Dodaj do ulubionych

Czy femini zniosą obowiązek noszenia stanika?

IP: 210.212.218.* 28.12.04, 19:11
? To staroświecki obyczaj i dulszczyzna!
Obserwuj wątek
    • julla Re: Czy femini zniosą obowiązek noszenia stanika? 28.12.04, 19:14
      To taki obowiazek istnieje?
      Obywatelu, nie pieprz bez sensu!
      • Gość: Brygada El Mukele Re: Czy femini zniosą obowiązek noszenia stanika? IP: 210.212.218.* 28.12.04, 19:29
        Dobraa, to zły zwyczaj-obyczaj. I brać przykłąd z koleżanki!
    • e_wok Femini wprowadza obowiazek 28.12.04, 21:30
      noszenia stanikow na twarz - dla niektorych. Koniecznie z fiszbinami
      blokujacymi mozliwosc otworzenia szczeki.
      • milka30 Re: Femini wprowadza obowiazek 29.12.04, 09:47
        e_wok napisała:

> noszenia stanikow na twarz - dla niektorych. Koniecznie z fiszbinami
        > blokujacymi mozliwosc otworzenia szczeki.

Ewok kochana, ale to urządzenie trochę inaczej się nazywa, nawet jeśli zrobisz
        je ze stanika.
        Pozdrowienia.
    • kochanica-francuza ja noszę 28.12.04, 22:00
      żeby mi cycki nie podskakiwały
      a poza tym to minimizer jest:-P
      • e_wok Kochanico, bardzo Cie prosze 28.12.04, 22:18
        uwzglednij slowa takie jak "biust" albo "piersi". No chyba, ze Twoja wypowiedz
        to byla stylizacja.
        • kochanica-francuza Re: Kochanico, bardzo Cie prosze 28.12.04, 22:31
          e_wok napisała:

> uwzglednij slowa takie jak "biust" albo "piersi". No chyba, ze Twoja wypowiedz
          > to byla stylizacja.
          >
          > No cóż,kolokwializm najbardziej mi pasował stylistycznie.
          Niemniej sobie wezmę do serca Twoją uwagę.
          >
        • warshawiak Re: Kochanico, bardzo Cie prosze 28.12.04, 22:31
          Cycek jest cyckiem, podobnie jek fiutek fiutkiem i nie zmieni tego jakaś
          pretensjonalna wariatka, rojąca sobie, że jest arbitrem elegancji i dobrego
          stylu na forum;)
          • kochanica-francuza Re: Kochanico, bardzo Cie prosze 28.12.04, 22:39
            warshawiak napisał:

> Cycek jest cyckiem, podobnie jek fiutek fiutkiem i nie zmieni tego jakaś
            > pretensjonalna wariatka, rojąca sobie, że jest arbitrem elegancji i dobrego
            > stylu na forum;)

Kobiecy gruczoł mleczny,ewolucyjnie,hehe,powstały z gruczołu potowego,ma wiele nazw.
            A e_wok nie jest ani pretensjonalna,ani wariatka,i niczego sobie nie roi.
            :-PPPPPPPPPPPPPP
            • warshawiak Re: Kochanico, bardzo Cie prosze 28.12.04, 22:50
              kochanica-francuza napisała:

> A e_wok nie jest ani pretensjonalna,ani wariatka,i niczego sobie nie roi.
              > :-PPPPPPPPPPPPPP

A co to jest e_wok?
              :-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
              • kochanica-francuza Re: Kochanico, bardzo Cie prosze 28.12.04, 23:01
                warshawiak napisał:

> kochanica-francuza napisała:
                >
                >
                > > A e_wok nie jest ani pretensjonalna,ani wariatka,i niczego sobie nie roi.
                > > :-PPPPPPPPPPPPPP
                >
                > A co to jest e_wok?
                > :-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

A co to jest warshawiak? Bo ja znam tylko formę "warszawiak".
                • warshawiak Re: Kochanico, bardzo Cie prosze 28.12.04, 23:20
                  kochanica-francuza napisała:

> A co to jest warshawiak? Bo ja znam tylko formę "warszawiak".

Skoro już tak lubisz, jak Cię pouczają, to wiedz, że nie odpowiada się pytaniem
                  na pytanie.
          • e_wok Przepraszam, ale rozmawiam z Kochanica 28.12.04, 23:04
            chociaz zgadzam sie, ze fiutek pozostanie fiutkiem. Cos o tym wiesz, prawda? :-D
            • warshawiak Re: Przepraszam, ale rozmawiam z Kochanica 28.12.04, 23:25
              e_wok napisała:

> chociaz zgadzam sie, ze fiutek pozostanie fiutkiem. Cos o tym wiesz,
              prawda? :-
              > D

Chciałbym Ci przytaknąć, ale niestety ja też czasem się mylę. Znam takich, co
              zaczynają od golenia sobie klaty i nie mija dużo czasu, a okazuje się, że ich
              fiutek gdzieś zniknął;)
              • Gość: EWOK Wprawiasz mnie w zaklopotanie IP: *.man.polbox.pl 29.12.04, 09:34
                Ilekroc wyskakujesz z budy i zaczynasz na mnie poszczekiwac, uswiadamiam sobie,
                jakie to szczescie, ze nie dotykaja mnie frustracje, zawisci i rozczarowania,
                ktore inspiruja twoje posty skierowane do mnie. I glupio sie z tym czuje, bo to
                okropne - zdawac sobie sprawe z wlasnego farta na podstawie czyjegos zyciowego
                niepowodzenia. Jestes personifikacja pojecia "polskie piekielko" i to jest
                smutne, ale to nie moja wina i chociaz wiem, ze gdybym napisala, ze spadly na
                mnie wszystkie plagi egipskie - poczulbys sie lepiej, jednak - wybacz - twoje
                samopoczucie nie miesci sie w moim targecie.
                • warshawiak Re: Wprawiasz mnie w zaklopotanie 29.12.04, 15:53
                  Widzisz, tak naprawdę jest mi Ciebie żal, a ponieważ żałowanie kogokolwiek nie
                  mieści się w mojej filozofii życiowej, czasem reaguję na Twoją obecność
                  alergicznie. Mam nadzieję, że kiedyś zdasz sobie sprawę z niedorzeczności
                  swoich niektórych zachowań. Wiem, że lubisz jak Cię wszyscy głaszczą i
                  podziwiają, ale tworzenie sobie matrixu w tym stylu niczym dobrym się zwykle
                  nie kończy. Nie pozdrawiam, bo Cię nie lubię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka