Gość: Sonia IP: *.ray.net.pl 16.02.09, 22:11 Będę wdzięczna za odpowiedz czy każde biuro ma taka gwarancję bo słyszałam że w niekórych biurach mozna dopłacic teraz i ta cena już się nie zmieni. My lecimy z Kopernikiem! dziekuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elcia Re: gwarancja ceny! IP: 80.85.225.* 17.02.09, 08:09 neckermann, scanholiday .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: gwarancja ceny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 10:49 wiem ze niedawno byla gwarancja ceny w alfastar jak jest na chwile obecna nie wiem ale to mozna latwo sprawdzic na stronie. nie kupilam jeszcze wyjazdu waham sie troche nie wiem czy kupic niedlugo czy poczekac na lasty, w kazdym razie biuro mi sie podoba i ma dobre opinie z tego co widzialam i pytalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: gwarancja ceny! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.02.09, 12:58 TUI do konca lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
yo_witka Re: gwarancja ceny! 17.02.09, 15:31 Oasis Tours też do końca lutego ma gwaracje niezmienności ceny i dwie wycieczki w cenie No i dobre ceny - te same hotele np w Tui są dwa razy droższe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: gwarancja ceny! IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.09, 14:53 Hej! Myśmy rezerwowali przez www.fly.pl, organizatorem jest oasis i tez mamy gwarancje niezmiennosci ceny oraz wycieczki w cenie. Rezerwacje dokonalismy wczoraj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: gwarancja ceny! IP: *.plk.vectranet.pl 24.02.09, 07:47 My rezerwowaliśmy w styczniu scan holidey też miał niezmienność ceny.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: gwarancja ceny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 08:11 W tej chwili - Eccoholiday Odpowiedz Link Zgłoś