Gość: ajszka IP: *.chello.pl 14.11.08, 13:17 Mam pytanko?Czy ktos z was był w Tunezji wlasnie w listopadzie? Zaczynam sie pakowac bo lecimy 20.11 i nie wiem czy brac cos z krotkim rekawkiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gos-33 Re: Pogoda w listopadzie 15.11.08, 19:57 hejka mam ten sam problem wylatuje z mężem w tym samym terminie co Ty:)Myśle że krótki rękawek można śmiało zabrać z pogodą do końca nie wiadomo pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajszka Re: Pogoda w listopadzie IP: *.chello.pl 16.11.08, 15:56 To moze sie spotkamy w samolocie,my wylatujemy o 11.05 z warszawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
gos-33 Re: Pogoda w listopadzie 16.11.08, 18:58 Witam istnieje duże prawdopodobieństwo że się spotkamy :)my również wylatujemy o tej samej godzinie z Warszawy:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pogoda w listopadzie IP: *.ghnet.pl 16.11.08, 11:56 Witam, Ja sprawdziłam ,jest cieplutko,woda też ciepła ok.22 stopni. Tu znajdziecie wszystko; polish.wunderground.com/global/stations/60769.html Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
madi99 Re: Pogoda w listopadzie 16.11.08, 19:38 hej... przede wszytskim krótki rękaw i parę sweterków. Nie nastawiałabym się na kąpiele (chyba że w basenie) bo woda nie zaciepła jest teraz (jeszcze 2 tygodnie temu była lodowata, no chyba że do dziś coś się zmieniło:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piootr3 Re: Pogoda w listopadzie IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.08, 14:06 Nie radzę nastawiać się na kąpanie, chyba, że chcesz robić za morsa. Pogoda zmienna, jak u nas we wrześniu. Kurtka się przyda i nawet coś przeciwdeszczowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Pogoda w listopadzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 14:59 Codziennie gdy rozmawiam z mężem, powtarza jest potwornie zimno i często pada. Fakt, że nam tam zawsze trochę cieplej niż im...ale mój chłop tak od 19 do 10 rano jak nie musi nie wychodzi spod warstwy koców:) czyli zimno..... Odpowiedz Link Zgłoś