kochanica-francuza 12.12.05, 23:58 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3061364.html ale palnął... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Te, bleman 13.12.05, 00:10 bleman napisał: co ty za podejrzaną sygnaturkę masz? dewiant.art? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Te, bleman 13.12.05, 00:13 hehe na tej stronie jest niezly link: "..." Mini Wireless Spy Camera Smallest Micro Hidden Spy Cam Color, NightVision, Waterproof, LCD www.raidentech.com/miwispyca.html "..." bleman moge Ci ja zasponsorowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Te, bleman 13.12.05, 00:14 > Mini Wireless Spy Camera > Smallest Micro Hidden Spy Cam Color, NightVision, Waterproof, LCD > www.raidentech.com/miwispyca.html Mam kolezanki w akademiku podgladac ?;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Te, bleman 13.12.05, 00:16 dziewice napisał: > to moze dwie? w jakby sie jedna zepsula te, dziewic, nie demoralizuj blemana. a jak się rozpodgląda, to jeszcze studia zawali. :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Te, bleman 13.12.05, 00:17 W niektorych akademikach(w czestochowie bodajrze) juz byly afery z podgladaniem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Te, bleman 13.12.05, 00:19 bleman musialbys tylko sprawdzic czy na pewno dzialaja w 802.11i jak bedzie AES to Cie nie znajda za szybko :). Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Te, bleman 13.12.05, 00:20 Nie wiem o czym do mnie rozmawiasz ;-) Kolege z telekomuny zapytam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Te, bleman 13.12.05, 00:23 Analizy , matematyki dyskretnej, algebry, logiki i teorii mnogosci, no i paru innych bardzo potrzebnych rzeczy ;-))))))))) Ja mlody student jeszcze jestem :] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Te, bleman 13.12.05, 00:27 cos kiedys pisales o solkach, polecam Ci hpuxy i aixy i rozpoczecie nauki voip Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Te, bleman 13.12.05, 00:29 Przyznam sie ze jestem ignorantem sprzetowo/systemowym ;-) I bardziej programowanie mnie pociaga :> Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Te, bleman 13.12.05, 00:33 czyli jestes skazany na 7k netto max jezeli bedziesz pracowal w pl Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Te, bleman 13.12.05, 00:34 A w twoim "fachu" ile ? Zreszta czym sie zajmujesz jesli to nie tajemnica ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Te, bleman 13.12.05, 00:53 moj znajomy byl kiedys na rozmowie rekrutacyjnej w jakies firmie rekrutujacej (nie do iraku) tylko huthunterskey, czy jak to sie tam pisze head/pussy/hunter niewazne. I koles przed nim: pani: jakie ma pan wyksztalcenie? pan: dyrektorskie pani: jakie stanowisko pana interesuje? pan: derektorskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Te, bleman 13.12.05, 00:23 dziewice napisał: > o damn.. to czego Cie ucza na studiach? Łamania haseł? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Te, bleman 13.12.05, 12:51 Po co?Poproś ładnie,żeby pokazały:D Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Te, bleman 13.12.05, 09:28 dziewice napisał: > hehe na tej stronie jest niezly link: > > "..." > Mini Wireless Spy Camera > Smallest Micro Hidden Spy Cam Color, NightVision, Waterproof, LCD > www.raidentech.com/miwispyca.html > "..." > > bleman moge Ci ja zasponsorowac :) Och , spajkamerka to było moje marzenie dawno temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Te, bleman 13.12.05, 00:14 Fotka calkiem spoko, ale wole spodnice w krate :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Te, bleman 13.12.05, 00:15 bleman napisał: > Fotka sie nie podoba ? Nie wiem, nie weszłam. JUż nazwa w linku mnie odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Te, bleman 13.12.05, 00:16 Nie masz sie czego bac...serio Nie ma tam nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Te, bleman 13.12.05, 00:20 bleman napisał: > Nie masz sie czego bac...serio > Nie ma tam nic dziwnego. Wkręcasz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Te, bleman 13.12.05, 00:21 Jak nie chesz to nie. BTW bardzo aldne zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Te, bleman 13.12.05, 12:53 nie wkręca Cie,moja koleżanka tam zdjecia swoje wystawia.a robi bardzo ciekawe portrety,nic zdrożnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Prostytutka agentem , a może nawet masonem? 13.12.05, 00:05 przewidzialem to juz wczesniej: ".." moze go laskas laska wrobila? ".." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=33312094&a=33312504 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Prostytutka agentem , a może nawet masonem? 13.12.05, 00:06 ale ten misio ma chyba isc do pierdla na 5 lat w brukseli? i ma za kare jesc brukselke 3 razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a a a kotki dwa? 13.12.05, 00:21 dziewice napisał: > moze czas isc juz spac? szare bure obydwa... a co , chcesz się nas pozbyć z neta? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:23 to ja dziś widziałam szczurzycę z małymi. Łyse, a już łaciate. Obok były małe z poprzednich miotów. Oglądać w blue city, na poziomie minus 1, w sklepie zoologicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:24 LOL Nigdy nie bylem w bluecity a w reducie bywam raz na tydzien conajmniej. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:25 nigdy nie bylem w blue city :) wystarczy mi ze w mototow mozna uslyszec jadac winda ze jestes na poziomie psa Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:30 tak, ale i tak najlepsze laski sa w arkadii, mysle ze kiedys powstanie filmow kilka o historiach milosnych ktore urodzily sie w tym miejscu, za 80 lat to bedzie jak fontanna z mariensztatu Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:31 Nie lubie centrow handlowych...za duzo ludzi sie na mnie patrzy(chyba? ) ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:32 bleman napisał: > Nie lubie centrow handlowych...za duzo ludzi sie na mnie patrzy(chyba? ) ;-)))) > ) Może taki jesteś śliczny? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:33 Moze ;-))) moze .... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:35 tak kiedys widzialem babcie w berecie ktora monitorowala stan, pewnie to byla fotoreporterka RM ktore krecila reportarz dla tv trFam (jak tvFem - feministyczne) o szatanie z CH Arkadia Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:37 dziewice napisał: > tak kiedys widzialem babcie w berecie ktora monitorowala stan, pewnie to byla > fotoreporterka RM ktore krecila reportarz dla tv trFam (jak tvFem - > feministyczne) o szatanie z CH Arkadia dziewice, odwal się , nie ma tvfem, a szatan według nich siedzi i tak w polsacie Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:42 z tym odwal to az mnie zabolalo :(, ale tu nie pisze polsat tylko tvn www.ojciec-dyrektor.de/301.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:43 dziewice napisał: > z tym odwal to az mnie zabolalo :( nie rzucaj pomysłów typu "tv trFam jak tvFem", to nie oberwiesz mściwa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:28 dziewice napisał: > nigdy nie bylem w blue city :) wystarczy mi ze w mototow mozna uslyszec jadac > winda ze jestes na poziomie psa pies to bardzo sympatyczne zwierzę ;-) a w blue poziomy nie mają nazw, więc obejrzyjcie zwierza Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:30 Moglas wczesniej o tym napisac, bo dzisiaj w reducie bylem. Obadalas fotke ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:31 bleman napisał: > Moglas wczesniej o tym napisac, bo dzisiaj w reducie bylem. Kiedy wcześniej? Sama byłam w BC dziś i do domu wróciłam o 21. > > Obadalas fotke ?? Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:32 BADAJ ALE JUZ !!!!!!! Jest tam ladna pani, w czarnym ubraniu,okularach i z kokiem na glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:33 bleman napisał: > BADAJ ALE JUZ !!!!!!! > Jest tam ladna pani, w czarnym ubraniu,okularach i z kokiem na glowie. Ehe, pewnie martwa i nadgniła albo coś w tym rodzaju... Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:34 > Ehe, pewnie martwa i nadgniła albo coś w tym rodzaju... Jesli tak wygladaja martwe i nadgnile to zostaje nekrofilem :> Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:36 bleman napisał: > > Ehe, pewnie martwa i nadgniła albo coś w tym rodzaju... > > Jesli tak wygladaja martwe i nadgnile to zostaje nekrofilem :> No to dlaczego jest dewiantart, ty dewiancie? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:37 Ale tam glownie fetish i goth jest. A nie jakies zboczone obrzydliwe sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:38 bleman napisał: > Ale tam glownie głównie??? fetish i goth jest. > A nie jakies zboczone obrzydliwe sprawy. a no to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:40 bleman napisał: > I jak ? odważyłam się. piękna twarz. figury trochę nie widać pod ciuchami. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:41 Widzisz...nie bolalo. A twarz rzeczywiscie genialna. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:33 ....a co sobie kupilas ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:35 dziewice napisał: > ....a co sobie kupilas ?:) Nic. :-( Robiłam rekonesans spodniowy(dżinsowy). Rozmiarówka damska kończy się na ogół trzy do sześciu rozmiarów poniżej mojego, a męskich stretch nie ma - poza tymi, w których przyszłam . Mogłam se kupić drugie identyczne... wrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:36 Taka "dupiata" jestes ;-)) ? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:37 bleman napisał: > Taka "dupiata" jestes ;-)) ? Spasiona, kotek, spasiona w całości. Pięć kilo nadwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:38 Hoho cale 5 ? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:39 bleman napisał: > Hoho cale 5 ? ;-))) Calutkie. I 17 kilo więcej niż w czasach najlepszego wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:40 To musisz "schuść" ;-)) Zapisz sie na basen, silownie, aerobic, tajczi ;-) itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:42 bleman napisał: > To musisz "schuść" ;-)) > Zapisz sie na basen, silownie, aerobic, tajczi ;-) itd. > eeee tam mogę być gruba Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:47 Nie chcesz byc atrakcyjna ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:48 ja tam znam kilka lasek ktore nie maja 90/60/90 a sa musze przyznac super seksi Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 19:29 bleman napisał: > Nie chcesz byc atrakcyjna ? nie, a dlaczego , to ci mogę napisać na maila, jak ci zaufam (uf uf ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 20:40 Nie ? ;-) A kiedy mi zaufasz ;-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 20:43 bleman napisał: > Nie ? ;-) > A kiedy mi zaufasz ;-) ? nie. a jak się ze mnie śmiejesz, to ci nie ufam . :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 20:45 pffff Jak tam sobie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 20:47 bleman napisał: > pffff > Jak tam sobie chcesz. co pfff? a nie śmiejesz się? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 20:48 pfff(ewentualnie phii) Nie smieje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:40 a mowia ze nikt nie pamieta kiedy rozpoczal sie stan wojenny Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:41 dziewice napisał: > a mowia ze nikt nie pamieta kiedy rozpoczal sie stan wojenny Jak to nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:39 90/60/90, (75-33)=42 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos kotków i innych zwierzątek 13.12.05, 00:41 dziewice napisał: > 90/60/90, (75-33)=42 coś ty koleś odjął? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: a a a kotki dwa? 13.12.05, 00:24 nie, ale myslalem ze jestem jedyny o tej porze i odpopwiem tylko na kilka postow. to bardzo ciekawe, mam pomysl na: Net Big Brother - live TV z zycia ludzi korzystajacych z sieci Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a a a kotki dwa? 13.12.05, 00:30 > > Net Big Brother - live TV z zycia ludzi korzystajacych z sieci Nie przejdzie: 1. Nie ma gołych uczestników pod prysznicem 2. Nie ma bara-bara. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a a a kotki dwa? 13.12.05, 00:39 dziewice napisał: > faceci mowia bang bang wkręcasz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Dobranoc, chłopcy 13.12.05, 00:43 idę rzucić się w objęcia Marfeusza. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Dobranoc, chłopcy 13.12.05, 00:44 wlasnie kim jest ten Twoj Morfeusz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Dobranoc, chłopcy 13.12.05, 00:50 moze tak sie nazywa producent poscieli, albo kot Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dobranoc, chłopcy 13.12.05, 16:09 dziewice napisał: > moze tak sie nazywa producent poscieli, albo kot wiedziałam że jak was zostawię to będziecie świntuszyć! Morfeusz drogie dzieci to pierwotnie nie postać z "Matriksa", ale starożytny BOŻEK SNU Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: a a a kotki dwa? 13.12.05, 00:44 odcinek 25, 12 minuta filmu kasia i tomek edycja I Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Prostytutka agentem , a może nawet masonem? 13.12.05, 00:55 Wszystko wskazuje na to, że koleżanki belgijskie popierają rurociąg. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Prostytutka agentem , a może nawet masonem? 13.12.05, 00:57 super, mozemy sie zlozyc na koszulke dla tego goscia z takim napisem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Prostytutka agentem , a może nawet masonem? 13.12.05, 01:40 www.poioc.foxnet.pl/pobierz/gwalty.rar Odpowiedz Link Zgłoś