Dodaj do ulubionych

Szukam meza

20.01.05, 04:59
Czesc.STOP
Mam 32 lata.STOP
Mieszkam z mama.STOP
Szukam mezczyzny.STOP
Pamietaj:STARE ALE JARE.STOP

shade znaczy jesc hod doga.STOP
Obserwuj wątek
    • Gość: kandydat nr1 Re: Szukam meza IP: *.mosina.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 13:17
      Wiem ,że jesteś ostra kobitką ja mam pewne sklonnosci masochistyczne dogadamy
      sie .Szczegóły omówimy w spotkaniu bezposrednim
    • bezdenny Re: Szukam meza 20.01.05, 13:52
      Może byś jakiegoś bezdomnego przygarnęła. Jest tylu potrzebujących. Zwykle nie
      mają oni satysfakcjonującego życia erotycznego, więc na domowym wikcie mogą
      przekształcić się w niezwykłych i bardzo jurnych kochanków.
    • bezdenny Re: Szukam meza 20.01.05, 14:21
      Tak a propos. Jesteś "kochaniica" a nie "kochanica", hmmm... Wydaje mi się, że
      można to zaklasyfikować jako podszywanie się, ale nie wiem jak sprawa wygląda w
      regulaminie. Ja w każdym razie wziąłem z początku Cię za "kochanicę francuza" i
      dopiero przed chwilą zauważyłem pomyłkę.
      • stephen_s Re: Szukam meza 20.01.05, 16:37
        Przypuszczam, że to ten typek, co wczoraj Kochanicę nawyzywał, a mnie wpisał
        bluzgi do bloga za to, że mu powiedziałem, co o tym myślę...
        • Gość: lui Re: Szukam meza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:25
          Typka to sobie wyciagnij w kiblu i nim pomerdaj.
          • stephen_s Tak, to on :))))) (n/t) 20.01.05, 20:53

• Gość: bezdenny Re: Tak, to on :))))) (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:11
              Nie mam zaufania do psychologów. Ponadto Twoje poglądy sa mi całkowicie obce
              (kiedyś zajrzałem nawet na twój blog). Ale mam nadzieję że nie mylisz mnie z
              tym ciołkiem, ksywek złodziejem.
              Pomijając różnice jakie między nami są, to mam prośbę prywatną całkiem. czy
              jako psycholog mógłbyś mi spróbować wytłumaczyc czym taki ciołek kradnąc ksywkę
              i podszywając się pode mnie się kieruje. jesteśmy bowiem w świecie wirtualnym.
              każdy może udawać kogo chce i podszywać się pod kogolwiek. może sprawiać
              wrażenie , że jest piękny w rzeczywistości będąc brzydalem, może zmienić sobie
              płeć etc. Ale to co tak naprawdę pozostaje to tylko i wyłaćznie treść postów. A
              więc można gadać z kim się chce, znajdować uznanie, bądź drażnić zmieniając
              ksywki i przybierając różne osobowości. W świecie realnym takie zachowania
              rozumiałbym - kstoś chce kogoś oszukać, zrobić karierę, uwieść czyjąś żonę etc.
              A więc snuje sieć. Nijak natomiast nie mogę pojąć dlaczego można robić to w
              świecie wirtualnym i jeszcze czerpać z tego radość. Może ty akurat wiesz?
    • kochanica-francuza To nie ja:-))) 20.01.05, 22:23
      ja bym męża nie szukała przez net,hehehe:-)
      • Gość: bezdenny Re: To nie ja:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:40
        Wiemy, wiemy. Niezależnie od tego jakie masz kłopoty piszesz się przez jedno "i"
      • Gość: Kobu Re: To nie ja:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 01:09
        Ale mieszkasz z mama?
        • kochanica-francuza Re: To nie ja:-))) 21.01.05, 21:38
          Gość portalu: Kobu napisał(a):

> Ale mieszkasz z mama?
          A co ci do tego,z kim mieszkam?
          Czy ja Ciebie o to pytam?
      • milka30 Re: To nie ja:-))) 21.01.05, 11:33
        kochanica-francuza napisała:

> ja bym męża nie szukała przez net,hehehe:-)

Ależ oczywiscie! Nawet gdyby tego "ii" nie było sprawa byłaby jasna. Trzymaj
        się.
        • Gość: nm Re: Kochaniczko.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:47
          ...ale gdzie Ty tego męża szukasz.... Przecież na tym forum to co najwyżej
          jakiegoś babochłopa trafisz....;))) Leć na Cosmo albo Towarzyskie...;)))
    • kochanica-francuza Re: Szukam meza 21.01.05, 22:50

>
      > shade znaczy jesc hod doga.STOP

ja użyłam niemieckiego słowa "die Schade"
      • Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 06:10
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Johnny Kalesony Re: Szukam meza IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.05, 18:46