kochaniica_francuza 20.01.05, 04:59 Czesc.STOP Mam 32 lata.STOP Mieszkam z mama.STOP Szukam mezczyzny.STOP Pamietaj:STARE ALE JARE.STOP shade znaczy jesc hod doga.STOP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kandydat nr1 Re: Szukam meza IP: *.mosina.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 13:17 Wiem ,że jesteś ostra kobitką ja mam pewne sklonnosci masochistyczne dogadamy sie .Szczegóły omówimy w spotkaniu bezposrednim Odpowiedz Link Zgłoś
bezdenny Re: Szukam meza 20.01.05, 13:52 Może byś jakiegoś bezdomnego przygarnęła. Jest tylu potrzebujących. Zwykle nie mają oni satysfakcjonującego życia erotycznego, więc na domowym wikcie mogą przekształcić się w niezwykłych i bardzo jurnych kochanków. Odpowiedz Link Zgłoś
bezdenny Re: Szukam meza 20.01.05, 14:21 Tak a propos. Jesteś "kochaniica" a nie "kochanica", hmmm... Wydaje mi się, że można to zaklasyfikować jako podszywanie się, ale nie wiem jak sprawa wygląda w regulaminie. Ja w każdym razie wziąłem z początku Cię za "kochanicę francuza" i dopiero przed chwilą zauważyłem pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Szukam meza 20.01.05, 16:37 Przypuszczam, że to ten typek, co wczoraj Kochanicę nawyzywał, a mnie wpisał bluzgi do bloga za to, że mu powiedziałem, co o tym myślę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lui Re: Szukam meza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:25 Typka to sobie wyciagnij w kiblu i nim pomerdaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: Tak, to on :))))) (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:11 Nie mam zaufania do psychologów. Ponadto Twoje poglądy sa mi całkowicie obce (kiedyś zajrzałem nawet na twój blog). Ale mam nadzieję że nie mylisz mnie z tym ciołkiem, ksywek złodziejem. Pomijając różnice jakie między nami są, to mam prośbę prywatną całkiem. czy jako psycholog mógłbyś mi spróbować wytłumaczyc czym taki ciołek kradnąc ksywkę i podszywając się pode mnie się kieruje. jesteśmy bowiem w świecie wirtualnym. każdy może udawać kogo chce i podszywać się pod kogolwiek. może sprawiać wrażenie , że jest piękny w rzeczywistości będąc brzydalem, może zmienić sobie płeć etc. Ale to co tak naprawdę pozostaje to tylko i wyłaćznie treść postów. A więc można gadać z kim się chce, znajdować uznanie, bądź drażnić zmieniając ksywki i przybierając różne osobowości. W świecie realnym takie zachowania rozumiałbym - kstoś chce kogoś oszukać, zrobić karierę, uwieść czyjąś żonę etc. A więc snuje sieć. Nijak natomiast nie mogę pojąć dlaczego można robić to w świecie wirtualnym i jeszcze czerpać z tego radość. Może ty akurat wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza To nie ja:-))) 20.01.05, 22:23 ja bym męża nie szukała przez net,hehehe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: To nie ja:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:40 Wiemy, wiemy. Niezależnie od tego jakie masz kłopoty piszesz się przez jedno "i" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobu Re: To nie ja:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 01:09 Ale mieszkasz z mama? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: To nie ja:-))) 21.01.05, 21:38 Gość portalu: Kobu napisał(a): > Ale mieszkasz z mama? A co ci do tego,z kim mieszkam? Czy ja Ciebie o to pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
milka30 Re: To nie ja:-))) 21.01.05, 11:33 kochanica-francuza napisała: > ja bym męża nie szukała przez net,hehehe:-) Ależ oczywiscie! Nawet gdyby tego "ii" nie było sprawa byłaby jasna. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Re: Kochaniczko.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:47 ...ale gdzie Ty tego męża szukasz.... Przecież na tym forum to co najwyżej jakiegoś babochłopa trafisz....;))) Leć na Cosmo albo Towarzyskie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Szukam meza 21.01.05, 22:50 > > shade znaczy jesc hod doga.STOP ja użyłam niemieckiego słowa "die Schade" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 06:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Kalesony Re: Szukam meza IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.05, 18:46 Nie możesz znaleźć, boś w gacie jeno wbita, dziecko. Zdejmij pory, nie bądź femi-androidem, to znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Szukam meza 28.01.05, 20:56 Gość portalu: Johnny Kalesony napisał(a): > Nie możesz znaleźć, boś w gacie jeno wbita, dziecko. Zdejmij pory, nie bądź > femi-androidem, to znajdziesz. Nikogo nie szukam na tym forum.Pewien złośliwiec się pode mnie podszył.Sprawdź ilość "i" w słowie "kochanica". Odpowiedz Link Zgłoś