maras1999 14.08.09, 13:09 Czy ktoś był w ostatnich miesiącach w tym hotelu? Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bik Re: Karthago El Ksar IP: *.chello.pl 14.08.09, 18:23 a kiedy sie wybierasz i z kim?? Odpowiedz Link Zgłoś
maras1999 Re: Karthago El Ksar 17.08.09, 11:45 Miałem zamiar jechać od 17.09 z Itaką,ale niektóre opinie mnie skutecznie odstraszyły od tego hotelu.Szczególnie ta głośna dyskoteka.Mam zamiar w nocy spać a nie słuchać łomotu.Zakwaterowanie miało być w bungalowach a ktoś tu napisał,że są najbardziej narażone na hałas z dyskoteki.Narazie szukam innego hotelu.Dzięki za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
taja11 Re: Karthago El Ksar 14.08.09, 19:26 Byłam ale dawno-marzec objazdówka po Tunezji.To był najgorszy z hoteli w których się zatrzymaliśmy-ale tez jako jedyny miał 4*-reszta 5* Ogólne wrażenie?4* to stanowczo za dużo-wrażenie brudu i niedomycia-na każdej linii.Ale tak jak mówię-te 5* mogą przewrócić w głowie:-) Jeżeli kiedykolwiek pojechałabym jeszcze do Tunezji to tylko do Hammametu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
samira20 Re: Karthago El Ksar 14.08.09, 23:22 Byłam w tym hotelu w lipcu.Fajny hotel,super plaża i PRZEDE WSZYSTKIM czysto i bez insektów.Nie można się do niczego przyczepić,no chyba,że ktoś tylko po to jedzie na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack_06 Re: Karthago El Ksar IP: *.kalisz.mm.pl 16.08.09, 10:12 Byliśmy w czerwcu br. Uważaj na open-air-disco, jeżeli dostaniesz pokój od jej strony, noc z głowy. Hałas niemiłosierny ! Nie są narażone na jej hałas pokoje od strony morza (mieliśmy taki). Najbardziej - w bungalowach. Pokój mieliśmy duży z ładną łazienką, z pięknym widokiem na morze (3 piętro). Na plaży jasny, miałki piasek, wejście do wody piaszczyste. Leżaki - w czerwcu bez problemu, materace przynosiła obsługa (napiwek mile widziany). Bar przy plaży, można też tam zjeść obiad (skromniejszy niż w głównej restauracji). Ogólnie byliśmy b. zadowoleni z pobytu. JD PS. Porównanie hotelu 5* z 4* to jak porównywanie mercedesa ze średniej klasy samochodem. Wnioski nasuwają się same... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: Karthago El Ksar IP: *.chello.pl 16.08.09, 12:35 ja lece 3,09,09 mam nadzieje ze bedzie super jak macie jeszcze jakies opinie o tym hotelu to prosze piszcie wszystko co wiecie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara2662 Re: Karthago El Ksar IP: 89.174.163.* 16.08.09, 18:47 www.holidaycheck.pl/hotel-Opinie_Hotel+Karthago+El+Ksar-ch_hb-hid_29517.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: Karthago El Ksar IP: *.chello.pl 19.08.09, 22:32 co tak nas malo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
madako79 Re: Karthago El Ksar 20.08.09, 10:36 Ja wybieram sie do tego hotelu 17.09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: Karthago El Ksar IP: *.chello.pl 22.08.09, 11:56 juz nie moge sie doczekac kiedy bede w tunezji juz tym zyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: Karthago El Ksar IP: *.chello.pl 31.08.09, 22:29 wylot 3 wrzesnia warszawa Odpowiedz Link Zgłoś