margot_may 23.01.05, 23:19 daj boże, żeby tygrysio darował sobie myślenie, bo coś mu nie idzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margot_may a tak na serio 24.01.05, 23:41 wiesz bubu, wydaje mi się, że gdybyś był adminem to regulamin nakazywałby obowiązek niecenzuralnych wypowiedzi. mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a tak na serio 25.01.05, 16:09 margot_may napisała: > wiesz bubu, wydaje mi się, że gdybyś był adminem to regulamin nakazywałby > obowiązek niecenzuralnych wypowiedzi. mam rację? Nie martw się margot,tu jest moderator - arphar mianowicie. Bubu zaś strasznie cieszy się z faktu,że moderator go wycina,a on pisze znowu... Wiesz,taki trzylatek...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: nowy nękacz? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:46 Na forum mężczyzna tygrysio wyznał/wyznała, że jest kobietą. Ja sądzę, że to raczej dziecko niż mężczyzna lub kobieta :). Na tamtym forum wypisuje takie same bzdury jak tutaj. Na forum kobieta też pojawił się nowy ignorant podpisujący się .......... Nie wiem, może to jakaś inwazja, marsjanie atakują czy coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: nowy nękacz? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 01:09 W rzeczy samej, przynajmniej tak twierdzi. Tu masz ten "wspaniały" i ynteligentny wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=19776656 Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may :)))))))) 26.01.05, 01:47 hahah niesamowite to, co on wypisuje. a niech to! znowu jedno życie mniej! Odpowiedz Link Zgłoś