Dodaj do ulubionych

Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn?

07.12.05, 20:39
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3052478.html
A poza tym ona wyglada na 35...
Obserwuj wątek
    • bitch.with.a.brain Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 20:42
      Są wybiera się tylko z tych ktore sie zgloszą do konkursu.
      Zreszta uroda wzgledna rzecz.Mnie też się nie podoba
      • evita_duarte Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 20:46
        A nie bylo w konkursie ladniejszych? Nie ogladalam nie wiem...
    • zlotoslanos Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 20:44
      A czy to jest ta : jest znana z najszybszego pisania sms,jej hobby to
      wystukiwanie non stop wiadomości sms? :D Jeśli tak to masz odpowiedź,zarabiają
      płatnymi sms oddając w ręce widzom wybór.

Wczoraj aż mi głową wyrwało jak usłyszałam z tv w zapowiedziach panny,że ma
      taką zaletę.
      • evita_duarte Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 20:46
        Ja nie ogladalm ale widze ze miska ma ladna byc a ta taka sobie co najmniej. No
        i na 20 to ona mi nie wyglada...
      • bitch.with.a.brain Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 20:46
        nie wiem nie ogladam wyborow bo to nudna imprezka
      • zlotoslanos Też myślę,że my ładniejsze :-) 07.12.05, 20:47
        Nie ma to tamto.A zalety? W wystukiwaniu liter by nie zastartowała z nami.
        • evita_duarte Re: Też myślę,że my ładniejsze :-) 07.12.05, 20:48
          zlotoslanos napisała:

> Nie ma to tamto.A zalety? W wystukiwaniu liter by nie zastartowała z nami.

jasne. Wszyscy wiedza :) , ze feministki najladniejsze na swiecie. A i sme
          zalety, same zalety!!!
    • tad9 Skandal !!! 07.12.05, 20:47
      Żądam ujawnienia składu jury! To największy skandal od czasu przyznania nagrody
      Nobla pani Jelinek.
      • bitch.with.a.brain Re: Skandal !!! 07.12.05, 20:48
        Każde jury w ktorym nie ma Tada jest podejrzane:D
        • zlotoslanos Może w jury byli postępowi nekrofile 07.12.05, 20:51
          tad się tu do żywych przeniósł? Co laski to laski ,co nie?
    • bleman Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 20:51
      Ło matko, co ona ma z podbrodkiem ?
      Czy ci ludzi poslepli ?

Nie powiem co ale przynajmniej jedna z uzytkowniczek tego forum jest znacznie
      ladniejsza.
      • bitch.with.a.brain Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 20:51
        Ja myslę,że Tad:)
      • zlotoslanos Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 20:52
        Zaręczam,że nie ino jedna.Można rzec : wszystkie feministki piękniejsze od
        misski :D
      • tad9 Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 20:53
        bleman napisał:

> Nie powiem co ale przynajmniej jedna z uzytkowniczek tego forum jest znacznie
        > ladniejsza.

Żadnej nie widziałem, ale w to nie wątpię. Sam byłbym ładniejszy gdybym
        zdecydował się założyć jakąś niezłą kieckę.
        • zlotoslanos HAHAHA dobre 07.12.05, 20:55
          tad9 napisał:

> bleman napisał:
          >
          > > Nie powiem co ale przynajmniej jedna z uzytkowniczek tego forum jest znac
          > znie
          > > ladniejsza.
          >
          > Żadnej nie widziałem, ale w to nie wątpię. Sam byłbym ładniejszy gdybym
          > zdecydował się założyć jakąś niezłą kieckę.
        • bitch.with.a.brain Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 20:55
          Pozyczyć ci jakąś?:)
      • evita_duarte Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 20:55
        bleman napisał:

> Ło matko, co ona ma z podbrodkiem ?
        > Czy ci ludzi poslepli ?
        >
        > Nie powiem co ale przynajmniej jedna z uzytkowniczek tego forum jest znacznie
        > ladniejsza.

Ta jedna to na pewno ja hihi
        • zlotoslanos Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 20:57
          No nie tad już powiedział,że ta jedna to on. Spóźniłaś się :P
          • evita_duarte Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 20:58
            zlotoslanos napisała:

> No nie tad już powiedział,że ta jedna to on. Spóźniłaś się :P

Och nie!!! Bede plakac!!!
          • tad9 Podejrzewam ... 07.12.05, 20:59
            ..., że nowa miss jest feministką. To by wiele wyjaśniało.
            • evita_duarte Re: Podejrzewam ... 07.12.05, 21:00
              tad9 napisał:

> ..., że nowa miss jest feministką. To by wiele wyjaśniało.

Feministki nie bira udzialu w takich przedsiewzieciach brzydalu
              • tad9 Re: Podejrzewam ... 07.12.05, 21:03
                evita_duarte napisała:

> Feministki nie bira udzialu w takich przedsiewzieciach brzydalu

To prawda, bo odpadają zwykle przy pierwszej eliminacji, ale jedna mogła się w
                końcu jakoś prześliznąć. Inna teoria: to z czym mamy do czynienia to
                feministyczna dywersja mająca na celu kompromitację ideii wyborów miss.
                Dywersja udana niestety ...
            • zlotoslanos Re: Podejrzewam ... 07.12.05, 21:01
              Podoba mi się dziś Twoje poczucie humoru :D
              • tad9 Re: Podejrzewam ... 07.12.05, 21:04
                zlotoslanos napisała:

> Podoba mi się dziś Twoje poczucie humoru :D

A co będzie jutro? Brak wina?
                • zlotoslanos Re: Podejrzewam ... 07.12.05, 21:11
                  Wina? Czyja wina? Twoja? Bo moja nie .
                  Nie ufaj zazbytnio emotikonom.Mylą.Można haha płacząc.
              • zlotoslanos a tak na koniec....na pal fotografa 07.12.05, 21:08
                ....schodzą na psy z tymi wyborami.I nie chodzi tu o urodę uczestniczek.A
                całokształt-denność prowadzących,wstawki reklamowe kto co ufundował a nagrody
                żówniane ,czas antenowy,oprawa.Jakoś spłycili ten konkurs,szkodząc przede
                wszystkim odwżnym dziewczynom,wystawiając je na pośmiewisko,zarabiając na nich
                kasę.Na przykład nas teraz.Może tak wyszło zdjęcie,sama mam denne i
                zajebiste,chociaż jestem bardzo ładna:D .Zależy od ujęcia przecież ,a nas to
                śmieszy.
                • evita_duarte Inne zdjecia miski 07.12.05, 21:14
                  wiadomosci.wp.pl/gid,8113783,kat,32834,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=1
                  • zlotoslanos Re: Inne zdjecia miski 07.12.05, 21:16
                    Chyba jednak se pociągnę wina z dymiona :-)
                    • tad9 Re: Inne zdjecia miski 07.12.05, 21:23
                      zlotoslanos napisała:

> Chyba jednak se pociągnę wina z dymiona :-)

Kiełkuje we mnie podejrzenie, że to transwestyta. Coś podobnego już się nawet
                      zdarzyło, bodaj w Izraelu, ale tam o to łatwiej, bo się obrzezują.
                      • evita_duarte Re: Inne zdjecia miski 07.12.05, 21:24
                        tad9 napisał:

> zlotoslanos napisała:
                        >
                        > > Chyba jednak se pociągnę wina z dymiona :-)
                        >
                        > Kiełkuje we mnie podejrzenie, że to transwestyta. Coś podobnego już się nawet
                        > zdarzyło, bodaj w Izraelu, ale tam o to łatwiej, bo się obrzezują.

A co ma do tego obrzezanie??!!
                        • zlotoslanos Re: Inne zdjecia miski 07.12.05, 22:14
                          Ło matko dziecko.Mniej do schowania w rozporku :-)
                          • evita_duarte Re: Inne zdjecia miski 07.12.05, 22:17
                            zlotoslanos napisała:

> Ło matko dziecko.Mniej do schowania w rozporku :-)

Jak ja dziecko to ty babulka :P A poza ty obrzezanie to nie obciecie...
                            • zlotoslanos Re: Inne zdjecia miski 07.12.05, 22:19
                              Czasami to co obrzezują to znakomita większość całości.Takie życie :-)
                              Wróciłam się , by powiesić pyt. o klamrach.
                              Śnij o tym co zostaje po obcince pa :*
                      • zlotoslanos Re: Inne zdjecia miski 07.12.05, 22:13
                        Miriam?Czy bliźniaczka Olejnik?Teraz bliźniactwo w modzie.
                • kocia_noga Re: a tak na koniec....na pal fotografa 08.12.05, 11:30
                  zlotoslanos napisała:

> ....schodzą na psy z tymi wyborami.I nie chodzi tu o urodę uczestniczek.A
                  > całokształt-denność prowadzących,wstawki reklamowe kto co ufundował a nagrody
                  > żówniane ,czas antenowy,oprawa.Jakoś spłycili ten konkurs,szkodząc przede
                  > wszystkim odwżnym dziewczynom,wystawiając je na pośmiewisko,zarabiając na
                  nich
                  > kasę.Na przykład nas teraz.Może tak wyszło zdjęcie,sama mam denne i
                  > zajebiste,chociaż jestem bardzo ładna:D .Zależy od ujęcia przecież ,a nas to
                  > śmieszy.

Z ust mi to wyjęłaś! Pamietam jak pierwszy raz Chińska Republika Ludowa
                  wystawiła swoją kandydatkę na Miss Świata - żenada .Uroda komunistyczna , nie
                  znała angielskiego , a to co tłumaczka powiedziała od niej swiatu brzmiało jak
                  cytat z Mao. Chiny szybciutko wyciągnęły z tego wnisek i na następne wybory
                  była już kandydatka z modnym typem urody , szwargotająca po angielsku biegle i
                  jej wypowiedzi były trendy i kul .No i została miską , a Chiny gosciły tę
                  imprezę w następnym roku. Oni zrozumieli ,że to ważna promocja kraju ! Że to
                  się przekłada później na sto innych spraw. Gula mi lata , więc już się nie będę
                  denerwować wypowiedziami o polskim podejściu.
                  A swoje zdjęcia dzielę na sprawiedliwe i niesprawiedliwe. Te sprawiedliwe
                  podnosza mnie na duchu.
                  • zlotoslanos Re: a tak na koniec....na pal fotografa 08.12.05, 16:16
                    Dobrze powiedziane - sprawiedliwe :-)
        • tad9 Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 21:07
          evita_duarte napisała:

> > Nie powiem co ale przynajmniej jedna z uzytkowniczek tego forum jest znac
          > znie
          > > ladniejsza.

> Ta jedna to na pewno ja hihi

No i się zaczęło. Od czegoś podobnego upadła Troja.
          • evita_duarte Re: Czy nie ma w Polsce ladniejszych dziewczyn? 07.12.05, 21:09
            tad9 napisał:

> evita_duarte napisała:
            >
            > > > Nie powiem co ale przynajmniej jedna z uzytkowniczek tego forum jes
            > t znac
            > > znie
            > > > ladniejsza.
            >
            >
            > > Ta jedna to na pewno ja hihi
            >
            >
            > No i się zaczęło. Od czegoś podobnego upadła Troja.

Bla bla bla. To jablko dostane ja.
    • stephen_s Ależ są :) 07.12.05, 22:27
      Na przykład ona:

www.jolalipka.com/joanna_koroniewska/joanna_koroniewska.html

Albo ona:

www.jolalipka.com/kamilla_baar/kamilla_baar.html

Albo choćby ona:

www.jolalipka.com/magdalena_gorska/magda_gorska.html

A i tak spotkałem kilka takich dziewczyn, co jest wszystkie przebijają o kilka
      długości :)))))
      • evita_duarte Re: Ależ są :) 07.12.05, 22:34
        No i to sa naprawde ladne dziewczyni i nie wygladaja o 15 lat starzej niz maja.
        Gratuluje gustu
        • stephen_s Re: Ależ są :) 07.12.05, 22:36
          > No i to sa naprawde ladne dziewczyni i nie wygladaja o 15 lat starzej niz
          > maja.

No ładne są, wiem :)

> Gratuluje gustu :)

Dziękuję, aczkolwiek zaznaczę, że jeśli chodzi o polskie aktorki, to mój ideał
          to Grażyna Wolszczak :)))
          • bleman Re: Ależ są :) 08.12.05, 00:12
            Renata Dancewicz !!!
            Na Plk. Kwiatkowskim plakalem razem z Konradem ;-)
            • stephen_s Re: Ależ są :) 08.12.05, 11:44
              Renata Dancewicz? Eeee... nie w moim typie.
            • bitch.with.a.brain Re: Ależ są :) 08.12.05, 11:47
              Ania Przybulska jes bardzo ładna:)
              Ideał według mojego faceta:)
              • stephen_s Re: Ależ są :) 08.12.05, 11:51
                NIe lubię Ani Przybylskiej :)

Podaj jeszcze kogoś innego :)
                • bitch.with.a.brain Re: Ależ są :) 08.12.05, 11:51
                  Mnie sie akurat ona podoba.a poa tym to raczej zagraniczne np Lily Cole
                  • stephen_s Re: Ależ są :) 08.12.05, 11:56
                    Hm? A kto to? Gdzie grała?
                    • totalna_apokalipsa Re: Ależ są :) 08.12.05, 12:05
                      Koroniewska jest bardzo ladna , fakt, też mi się podoba, Natomiast ta z
                      ostatniego linku - Górska, czy jakos tak - załamuje mnie i denerwuje w ogóle -
                      jest jakaś taka niemarawa, jakby miała za chwilę się złamać i w ogóle jakoś nie
                      jetsem w stanie sobie wyobrazić normalnego zycia u tej dziewczyny...tak jakoś
                      mam...A mój ideał to Maria Pakulnis, mimo lat..A jaka ona była w młodości:))))))))
                      • stephen_s Re: Ależ są :) 08.12.05, 12:11
                        Górska to ciekawa osoba, bo ona wcale chyba nie jest taka niemrawa, jak by
                        można sądzić z wyglądu :) Przynajmniej takie odniosłem wrażenie z tych
                        (niewielu) sytuacji, kiedy widziałem ją w jakichś wywiadach itd. Sprawia
                        wrażenie dość pewnej siebie osoby...

A Koroniewska to w ogóle jest bombowa :) Bardzo ładna, ma ładny głos (dla mnie
                        to ważne u kobiety ;)) i "na żywo" sprawia wrażenie niesamowicie przebojowej
                        osoby. Jedyna aktorka, z którą umówiłbym się na randkę, jakbym miał taką
                        możliwość :))))))))))))))

A Maria Pakulnis... w liceum śniło mi się, że się z nią całowałem ;D

Ja ze swojej strony mogę dorzucić jeszcze Joannę Pierzak :) Kolejna "niemrawa"
                        blondyna :)
                        • totalna_apokalipsa Re: Ależ są :) 08.12.05, 12:22
                          Ja Górską (nawet nie wiedziałam, że tak sie nazywa) kojarzę z tego tasiemca M
                          jak miłośc , który czasem rodzina oglada , wiec ja też w pzrelocie i jej
                          aktorstwo tam, to po prostu woła o pomstę do nieba...Niech ona juz sobie będzie,
                          ale niech nie stara sie zostać aktorką, bo ma do tego mneij predyspozycji niż
                          mój pies...Może w wywiadach to inaczej wyglada, ale w filmie to pomyłka..No cos
                          takiego ma w sobie, że od razu zapala mi sie lampka - nie lubię takich kobiet ,
                          nei wiem za co, może za brak "elektryczności" wokół:))))))

Pakulnis do końca życia zapamiętam jako idealną Helę Bertz u Trelińskiego w
                          "Pozeganiu jesieni"

A w ogóle to podobaja mi sie aktorki, które w zaleznościod punktu widzenia można
                          uznać za bardzo ładne, albo bardzo nieladne- typu Issabele Huppert czy Kate Winslet.
                          • stephen_s Re: Ależ są :) 08.12.05, 12:30
                            Hej, a myślisz, ze Górską i Koroniewską to skąd ja znam? :))) Oglądam "M..."
                            m.in. dla nich :) I faktycznie, rola Górskiej tam była mocno mimozowata... Inna
                            sprawa, że lubiłem tę postać - to była taka rozbrajająca, nieporadna "kobieta
                            modliszka" z wyrzutami sumienia :)

O poziomie aktorstwa nie wypowiem się - ale dziewczyna gra w Ateneum, więc
                            chyba aż tak tragiczna nie może być? :)

Isabelle Huppert nie znam...
                            • totalna_apokalipsa Re: Ależ są :) 08.12.05, 12:35
                              huppert.free.fr/
                              Przede wszystkim aktorka Chabrona, a z ostatnich lat to głowna rola w
                              "Pianistce" Hanekego an podstawie Jelinek...Cudeńko:))))))
                              • totalna_apokalipsa Re: Ależ są :) 08.12.05, 12:37
                                Chabrola miało byc:)))
                                A to jest zdjęcie ideał - mozna powiedziec, że Winslet to baba z grubymi rysami
                                twarzy i w ogóle paskudna...A umie byc olsniewająco ładna i nie o retusz tu
                                chodzi:))))
                                www.imdb.com/name/nm0000701/
                                • stephen_s Re: Ależ są :) 08.12.05, 13:12
                                  Kate Winslet... Faktycznie ciekawa uroda. Siła normalności, bym powiedział :)

A ja będę zawsze mówił, że piękną kobietą jest ta oto pani:

www.claudiablack.de/
                                  • pavvka Re: Ależ są :) 08.12.05, 13:36
                                    Ale Kate Winslet raczej by konkursu na miss nie wygrała - tam obowiązują inne
                                    kryteria. Mi czasem podobają się kobiety interesująco brzydkie, np. Charlotte
                                    Gainsbourgh w 'Jane Eyre', ale oglądając konkurs Miss Polski spodziewam się
                                    innego typu urody.
                                    • totalna_apokalipsa Re: Ależ są :) 08.12.05, 14:02
                                      I dlatego ja nie oglądam miss Polski, ani miss niczego -one sa jak klony, nawet
                                      piersi maja identyczne, choć rzekomo naturalne...na wymioty mi si zbira
                                      zwłaszcza na wyborach amerykańskich ...

PS1. Ta pani z linku wyżej to taka..hmmm...metalowo mi sie kojarzy. Kto to?

PS@. Czy ktoś z was widział ostatnio Katzrynę Figurę? Jest łysa, tzn, ogolona na
                                      zapałkę! I wygląda...b.dobzre:
                                      • stephen_s Re: Ależ są :) 08.12.05, 14:14
                                        > I dlatego ja nie oglądam miss Polski, ani miss niczego -one sa jak klony,
                                        > nawet
                                        > piersi maja identyczne, choć rzekomo naturalne...

Dookładnie. Mnie też nie interesuje konkurs, gdzie klony (ze Stepford? ;))
                                        uśmiechają się i chwalą się, jak to interesują się pisaniem SMSów itd. :)))

> PS1. Ta pani z linku wyżej to taka..hmmm...metalowo mi sie kojarzy. Kto to?

Australijska aktorka. Zobaczyłem ją w serialu "Farscape" i od tamtego czasu
                                        jestem fanem :) Ucieleśnienie ideału silnej, męskiej kobiety :)

Na tamtej stronie jest sporo jej zdjęć oraz filmików z nią... Można usłyszeć,
                                        jaki niesamowity ona ma głos :)
                                      • pavvka Re: Ależ są :) 08.12.05, 14:35
                                        totalna_apokalipsa napisała:

> I dlatego ja nie oglądam miss Polski, ani miss niczego -one sa jak klony, nawe
                                        > t
                                        > piersi maja identyczne, choć rzekomo naturalne...na wymioty mi si zbira
                                        > zwłaszcza na wyborach amerykańskich ...

Ja też nie oglądam, ale nie ze względu na urodę uczestniczek (bo czasem są
                                        takie, na których warto oko zawiesić), tylko, że to takie ogólnie nudne jest.
                                        Jak długo można patrzeć na kobity chodzące w kółko po scenie albo odpowiadające
                                        zawsze jednakowo na zawsze jednakowe pytania?
                                        • stephen_s Re: Ależ są :) 08.12.05, 14:43
                                          Zgadza się. Dla mnie to w ogóle jest nieco obraźliwy konkurs, redukujący
                                          kobiety do roli uśmiechniętych lalek, które nagradza się za to, że są zgrabne...

Ale wiesz - kilkakrotnie zostałem za powiedzenie tego głośno mocno
                                          skrytykowany. Nawet przez kobiety - bo okazuje się, że konkursy Miss to taka
                                          świętość, że nie wolno powiedzieć, że są one po prostu GŁUPIE...
                                          • totalna_apokalipsa Re: Ależ są :) 08.12.05, 14:47
                                            Ja tam uważałam je, odkąd pamietam,za wybitnie głupie, a już szczegolnie
                                            wkurzało mnie to,że te kobiety nigdy(!) nie domykają ust, jakby miały za duże
                                            jedynki górne (i już w wieku około8 lat wpadłam na to, że to ma być seksi, a
                                            jest głupie) oraz stoją z jedną seksi ugiętą nogą , opartą o palce, jakby ją
                                            skręciły przed chwilą...Cala ta sztucznośc, niejest warta jednego szczerego
                                            spuszczenie oczu na czyjś widok, ale to moje prywatne zdanie.
                                            • kocia_noga Re: Ależ są :) 08.12.05, 14:55

> Ja tam uważałam je, odkąd pamietam,za wybitnie głupie, a już szczegolnie
                                              > wkurzało mnie to,że te kobiety nigdy(!) nie domykają ust, jakby miały za duże
                                              > jedynki górne (i już w wieku około8 lat wpadłam na to, że to ma być seksi, a
                                              > jest głupie) oraz stoją z jedną seksi ugiętą nogą , opartą o palce, jakby ją
                                              > skręciły przed chwilą...Cala ta sztucznośc, niejest warta jednego szczerego
                                              > spuszczenie oczu na czyjś widok, ale to moje prywatne zdanie.

Podobnie jest na mistrzostwach kulturystycznych - taki obyczaj , akurat mi to
                                              lata.Czasem oglądam wybory miss czegośtam. Czego nie lubie , to tańca
                                              towarzyskiego - tam sztampa i te sztuczne gesty mnie denerwują.A juz widok
                                              kreacji powala mnie całkowicie , przełączam kanał.
                                          • pavvka Re: Ależ są :) 08.12.05, 15:48
                                            Za obraźliwy go nie uważam - każdy konkurs polega na wykazywaniu się jakąś
                                            określoną cechą/umiejętnością - w tym przypadku jest to uroda, w Konkursie
                                            Chopinowskim - umiejętność gry na fortepianie, a w Wielkiej Grze - np. wiedzę o
                                            skorupiakach morskich. Niekoniecznie znaczy to, że redukuje się całego
                                            człowieka do tej jednej właściwości. Z drugiej strony może zależy to od
                                            konwencji konkursu i znaczenia, jakie przypisuje mu się w społeczeństwie. Swego
                                            czasu amerykańskie feministki ostro protestowały przeciw konkursom piękności
                                            uważając, że propagują jeden określony wzór kobiecości. Teraz chyba dały sobie
                                            z tym spokój, bo istnieją też pokazywane przez media inne, konkurencyjne wzorce.

Osobiście uważam konkursy piękności za głupie i nudne, ale ich istnienie mi nie
                                            przeszkadza.
                                  • kocia_noga Re: Ależ są :) 08.12.05, 14:45

Seriali nie oglądam , więc nic mi te nazwiska nie mówią , a z aktorek
                                    zagranicznych to Sissy Spacek i Meryl Streep .
                              • kocia_noga Re: Ależ są :) 08.12.05, 14:28

> huppert.free.fr/
                                > Przede wszystkim aktorka Chabrona, a z ostatnich lat to głowna rola w
                                > "Pianistce" Hanekego an podstawie Jelinek...Cudeńko:))))))

Oj tak! Film świetny i obiecywałam sobie ,że poczytam też powieśc , ale
                                zauważ ,że tam wszyscy aktorzy grali wspaniale.To nie może byc przypadek ,
                                tylko reżyser. Ja dałabym tam oskara za grę wszystkim (chyba) aktorom.
                  • bleman Re: Ależ są :) 08.12.05, 22:03
                    Ale ona jak dziecko wyglada.
                • bleman Re: Ależ są :) 08.12.05, 22:04
                  Z zagranicy fajna jest jeszcze...Sung Hi Lee :D
        • pavvka A nowa miss powiedziała... 08.12.05, 11:17
          "Nie będę udawać, że świetną figurę zawdzięczam genom"

Czyżby reklamowała w ten zawoalowany sposób usługi swego chirurga? ;-)
          • bitch.with.a.brain Re: A nowa miss powiedziała... 08.12.05, 11:39
            moglby jej w pakiecie zrobic twarz:)
            • zlotoslanos A ja bym powiedziala,że...... 08.12.05, 16:20
              ....świetną figurę zawdzięczam problemom gastrycznym :D Szczerość jest modna .
              A z twarzą dobre taki bonus.5% za darmo.
            • bleman Re: A nowa miss powiedziała... 08.12.05, 21:34
              Miss Polski w nagrode za zwyciestwo jako 2 osoba na swiecie bedzie miala
              przeszczepiona twarz.
              Hmm to by niezle brzmialo w gazetach ;-))))))))))))))
              • niedowiarek1 Re: A nowa miss powiedziała... 08.12.05, 21:37
                Nie rozumiecie jednego.Jeżeli ona jest najładniejsza to padł mit o pięknych
                Polkach
                • zlotoslanos Re: A nowa miss powiedziała... 08.12.05, 21:58
                  Jej uroda ma się tak jak Mandaryna w Sopocie.Przełożenie na sms.
      • bleman Re: Ależ są :) 08.12.05, 00:10
        > www.jolalipka.com/joanna_koroniewska/joanna_koroniewska.html

Brzydka gorna warga, zmarszczki przy nosie,zbyt odstajacy podbrodek,lekko
        podkrazone oczy.

> www.jolalipka.com/kamilla_baar/kamilla_baar.html
        Okropny nos(dlugi, przygarbony, koscisty),dziwne zmarszczki odchodzace od
        kacikow ust,cos...nie tak z podbrodkiem,...ładne usta.

> www.jolalipka.com/magdalena_gorska/magda_gorska.html
        Ta zdecydowanie najladniejsza z calej trojki,ładne usta, ładny nosek,smukła
        szczęka, duze oczy...ale te wory pod nimi :/
        • stephen_s Re: Ależ są :) 08.12.05, 11:50
          No i widzisz, chyba mamy zdecydowanie inne podejście do kobiecej urody :)

Ja tam jestem zdania, że kobieta ładna wcale niekoniecznie jest piękna - a
          piękno wcale nie wymaga idealnej urody :) I że od posiadania idealnych rysów
          ważniejsza jest, hm, charakterystyczność twarzy...

Dlatego np. nigdy specjalnie nie pasjonowały mnie modelki - co z tego, że są
          ładne, skoro jednocześnie mają (przynajmniej na zdjęciach) urodę sztampową i
          nudną? Znacznie bardziej wolę np. kogoś w rodzaju Kamilli Baar - co owszem, ma
          garbaty nos itd... ale przynajmniej jest charakterystyczna, ciekawa
          i "charakterna". Jakie ona ma intensywne spojrzenie!

Dlatego też np. nigdy nie powiem chyba, że Monica Bellucci jest piękną kobietą.
          Jest atrakcyjna? Niewątpliwie. Ale ma urodę nudną niczym flaki z olejem...
          Piękna to jest Cate Blanchett. ALbo Wolszczak. Albo Stenka. Albo Anna Dymna...
          • kocia_noga Re: Ależ są :) 08.12.05, 11:56
            stephen_s napisał:

> No i widzisz, chyba mamy zdecydowanie inne podejście do kobiecej urody :)
            >
            > Ja tam jestem zdania, że kobieta ładna wcale niekoniecznie jest piękna - a
            > piękno wcale nie wymaga idealnej urody :) I że od posiadania idealnych rysów
            > ważniejsza jest, hm, charakterystyczność twarzy...
            >
            > Dlatego np. nigdy specjalnie nie pasjonowały mnie modelki - co z tego, że są
            > ładne, skoro jednocześnie mają (przynajmniej na zdjęciach) urodę sztampową i
            > nudną? Znacznie bardziej wolę np. kogoś w rodzaju Kamilli Baar - co owszem,
            ma
            > garbaty nos itd... ale przynajmniej jest charakterystyczna, ciekawa
            > i "charakterna". Jakie ona ma intensywne spojrzenie!
            >
            > Dlatego też np. nigdy nie powiem chyba, że Monica Bellucci jest piękną
            kobietą.
            >
            > Jest atrakcyjna? Niewątpliwie. Ale ma urodę nudną niczym flaki z olejem...
            > Piękna to jest Cate Blanchett. ALbo Wolszczak. Albo Stenka. Albo Anna Dymna...
            >

Mam tak samo.Nie pamiętam jej nazwiska , ale wycięłam sobie zdjęcie z gazety
            z babką która ma tak niesamowitą twarz , że mogę się na nią patrzeć i patrzec ,
            a ładna nie jest.
            • stephen_s Re: Ależ są :) 08.12.05, 11:56
              Sprawdź nazwisko i mi podaj, pliz :)))))
              • kocia_noga Re: Ależ są :) 08.12.05, 12:03
                stephen_s napisał:

> Sprawdź nazwisko i mi podaj, pliz :)))))
                >

Oj , ciężko będzie. Zdjęcie jest sprzed lat , zrobiłam sobie wtedy wyklejanke
                ( naukowo kolaż ) na drzwiach od pokoju i stanowi ważny jej punkt.Było
                ilustracją artykułu ,ze jest trend na modelki o nietypowej urodzie .Mam tam
                tez Pearlsa ( gestalt) który się usmiecha jak to stary Żyd - jak Bóg Ojciec i
                inne takie , kawałek Masluszczaka, kawałek czegoś innego.
    • dokowski Przecież to jakiś konkurs drugiej kategorii 08.12.05, 22:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka