Dodaj do ulubionych

Muzyka od animatorów w Tunezji

IP: *.173.15.106.tesatnet.pl 21.08.09, 22:25
Szukam piosenki z Tunezji w hotelu Eden Club, tańczyli do niej animatorzy
leciała jakoś tak pamperap..pampe pampe rap...bajlando pamperap bardzo mi się
podoba proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Dora321 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.173.15.106.tesatnet.pl 23.08.09, 20:15
      Też jej szukam:(jak coś znajdę dam ci znać:)
    • milena_6 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji 26.08.09, 20:55
      Ja też byłam w tym roku w Tunezji w Monastirze w hotelu eden club :D było bardzo
      fajnie ;) szczególnie animatorzy ;) jeżeli któraś z was jakiś poznała to dajcie
      znać fajnie było by się dowiedzieć czy do wszytkich mają takie same teksty ;) a
      co do muzyki to znalazłam piosenkę przy której odbywał sie słynny taniec nad
      basenem ;) www.youtube.com/watch?v=sWp-Exj9J1E i 2
      www.youtube.com/watch?v=t9-YKg2jggM mam jeszcze piosenki które leciały
      tam bardzo często :www.youtube.com/watch?v=0HtyF0jux2Q ,
      www.youtube.com/watch?v=MCPx4x_YCJE&feature=fvst ,
      www.youtube.com/watch?v=AMv415Mbs7U ,
      www.youtube.com/watch?v=RGUaSrnY2gM. To chyba wszytko ;)
      • Gość: altinkum Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.multi-play.pl 27.08.09, 13:13
        czy ktos ma Ouled Jouini bip bip jako mp3?? Sciagam od godziny i wyskakuje jakis
        blad !! Prosze czy ktos moglby mi to przeslac? altinkum@interia.pl z gory
        dziekuje !!
      • Gość: Sasza100 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.173.28.186.tesatnet.pl 28.08.09, 10:55
        milena_6 A w jakim miesiącu leciałaś do Tunezji???
        • milena_6 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji 05.09.09, 20:24
          Sasza100 Ja byłam w Sierpniu :)
          • Gość: Sasza100 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.173.28.186.tesatnet.pl 06.09.09, 11:01
            milena_6 ja też byłam w sierpniu;P
    • Gość: Bea Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 15:13
      wyślę Ci wieczorkiem-ale za jakość nie ręczę bo to z płytki od
      animatorów
      może być?
      • laurah2006 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji 27.08.09, 19:47
        Bea - a podzielisz się płytką od animatorów - zapłace za płytkę i
        przesyłkę. Pozdrawiam
        • Gość: Bea Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 07:53
          dajcie maila -pliki są w mp3
          moge nagrac płytkę mogę wysłać na @

jak wolicie

sasza- sorki-wczoraj nie dałam rady

B.
          • Gość: Sasza100 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.173.28.186.tesatnet.pl 28.08.09, 10:50
            Bea a mogłabyś mi też przesłać???
            • Gość: altinkum Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.multi-play.pl 28.08.09, 15:13
              slicznie dziekuje :)

jedna piosenka a gdy jej slucham to powraca milion wspomnien :):)
              • Gość: Bea Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.magma-net.pl 28.08.09, 20:57
                cieszę się że mogłam pomóc;)
                pzdr i miłego sluchania
                B.
          • laurah2006 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji 28.08.09, 20:18
            Hej. Mój mail to: mariika@poczta.onet.pl
            Z góry wielkie dzięki!!!
            • Gość: Bea Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.magma-net.pl 28.08.09, 20:56
              obiecuję wysłać wszystkim którzy podali/podadzą maila ale dopiero
              niedziela wieczór-dziś wybywam - wrócę i wyśle na 100%

• Gość: Jowi Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.09, 21:11
                Również proszę o przesłanie - jowita75@interia.eu. Z góry wielkie
                dzięki :)
                • Gość: tunezyjka Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 21:24
                  to ja też poproszę :) anana1986@gmail.com
                  z góry dziękuję!
              • Gość: karolina Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.xdsl.centertel.pl 28.08.09, 21:23
                cześć, byłabym bardzo wdzięczna gdybyś mi też mogła wysłać te
                piosenki : karolinaliszka@interia.eu , pozdrawiam:)
                • Gość: Sasza100 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.173.28.186.tesatnet.pl 29.08.09, 12:02
                  Mogłabyś mi też przesłać
                  burza321@gmail.com
                  • ob.serwator_1 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji 29.08.09, 21:50
                    To i ja bardzo proszę ! krzysztofpop(małpa)vp.pl Dzięki WIELKIE!
          • Gość: ania Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.toya.net.pl 30.08.09, 17:16
            Moglabysmi wyslać na mail te iosenki ? jak tak to z góry
            dziękuję :) mój mail ania_miss@op.pl
            • Gość: bea Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:34
              sorki wielkie nie dalam rady przez weekend
              zaraz zlecam mojemy synowi i bedzie wam słać

b.
              • laurah2006 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji 31.08.09, 21:27
                W imieniu wszystkich WIELKIE DZIĘKI za poświęcony czas i maile z
                muzą. Jesteś wielka!!! Już sobie słucham. Tylko gdzieś umknęła
                piąteczka, ja bynajmniej nie dostałam. Jeszcze mam małą prośbę o
                zdjęcie lub scan tytułów piosenek. DZIĘKI. Więcej takich dobrych
                ludzi...!!! Pozdrawiam
                • laurah2006 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji 31.08.09, 21:32
                  Jest 5, znalazła się:)
                  • Gość: Bea Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 08:04
                    proszę bardzo:)

cos mogło umknąć bo sporo tego się zrobiło jak zaczęłam wysyłać heheh

jak ktoś nie dostał to mailika plis bo miałam kilka błędów wysyłania
                    więc nie wiem o co kaman
                    cieszę się że dostała większość

miłego słuchania

p.s.
                    skan mogę zrobic ale ta okładka taka średnio pomocna jest;))))
                    • Gość: anna Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.bioton.pl 01.09.09, 20:11
                      Byłabym również bardzo wdzięczna gdybyś mi też mogła wysłać te
                      piosenki : a1939@gazeta.pl, pozdrawiam:)
                      • Gość: tunezyjka Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 02:53
                        to ja ponawiam swoją prośbę: anana1986@gmail.com
                        jeśli możesz to proszę prześlij. dzięki z góry!
                        • Gość: ewa Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.chelm.mm.pl 02.09.09, 12:18
                          i ja proszę na eris67@tlen.pl
                          • Gość: Sasza100 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.173.28.186.tesatnet.pl 02.09.09, 13:45
                            Mogłabyś mi też przesłać BARDZO PROSZĘ!!! burza321@gmail.com
                            • rozowa_panterka25 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji 02.09.09, 16:52
                              Witam,

Ja tez BARDZOOOOO proszę i czekam z niecierpliwością.
                              rozowa_panterka@op.pl

dziękuję z góry
                              • Gość: penny Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.kopnet.cz 09.09.09, 15:01
                                please spojenec@centrum.cz :o)
          • Gość: tosik Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.teoc.pl 11.08.10, 22:26
            czy ktos mógłby mi przesłac te pliki mp3 piosenek na maila?po roku ale wciąż
            aktualne!!!!Bip Bip i innych zmini disco?prosze dajcie cynk to podam maila.
      • Gość: agata Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.acn.waw.pl 16.10.09, 09:52
        Masz moze na tej plytce piosenke jessica?
    • Gość: Nati_tunezja Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.173.28.186.tesatnet.pl 07.09.09, 14:13
      Sasza100 czy czasem nie chodzi ci o piosenkę King Afrika
      www.youtube.com/watch?v=ZczKjKsU23U
      • Gość: Sasza100 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.173.28.186.tesatnet.pl 08.09.09, 19:42
        Tak właśnie mi o tą chodziło!!!!=D Dzięki ci wielkie;)
    • Gość: asiat8 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.as.kn.pl 08.09.09, 18:10
      A czy ktoś kto był w Imperial Parku (może w innych hotelach też tak było) zna
      tytuł piosenki, do której tańczyło się przed animacjami? W Imperialu było to
      tak, że najpier tańczyło się tzw. "normal" madison a potem jak to zwał Gaston
      "african" madison i było to do piosenki "Bouge bouge" lub na zmianę z tą, której
      tytułu poszukuję. Kilka razy słyszałam ją też w sklepach, ale nie mam pojęcia
      czy to jakiś nowy utwór czy starszy:) Z góry dzięki za odpowiedź
      • kate.v Re: Muzyka od animatorów w Tunezji 09.09.09, 14:30
        there are many songs - check them out
        tunisko.orbion.cz/diskuse/hudba-v-hotelech-1661/
    • Gość: Natala Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.09.09, 11:35
      Też byłam w Eden Club xD
      Wiem o którą piosenkę ci chodzi, sama szukam tego tytułu. ;P
      • Gość: Natala Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.09.09, 11:46
        Salloumek@o2.pl

Błagam... <maślane oczy>
        Z góry dziękuję :*
        • eltoro3 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji 13.09.09, 12:53
          Czy ktoś może podać tytuły wszystkich piosenek, które były grane na mini disco w hotelu Riadh Palms?
          • Gość: malina Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: 88.220.92.* 25.09.09, 18:39
            Ja bym też prosiła o jakieś linki na emaila as1010@wp.pl :))
            • daisyy7 Re: Muzyka od animatorów w Tunezji 27.09.09, 19:58
              I ja poproszę daisyy7@wp.pl
              DZIEKUJE
              • alex_200 Re: do Bea 13.08.10, 20:59
                Bea jesli to jeszcze aktualne to prosze o przeslanie tych piosenek
                na maila alex171@vp.pl z góry dziekuje
    • Gość: wanad De Bea ja tez IP: *.teoc.pl 14.08.10, 14:48
      poproszę o ile to aktualne o przesłąnie piosenek od animatorów z tunezji.moj
      mail: mikioki@o2.pl pozdrawiam
      • Gość: Dari Re: De Bea ja tez IP: *.spray.net.pl 26.08.10, 17:09
        Ja też gorąco przyłączam się do próśb i z góry dzięki:
        dariuszkrawczykowski@op.pl
        • Gość: Bea Re: De Bea ja tez IP: *.magma-net.pl 27.08.10, 18:25
          byłam tam i w tym roku więc coś tam mam-może płytkę? ale wtedy prześlę do jedej
          osoby ona przegrywa i śle dalej
          pasuje czy chcecie mailem-ale to dopiero w weekendzik :)

czekam na info
          • Gość: ja Re: De Bea ja tez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 18:57
            wrzuc na serwer i zapodaj link, bedzie szybciej.

np.
            www.rapdishare.com
            www.upload.com
            www.4shared.com
            www.megaupload.com
            • Gość: ja Re: De Bea ja tez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 18:58
              www.rapidshare.com
              • Gość: B Re: De Bea ja tez IP: *.magma-net.pl 27.08.10, 22:39

no ni chu chu nie mogę załadować
                ale juz dziś dam spokój-w weekend pomęczę rapidshaer'a ;)
    • Gość: MASAMAMY Re: Muzyka od animatorów w Tunezji IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.10, 18:06
      Może ktoś zna tytuł?????
      Chodzi o piosenkę, której "układ taneczny" rozgrywa się na siedząco w ramach tekstu - jest w pewnym momencie wyciągane "to you". Chodzi o mini disco - Tunezja - my akurat byliśmy w Rosa Beach. Pomóżcie jeśli możecie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka