Gość: bezdenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:15 Ale cieszymy się też z wściekłości Europy - Chiraca, schroedera oraz wszystkich zakłamanych, zepsutych i pustych europejskich pawi i pozytecznych idiotów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monikaannaj Re: Spadaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:29 Co za elokwencja! A dokąd ma spadać bezdenny, na przykład? BTW, ja się cieszę. Jakos mi ten Kerry wogóle nie leży - mydłek taki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: Spadaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:42 Gość portalu: monikaannaj napisał(a): > Co za elokwencja! A dokąd ma spadać bezdenny, na przykład? BTW, ja się cieszę. > Jakos mi ten Kerry wogóle nie leży - mydłek taki. Może mam spadać do USa. To "spadaj" jest b. charakterystyczne - własnie taką sciekłość pawi i pozytecznych idiotów miałem na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
vulgar2 re: Kondolencje :))))))))). 03.11.04, 13:46 Z duza satysfakcja skladam kondolencje Europie. Francuskiej kokocie i reszcie liberalnych ciot. Pozdrowienia dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levy Mydłek - więc przegrał ?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 13:47 Przegrał bo był mało wyrazisty, jeżeli chodzi o program (zwłaszcza o politykę zagraniczną) różnic między oboma kandydatami wielkich nie było, można powiedzieć, że były to dość zbieżne programy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endzi prawy do levego IP: *.sip.asm.bellsouth.net 03.11.04, 17:38 ..o polityce zagranicznej to Kerry takie glupoty gadal, ze zal bylo sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha 03.11.04, 14:08 Miałem obawy. W końcu europoidalne klintonokerroidy dwa razy w ciągu ostatnich kilkunastu lat wygrały wybory prezydenckie, i to z dużą przewagą, zostawiając pozostałych kandydatów daleko w pokonanym polu. Ktoś ich wtedy wybrał. A w tym roku presja osób związanych z mediami, środowiskami opiniotwórczymi kreującymi zjawiska popularności była wyjątkowo zajadła na rzecz zwycięstwa Kerry'ego. Jednak Ameryka potrafiła sobie z tym wszystkim poradzić. Warto aby kobiety i mężczyźni przyswoili sobie taką rzecz: najcenniejsze zwycięstwo - to wygrać sama ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo_diavolo Spadaj ! [2] 03.11.04, 15:38 Też się cieszę, że ten gościu będzie kontynuował swe nieomylne rządy. Będzie się można pośmiać z kijów w mrowiskach, "przemyślanych" decyzji, długu wewnętrznego, strategii bliskowschodniej, polityki społecznej et c. [nie uważam Kerrego - po prostu USA na odstrzał!] Odpowiedz Link Zgłoś
nkosikazi to niesmaczne.. 03.11.04, 19:37 > Ale cieszymy się też z wściekłości Europy - Chiraca, schroedera oraz > wszystkich zakłamanych, zepsutych i pustych europejskich pawi i pozytecznych > idiotów Zadziwiająca jest ta twoja potrzeba obrażania ludzi o odmiennych poglądach. Czy nazywanie innych idiotami itd sprawia ci satysfakcję? To jakieś chore podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: to niesmaczne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:17 nkosikazi napisała: > > Ale cieszymy się też z wściekłości Europy - Chiraca, schroedera oraz > > wszystkich zakłamanych, zepsutych i pustych europejskich pawi i pozyteczn > ych > > idiotów > > Zadziwiająca jest ta twoja potrzeba obrażania ludzi o odmiennych poglądach. Czy > > nazywanie innych idiotami itd sprawia ci satysfakcję? To jakieś chore > podejście. "pozyteczny idiota" to termin - "usefull idiot". Takie miano komuniści nadali zachodnim lewakom. Nie każdy kto życzył zwycięstwa Kerryemu jest 'pożytecznym idiotą" Np. Pacewicz nie jest. Moja uwaga odnosi się tylko i wyłącznie do tej specyficznej grupy. Inaczej mówiąc wśród eurpejskich wielbicieli kerryego jest wielu "pozytecznych idiotów" Sama niechęć do Busha nie czyni nikogo idiotą, ani nawet pożytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
point.a Nieświeża konserwa grozi bombażem ! 04.11.04, 19:16 www.sacp.org.za/images/sacp1.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanita Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha IP: *.chello.pl 04.11.04, 22:46 coz, Kerry byl malo wyrazisty, a wiadomo, ze Polacy lubia wyraziste skrajnosci, wiec bardziej pasowal im Bush. a Amerykanie wybrali sobie prezydenta na jakiego zasluguja - jest godnym reprezentantem swojego narodu - przedstawicielem ich typowych cech:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.11.04, 02:49 pisanie o zbieżnych programach obu kandydatów jest mylące. W przypadku, gdy piszą tak media, to sprawa zrozumiała - zwykła manipulacja. W przypadku, gdy piszą tak poszczególne osoby - to gorzej, stały się ofiarami manipulacji i nie rozumieją rzeczywistości. Wygrł Bush - religijny, konserwatywny, wierny tradycji zwolennik wolności i obrońca życia. Przegrał Kerry - liberalny (w sferze moralnej), zwolennik małżeństw pederastów i aborcji, niekonsekwentny (wystarczy przejrzeć wypowiedzi o wojnie w Iraku w toku całej kampanii) etatysta. To dwa różne światy, a nie "zbieżne programy"! P. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail_g Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha 05.11.04, 03:53 sa rozne odcienie szarosci od czerni az do bialosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 05.11.04, 04:00 cóż za głębia komentarza... P. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail_g Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha 05.11.04, 03:57 Gość portalu: bezdenny napisał(a): > Ale cieszymy się też z wściekłości Europy - Chiraca, schroedera oraz > wszystkich zakłamanych, zepsutych i pustych europejskich pawi i pozytecznych > idiotów kto to jest "my"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 05.11.04, 04:02 Bezdenny zapewne śpi, więc odpowiem za niego: normalni, biali, heterosexualni, nie skażeni socjalizmem. P. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo_diavolo X 05.11.04, 09:00 Gość portalu: Piter napisał(a): > Bezdenny zapewne śpi, więc odpowiem za niego: normalni, biali, heterosexualni, > nie skażeni socjalizmem. Wynika z tego, że być jednym z WAS to fuzja komplexów i xenofobii ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaannaj Re: X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 09:09 Zwłaszcza przyznawanie sie do heteroseksualności i braku socjalistycznego odchylenia to szczyt ksenofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: X 05.11.04, 09:17 No tak, jestem xenofobem, ponieważ wolę kobiety od facetów i nie lubię Kwasa i kompanii. Przyznaję się i zgłaszam samokrytykę. Ale nie deklaruję chęci poprawy. Pozostanę przy swoim. P. Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: X 05.11.04, 09:13 Zapewniam cię, że bycie (w tej konkretnej sytuacji w Polsce) białym facetem oglądającym się za spódniczkami i wkurzającym się na wybryki Millerów i spółki nie jest specjalnie stresujące, nie wpędza w kompleksy (bo niby czemu?) i nie jest powodem xenofobii (bo niby czemu?). Obawiam się, że bardziej komplexogenne jes bycie diablątkiem, zwłaszcza małym... P. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo_diavolo Analizując... 05.11.04, 10:00 historię Twoich postów można jedynie stwierdzić, że często zdarza Ci się być typem wulgarnym, agresywnym i posługujesz się demagogicznymi kłamstwami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Analizując... IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.11.04, 19:27 Dowody, Rybeńko, dowody... Zwłaszcza o te "kłamstwa" chodzi. Miotać kłamliwe zarzuty jest nad wyraz łatwo... P. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo_diavolo Nie jesteś... 05.11.04, 19:46 tego wart... i szkoda klawiatury :-) Ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Nie jesteś... IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.11.04, 19:49 Typowe... Naszczekać, a później się wykręcać. Żałosne, ale czegóż się spodziewać... P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: HA! HA! HA! IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.11.04, 20:06 Wiem, niczego innego sie po tobie nie spodziewałem. Jesteś zadziwiwjąco przewidywalnym diablątkiem. I do tego małym. Pod każdym względem. Pozwól, że na koniec zacytuje twój post, świadczący o twojej kulturze dyskusji: "Spadaj". Koniec cytatu i dyskusji. P. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo_diavolo Bardzo Cię... 05.11.04, 20:55 przepraszam Drogi Piterku, ale nie jestem w stanie pojąć dlaczego ten kretyński tekst bezdennego uważasz za początek dyskusji? Przy takiej formie i takim poziomie zagajenia krótkie SPADAJ! było jak najbardziej na miejscu :-) Nie jestem też w stanie pojąć (wszak diavolo ze mnie pikkolo), że będąc tak przewidującym, naiwnie odpowiadałeś na moje posty. I jeszcze nazwałeś to dyskusją ;-) Obawiam się, że trafiasz w próżnię. Piterku! Ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: Bardzo Cię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:31 piccolo_diavolo napisał: > przepraszam Drogi Piterku, ale nie jestem > w stanie pojąć dlaczego ten kretyński tekst > bezdennego uważasz za początek dyskusji? > Przy takiej formie i takim poziomie zagajenia > krótkie SPADAJ! było jak najbardziej na miejscu :-) bardzo interesującą recenzja tekstu. Niezwykle głęboka i merytoryczna. Zróbmy sobie lekscję poglądowa na temat kretynizmu w tekstach. Oto tekst: "Cieszymy się ze zwycięstwa Busha Ale cieszymy się też z wściekłości Europy - Chiraca, schroedera oraz wszystkich zakłamanych, zepsutych i pustych europejskich pawi i pozytecznych idiotów" I po kolei :Co jest kretyń skiego w tweirdzeniu, że się cieszymy ze zwycięstwa Busha. Oczywiście nic - gdyby koziołek napisał że nasza radośc jest przejawem kretynizmu, można byłoby z czymś dyskutować, ale ze stwiedzeniem, że zdanie :cieszymy się" jest kretyńskie dyskutowac się nie da. Kolejne "cieszymy się ze wściekłiości Europy etc ... pawi i pozytecznych idiotów. Cieszymy się, no własnie to jest poza sporem. Europa jest wściekła - oczywiście że jest - wystarczyło śledzić przebieg kampani, komentarze w Europie, zaangażowanie francuzów,niemców w to by amerykanie wybrali sobie prezydenta jakiego chcą francuzi i niemcy etc. Czy w Europie sa pawie - no są - mozna sobie różnie nazywać tych dętych indorów jak Chirac - wg mnie paw to akurat ładne okrelenie. Czy w Europie są "pozyteczni idioci". oczywiście, że są. Komuchy ze wschodu ukuły ten termin by okreslić lewaków z zachodu. Czy cieszę się że ci idioci - jak koziołek są wściekli - no cieszę się. dają temu wyraz chamskimi odzywkami i zwykłymi inwektywmi. Nie podejmuja próby wyrażenia własnej opinii, nie chca dowiedzieć się dlaczego ktoś może cieszyć się ze zwycięstwa Busha - nie. po prostu są wściekli i tupią nóżkami. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail_g Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha 05.11.04, 15:53 jestem normalna (wg mojego mniemania), biala, heteroseKSualna, na mysl o socjalizmie robi mi sie niedobrze, a ze zwyciestwa B. jakos sie nie ciesze inna sprawa, ze wybor byl miedzy dzuma a tyfusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:35 abigail_g napisała: > Gość portalu: bezdenny napisał(a): > > > Ale cieszymy się też z wściekłości Europy - Chiraca, schroedera oraz > > wszystkich zakłamanych, zepsutych i pustych europejskich pawi i pozyteczn > ych > > idiotów > > kto to jest "my"? My bezdenni, a także ci, którzy popierali republikanów. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail_g Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha 05.11.04, 15:55 Twoja odpowiedz podoba mi sie zdecydowanie bardziej niz Pitera. Przynajmniej nie uzurpujesz sobie prawa do wypowiadania sie w cudzym (np. moim)imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
nadszyszkownik.kilkujadek Tak właściwie to dlaczego... 06.11.04, 05:23 ...się cieszysz? Zarówno Kerry jak i Bush są tak daleko na prawo od wszelkich zjawisk realnie występujących w Polsce, że z Twojego punktu obserwacyjnego nie powinieneś dostrzegać żadnej różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
point.a Cieszymy się ze "zwycięstwa" Busha 07.11.04, 00:34 http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.bloodforoil.com/because-i-said-so/because-i-said-so.gif&imgrefurl=www.bloodforoil.com/&h=1224&w=792&sz=50&tbnid=X9GmpV-NVikJ:&tbnh=149&tbnw=97&start=17&prev=/images%3Fq%3Di%26hl%3Den%26lr%3D%26sa%3DG Odpowiedz Link Zgłoś