Dodaj do ulubionych

PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO

IP: *.visp.energis.pl 15.12.04, 23:06
-Dilitation & Evacuation (D&E) (rozdrobnienie i usunięcie)
Metodę tę stosuje się po 12 tygodniu. Potrzebne jest narzędzie przypominające
kombinerki (kleszczyki Weirtheima - abortcang), ponieważ kości i czaszka
dziecka są już częściowo zwapnione. Nie stosuje się znieczulenia wobec
dziecka. Aborcjonista wprowadza narzędzie do macicy, chwyta nogę lub inną
część, a następnie obracając wyrywa ją z ciała dziecka. Czynność tę powtarza
raz po razie. Kręgosłup musi zostać rozłamany, a czaszka zmiażdżona, aby ich
usunięcie stało się możliwe. Funkcja pielęgniarki polega na skolekcjonowaniu
części ciała dziecka, w celu upewnienia się, że wszystko zostało usunięte.

-Zatrucie stężonym roztworem soli
Metodę tę stosuje się po 16 tygodniu ciąży. Dużą igłę wprowadza się przez
powłoki brzuszne matki do worka owodniowego dziecka. Do wód owodniowych
wprowadza się stężony roztwór soli. Dziecko połyka go oraz na skutek
funkcjonowania odruchu oddechowego, wprowadza do płuc. Jest zatruwane i
walczy o życie, czasami dostaje konwulsji. Zabicie dziecka trwa nieco ponad
godzinę. Gdy wszystko przebiega zgodnie z planem, następnego dnia matka
rozpocznie poród i urodzi martwe dziecko.

-Zastosowanie prostagladyny

Jest to metoda polegająca na wprowadzeniu do worka owodniowego dziecka
Prostin F2a - niezłożonej postaci ludzkich hormonów. Hormony te mają za
zadanie wywołać gwałtowną czynność porodową, która spowoduje przedwczesne
urodzenie się dziecka.

Obserwuj wątek
    • Gość: BUBU [...] IP: *.visp.energis.pl 15.12.04, 23:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mary bubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 00:28
        drogi bubu, wiesz kto to człowiek? człowiek potrafi wszystko, absolutnie
        wszystko. nie zna żadnych granic. w okrucieństwie, zadawaniu bólu też. to
        nieprawda, że człowieczeństwo to tylko dobro, szacunek i godność.
        i teraz:
        1. kobieta to człowiek, ze wszystkimi tego konsekwencjami. nie możesz się
        złościć na nie, za to, że nie są takie jak bys chciał- tylko delikatne i
        altruistyczne- to jest naiwne.
        2. ja tam się cieszę, że te dzieci nieczuły bólu. jest bardzo dużo ludzi,
        którzy odczuwają ból, w wyniku działań innych. wydaje mi się, że oni są
        ważniejsi.
        3. odczuwam to samo co ty, kiedy czytam np. o handlu kobietami.
        4 a propos ciąży. może chcesz się dowiedzieć jak kobieta rodziła dziecko, kiedy
        kościół zabraniał cesarskiego cięcia? odp: aż do śmierci. wiem, wiem to cię nie
        wzrusza, bo dotyczy kobiety.
        • na_tasza Re: bubu 16.12.04, 00:31
          Szkoda na niego marnować klawiatury. Ta istota nie jest w stanie zrozumieć
          żadnych argumentów (poza bluzgami - to są wg niego argumenty).
          • Gość: BUBU [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 05:20
        • Gość: Patrick Lombardi Re: bubu IP: 213.192.80.* 16.12.04, 08:10
          Twoje argumenty są tak padłe, że aż nieuczciwe intelektualnie (najgorszy poziom
          perfidii). Byli tacy "naukowcy", którzy twierdzili, że Żydzi to podrasa ludzka
          (dosłownie insekty) a Słowianie to "bydło robocze". Było to 50 lat temu w
          krtaju o wysokiej kulturze technicznej i artystyczniej. Tak bardzo niedaleko od
          nas czasowo i przestrzennie. Był to bandytyzm na miarę twojego kobiecego
          móżdzka. Cieszysz się, że te dzieci nie czuły bólu ..., Boże Święty a skąd ty
          to wiesz ???. A czy zagazowywanie Żydzi, "pensjonariusze" Auschwitz-Birkenau
          czuli ból, gdy byli zagazowywani ??? Palnij się w łeb wraz ze swoimi
          morderczymi instynktami.
    • Gość: mary Re: bubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:29
      Gość portalu: BUBU napisał(a):

> > 1. kobieta to człowiek, ze wszystkimi tego konsekwencjami. nie możesz się
      >
      > > złościć na nie, za to, że nie są takie jak bys chciał- tylko delikatne i
      > > altruistyczne- to jest naiwne.
      >
      >
      > WLASNIE,WIEC WSTAW SOBIE ZAMIAST SLOWA KOBIETA,SLOWO FACET,I PRZECZYTAJ TO NA
      > GLOS TEJ BANDZIE SKRTYNIALYCH FEMINISTEK.
      jest różnica między tym, że złoszczę się, ze ktoś nie jest altruistyczny, a
      między tym, że ktoś jest np. brutalny

> >>2. ja tam się cieszę, że te dzieci nieczuły bólu.
      >
      > OTOZ,TE DZIECI TO ZYWE ISTOTY I JAKO ZYWE ISTOTY BOL ODCZUWALY,BYC MOZE MNIEJ
      > SWIADMY ANIZELI JAKO CZLOWIEK DOROSLY,ALE BOLU NIE NALEZY STOPNIWAC-BOL TO
      > BOL,FINITO.
      ból mniej świadomy czyli jaki???? nie miały pojęcia co się z nimi dzieje, bo
      nie miały czym czuć.

> >>>3. odczuwam to samo co ty, kiedy czytam np. o handlu kobietami.
      >
      > WIDZISZ,ALE ZADEN FACET NIE WYJE: ZALEGALIZOWAC HANDEL KOBIETAMI,TO PATLOGIA
      > TAK SAMO JAK ABORCJA,Z TYM ,ZE FEMINISTKI SA ZBYT TEPE ABY TO POJAC.DO
      DZIECKO
      > JEST ODREBNOSCIA,I NIE MA PRAWA DECYDOWAC O SMIERCI.
      wiesz co bubu, łatwo ci krytykować, przejdź najpierw milę w butach kobiety,
      która jest w ciąży a nie chce dziecka. no dalej.
      oczywiście, ze jest odrębnością i co z tego wynika? rozwija się w ciele
      kobiety i tak i tak.

> >>>> 4 a propos ciąży. może chcesz się dowiedzieć jak kobieta r
      > odziła dziecko,
      > kiedy kościół zabraniał cesarskiego cięcia? odp: aż do śmierci. wiem, wiem to
      > cię nie wzrusza, bo dotyczy kobiety.
      >
      > PO PIERWSZE,NIE KRYTYKUJE KOBIET TYLKO FEMINISTKI,PISZAC NA TYM FORUM KBIETA
      OD
      >
      > POCZATKU MAM NA MYSLI KOBIETA,BO CHYBA NAZWA TEGO FORUM MOWI JASNO.FEMINISTKA
      > DLA MNIE TO KU..,KROTKO-ALE PO COZ SIE ROZWODZIC,SKORO FEMINISTKA STARA SIE
      > UBRAC GLUPOTE W MADROSC JA UBIERAM MADROSC W GLUPOTE,BO Z NIMI NIE DA SIE
      > DYSKUTWAC RACJONALNIE,MAJA UPIRDLONA W WLASNEJ GLOWIE WIZJE,KTOREJ WYTEPIC
      SIE
      > NIE DA,WIEC PO COZ MAM SIE WDAWAC W JAKIES BZDURN POLEMIKI ZAKOMPLEKSIONYCH
      > BABA SKORO ONE NIE WIDZNA NAWET W CZYMS TAK MASAKRYCZNYM JAK ABORCJA NIC
      ZLEGO.
      o ile wiem feministki dążą do tego by każdy płód był kawałkowany i wyrywany z
      ciała kobiety. :-P bubu nikt nie chce takich metod, które opisałeś. właśnie
      dlatego walczą o pigułkę wczesnoporonną. ale o tym nie da sie dużo powiedzieć,
      to nie jest tak widowiskowa i makabryczna metoda.

> WSZYSTKO CO JEST ZLE DLA KOBIETY JEST ZAKAZANE,DLACZEGO WIEC ABORCJA MA BYC
      > LEGALNA? SKORO MA BYC LEGALNA NIECHAJ I GWALT BEDZIE LEGALNY I MORDERSTWA I
      > DZIWKARSTWO I HANDEL BABAMI A PRECYZUJAC FEMINISTKAMI.
      zauważ, że aborcja jest/będzie dozwolona tylko do momentu kiedy płód jest słabo
      rozwinięty. gdyby płód odczuwał ból zgodziłabym się z tobą. nie wolno zadawać
      bólu żadnej istocie.

• Gość: BUBU DO MARY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 21:04
        WSZYTKO CO CHCIALBYM,CI NAPISAC NAPISAL JUZ PATRICK.DZIEKUJE.
        • Gość: mary proszę bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 23:47
          no to gratuluję, patrick lomabrdi nie potrafiłby rozpoznać nieuczciywych
          intelektualnie argumentów nawet, gdyby przyszły i pie..eły go prosto w gębę.
          natomiast wszędzie widzi faszyzm. nic dziwnego, mądry chłopak, wie, że jak chce
          się w kimś wzbudzić oburzenie to trzeba przyrównywać do zagłady w obozach
          koncentracyjnych. widac nie ma innych argumentów. pozdr. bubu, do następnego
          razu
    • arphar Do BUBU 16.12.04, 13:32

Prosze nie pisac kapitalikami. Nagminne i celowe naruszanie netykiety i
      regulaminu bedzie karane.

forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617503.html
      • nietakasama Re: Do BUBU 17.12.04, 00:32
        Bardzo chcesz się licytowac?
        Czytaj:

"Mimo że przez 20 lat codziennego bicia Krystyna powinna się przyzwyczaic do
        przykrości, pobicia na spacerniaku potęguja nocne ataki lękow.Jej błędnik
        uszkodziła drewniana noga od krzesła. Świętej pamięci małżonek, potezny górnik
        dołowy z kopani Halwmba, potrafil jednym ruchem rozwalic o ziemie drewniane
        krzesło. Do bicia brał tylną nogę z kawalkiem oparcia. Pani Krystyna pracowała
        na poczcie, bywalo, że kierownik rano zawracał ją do domu.Żeby swoim wyglądem
        nie straszyla klientów.[...]
        Małgorzate Stępień maż bil w twarz, dopóki nie zaczeła krztusić się krwią.
        Kiedy nie udało sie uciec, najważniejsze było przetrzymać lanie na stojąco-bo
        jak upadałam, w ruch szły nogi. Wtedy bywało,że tracilam przytomność. [...]
        [...] Z drewnianej klepki krew bardzo trudno schodzi, dlatego zaraz po biuciu
        musiałam na kolanach wszystko wyszorować- mowi 40-letnia Anna, niegdys
        sprzedawczyni, która nie chce ujawniać swojego nazwiska- A on ze sznurem od
        żelazka zawiązanym na dwa słupy stał nade mna i jeszcze mnie ćwiczyl. [...]
        Ostatniego dnia życia mąz pani Malgorzaty wypróbowany kastet z zaworu
        przeciwpożarowego zaminil na pilke do drewna i zaczal nia szarpać skóre na szyi
        swojej żony.- Zdażył pociagnąc w sumie 4 razy- Pani Malgorzata pokazuje blizny
        pod brodą.Poczułam strach i okropny bol. Chwyciłam za noz i się wywinęłam [...]
        Tylko maż Pani Krystyny ktory po odejściu z kopalni zostal grabarzem, w chwili
        smierci mial niuetknięta opłucna. I cztery promile alkoholu jak wykazała sekcja
        zwłok. Kiedy popił, zaczał swoja ulubiona zabawę: wydłubywanie oka. Przyznał
        się kiedyś, ze na zwłokach grzebanych ludzi ćwiczyl, jak gleboko można wepchnąc
        palec do oczodołu, zeby oko nie wyplynęlo. W koncu zona udusila go jego wlasnym
        swetrem, który w trakcie szamotanicy zaplatał się na szyi..."
        /fragmenty przytoczone z Angory 19 XII 04- przedruk z Marie Claire XII 04/

Zastanow się czemu ma służyć prztaczanie porzez ciebie technik dokonywania
        aborcji?
        Na każdy przyklad okrucienstwa ze strony kobiet (dyskusyjne określenie, ale
        upraszczam) moge ci z miejca podac dwa, dowadzace okrucienstwa mężczyzn. I jak
        myślisz, dokąd będzie zmierzac taka licytacja?
        Do nikąd.
        Jesli chciales czytelnikow zszokowac i napiętnowac postępowanie kobiet, to
        przemyśl to, bo zlo dzieje się po obu stronach.
        Płeć ma tu niewielkie znaczenie.

I, przypominam, kobieta nie dokonuje na sobie aborcji, robi to lekarz, czesto
        przeciez mężczyzna.
        Wiec w calym procederze biora udzial co najmniej dwie strony.
        Wiec nie szafuj szokujacymi tekstami, bo ja juz sie niejednych szokujacych
        faktow w zyciu doczytałam...
        A ty po prostu lubisz zwracac na siebie uwage.
    • Gość: smart Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO IP: *.tele2.pl 16.12.04, 13:58
      BUBU , nie przyszło ci do głowy że do poczęcia tego " mordowanego dziecka"
      potrzeba nie tylko kobiety ?? Poza tym zieje z ciebie taka nienawiść że aż
      smutno sie robi kiedy się ciebie czyta. Myślę że , ktoś kto ma w sobie tyle
      jadu nie jest w niczym lepszy od kogoś , kto zdecydował się na taki straszny
      krok jak aborcja. Nigdy nie słyszałeś : " Kto jest bez winy niech pirwszy
      rzuci kamień"?
      • arphar Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO 16.12.04, 14:11
        Mysle, ze Bubu pierwszy by rzucil takim kamieniem.
        • Gość: Behemot Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 14:21
          LITOŚCI,Bubu,jesteś zjebem konkretnym.Pieprzysz,że nienawidzisz kobiet,a
          chlapiesz tutaj jak baba ozorem aż rzygać się chce.Myslałem,że takich chorych
          łbów nie ma,a jednak się pomyliłem.Twoja wiedza biologiczna powala na kolana
          swoim prostactwem.Nieuk,prostak i głupi cham to dla ciebie komplement.Kto
          nasyła takich ułomków umysłowych?
          I qrwa wyłącz tego Capsa,bo ci pizdą oczy zarosną.
          Coś ty,qrwa za jeden????
          • Gość: BUBU [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 20:56
            • Gość: Behemot Re: DO HEHE MŁOTA :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 23:16
              Ty tłuku ołowiany.Jak nie znasz pochodzenia słowa Behemot to zamknij
              paszczę,cioto.Jesteś ciołem do kwadratu-przejrzyj na oczy kałożerco i pałorobie.
              Ni ch..ja nie ma nic to wspólnego z muzyką,wujkojebco.
              Jebał cię pies,jebała cała wieś!
              Zrozumiano???
              • Gość: BUBU [...] IP: *.visp.energis.pl 17.12.04, 02:05
                • Gość: Behemot Hłehłehłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 14:41
                  Ale musisz być zdesperowany,że piszesz do mnie po nocach!Niezły z ciebie
                  pojeb,hehehe....
                  • arphar Re: Hłehłehłe 18.12.04, 04:43
                    Prosze o nie uzywanie wulgaryzmow. Nawet na Bubu :)
                    • kochanica-francuza Re: Hłehłehłe 19.12.04, 20:45
                      arphar napisał:

> Prosze o nie uzywanie wulgaryzmow. Nawet na Bubu :)
                      Hihi.Niezła uwaga,jak na moderatora.;-)))))
                      Ale ja jestem nerwicowa i czasem naprawdę muszę.Potem może szanowny moderator
                      mnie wyciąć.:-)))
                      • arphar Re: Hłehłehłe 20.12.04, 01:52
                        Hehehehe, mysle ze kazdy czasem musi sie wykrzyczec ;).
                        • kochanica-francuza Re: Hłehłehłe 20.12.04, 16:44
                          arphar napisał:

> Hehehehe, mysle ze kazdy czasem musi sie wykrzyczec ;).
                          No to się rozumiemy.Potem moderator mnie usuwa raz dwa jak coś zabluzgam:-)
          • kochanica-francuza Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO 16.12.04, 21:19
            Gość portalu: Behemot napisał(a):

> LITOŚCI,Bubu,jesteś zjebem konkretnym.Pieprzysz,że nienawidzisz kobiet,a
            > chlapiesz tutaj jak baba ozorem aż rzygać się chce
            a chłopy to nie chlapią ozorami?ech...
        • Gość: bezdenny Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 14:29
          Te, cenzor do roboty. Pod spodem bluźnią.
          • kocia_noga Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO 17.12.04, 15:55
            Bezdenny , to panowie wymieniają uwagi i argumenty w dyskusji.
            • Gość: BUBU Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO IP: *.visp.energis.pl 17.12.04, 20:22
              TO NIE PAN LECZ BABA :) TAKA MALA DYGRSYJKA :) W KONCU LATWIEJ JEST UDAWAC
              CHAMA POD PRZYKRYCIEM :)
              • arphar Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO 18.12.04, 05:38
                Hmm. Dokładnie. Jesteś tego najlepszym przykładem.
                • Gość: BUBU Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO IP: *.visp.energis.pl 19.12.04, 02:25
                  TY,CIOLKU,DZIEKI MNIE ZOSTALES ADMINEM I DZEKI MNIE TEZ MOZESZ SIE Z TA POZYCJA
                  POZEGNAC, ;)))))))
                  WIEC NIE PYSKUJ ZBYTNIO :)))))
                  • nietakasama Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO 19.12.04, 16:37
                    Ha ha ha haaaaaaaaaaaaaa ha ha ha haaaaaaaa ha ha ha....

Stary, ty mnie zabijesz ;D
                    Przestań pisac takie rzeczy bo umre ze śmiechu.

/ w ramach wyjasnien technicznych- widzisz dzieciaczku rożniece miezy
                    administrartorem a moderatorem? Nie? to wejdź na google /
                    • Gość: BUBU Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO IP: *.visp.energis.pl 19.12.04, 19:17
                      > Ha ha ha haaaaaaaaaaaaaa ha ha ha haaaaaaaa ha ha ha....

O WIDZE SMIECH ROZPACZY :)))))) HUE HUE :)))))

A TAK BTW:CZY MI SIE ZDAJE,CZY PIETRO WYZEJ PISALAS COS O NIE CZYTANIU MOICH
                      POSTOW BUAHAHAHAHAHHA :)))))))

> Stary, ty mnie zabijesz

STARA I O TO CHODZI,GIN :)))

>>> / w ramach wyjasnien technicznych- widzisz dzieciaczku rożniece miezy
                      administrartorem a moderatorem?

HAHAHAHHA...O ZESZ JEGO MAC,A TO TY,TA GLUPIA CO TO GROZILA MI "PINGAMI" NIE
                      WIEDZAC COZ TO TAKIEGO HAHAHAHAHAHAH....TERAZ CHCE MNIE POUCZAC COZ TO ADMIN A
                      COZ TO MODERATOR,O WIDZE ZE MUSISZ JUZ ZAHACZAC O FRUSTRACJE :)))))
                      TY A CO TO MODERATOR A CO TO ADMIN,I CO TO GOOGLE? OPISZ MI,NIECZYTAJAC MOICH
                      POSTOW :)))))))

• arphar Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO 20.12.04, 01:49
                        Za jakies 10 lat, jak juz bedziesz mial te 17 lat na karku, zrozumiesz co kto
                        pisze.

I niech bedzie dla Ciebie jasne. Gdybys choc troche wiedzial o swiecie a
                        Internecie w szczegolnosci, to bys wiedzial czemu ktos moze sie powstrzymywac
                        przed uzywaniem jakiejkolwiek techniki DDOS. Ale i tak pewnie tego nigdy nie
                        pojmiesz dziecie.

Czy ty naprawde nie czujesz sie podle widzac, ze wszyscy czytajacy to forum
                        maja cie za trolla, za cos nieudacznego, zakompleksionego i dlatego na sile
                        zlosliwego? Czesto nietrafnie zreszta zlosliwego. I czy pomyslales o tym, ze
                        jak na dloni widac, ze gdy brakuje ci argumentow (prawie caly czas,) to uzywasz
                        tego swojego brudnego jezyka? Umyj go, pojdz do szkoly, nadrobisz zaleglosci,
                        zaczniesz konstruowac zdania oparte na argumentach.
    • nietakasama Re: Do TAKIEJ SAMEJ 18.12.04, 11:27
      W specyficzny sposób okazywałeś przekonanie, że myślę...
      I jako że bylam traktowana na zasadzie wyrównywania w doł, zaczęłam odpisywac w
      ten sam sposób- tzn. nie silac się na obiektywizm czy zastanowienie ale
      wyrzucając prosto z mostu co mam do powiedzenia. Zastanów sie, czyj to sposob
      postepowania, kto mnie zainspirował?

Piszesz że bicia kobiet nikt nie chce legalizować, a aborcję tak- ale pamiętaj,
      że skrobanka nielegalna przeprowadzana jest tymi samymi, a nawet gorszymi
      metodami od opisanych przez ciebie. I nad tym nikt nie ma kontroli, imieć nie
      będzie. Bo zawsze znajdzie się odsetek kobiet tak zdeterminowanych, że usuną
      ciąze- i teraz pytanie brzmi- czy zamiast udawac że problemu nie ma, nie lepiej
      poszerzyc granice dopuszczalności aborcji o pewien zakres okolicznosci
      dopuszczających jej zastosowanie, dzieki czemu uzyskałoby się większa kontrolę
      nad sytuacją kobiet na ktorych porzeprowadza sie takie zabiegi, nad ich ilościa
      i warunkami sanitarnymi. oże wreszcie zaczelibysamy zyc w kraju realnego
      spojrzenia na problem, a nie histerycznych, ideologicznych haselek i
      fantastycznych statystyk (jak wypowiedź pewnej dzialaczki ruchu na rzecz obrony
      zycia, jakoby to od 10 lat w Polsce dzięki restrykcyjnej ustawie antyaborcyjnej
      zmarła z powodu skrobanki jedna (sic!) kobieta...)

A porównanie do Hitlera mija się z moimi intencjami- napisałam że to czesto
      mężczyzna dokonuje zabiegu, bo wkurzyl (doslownie) mnie temat twojego postu:
      jak KOBIETY zabijają dzieci. Gdyby hitlerowi dano wybor: życie żydów albo jego
      własne, to mialabym dla niego nieco więcej zrozumienia, niż obecnie...
      A tak, porównanoie jest zupełnie nietrafne....
      • Gość: BUBU Re: Do TAKIEJ SAMEJ IP: *.visp.energis.pl 18.12.04, 17:59
        > I jako że bylam traktowana na zasadzie wyrównywania w doł, zaczęłam odpisywac
        w ten sam sposób

ALE NIE UZYWAJ DO TYCH CELOW BEZNADZIEJNYCH ARGUMENTOW.BO JA MOGE PRZYTOCZYC
        HISTORIE MATEK KTORE KATUJA WLASNE DZIECKO.

>Zastanów sie, czyj to sposob
        postepowania, kto mnie zainspirował?

TWOJ?

>czy zamiast udawac że problemu nie ma, nie lepiej
        poszerzyc granice dopuszczalności aborcji o pewien zakres okolicznosci
        dopuszczających jej zastosowanie,

JEDYNA DPUSZCZALNA DLA MNIE OKOLICZNOSC USUNIECIA CIAZY JEST WOWCZAS,GDY OWA
        CIAZA ZAGRAZA ZYCIU KOBIETY,WSZYSTKO.NIE CHCE ABY ABORCJA BYLA ANTIDOTUM DLA
        GLUPICH DZIWEK CO ROZDAJA DUPY JAK CUKIERKI,A POZNIEJ UPS...ZASZLAM,RATUNKU!

>napisałam że to czesto mężczyzna dokonuje zabiegu

SKORO NIE ODCZYTUJESZ W TYM SWEGO ABSURDU,TRUDNO,NIE MOJ PROBLEM,ALE INNA
        REFLEKSJA-CZY TO NIE DZIWNE,ZE NAWET TU MUSI WAS FACET WYRECZAC?
        POZA TYM JESZCZE RAZ CI POWTARZAM,TO KOBIETA DECYDUJE,JAK TO SOBIE
        WYOBRAZASZ,ZE MA SAMA SOBIE WSADZIL LAPE DO SRODKA I WYCIAGNAC DZIECKO? ONA
        PRZYCHODZI,MOWI-ZABIC! TAK SAMO JAK GENRAL,KTORY DO PODWLADNEGO ZOLNIERZA MOWI-
        STRZELAJ! I KTO JEST WOWCZAS SADZONY? GENERAL.

>>A tak, porównanoie jest zupełnie nietrafne....

MASZ RACJE,TWOJE POROWNANIE BYLO ZUPELNIE NIETRAFNE.

>>Gdyby hitlerowi dano wybor: życie żydów albo jego
        własne, to mialabym dla niego nieco więcej zrozumienia, niż obecnie...

O CZYM TY DO MNIE ROZMAWIASZ KOBIETO? CO MNIE OBCHODZI TO,ZE JAKAS KOBIETA NIE
        CHCE ZOSTAC MATKA,NIECHAJ RODZI I ODDA DZIECKO W ODPOWIEDNIE RECE,ONO JUZ SOBIE
        SAMO DA RADE,POZA TYM,TYLKO NIELICZNA CZESC ABORCJI DOTYCZYLA SYTUACJI
        ZAGROZENIA ZYCIA MATKI-CO DLA MNIE JEST UZASADNIONE,NATOMIAST WIEKSZA CZESC
        ABORCJI BYLA DOKONYWANA,WLASNIE Z POWODU WIDZI MI SIE BAB,ZRESZTA BYL JUZ NIE
        JEDEN PRGRAM GDZIE BABSKA POZNIEJ TEGO CZYNU ZALOWALY-A CO MNIE ICH ZALOSC
        OBCHODZI? ZABILY. WIEC TWE POROWNANIE ZNOW JEST NIETRAFNE.

• nietakasama Re: Do TAKIEJ SAMEJ 19.12.04, 00:44
          Szanowny panie bubu...:
          po1. beznadziejny argument jest lepszy niz żaden, tudzież lepszy niż wulgaryzm
          (tak, pije własnie do ciebie, konkretnie do ciebie i t6ylko do ciebie)
          po2. Nie to nie jest moj sposób postepowaqnia. Walczac z twoim absolutnym
          brakiem domyślności wyjaśniam: mialam na myśli twój sopsób postepowania. A
          teraz z caps lockiem, cobys się nie pomylil : TWÓJ
          po3.Jesli nawet glupia dziwka rozdaje dupe jak zukierki, to ktoś od niej te
          dupe bierze, ktoś ja zapladnia, ktoś powołuje do zycia nowa istotę. A piszę to
          po to, aby ci uzmyslowić że aborcja nie jest, jak napisaleś "antidotum" na
          niechciana ciaze tylko dla kobiety. Dla niedoszlych ojców to tez bardzo
          wygodne, i to nie on, koniec koncow, musi rozkladac nogi do tego nad wyraz
          przyjemnego zabiego. On w najlepszym razie płaci, wiec nie odzegnuj od czci i
          wiary kobiet dokonujących aborcji nazywając je dziwkami, ograniczony biedny
          czlowieku, bo skrobanka to nie wyrwanie zeba i zadna kobieta dla przyjemności
          tego nie robi. Jelsi to robi to jest wsołofiara, a nie dziwką!
          po4.jesli nie umiesz zrozumiec moich porownan to jest to dowod na TWOJE braki
          intelektualne a nie na ich nietrafnosć.
          po5.Kobieta,jak juz pisalam, nie dokonuje aborcji sama. W calym procederze,
          procz niej, bierze udzial zazwyczaj dwoch facetow- ten, ktory placi, i ten
          ktory trzyma w reku lyżeczkę ginekologiczną.
          po6.Dyskusja z facetem ktory pisze ze dziecko niechciane po oddaniu w
          odpowiedznie rece "samo da sobie rade" i ze aborcja jest "zachcianką baby" to
          walka z wiatrakami.
          Przerażasz mnie poziomem swojego ograniczenia.
          Ile ty masz lat - 16?
          • Gość: BUBU Re: Do TAKIEJ SAMEJ IP: *.visp.energis.pl 19.12.04, 01:12
            > po1. beznadziejny argument jest lepszy niz żaden,

BEZNADZIEJNY ARGUMENT TO NIE ARGUMENT LECZ BZDURA,WIDZISZ ROZNICE? NIE? TO
            PODAJ SOBIE REKE Z FEMINISTKAMI

>> (tak, pije własnie do ciebie, konkretnie do ciebie ...

WIEM ZE DO MNIE,TAK SAMO JAK JA DO CIEBIE

>>Walczac z twoim absolutnym brakiem domyślności wyjaśniam: mialam na myśli
            twój sopsób postepowania. A
            teraz z caps lockiem, cobys się nie pomylil : TWÓJ

CZYJ?

>>i to nie on, koniec koncow, musi rozkladac nogi do tego nad wyraz
            przyjemnego zabiego

SKORO KOBIETA ROZKLADA NOGI PRZED FACETAM TO MOZE I PRZED LEKARZEM,ALE TO JUZ
            NIE TO SAMO,CO?TAM JUZ NIE MA PRZYJEMNOSCI?TO JUZ OBOWIAZE? A MY OBOWIAZKOM
            MOWIMY-SMIERC! "LOGIKA" FEMINISTEK

>>On w najlepszym razie płaci,

ZAWSZE PLACI,WY KUPUJECIE

>>wiec nie odzegnuj od czci i
            wiary kobiet dokonujących aborcji nazywając je dziwkami,

DZIWKI.

>>ograniczony biedny czlowieku

ZAKOMPLEKSIONY UFOLUDKU Z WIZJA STEREOTYPOWEGO SWIATA FEMINISTYCZNYCH BAB

>>bo skrobanka to nie wyrwanie zeba i zadna kobieta dla przyjemności
            tego nie robi. Jelsi to robi to jest wsołofiara, a nie dziwką!

CO TY BREDZISZ? MASZ ZE MNA DYSKUTOWAC A NIE WYSUWAC JAKIES FAREMEZONY,DZIWKA
            TO DZIWKA,KAZDY FACET PODA CI DFINICJE DZIWKI,TY MI JEJ PODAWAC NIE MUSISZ.

>>jesli nie umiesz zrozumiec moich porownan to jest to dowod na TWOJE braki
            intelektualne a nie na ich nietrafnosć.

Z TEGO CO WIEM TY ROWNIEZ NAPISALAS IZ NIE ROZUMIESZ MOICH POROWNAN,CZYLI IDAC
            TWOJA DEFINICJA MASZ BRAKI INTELEKTUALNE(I TO DUZE)

>>Kobieta,jak juz pisalam, nie dokonuje aborcji sama. W calym procederze,
            procz niej, bierze udzial zazwyczaj dwoch facetow- ten, ktory placi, i ten
            ktory trzyma w reku lyżeczkę ginekologiczną.

HITLER SAM NIE MORDOWAL,BYLO Z NIM DZIESIATKI TYSIECY ZOLNIERZY,ALE TO ON JEST
            NAJWIEKSZA SWINIA I MORDERCA,CHOCIAZ NIKOGO SAM OSOBISCIE NIE ZABIL-A WIESZ
            DLACZEGO?-ZGADNIJ!TEPA BABO!.TAKICH GLUPICH ARGUMENTOW BABSKICH, MAM AZ NADTO
            NA CODZIEN-POZOSTAJE MI ZRBIC SAKRAMENTALNE BEEEEEEEEEEK......

>>Dyskusja z facetem ktory pisze ze dziecko niechciane po oddaniu w
            odpowiedznie rece "samo da sobie rade" i ze aborcja jest "zachcianką baby" to
            walka z wiatrakami.

DYSKUSJA Z BABA KTORA TWIERDZI IZ ABORCJA DAJE ROZWIAZANIE PROBLEMOM BABIE NIE
            ZAUWAZAJAC PRZY TYM ,Z OWYM ROZWIAZANIEM JEST MORDERSTWO!!!!!!! JEST WYRAZEM
            MOJEJ NUDY,BO TU DYSKUTOWAC NIE MA O CZYM,MASZ BZDURNA WIZJE,KTOREJ SIE
            PODDAJESZ,GDYZ SAMA JESTES WIELKA BZDURA

>>> Przerażasz mnie poziomem swojego ograniczenia.

PRZERAZASZ MNIE SWOJA PLYTKOSCIA,W TAK PLYTKIEJ BABIE NIE MOZE BYC COS TAKIEGO
            JAK SWIADOMOSC,MUSISZ BYC SZTUYCZNYM TWOREM,KTOREGO PRZY ZYCIU PODTRZYMUJE
            BATERIA R-14.

>>> Ile ty masz lat - 16?

NIE WIEM ILE TY MASZ LAT,ALE JAK JUZ ZAZNACZYLEM PISZESZ JAK TWOR,KTORY NIE MA
            RACJONALNEGO MYSLENIA W SOBIE,OBSTAWIAM,ZE MASZ Z 14,Z CZEGO DWA LATA KIBLUJESZ
            W GIMNAZJUM

• nietakasama Re: Do TAKIEJ SAMEJ 19.12.04, 16:32
              Chłopczyku, Caps Lock wylącza się za pomoca przycisku po lewej stronie
              klawiatury.

Na tym skonczę swój komentarz.
              Zrezygmowalam z wczywania sie w twoje posty kiedy po raz kolejny nazwaleś
              kobiety poddające się aborcji dziwkami.
              Jestes po prostu żałośnie prosty.

Bywaj.
              • Gość: BUBU Re: Do TAKIEJ SAMEJ IP: *.visp.energis.pl 19.12.04, 19:11
                > Chłopczyku, Caps Lock wylącza się za pomoca przycisku po lewej stronie
                klawiatury.

KOBIECINKO,CAPS LOCK JEST PO TO ABY KAZDA BABA TRACILA CZAS NA TO ABY MI
                TLUMCZYC,ZE MAM GO WLACZONY,I JAK DO TEJ PORY KAZDA BABA SIE NA TO LAPIE :)))
                WIDAC JSTES SZABLONOWA JAK RESZTA STADA :))))

>>> Zrezygmowalam z wczywania sie w twoje posty kiedy po raz kolejny nazwaleś
                > kobiety poddające się aborcji dziwkami.

TAK,TY JUZ REZYGNUJESZ OD PARU DNI,BTW DZIWKI :)))))

>>> Jestes po prostu żałośnie prosty.

A TY ZALOSNIE PUSTA I PLYTKA

> Bywaj.

HUE HUE,WEZ SIE ODWAL A NIE BYWAJ :)))

• kochanica-francuza Re: Do TAKIEJ SAMEJ 19.12.04, 20:47
                nietakasama napisała:

> Chłopczyku, Caps Lock wylącza się za pomoca przycisku po lewej stronie
                > klawiatury.

eeee tam,zablokował mu się ;-)))

>
                • arphar Re: Do TAKIEJ SAMEJ 20.12.04, 01:51
                  Przykleil od nazbyt soczystej wymowy ;).
    • yoolcia20 Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO 19.12.04, 15:20
      Gość portalu: BUBU napisał(a):

> -Dilitation & Evacuation (D&E) (rozdrobnienie i usunięcie)
      > Metodę tę stosuje się po 12 tygodniu. Potrzebne jest narzędzie przypominające
      > kombinerki (kleszczyki Weirtheima - abortcang), ponieważ kości i czaszka
      > dziecka są już częściowo zwapnione. Nie stosuje się znieczulenia wobec
      > dziecka. Aborcjonista wprowadza narzędzie do macicy, chwyta nogę lub inną
      > część, a następnie obracając wyrywa ją z ciała dziecka. Czynność tę powtarza
      > raz po razie. Kręgosłup musi zostać rozłamany, a czaszka zmiażdżona, aby ich
      > usunięcie stało się możliwe. Funkcja pielęgniarki polega na skolekcjonowaniu
      > części ciała dziecka, w celu upewnienia się, że wszystko zostało usunięte.
      >
      > -Zatrucie stężonym roztworem soli
      > Metodę tę stosuje się po 16 tygodniu ciąży. Dużą igłę wprowadza się przez
      > powłoki brzuszne matki do worka owodniowego dziecka. Do wód owodniowych
      > wprowadza się stężony roztwór soli. Dziecko połyka go oraz na skutek
      > funkcjonowania odruchu oddechowego, wprowadza do płuc. Jest zatruwane i
      > walczy o życie, czasami dostaje konwulsji. Zabicie dziecka trwa nieco ponad
      > godzinę. Gdy wszystko przebiega zgodnie z planem, następnego dnia matka
      > rozpocznie poród i urodzi martwe dziecko.
      >
      > -Zastosowanie prostagladyny
      >
      > Jest to metoda polegająca na wprowadzeniu do worka owodniowego dziecka
      > Prostin F2a - niezłożonej postaci ludzkich hormonów. Hormony te mają za
      > zadanie wywołać gwałtowną czynność porodową, która spowoduje przedwczesne
      > urodzenie się dziecka.
      >
      > chora jesteś i tyle!!!

>
      >
    • nietakasama Re: DO ARAPHATA :))) 20.12.04, 20:15
      Bubu, kochanie, nie frustruj się....
      Spokojnie maleństwo, pamietaj, persen i jeszcze raz persen...
      Spokojnie, bo znowu się zrobisz czerwony i będziesz bluzgać...
      I kto ci wtedy ślinę z brody zetrze?

Pamiętaj, Caps Lock jest z lewej (l e w e j) strony.
      Jak juz zapamiętasz, to będziesz się mniej denerwował.
    • Gość: she Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 22:23
      Eee, jak mialam 13 lat to przechodzac kolo kosciola zobaczylam w gablocie, w
      ktorej zwykle wywieszali jakies koscielne ogloszenia, zdjecia obrazujace
      przebieg zabiegu aborcji. Pod nimi - nazwa i opis metody. Mocny chwyt.
      Poogladalam, poczytalam i poszlam. I za prawem do aborcji jestem wlasnie od
      tamtego czasu, wowczas to rozpetala sie pierwsza burza w zwiazku z ustawa
      (chyba poczatek lat 90).

Wkleiles drastyczne opisy. No i co ? Life is brutal. Na mnie gorsze wrazenie
      wywieraja zdjecia zdeformowanych dzieci, z ciezkimi wadami, ktore w ogole nie
      powinny sie urodzic ale "nie mialy innego wyjscia". A zreszta, w chorym tym
      kraju nawet o badania prenatalne ciezko, nie mowiac o podwiazaniu jajowodow, co
      dopiero rozdrabnianie i usuniecie z dodatkiem stezonego roztworu soli i
      prostaglandyny...
    • zielonaherbata1 Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO 20.12.04, 23:00
      bubu ty tępa istoto, szkoda , że ciebie tym roztworem soli nie
      potraktowano.Byłoby o jednego idiotę mniej.
    • nietakasama Re: DO ARAPHATA :))) 20.12.04, 23:09
      Nie, nie bgrakuje mi argumentów, maleństwo... poprostu do ciebie wciąż nie
      dociera :)
      Dzieciom niepełnosprytnym trzeba powtarzać do skutku.
      Jak dotrze, to przestane sie powtarzać...

Ty sie mnie brzydzisz?
      To chyba cierpisz na pewnego rodzaju zaburzenie, objawiające sie fobia przed
      wirtualnymi postaciami, jako że nie znasz mnie IRL i , miejmy nadzieje, nie
      poznasz...
      Tego sobie życzę. w każdym razie.

Rdze szczerzę, i w całkowicie dobrej wierze, udac się ze swoim problemem do
      specjalisty (jak spytasz mamę to ci to trudne slowo wyjaśni).
      No coż... ze wszystkimi swoimi poroblemami...
      • Gość: er_el Re: DO ARAPHATA :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 01:27
        A to dobre:))))))) IRL??? Caps lock ci się włączył:)))))))) i nieładnie
        czytasz, bo przekręcasz nicki, treści nie rozumiesz i wnioski zawsze wysnuwasz
        mijające się z tematem. Daj sobie sama na to jakąś radę, pani doktor dobra
        rado:)))) Wyjmij choć kawałek mózgu z odbytnicy, to jest recepta na twoje
        kłopoty z czytaniem!!! Popatrz, ja nie jestem lekarką, a umiem ci słusznie
        doradzić... Tu spuszczasz głowę i pojawia się u ciebie wyraz głębokiej
        refleksji.
      • Gość: BUBU [...] IP: *.visp.energis.pl 21.12.04, 04:46
    • zielonaherbata1 Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO 21.12.04, 17:37
      W dupę to ja ci moge dac kopa bezmózga tępoto z bardzo małym fiutkiem.
      • Gość: ROTFL Re: PRZECZYTAJ JAK KOBIETA MORDUJE DZIECKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 18:38
        dawno się tak nie uśmiałam. dyskusja na poziomie po prostu.:))))))))))
        A BUBU SIĘ TU MARNUJE. POWNIEN TEKSTY DLA KABARETU PISAĆ!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka