evita_duarte 08.11.05, 17:29 heheheheeh: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=31603738&a=31603738 Babeczki bronmy sie !!! :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Chrup chrup 08.11.05, 18:11 a kiedyś na dmuchawce mówiono - "męska stałość" Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Chrup chrup 08.11.05, 18:16 kochanica-francuza napisała: > a kiedyś na dmuchawce mówiono - "męska stałość" Dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_czapla Re: Chrup chrup 09.11.05, 08:45 Facet jak ma okazję, to zdradzi, a zwali winę na Ciebie, bo oczywiscie nie dostawał odpowiedniej dawki uczuć. Pieprzenie Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Wiernosc meska.... 08.11.05, 19:01 Łazisz tam?Zeszli na psy. A wierność męska? Co to jest? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Wiernosc meska.... 08.11.05, 20:10 A watpisz w to ,ze mezczyzna mogl by byc wierny swoim partnerkom ? Np. mial by ich 10 jednoczesnie ;-) i napewno byl by im wierny...to oczywiste przeciez... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Wiernosc meska 10 dziewczynom 08.11.05, 20:21 No widzisz ku.. mać :-) ? Mój na Twój post powiedział " ma rację chłopak" Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: :))) 08.11.05, 21:37 I wierność ta wzrasta wprost proporcjonalnie do posiadanych dziewczyn. Cudnie.Teraz wiem dlaczego nie jesteście wierni.Nie stać Was na więcej niż jedną:D no góra dwie dziewczyny <lol987654321> I apropos kawał:-Heniek a Ty kochałeś się w trójkę kiedyś? - Nie a bo co? - To zasuwaj szybko do domu!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: :))) 08.11.05, 21:42 Wiesz...niestety w naszej kulturze niemile widziane sa stałe np. trojkaty :/ ...a szkoda ;-) > Nie stać Was na więcej niż > jedną:D no góra dwie dziewczyny Im nas wiecej tym weselej ;-) nie wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: :))) 08.11.05, 22:36 bleman napisał: > Ha, widzisz czyli jednak mozemy byc wierni ;-) > My sa wierni bo pancerni Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Wiernosc meska 10 dziewczynom 08.11.05, 22:11 A Tobie Zlotoslanos nie wydaje sie, ze ta monogamia jest mocno na nas wymuszona? Bo to wiesz tak trzeba itp. i ze czlowiek sie powstrzymuje. Ostatnio siedzial obok mnie taki pyszniutki facecik mniam. I sobie pomyslalam, ze to niesprawiedliwe. A kilka miesiecy temu pracowalam z jednym takim latynosem i mowie ci ludzi od zwierzat rozni glownie to ze potrafia sobie zalozyc pewne ramy i ich sie trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Wiernosc meska 10 dziewczynom 08.11.05, 22:28 Weź ty o takich swinstwach nie pisz. Mezczyzni sa funkcja kobiet i tak ma byc!! M(k) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Wiernosc meska 10 dziewczynom 08.11.05, 22:30 bleman napisał: > Weź ty o takich swinstwach nie pisz. > Mezczyzni sa funkcja kobiet i tak ma byc!! > M(k) ;-) O jakich swinstwach!!! Samo zycie:P Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Wiernosc meska 10 dziewczynom 08.11.05, 22:33 bleman napisał: > Weź ty o takich swinstwach nie pisz. > Mezczyzni sa funkcja kobiet i tak ma byc!! > M(k) ;-) Injekcją? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Wiernosc meska 10 dziewczynom 08.11.05, 22:41 bleman napisał: > > > Weź ty o takich swinstwach nie pisz Facet może mieć 10 kobiet i jest ok.Ale gdy babka zamarzy o więcej niż jednym chłopie to są świństwa,bo....Faceci to świnie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Wiernosc meska 10 dziewczynom 08.11.05, 22:47 zlotoslanos napisała: > bleman napisał: > > > > > Weź ty o takich swinstwach nie pisz > > Facet może mieć 10 kobiet i jest ok.Ale gdy babka zamarzy o więcej niż jednym > chłopie to są świństwa,bo....Faceci to świnie :D:D:D Ot co. A ja przecue tylko sobie pomyslalam a od myslenia do robienia jeszcze dluga droga. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Wiernosc meska 10 dziewczynom 08.11.05, 22:54 Od myślenia głowa nie boli.Myślenie ma przyszłość. Dobranoc evi :D zaśmiewam się z wątku Perfect Man :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Wiernosc meska 10 dziewczynom 08.11.05, 23:07 >chłopie to są świństwa,bo....Faceci to świnie :D:D:D Tak, bo wlasciwie dla kazdego mezczyzny pozastali mezczyzni to swinie(konkurencja zbedna) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Wiernosc meska 10 dziewczynom 09.11.05, 18:23 bleman napisał: > >chłopie to są świństwa,bo....Faceci to świnie :D:D:D > > Tak, bo wlasciwie dla kazdego mezczyzny pozastali mezczyzni to > swinie(konkurencja zbedna) ;-) Chłopie masz ostatnio problemy tożsame albo NASZ zamiast WASZ albo to...jestem kobietą,dla mnie pozostali mężczyźni to nie konkurencja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Wiernosc meska 10 dziewczynom 09.11.05, 18:37 zlotoslanos napisała: albo to...jestem > kobietą,dla mnie pozostali mężczyźni to nie konkurencja :-) Dla mnie tez. A mowia, ze to kobiety nie powinny przebywac we wlasnym towarzystwie(patrz dobre rady dla kobiet pana szlachcica). Okazuje, ze to mezczyzni postrzegaja siebie nawzajem jako konkurencje. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Wiernosc meska 10 dziewczynom 09.11.05, 19:00 Ja miałam raz kota będąc dzieckiem.Bez zgody rodziców przyniosłam czarną kulkę ze schroniska.Ponieważ miałam niespotykanie tolerancyjnych starszych - został. Niepodołałam wtedy obowiązkom i po kilku tygodniach rodzice oddali go komuś.A od tego czasu cudnie capiło w dużym pokoju :D Aż do czasu generalnego remontu i odkrycia pod tapczanem w najdalszym kącie malutkiej kociej kupeczki :-)Był za krótko i może dlatego się tak dobrze trzymam :D Na kondycję zwojów nienarzekam :P Za to mój ma kota,kocia widziała fotkę,i tu w kontekście pogarszania się stanu umysłu po posiadaniu kota, dostrzegam analogię :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Wiernosc meska 10 dziewczynom 09.11.05, 19:01 Babo pomyliłam wątki :-( Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte A JEDNAK!!! 09.11.05, 19:27 zlotoslanos napisała: > Kismet :P HIHIHI to przez tego kota mowie Ci :D Przynajmniej jest wesolo :P Odpowiedz Link Zgłoś