zuziczka 19.01.06, 11:40 i nie wiem po co jest to forum:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: nie lubie feministek 19.01.06, 11:45 Żebyśmy się szwendały po innych forach i nie wkurzały porządnych kobiet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: nie lubie feministek 19.01.06, 11:48 Zostań z nami, poczytaj dyskusje, a zobaczysz, po co jest to forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziczka Re: nie lubie feministek 19.01.06, 11:54 właściwie to bri twoje uzasadnienie ma sens:) w każdym razie wyluzujcie troche i bedzie ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: nie lubie feministek 19.01.06, 12:01 czy masz jeszcze jakieś inne drogocenne rady, o łaskawa?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: nie lubie feministek 19.01.06, 12:29 Jeśli ktoś potrzebuje wyluzowania, to pewnie Ty. Nie zaprzątaj sobie swojej slicznej główki takimi forami jak feminizm, i będzie wszystko ok. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: rozumowanie Zuziczki 19.01.06, 12:04 Rozumując zgodnie z pani logiką - skoro np. nie lubi pani akwarystyki - to po co są fora akwarystyczne? Itp itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
ilyanna Re: nie lubie feministek 19.01.06, 12:40 zuziczka napisała: > i nie wiem po co jest to forum:/ Ja nie lubię poniedziałków. I nie wiem po co są, ale jednak zdarzają się regularnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Podsumowując: ,,zuziczka'' nie lubi tego forum 19.01.06, 13:00 A więc natychmiast mi je skasować! (w tym miejscu rozlega się odgłos tupania trzewiczkami...) ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Na pewno nie po to, żeby mieli się gdzie ... 19.01.06, 14:29 zuziczka napisała: > nie wiem po co jest to forum ... wypłakiwać tacy jak ty, którzy nie mogą powstrzymać się od publicznego rozpaczania z powodu niewiedzy na temat, po co jest to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziczka Re: nie lubie feministek 19.01.06, 14:40 to jest moje zdanie, nie każe wam go likiwdować, choć wiedzialam że dostanę nagonkę to spodziewałam się że ktoś mi wyjaśni logicznie dlaczego kobiety bedace na tym forum są feministkami, czyli że ktoś bedzie potrafił obranić swoje racje... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: nie lubie feministek 19.01.06, 14:49 > to jest moje zdanie, nie każe wam go likiwdować, choć wiedzialam że dostanę > nagonkę to spodziewałam się że ktoś mi wyjaśni logicznie dlaczego kobiety > bedace na tym forum są feministkami, czyli że ktoś bedzie potrafił obranić > swoje racje... Bez obrazy, ale jeśli chciałaś wyjaśnień, to trzeba było zadać pytanie, a nie zaczynać od "Nie lubię feministek, po co to forum"? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Uch 19.01.06, 15:44 Napisałas: "dostanę nagonkę"... Fuj. Ohyda językowa. Kochanie, nikt ci tu nie dał nagonki tylko urządził na ciebie nagonkę. A broni się swoich racji a nie swoje racje... A na FF można sie dowiedziec czegos o gramatyce. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte A czy ty wyjasnilas logicznie dlaczego feministek 19.01.06, 15:59 nie lubisz? Nie!! Napisalas nie luibie wiec po co to forum. Otoz ja nie lubie takich ludzi jak ty i pytam sie po co tu wchodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: nie lubie feministek 19.01.06, 20:35 zuziczka napisała: > to jest moje zdanie, nie każe wam go likiwdować, choć wiedzialam że dostanę > nagonkę to spodziewałam się że ktoś mi wyjaśni logicznie dlaczego kobiety > bedace na tym forum są feministkami, czyli że ktoś bedzie potrafił obranić > swoje racje... No to ja Cię uświadomię, to forum jest właściwie towarzyskie :))) Aha, nie jestem feministką :) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: nie lubie feministek 19.01.06, 15:13 Ależ moja droga - to forum istnieje po to, byśmy my - antyfeministki i antyfeminiści, normalni i niepozbawieni uroku osobistego i poczucia humoru ludzie mieli z kogo żartować! :o) Na ten przykład: www.wprost.pl/G/feministki/dunin_l.jpg (Fotografia wbrew pozorom przestawia KOBIETĘ - supergwaizdę feminizmu Kingę Dunin) Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: nie lubie feministek 19.01.06, 15:42 Czyżby tygrysio-misio wróciła? Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: nie lubie feministek 19.01.06, 15:54 A co ma do tego Dunin? Tej też bym na pierwszy rzut oka nie nazwała kobietą:P ludzie.wprost.pl/sylwetka/?O=34977 Uważam czepianie sie wyglądu za rzecz poniżej pasa. Taki poseł Witaszek: www.zbigniewwitaszek.pl/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: nie lubie feministek 19.01.06, 15:55 I poseł Witaszek w całej okazałości:P www.zbigniewwitaszek.pl/gal.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
en.door.fina Re: nie lubie feministek 19.01.06, 16:29 Jejku, ale dlaczemu on taki, hmm.. gruby? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: nie lubie feministek 19.01.06, 16:31 To już się trzeba samego posla Witaszka zapytać:) A to moje ulubione zdjęcie:))))))) www.zbigniewwitaszek.pl/zd/kolarz1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
en.door.fina Re: nie lubie feministek 19.01.06, 16:43 totalna_apokalipsa napisała: > To już się trzeba samego posla Witaszka zapytać:) > A to moje ulubione zdjęcie:))))))) > www.zbigniewwitaszek.pl/zd/kolarz1.jpg Matko jedyna.. /Zmykam!! :o)/ Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: nie lubie feministek 19.01.06, 17:00 en.door.fina napisała: > Jejku, ale dlaczemu on taki, hmm.. gruby? :o) Bo tak się upasł za nasze podatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: nie lubie feministek 19.01.06, 17:03 Ale to nawet Olek przez 10 lat nie dal tak rady:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: nie lubie feministek 19.01.06, 17:03 Nie pamiętasz Olka sprzed liposukcji? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: nie lubie feministek 19.01.06, 17:05 Heh, mimo wszystko Olek sprzed liposukcji to pół Witaszka:) Witaszek stanowi osobną całość. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: nie lubie feministek 19.01.06, 15:59 totalna_apokalipsa napisała: > Uważam czepianie sie wyglądu za rzecz poniżej pasa. Dlatego powstrzymałam się z komentarzem, ale dobrze,że ktoś to nazwal po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Na tym forum gada sie o seksie, ciuchach,komiksach 19.01.06, 16:57 zdjeciach i czasami o feminizmie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziczka Re: nie lubie feministek 19.01.06, 18:06 nie jestem tygrysio-misio, przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: nie lubie feministek 19.01.06, 20:29 Teraz już wiesz, po co jest to forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justyneczka21 Re: nie lubie feministek 22.01.06, 14:33 no a ja nadal nie wiem moze mi to ktos wytlumaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_angina Re: nie lubie feministek 22.01.06, 14:52 To forum jest po to, zeby Zuziczka miała gdzie napisać że nie lubi feministek. Odpowiedz Link Zgłoś