Dodaj do ulubionych

Cieszymy się ze zwycięstwa Busha

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:15
Ale cieszymy się też z wściekłości Europy - Chiraca, schroedera oraz
wszystkich zakłamanych, zepsutych i pustych europejskich pawi i pozytecznych
idiotów
Obserwuj wątek
    • piccolo_diavolo Spadaj! 03.11.04, 13:21
      • Gość: monikaannaj Re: Spadaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:29
        Co za elokwencja! A dokąd ma spadać bezdenny, na przykład? BTW, ja się cieszę.
        Jakos mi ten Kerry wogóle nie leży - mydłek taki.
        • Gość: bezdenny Re: Spadaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:42
          Gość portalu: monikaannaj napisał(a):

> Co za elokwencja! A dokąd ma spadać bezdenny, na przykład? BTW, ja się
          cieszę.
          > Jakos mi ten Kerry wogóle nie leży - mydłek taki.

Może mam spadać do USa. To "spadaj" jest b. charakterystyczne - własnie taką
          sciekłość pawi i pozytecznych idiotów miałem na myśli.
          • vulgar2 Re: Spadaj! 03.11.04, 13:43
          • vulgar2 re: Kondolencje :))))))))). 03.11.04, 13:46
            Z duza satysfakcja skladam kondolencje Europie.
            Francuskiej kokocie i reszcie liberalnych ciot.
            Pozdrowienia dla Polski.
        • Gość: levy Mydłek - więc przegrał ?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 13:47
          Przegrał bo był mało wyrazisty, jeżeli chodzi o program (zwłaszcza o politykę
          zagraniczną) różnic między oboma kandydatami wielkich nie było, można
          powiedzieć, że były to dość zbieżne programy
          • Gość: endzi prawy do levego IP: *.sip.asm.bellsouth.net 03.11.04, 17:38
            ..o polityce zagranicznej to Kerry takie glupoty gadal, ze zal bylo sluchac.
    • sen.dzia.li Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha 03.11.04, 14:08
      Miałem obawy. W końcu europoidalne klintonokerroidy dwa razy w ciągu ostatnich
      kilkunastu lat wygrały wybory prezydenckie, i to z dużą przewagą, zostawiając
      pozostałych kandydatów daleko w pokonanym polu. Ktoś ich wtedy wybrał. A w tym
      roku presja osób związanych z mediami, środowiskami opiniotwórczymi kreującymi
      zjawiska popularności była wyjątkowo zajadła na rzecz zwycięstwa Kerry'ego.

Jednak Ameryka potrafiła sobie z tym wszystkim poradzić.

Warto aby kobiety i mężczyźni przyswoili sobie taką rzecz: najcenniejsze
      zwycięstwo - to wygrać sama ze sobą.
    • piccolo_diavolo Spadaj ! [2] 03.11.04, 15:38
      Też się cieszę, że ten gościu będzie kontynuował swe nieomylne rządy.
      Będzie się można pośmiać z kijów w mrowiskach, "przemyślanych" decyzji,
      długu wewnętrznego, strategii bliskowschodniej, polityki społecznej et c.

[nie uważam Kerrego - po prostu USA na odstrzał!]
    • nkosikazi to niesmaczne.. 03.11.04, 19:37
      > Ale cieszymy się też z wściekłości Europy - Chiraca, schroedera oraz
      > wszystkich zakłamanych, zepsutych i pustych europejskich pawi i pozytecznych
      > idiotów

Zadziwiająca jest ta twoja potrzeba obrażania ludzi o odmiennych poglądach. Czy
      nazywanie innych idiotami itd sprawia ci satysfakcję? To jakieś chore
      podejście.
      • Gość: bezdenny Re: to niesmaczne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:17
        nkosikazi napisała:

> > Ale cieszymy się też z wściekłości Europy - Chiraca, schroedera oraz
        > > wszystkich zakłamanych, zepsutych i pustych europejskich pawi i pozyteczn
        > ych
        > > idiotów
        >
        > Zadziwiająca jest ta twoja potrzeba obrażania ludzi o odmiennych poglądach. Czy
        >
        > nazywanie innych idiotami itd sprawia ci satysfakcję? To jakieś chore
        > podejście.
        "pozyteczny idiota" to termin - "usefull idiot". Takie miano komuniści nadali
        zachodnim lewakom. Nie każdy kto życzył zwycięstwa Kerryemu jest 'pożytecznym
        idiotą" Np. Pacewicz nie jest. Moja uwaga odnosi się tylko i wyłącznie do tej
        specyficznej grupy. Inaczej mówiąc wśród eurpejskich wielbicieli kerryego jest
        wielu "pozytecznych idiotów" Sama niechęć do Busha nie czyni nikogo idiotą, ani
        nawet pożytecznym.
        • point.a Nieświeża konserwa grozi bombażem ! 04.11.04, 19:16
          www.sacp.org.za/images/sacp1.gif
    • Gość: Juanita Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha IP: *.chello.pl 04.11.04, 22:46
      coz, Kerry byl malo wyrazisty, a wiadomo, ze Polacy lubia wyraziste skrajnosci,
      wiec bardziej pasowal im Bush.
      a Amerykanie wybrali sobie prezydenta na jakiego zasluguja - jest godnym
      reprezentantem swojego narodu - przedstawicielem ich typowych cech:/
    • Gość: Piter Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.11.04, 02:49
      pisanie o zbieżnych programach obu kandydatów jest mylące. W przypadku, gdy
      piszą tak media, to sprawa zrozumiała - zwykła manipulacja. W przypadku, gdy
      piszą tak poszczególne osoby - to gorzej, stały się ofiarami manipulacji i nie
      rozumieją rzeczywistości.
      Wygrł Bush - religijny, konserwatywny, wierny tradycji zwolennik wolności i
      obrońca życia.
      Przegrał Kerry - liberalny (w sferze moralnej), zwolennik małżeństw pederastów
      i aborcji, niekonsekwentny (wystarczy przejrzeć wypowiedzi o wojnie w Iraku w
      toku całej kampanii) etatysta.
      To dwa różne światy, a nie "zbieżne programy"!
      P.
      • abigail_g Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha 05.11.04, 03:53
        sa rozne odcienie szarosci
        od czerni az do bialosci
        • Gość: Piter Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 05.11.04, 04:00
          cóż za głębia komentarza...
          P.
    • abigail_g Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha 05.11.04, 03:57
      Gość portalu: bezdenny napisał(a):

> Ale cieszymy się też z wściekłości Europy - Chiraca, schroedera oraz
      > wszystkich zakłamanych, zepsutych i pustych europejskich pawi i pozytecznych
      > idiotów

kto to jest "my"?
      • Gość: Piter Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 05.11.04, 04:02
        Bezdenny zapewne śpi, więc odpowiem za niego: normalni, biali, heterosexualni,
        nie skażeni socjalizmem.
        P.
        • piccolo_diavolo X 05.11.04, 09:00
          Gość portalu: Piter napisał(a):

> Bezdenny zapewne śpi, więc odpowiem za niego: normalni, biali, heterosexualni,
          > nie skażeni socjalizmem.

Wynika z tego, że być jednym z WAS to fuzja komplexów i xenofobii !
          • Gość: monikaannaj Re: X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 09:09
            Zwłaszcza przyznawanie sie do heteroseksualności i braku socjalistycznego
            odchylenia to szczyt ksenofobii.
            • petrokles Re: X 05.11.04, 09:17
              No tak, jestem xenofobem, ponieważ wolę kobiety od facetów i nie lubię Kwasa i kompanii.
              Przyznaję się i zgłaszam samokrytykę. Ale nie deklaruję chęci poprawy. Pozostanę przy swoim.
              P.
          • petrokles Re: X 05.11.04, 09:13
            Zapewniam cię, że bycie (w tej konkretnej sytuacji w Polsce) białym facetem oglądającym się za spódniczkami i wkurzającym się na wybryki Millerów i spółki nie jest
            specjalnie stresujące, nie wpędza w kompleksy (bo niby czemu?) i nie jest powodem xenofobii (bo niby czemu?).
            Obawiam się, że bardziej komplexogenne jes bycie diablątkiem, zwłaszcza małym...
            P.
            • piccolo_diavolo Analizując... 05.11.04, 10:00
              historię Twoich postów można jedynie stwierdzić, że często
              zdarza Ci się być typem wulgarnym, agresywnym i posługujesz
              się demagogicznymi kłamstwami.
              • Gość: Piter Re: Analizując... IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.11.04, 19:27
                Dowody, Rybeńko, dowody... Zwłaszcza o te "kłamstwa" chodzi. Miotać kłamliwe
                zarzuty jest nad wyraz łatwo...
                P.
                • piccolo_diavolo Nie jesteś... 05.11.04, 19:46
                  tego wart... i szkoda klawiatury :-)

Ahoj!
                  • Gość: Piter Re: Nie jesteś... IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.11.04, 19:49
                    Typowe... Naszczekać, a później się wykręcać. Żałosne, ale czegóż się
                    spodziewać...
                    P.
                    • piccolo_diavolo HA! HA! HA! 05.11.04, 19:52
                      Nie rusza mnie to. Pitusiu.

:-)

• Gość: Piter Re: HA! HA! HA! IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.11.04, 20:06
                        Wiem, niczego innego sie po tobie nie spodziewałem. Jesteś zadziwiwjąco
                        przewidywalnym diablątkiem. I do tego małym. Pod każdym względem.
                        Pozwól, że na koniec zacytuje twój post, świadczący o twojej kulturze
                        dyskusji: "Spadaj". Koniec cytatu i dyskusji.
                        P.
                        • piccolo_diavolo Bardzo Cię... 05.11.04, 20:55
                          przepraszam Drogi Piterku, ale nie jestem
                          w stanie pojąć dlaczego ten kretyński tekst
                          bezdennego uważasz za początek dyskusji?
                          Przy takiej formie i takim poziomie zagajenia
                          krótkie SPADAJ! było jak najbardziej na miejscu :-)
                          Nie jestem też w stanie pojąć (wszak diavolo ze mnie
                          pikkolo), że będąc tak przewidującym, naiwnie
                          odpowiadałeś na moje posty. I jeszcze nazwałeś to
                          dyskusją ;-)
                          Obawiam się, że trafiasz w próżnię.

Piterku!

Ahoj!

• Gość: bezdenny Re: Bardzo Cię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:31

piccolo_diavolo napisał:

> przepraszam Drogi Piterku, ale nie jestem
                            > w stanie pojąć dlaczego ten kretyński tekst
                            > bezdennego uważasz za początek dyskusji?
                            > Przy takiej formie i takim poziomie zagajenia
                            > krótkie SPADAJ! było jak najbardziej na miejscu :-)

bardzo interesującą recenzja tekstu. Niezwykle głęboka i merytoryczna. Zróbmy
                            sobie lekscję poglądowa na temat kretynizmu w tekstach.
                            Oto tekst:
                            "Cieszymy się ze zwycięstwa Busha
                            Ale cieszymy się też z wściekłości Europy - Chiraca, schroedera oraz
                            wszystkich zakłamanych, zepsutych i pustych europejskich pawi i pozytecznych
                            idiotów"
                            I po kolei :Co jest kretyń skiego w tweirdzeniu, że się cieszymy ze zwycięstwa
                            Busha. Oczywiście nic - gdyby koziołek napisał że nasza radośc jest przejawem
                            kretynizmu, można byłoby z czymś dyskutować, ale ze stwiedzeniem, że
                            zdanie :cieszymy się" jest kretyńskie dyskutowac się nie da.
                            Kolejne "cieszymy się ze wściekłiości Europy etc ... pawi i pozytecznych
                            idiotów.
                            Cieszymy się, no własnie to jest poza sporem. Europa jest wściekła - oczywiście
                            że jest - wystarczyło śledzić przebieg kampani, komentarze w Europie,
                            zaangażowanie francuzów,niemców w to by amerykanie wybrali sobie prezydenta
                            jakiego chcą francuzi i niemcy etc. Czy w Europie sa pawie - no są - mozna
                            sobie różnie nazywać tych dętych indorów jak Chirac - wg mnie paw to akurat
                            ładne okrelenie. Czy w Europie są "pozyteczni idioci". oczywiście, że są.
                            Komuchy ze wschodu ukuły ten termin by okreslić lewaków z zachodu.
                            Czy cieszę się że ci idioci - jak koziołek są wściekli - no cieszę się. dają
                            temu wyraz chamskimi odzywkami i zwykłymi inwektywmi. Nie podejmuja próby
                            wyrażenia własnej opinii, nie chca dowiedzieć się dlaczego ktoś może cieszyć
                            się ze zwycięstwa Busha - nie. po prostu są wściekli i tupią nóżkami.
        • abigail_g Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha 05.11.04, 15:53
          jestem normalna (wg mojego mniemania), biala, heteroseKSualna, na mysl o socjalizmie robi mi sie niedobrze, a ze zwyciestwa B. jakos sie nie ciesze
          inna sprawa, ze wybor byl miedzy dzuma a tyfusem
      • Gość: bezdenny Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:35
        abigail_g napisała:

> Gość portalu: bezdenny napisał(a):
        >
        > > Ale cieszymy się też z wściekłości Europy - Chiraca, schroedera oraz
        > > wszystkich zakłamanych, zepsutych i pustych europejskich pawi i pozyteczn
        > ych
        > > idiotów
        >
        > kto to jest "my"?

My bezdenni, a także ci, którzy popierali republikanów.
        • abigail_g Re: Cieszymy się ze zwycięstwa Busha 05.11.04, 15:55
          Twoja odpowiedz podoba mi sie zdecydowanie bardziej niz Pitera. Przynajmniej nie uzurpujesz sobie prawa do wypowiadania sie w cudzym (np. moim)imieniu
    • nadszyszkownik.kilkujadek Tak właściwie to dlaczego... 06.11.04, 05:23
      ...się cieszysz? Zarówno Kerry jak i Bush są tak daleko na prawo od wszelkich
      zjawisk realnie występujących w Polsce, że z Twojego punktu obserwacyjnego nie
      powinieneś dostrzegać żadnej różnicy.
    • point.a Cieszymy się ze "zwycięstwa" Busha 07.11.04, 00:34
      http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.bloodforoil.com/because-i-said-so/because-i-said-so.gif&imgrefurl=www.bloodforoil.com/&h=1224&w=792&sz=50&tbnid=X9GmpV-NVikJ:&tbnh=149&tbnw=97&start=17&prev=/images%3Fq%3Di%26hl%3Den%26lr%3D%26sa%3DG

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka