Gość: Brygada El Mukele IP: 210.212.218.* 28.12.04, 19:11 ? To staroświecki obyczaj i dulszczyzna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julla Re: Czy femini zniosą obowiązek noszenia stanika? 28.12.04, 19:14 To taki obowiazek istnieje? Obywatelu, nie pieprz bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brygada El Mukele Re: Czy femini zniosą obowiązek noszenia stanika? IP: 210.212.218.* 28.12.04, 19:29 Dobraa, to zły zwyczaj-obyczaj. I brać przykłąd z koleżanki! Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Femini wprowadza obowiazek 28.12.04, 21:30 noszenia stanikow na twarz - dla niektorych. Koniecznie z fiszbinami blokujacymi mozliwosc otworzenia szczeki. Odpowiedz Link Zgłoś
milka30 Re: Femini wprowadza obowiazek 29.12.04, 09:47 e_wok napisała: > noszenia stanikow na twarz - dla niektorych. Koniecznie z fiszbinami > blokujacymi mozliwosc otworzenia szczeki. Ewok kochana, ale to urządzenie trochę inaczej się nazywa, nawet jeśli zrobisz je ze stanika. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza ja noszę 28.12.04, 22:00 żeby mi cycki nie podskakiwały a poza tym to minimizer jest:-P Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Kochanico, bardzo Cie prosze 28.12.04, 22:18 uwzglednij slowa takie jak "biust" albo "piersi". No chyba, ze Twoja wypowiedz to byla stylizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanico, bardzo Cie prosze 28.12.04, 22:31 e_wok napisała: > uwzglednij slowa takie jak "biust" albo "piersi". No chyba, ze Twoja wypowiedz > to byla stylizacja. > > No cóż,kolokwializm najbardziej mi pasował stylistycznie. Niemniej sobie wezmę do serca Twoją uwagę. > Odpowiedz Link Zgłoś
warshawiak Re: Kochanico, bardzo Cie prosze 28.12.04, 22:31 Cycek jest cyckiem, podobnie jek fiutek fiutkiem i nie zmieni tego jakaś pretensjonalna wariatka, rojąca sobie, że jest arbitrem elegancji i dobrego stylu na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanico, bardzo Cie prosze 28.12.04, 22:39 warshawiak napisał: > Cycek jest cyckiem, podobnie jek fiutek fiutkiem i nie zmieni tego jakaś > pretensjonalna wariatka, rojąca sobie, że jest arbitrem elegancji i dobrego > stylu na forum;) Kobiecy gruczoł mleczny,ewolucyjnie,hehe,powstały z gruczołu potowego,ma wiele nazw. A e_wok nie jest ani pretensjonalna,ani wariatka,i niczego sobie nie roi. :-PPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
warshawiak Re: Kochanico, bardzo Cie prosze 28.12.04, 22:50 kochanica-francuza napisała: > A e_wok nie jest ani pretensjonalna,ani wariatka,i niczego sobie nie roi. > :-PPPPPPPPPPPPPP A co to jest e_wok? :-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanico, bardzo Cie prosze 28.12.04, 23:01 warshawiak napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > > A e_wok nie jest ani pretensjonalna,ani wariatka,i niczego sobie nie roi. > > :-PPPPPPPPPPPPPP > > A co to jest e_wok? > :-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP A co to jest warshawiak? Bo ja znam tylko formę "warszawiak". Odpowiedz Link Zgłoś
warshawiak Re: Kochanico, bardzo Cie prosze 28.12.04, 23:20 kochanica-francuza napisała: > A co to jest warshawiak? Bo ja znam tylko formę "warszawiak". Skoro już tak lubisz, jak Cię pouczają, to wiedz, że nie odpowiada się pytaniem na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Przepraszam, ale rozmawiam z Kochanica 28.12.04, 23:04 chociaz zgadzam sie, ze fiutek pozostanie fiutkiem. Cos o tym wiesz, prawda? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
warshawiak Re: Przepraszam, ale rozmawiam z Kochanica 28.12.04, 23:25 e_wok napisała: > chociaz zgadzam sie, ze fiutek pozostanie fiutkiem. Cos o tym wiesz, prawda? :- > D Chciałbym Ci przytaknąć, ale niestety ja też czasem się mylę. Znam takich, co zaczynają od golenia sobie klaty i nie mija dużo czasu, a okazuje się, że ich fiutek gdzieś zniknął;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWOK Wprawiasz mnie w zaklopotanie IP: *.man.polbox.pl 29.12.04, 09:34 Ilekroc wyskakujesz z budy i zaczynasz na mnie poszczekiwac, uswiadamiam sobie, jakie to szczescie, ze nie dotykaja mnie frustracje, zawisci i rozczarowania, ktore inspiruja twoje posty skierowane do mnie. I glupio sie z tym czuje, bo to okropne - zdawac sobie sprawe z wlasnego farta na podstawie czyjegos zyciowego niepowodzenia. Jestes personifikacja pojecia "polskie piekielko" i to jest smutne, ale to nie moja wina i chociaz wiem, ze gdybym napisala, ze spadly na mnie wszystkie plagi egipskie - poczulbys sie lepiej, jednak - wybacz - twoje samopoczucie nie miesci sie w moim targecie. Odpowiedz Link Zgłoś
warshawiak Re: Wprawiasz mnie w zaklopotanie 29.12.04, 15:53 Widzisz, tak naprawdę jest mi Ciebie żal, a ponieważ żałowanie kogokolwiek nie mieści się w mojej filozofii życiowej, czasem reaguję na Twoją obecność alergicznie. Mam nadzieję, że kiedyś zdasz sobie sprawę z niedorzeczności swoich niektórych zachowań. Wiem, że lubisz jak Cię wszyscy głaszczą i podziwiają, ale tworzenie sobie matrixu w tym stylu niczym dobrym się zwykle nie kończy. Nie pozdrawiam, bo Cię nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś