Gość: Pat "Bat" Bateman IP: *.lnet.pl 05.05.04, 20:47 Która wam się bardziej podoba? Kobieta www.mokuren.sakura.ne.jp/~s-cowboy/oekaki/arukucut.jpg Feministka www.mokuren.sakura.ne.jp/~s-cowboy/oekaki/aruc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pat Bateman w-wiak! Ten cios jest dla Ciebie ;-) IP: *.lnet.pl 05.05.04, 20:53 www.mokuren.sakura.ne.jp/~s-cowboy/oekaki/cyaina.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
warshawiak Re: w-wiak! Ten cios jest dla Ciebie ;-) 05.05.04, 21:44 Wiesz Stary, nie chcę Cię denerwować, ale te panienki mają oczy dzieci, a dzieci trzeba chronić, więc może zakończmy ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Bateman w-wiak! Zdenerwowałeś się! IP: *.lnet.pl 05.05.04, 21:54 Strasznie subtelny z ciebie facet. I jaki spostrzegawczy. Jak Cię denerwuję, to możesz omijać Pata Batemana. Niejaki dokowski pisał, że to forum to miejsce prowokacji. I co bierzesz się na taki haczyk? Pachnie hipokryzją. Wolę aluzje i alegorie od Twojego chamstwa. A jak nie lubisz japońskiej grafiki, to po prostu nie klikaj. Obłudniku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Bateman Co w-wiak?! IP: *.lnet.pl 05.05.04, 22:25 Myślisz, że z jednej strony będziesz ludzi obrażał Swym chamstwem, a z drugiej zagrywał faceta stojącego na straży czyjejś moralności. Twoje przekonanie o tym, że "te panienki mają oczy dzieci" jest subiektywne. Zdradzasz tym także Swoją ignorancję w dziedzinie kreskówki japońskiej. Jak chcesz widzieć w tych grafikach dzieci, to je widzisz. Ja na to nie mam wpływu. Nie wiem, może masz jakieś projekcje, albo zbyt stereotypowe (czyt. w-wiakowe) skojarzenia. (Grafiki są legal) Odpowiedz Link Zgłoś
warshawiak Re: Co w-wiak?! 05.05.04, 22:59 Gość portalu: Pat Bateman napisał(a): > (Grafiki są legal) Nie wątpię, bardzo trudno jest udowodnić illegality tego typu produkcji, w tym ich siła. Kreskówka japońska to fajna rzecz, ale nie od dzisiaj wiadomo, że dużą grupę jej odbiorców stanowią bardzo specyficzni ludzie. W zęby wirtualnie dać nie można, więc pozwolisz, że pominę Twoje inwektywy milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś