, no to
        wybacz, jakby każdy miał tylko takie problemy to świat byłby od razu weselszy,
        naprawdę, tylko pozazdrościć Ci fantazji............
      • julaa08 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 17.11.08, 09:02
        patricia, uffffff, z ulgą oddycham, bo jakoś spokojna jestem o to, że się tą
        "dobrą radą" nie zasugerujesz ;)
        • seksafona Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 19.11.08, 01:22
          Uff, może się facet opamietał i przemyslał cała sprawę. Dziewczyny
          nie udawajcie,że jesteście święte tak samo zachowywujecie się w kraju
          a za granicą puszczają wam hamulce i pózniej jest wielkie
          rozpamiętywanie, że si e we mnie zakochał. Tak to chcecie widzieć i
          tak to widzicie a prawda jest brutalna takich ja wy oni mają co dwa
          tygodnie na peczki, a jak sie jakiś zdarzy który jest w związku nie
          ważne czy z Polką, Ukrainką czy Chinką to zrobicie wszystko,żeby ten
          związek zburzyć. Czy Wy nie macie w domu lustra, bo ja na waszym
          miejscu podczas porannej toalety nie mogłabym spojrzeć sobie wlustro.
          Gdzie wasz honor.Chyba,że jest to na tej zasadzie, byle jaki chłop,
          ale chłop w portkach.
          • julaa08 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 19.11.08, 08:45
            sexafona, wiesz, trudno tak naprawde zrozumiec o co Ci chodzi.... bo piszesz
            zupelnie sprzecznie do tego co sie tutaj dzieje! przeciez sedno sprawy jest
            takie, ze wlasnie takiego chlopa nikt nie chce! i kazda z nas chybya moze sobie
            uczciwie spojrzec w oczy bo nic zlego nie zrobila, tylko kazda jedna byla
            balamucona wlasnie przez tego samego jednego !!!! A z drugiej strony
            twierdzisz, ze moze on sie opamietal i przemyslal.... no wybacz, przemyslal
            co??? ze majac kobiete z ktora sie zareczyl chyba jednak nie powinien byl tak
            bzykac na prawo i lewo??? - no halo!, to co, musial pobzykac zeby do tego
            dojsc?????? Opamietac to sie mozna jak sie nie jest w zwiazku i luzno podchodzi
            do sexu, kazdy ma prawo. Ale jak juz komus cos obiecasz, to sorry, ale ja w
            swoim mysleniu nie dopuszczam takiego "bledu" ---i to bledu w liczbie powaznie
            mnogiej!!! I dlatego w ogole nie rouzmiem o co Tobie chodzi...
          • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 19.11.08, 12:39
            wątpie aby mohamed się "nawrocil",a wogole to On się Tobie moze
            zalil?A co do "puszczania hamulców",pracowałam w tunezji przez 5 mc
            wiem co wyprawiają Europejki,jedne są naiwne i wierzą w ich miłośc
            a drugiej jadą tam z natawieniem na brykanie(same pchają się do
            lozek):)Jezeli chodzi o mnie to na pewno iles lat temu nie jechałam
            tam z nastawieniem na szalenstwa z jakims tuzunem gdyz bylam
            swiadoma poniekąt iz to wielcy sciemniacze.Ale z drugiej strony
            czasem warto dac czlowiekowi szanse niz potem zalowac.Pomimo,ze
            dostałam po"dupie" od tego związku lecz w pamięc zostaną tylko te
            niesamowite i niezapomniane chwile;)
          • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 24.11.08, 19:54
            brak jakichkolwiek newsow?
      • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 17.11.08, 12:39
        tak chlopak jest stracony,nie mam zamiaru mu wybaczyc za duzo zlego
        zrobil,mogl pierw pomyslec co robi i liczyc sie z
        konsekwencjami.Czytając to forum juz kompletnie zwariowałam:|co się
        dzieje.
      • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 18.11.08, 21:57
        jak dla mnie to wszystko to jakas bajka;|
        • julaa08 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 19.11.08, 08:48
          Patryska, napiszmy na tej podstawie scenariusz i sprzedajmy, hehe, bajki sie
          zazwyczaj dobrze sprzedaja ;)
          • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 19.11.08, 12:42
            powaznie;/telenowela brazylijska przy tym wymięka;/
            • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 20.11.08, 20:28
              czekamy na nowe"zdobycze" Mohameda.
              • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 20.11.08, 21:17
                A może też czyta to forum i za radą seksofony się opamiętał :D ;)
                • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 20.11.08, 21:23
                  tak na pewno:D
                • julaa08 Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 21.11.08, 10:24
                  taaaaaa, opamietal... i zamiast radosnie sobie brykac bedzie sie modlil w tym
                  czasie, hehe, jestem PRAWIE sklonna temu uwierzyc ;)))
                  • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 21.11.08, 12:54
                    hahahahah bankowo nie wierzysz w chlopaka hahah :P:P a Julka Ty
                    takze bylas jedna z wielu "zdobyczy" Naszego lovelasa??:D
                    • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 22.11.08, 18:54
                      Czytam to forum i mimo wszystko, nie wydaje mi się aby każdy z nich za wszelką
                      cenę chciał wyrwać się z Tunezji z kimkolwiek....
                      • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 22.11.08, 19:05
                        noo moze znajdziesz jakis 1% "normalnych"arabow.
                        • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 22.11.08, 20:18
                          A te 99% to jacy są, nienormalni? Poza tym w usługach turystycznych nie pracuje
                          99% facetów z Tunezji...
                          • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 22.11.08, 22:01
                            okolo 70% :]
                            • sssloneczko Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 26.11.08, 09:00
                              To temat umarł śmiercią naturalną. Wygląda na to że więcej dziewczyn
                              nie ma....
    • seksafona Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 09.12.08, 03:03
      Cześć wszystkim laskom które zakochane są w Mouhamedzie,
      czy złozyłyście życzenia z okazji zabicia barana? jeżeli nie to
      macie w plecy, bo jest to bardzo ważne dla nich święto.
      • patricia_lidia Re: MOULDI KELNER - SHALIMAR THALASSA HAMMAMET 09.12.08, 12:35
        a Ty to zrobilas?

Ps.nie zakochana a tym bardziej nie w Nim ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka