porazostatni
18.02.14, 00:00
Od czasów zetknięcia z internetem przyglądam temu zjawisko. Może mam za mało doświadczeń życiowych, bo gdyby nie internet nie dowiedziałam się, że kobiety są gorsze, głupsze, mniej uzdolnione matematycznie itd. W realu słyszałam o dwóch przypadkach nienawidzących kobiet. Ze znanych z "telewizora" sztandarowym przykładem jest Korwin - Mikke. Niestety został krulem internetu powtarzają jego głupoty o kobietach. Właśnie w necie, urosło to do podgatunku trolla. Niezależnie od tematu artykułu, trzeba napisać o kobiecej podłości. Chętnie wysiadują na portalach kobiecych np. Wysokich Obcasach. Nie będę rzucać nickami, przez wiele lat po forum krążył specjalista od matek, samic i psychoanalizy. Analogicznej sytuacji, jak żyję nie widziałam w internecie. Z czymże nie zaglądam na męskie portalu typu Facet.pl. Na tutejszym forum Mężczyzna, nie pojawił nigdy wątek nienawistny, że faceci to świnie i zboczeńcy. Za to na forum Kobieta co raz przylezie męski nick i peroruje w tym tonie. Skąd to się to bierze ?