Gość: klaudia IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.09, 14:53 lecial ktos kiedys na wakacje jako singiel ile sie doplaca do pokoju wtedy? chce leciec do le princa w nabeulu ale nie mam z kim ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anetta Re: Singielka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.09, 22:16 HEj)a może byłabyś chętna na wjazd do hotelu samira club w hammamecie też nie mam chętnej osoby na wyjzad a niechce jechać sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia875 Re: Singielka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 23:13 A kiedy chcesz leciec? ja z moja kumpela lecimy w poowie wrzesnia na tydzien lub na 2 i zbieramy ekipe...ale do hammametu Almaz jesli bedzie tani bo z last minute:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetta Re: Singielka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.09, 23:18 Mi pasuje termin od 24 do 27 wylot bo akurat w tym terminie mam urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia875 Re: Singielka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 20:11 ale chodzi ci o sierpien czy wrzesien?/ bo jak wrzesien to szkoda ze ta data ci nie pasuje, by bysmy wieksza grupka jechaly i byloby fajnie:) a my z kumpela juz tam bylysmy a Almazie i znow jedziemy bo jest super a nie moglabys sobie zmienic tego dnia?? chyba ze wtedy bys tam doleciala do nas.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetta Re: Singielka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 21:39 Chodzi mi o sierpień.niestety mam urlop wterminie od 24 sierpnia do 4 września i nie dam rady tego zmienić.szkoda zawsze to byłaby raźniej jechać z kimś. Odpowiedz Link Zgłoś