Gość: anais IP: 212.186.80.* 07.03.04, 18:10 manifa była super, mnóstwo ludzi, dużo zabawy, śmiechu, wspólnego skandowania haseł dot. wolności. była Jaruga, happeningi, było też dużo facetów. coś się rusza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piter Re: byłam! IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 07.03.04, 18:31 Aj waj! Szczere gratulacje! P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: byłam! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.03.04, 21:49 Ruchawka to jest od dawna. W Warszawie i innych pomniejszych warszawkach. Od kawiarni do kawiarni, a jak pieniędzy na kawiarnie zabraknie - od wydziału do redakcji i tak w kółko;) Odpowiedz Link Zgłoś
szmaja Re: byłam! 07.03.04, 23:55 napisz cos jeszcze, w tv zagrywki 'prawdziwych polakow' nie wygladaly zachecajaca (no, moze i zachecaly do przywalenia w pysk...). jutro we wroclawiu.. a my tu swoich faszystow tez mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: byłam! IP: *.autocom.pl 08.03.04, 02:27 Mnie tylko jedno zaciekawilo w tym waszym cyrku. Jakie IQ ma ta Jaruga cos tam? Toz to moj 12 brat rozumie wiecej niz ona. Pio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baf Re: byłam! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 08:33 A możesz bliżej powiedzieć, co "więcej rozumie" Twój dwunasty brat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baf Re: byłam! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 08:36 Też byłam. Akcja Młodzieży Wszechpolskiej to był tak naprawdę 5-minutowy margines (na szczęście). Dla mnie niesamowite było to, jak rózni ludzie szli obok siebie w Manifie:) Obok mnie szła fantastycznie kolorowo ubrana młodzież z niezliczoną ilością kolczyków, dwie pary lesbijek, kilka młodych par heteroseksualnych (w ogóle było dużo męzczyzn i chłopaków - to daje nadzieję:), dwie kobiety po 50. i pan o lasce - tak na oko ok. 70. Cieszę się bardzo, że się wybrałam (jechałam prawie 300 km specjalnie na Manifę :) Pozdrawiam i polecam - wszystkim myślącym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mąż Re: byłam! IP: *.crowley.pl 08.03.04, 09:41 kobiety do kopalń i hut !!! Odpowiedz Link Zgłoś