Dodaj do ulubionych

Przyjaciolka

02.11.23, 13:20
Czy mozecie mi powiedziec jaki taka kobieta ma cel.
Kobieta ok. 35 lat, singielka cale zycie. Kumpelska, ma swoje pasje, podroze itd.
Co jakis czas, gdy w pracy pojawia sie nowy, interesujacy, atrakcyjny wolny facet, ona sie z nim "zaprzyjaznia". Bardzo nad tym pracuje, oferuje rozne przyslugi, gotuje lunchyki. Zaczyna sie wspolne wychodzenie, imprezowanie, spedzanie weekendow, wakacji. Jednak nie sam, a w wiekszym gronie glownie.
Pozostaja przyjaciolmi, nigdy nie przechodzi to na inny etap. Gdy mezczyzna spotyka sie z jakimis kobietami, ona sluzy tez za spowiednika, moze sie przed nia wygadac. Jednak, jesli przyjaciel zaczyna okazywac zainteresowanie innej kobiecie z grona czy z pracy, ona robi sie zaborcza, pokazuje jak sa bliscy, zaznacza teren.
O co takiej kobiecie chodzi? Nie chce zwiazku ani trwalej intymnej relacji, a jednak jest zazdrosna, jaki jest jej cel?
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:24
      Robi to specjalnie, żebyś się zastanawiało jakże to tak, relacja bez seksu, olaboga big_grin .
    • liliawodna222 Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:27
      Jeśli znajomość nie przechodzi na inny etap to dlatego prawdopodobnie, że faceci nie są nią zainteresowani. A zaborcza staje się dlatego, że jest zazdrosna o inne kobiety, szczególnie, gdy wpadną w oko koledze.
      • zapomnialosiehehe1 Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:29
        Ale oni raczej sa zainteresowani, byliby zainteresowana przejsciem na inny etap, ale poniewaz ona zdaje sie byc na nie, zaczynaja spogladac na inne kobiety
    • grruu.u Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:28
      Lepiej powiedz, gdzie Ty pracujesz że macie nieustanny dopływ tych męskich diamentów
      • zapomnialosiehehe1 Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:32
        A co, zazdroscisz, bo nie znasz zadnych?
        • grruu.u Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:34
          A czego mam zazdrościć? Męskiego towarzystwa mi nie brakuje, mam faceta, mam fajnych kumpli. Po prostu jestem ciekawa co to za praca, że tyłu wspaniałych mężczyzn tam jest
          • zapomnialosiehehe1 Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:37
            Atrakcyjni ludzie przyciagaja innych atrakcyinych ludzi
            • grruu.u Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:39
              Czyli jakaś agencja modeli i modelek jak po wyglądzie wybierają? 😀 Poza tym przecież ciągle piszesz że Twoje atrakcyjne koleżanki nie przyciągają
              • zapomnialosiehehe1 Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:52
                A tylko modele sa atrakcyjni? Tak plytko mysli ematka.
                Branza rozrywkowa, wiec ludzie atrakcyjni, z pomyslem na siebie, kreatywni
                • grruu.u Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:54
                  I te atrakcyjne, kreatywne i z pomysłem kobiety tak ciągle żyją kwestią chłopów? Nudne trochę
                  • zapomnialosiehehe1 Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:58
                    Kreatywnosc to seks, tworzenie.
                    Jedno nam w glowie
                    • grruu.u Re: Przyjaciolka 02.11.23, 14:01
                      Tylko nie macie z kim 🙄
            • turbinkamalinka Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:58
              No chyba właśnie nie przyciągają skoro każdy twój wątek dotyczy tego że te mało atrakcyjne (według ciebie) kobiety mają wzięcie a te twoje inteligentne, zadbane laseczki nie smile
              • zapomnialosiehehe1 Re: Przyjaciolka 02.11.23, 14:01
                Bo sie boja, z ropuszkami latwiej jest
          • turbinkamalinka Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:52
            grruu.u napisała:

> A czego mam zazdrościć? Męskiego towarzystwa mi nie brakuje, mam faceta, mam fa
            > jnych kumpli. Po prostu jestem ciekawa co to za praca, że tyłu wspaniałych mężc
            > zyzn tam jest

Serio chcesz drążyć? smile Mnie przemyślenia autorki kojarzą się tylko z jednym miejscem tongue_out Bo gdzie pojawiają sie faceci mający mało atrakcyjne żony, za to autorka i jej koleżanki próbują sobie wyrywać co lepszych klientów (przepraszam kolegów)
        • okruchlodu Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:44
          Nie wiem jak Gru, ale ja zazdroszczę. Też ciekawa jestem gdzie diamenty pracy szukają. W moim korpo ciągle ta sama ekipa. W dodatku żadne diamenty, zwykle żonaci z dzieciarnią i kredytami na 20 lat. Jak już ktoś nowy płci męskiej to co najwyżej grafit.

Może czas zmienić korpo... Nie bądź taka, zdradź gdzie tak dobrze jest.
          • grruu.u Re: Przyjaciolka 02.11.23, 13:50
            Ja jako miłośniczka specyficznych surowców wiem, gdzie są kopalnie, więc nie muszę zazdrościć 😎 Ale intryguje mnie ten napływ u niej i tyle ekscytujących spraw damsko-meskich w pracy
            • okruchlodu Re: Przyjaciolka 02.11.23, 18:07
              Mnie też intryguje. W moim korpo tylko praca, praca. Z kolegami wysyłamy sobie memiki, pożartujemy, jednak żadnych większych dram- nie ma grubych z księgowości ani męskich diamentów, szefowych z cycami na wierzchu. Musimy obgadywać pracowników z innych działów po owocach pracy (częściej jej braku). Seks aferki zawsze jednak ciekawsze.
      • iuscogens Re: Przyjaciolka 02.11.23, 14:18
        grruu.u napisała:

> Lepiej powiedz, gdzie Ty pracujesz że macie nieustanny dopływ tych męskich diam
        > entów

big_grin
      • alina460 Re: Przyjaciolka 02.11.23, 15:41
        Agencja?
    • klaramara33 Re: Przyjaciolka 02.11.23, 14:01
      Z tego co piszesz to jakieś zbieranie adoratorów w celu zaspokojenia jej poczucia wartości. Narcyzm czy co
      • bominka Re: Przyjaciolka 02.11.23, 17:14
        Ie potrafi wejść w głębszy związek. Ma jakieś ograniczenie.
      • bulzemba Re: Przyjaciolka 02.11.23, 17:42
        Dokładnie. Znalazłam taką z wianuszkiem adoratorów. Których trzymała we friendzone. Jak się spotykało ją z którymś z nich miałaś wrażenie że to jej chłopak.

Skończyło się jak sukcesywnie tych adoratorów przejmowały "obce baby".
    • trampki-w-kwiatki Re: Przyjaciolka 02.11.23, 22:53
      Ja to mam jednak nudno w pracy 🙄

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka