Dodaj do ulubionych

FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto za to

25.01.06, 21:29
placi???

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3129674.html
to pewnie artykul sponsorowany
Obserwuj wątek
    • bitch.with.a.brain Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 21:32
      przez kogo sponsorowany??
      • dziewice przez WWW.GAZETA.PL :) 25.01.06, 21:36
        bitch.with.a.brain napisała:

> przez kogo sponsorowany??
        • bitch.with.a.brain Re: przez WWW.GAZETA.PL :) 25.01.06, 21:37
          tak,pewnie placa coś dziennikarzom, wiec każdy artykuł jest sponsorowany.
    • johnny-kalesony Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 21:35
      Jak najbardziej potrafią! Kiedy odwiedzam koleżanki wprost nie mogę wyjść ze
      zdziwienia, jak dobrze radzą sobie z gotowaniem, praniem, sprzątaniem -
      generalnie: z prowadzeniem domu ...
      Dla mnie to jakaś czarna magia wprost ...

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
      (Uwaga: strony zaktualizuję dopiero jutro! Ale za to jak ...) :o)
      • bitch.with.a.brain Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 21:36
        i pewnie jeszcze wszystko to robią w minioweczkach?:P
        • johnny-kalesony Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 21:37
          I w pończoszkach ze szwem z tyłu! =)

Pozdrawiam
          Keep Rockin'
        • dziewice Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 21:37
          czy kogo kolwiek mini kreci? chyba tylko kreci te co ja nosi i jej kolezanki.
          na facetow to nie dziala.

> i pewnie jeszcze wszystko to robią w minioweczkach?:P
        • johnny-kalesony Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 21:38
          Och ... to Ty?!
          Mam na myśli zdjęcie ...

Pozdrawiam
          Keep Rockin'
          • bitch.with.a.brain Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 21:39
            pewnie,że ja.Co,nigdy nei widzialeś feministki w pończochach?:)
            • dziewice Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 21:40
              dzony gapisz sie na obce baby?????

> pewnie,że ja.Co,nigdy nei widzialeś feministki w pończochach?:)
              • johnny-kalesony Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 21:47
                Nie, no co Ty sobie myślisz, że jestem jakimś pozbawionym uczuć wyższych i
                duchowości pierwszym lepszym podrywaczem?
                Patrzę tylko na koleżanki, które noszą ładne minióweczki i pończoszki.

Pozdrawiam
                Keep Rockin'
                • dziewice Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 21:48
                  w sumie to zadko kiedy mysle

johnny-kalesony napisał:

> Nie, no co Ty sobie myślisz, że jestem jakimś pozbawionym uczuć wyższych i
                  > duchowości pierwszym lepszym podrywaczem?
                  > Patrzę tylko na koleżanki, które noszą ładne minióweczki i pończoszki.
                  >
                  > Pozdrawiam
                  > Keep Rockin'
            • johnny-kalesony Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 21:43
              Nie, nigdy ... naprawdę ... U znanych mi osobiście feministek wszystko co
              kobiece budzi obrzydzenie, a przynajmniej pogardę. One marzą, żeby być mężczyznami.

Pozdrawiam
              Keep Rockin'
              • bitch.with.a.brain Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 21:45
                poznaj mnie z taką,bo ja żadnej feministki która chce być mężczyzną nie znam:)
                Ja też na codzień nie chodzę w takim stroju,to tylko tak roboczo,do zdjęcia:)
                • evita_duarte Tez nie znam.... 25.01.06, 21:46

• johnny-kalesony Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 23:10
                  No tak, czyli wyszło szydło z worka: jak sama piszesz - założyłaś te pończoszki
                  tylko po to, żeby je zdjąć.

Pozdrawiam
                  Keep Rockin'
                  • bitch.with.a.brain Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 23:11
                    zazwyczaj jak cos zakladam to po to,żeby zdjąć;)
                    • bleman Ale przed zalozeniem wąchasz ? ;-) 25.01.06, 23:12

• bitch.with.a.brain Re: Ale przed zalozeniem wąchasz ? ;-) 25.01.06, 23:14
                        to zalezy skąd biore.Jak z suszarki to nie.A jak z szafy to tak,bo moga tam od
                        dawna leżeć:)
                        • bleman Swój chłop z ciebie ;-))) 25.01.06, 23:16

• bitch.with.a.brain Re: Swój chłop z ciebie ;-))) 25.01.06, 23:18
                            czy ty mnie nie obrazasz??:)
                            • bleman A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:20
                              > czy ty mnie nie obrazasz??:)

Tylko 2 razy do tej pory chcialem cie rzeczywiscie obrazic
                              • bitch.with.a.brain Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:22
                                przypomnij kiedy:)A wlasciwie dlaczego chciales mnie obrazic????
                                • bleman Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:24
                                  > przypomnij kiedy:)

Nie.

>A wlasciwie dlaczego chciales mnie obrazic????

Bo mnie zdenerwowal twoj tekst.
                                  Ale raczej wynikalo to z moich kompleksow.
                                  • bitch.with.a.brain Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:27
                                    hmm,intryguje mnei to,bo jakos sobie nie przypominam żebym sie czula
                                    obrazona,chyba tylko raz,ale akurat wtedy pewnie nie miales zlych intencji tylko
                                    ja mialam zly dzien.
                                    Pewnie chodzi o to,ze jestem wyrachowana:)
                                    • bleman Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:32
                                      bo jakos sobie nie przypominam żebym sie czula
                                      > obrazona,

Moglas sie nie poczuc, ale ja chcialem cie obrazic albo "pouczyc" ;-)

chyba tylko raz,ale akurat wtedy pewnie nie miales zlych intencji tylk
                                      > o
                                      > ja mialam zly dzien.

hmmm a o co wtedy chodzilo ?

> Pewnie chodzi o to,ze jestem wyrachowana:)

Oczywiscie...;-) i chlodna ;-)))))
                                      • bitch.with.a.brain Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:34
                                        chyba cos napisales,ze jestem na utrzymaniu faceta.Pewnie to mial byc żart,ale
                                        mnie to wkurzyło.Jak juz napisalam mialam wtedy zly dzien, poza tym ogolnie
                                        denerwuja mnei takie teksty.
                                        no proosze napisz jak mnie pouczales,bo ja nic nei zauwazylam.
                                        • bleman Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:36
                                          > chyba cos napisales,ze jestem na utrzymaniu faceta.Pewnie to mial byc żart

To byl zart

> no proosze napisz jak mnie pouczales,bo ja nic nei zauwazylam.

Moze nie pouczylem a troche dziwnie skomentowalem.
                                          Zreszta mniejsza o to.
                                          To wynikalo z moich kompleksow a nie z racjonalnych przeslanek.
                                          • bitch.with.a.brain Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:39
                                            nie bądź tchorz,przypomnij mi te komentarze:)
                                            • bleman Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:42
                                              > nie bądź tchorz,przypomnij mi te komentarze:)

Och np. porownanie twojego wieku "inicjacji" seksualnej do zachowan
                                              charakterytycznych dla "dzieci" z afryki.
                                              • bitch.with.a.brain Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:44
                                                no to nie bylo takie straszne:)
                                                • bleman Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:45
                                                  > no to nie bylo takie straszne:)

bo to raczej impulsywna reakcja z mojej strony byla, mocno nieprzemyslana.
                                                  • bitch.with.a.brain Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:49
                                                    hmm,czyzby kompleksy,że zacząłeś późno?:)Rozumiem,tez mialam taki kompleks
                                                  • bleman Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:50
                                                    > hmm,czyzby kompleksy,że "zacząłeś późno"?:)

?????

>Rozumiem,tez mialam taki kompleks

Przeciez mialas 15 lat!!!
                                                  • bitch.with.a.brain Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:51
                                                    15 kiedy zaczelam "czynnosci seksualne" ale to byly początki i cala kraina
                                                    wyuzdanego seksu przede mną:)
                                                  • bleman Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:52
                                                    > 15 kiedy zaczelam "czynnosci seksualne" ale to byly początki i cala kraina
                                                    > wyuzdanego seksu przede mną:)

Masz sklonnosci sadystyczne ?
                                                  • bitch.with.a.brain Re: A obrazam ? ;-) 25.01.06, 23:54
                                                    nie:)a skad taki wniosek?
                                                  • bleman Ok nie zrozumialas...... 25.01.06, 23:56

• bitch.with.a.brain Re: Ok nie zrozumialas...... 26.01.06, 00:00
                                                    lubie udawac niezrozumienie,żeby wymusic na tobie jasna i prosta wypowiedź:)
                                                    ale dobrze,widzę,że temat cie wyjątkowo męczy,a poniewaz wyżej wymienionych
                                                    skłonnosci nei posiadam to już kończe:)
                                                  • bleman Re: Ok nie zrozumialas...... 26.01.06, 00:04
                                                    > ale dobrze,widzę,że temat cie wyjątkowo męczy,

Tak wyjątkowo...powaznie

> poniewaz wyżej wymienionych
                                                    > skłonnosci nei posiadam to już kończe:)

To milo z twojej strony ;-)
    • totalna_apokalipsa Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 21:39
      Tak naprawdę to dobrze prowadzić potrafia kolesie typu rajdowcy lub kierowcy
      zawodowi:P Reszta jest święcie przekonana, że jak jedzie swoją tekturą, to umie
      jeżdzić doskonale i dotyczy to płci obojga.
      To tak samo jak z górami. Kazdy kretyn , ktry raz pojedzie w góry latem jest
      świecie przekonany, ze zima też se da radę. Nie da.
    • evita_duarte Welcome back...:) 25.01.06, 21:42

• bleman Ale pytasz sie czy kobiety lepiej kieruja pojazdem 25.01.06, 22:47
      czy tez lepiej(zgodnie z przepisami, ostrozniej) kieruja w ruchu drogowym ?
      • niedowiarek1 Re: Ale pytasz sie czy kobiety lepiej kieruja poj 25.01.06, 22:54
        Jeżeli masz prawko i wsiadasz jako pasażer a chcesz cało dojechać to warto nie
        komentować jak ktos jedzie,obojetnie czy to kobieta czy facet.Masz jak w banku
        ze Cie dowiozą do celu.
    • bitch.with.a.brain Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 25.01.06, 22:54
      a może coś o kobietach,ktore kierują jedynie rowerem?:)Bo czuję się
      dyskryminowana...:P
      • bleman Trzeba bylo prawko zrobic :P 25.01.06, 23:04

• niedowiarek1 Re: Trzeba bylo prawko zrobic :P 25.01.06, 23:06
          a czujesz się na siłaqch to kasza z mlekiem
        • bitch.with.a.brain Re: Trzeba bylo prawko zrobic :P 25.01.06, 23:08
          A po co?W Warszawie samochod jest malo przydatny,zreszta lubie jeździc na rowerze.
          • bleman Jazda na rowerze a feee!!! 25.01.06, 23:11
            chyba od podstawowki nie jezdzilem :P
            • bitch.with.a.brain Re: Jazda na rowerze a feee!!! 25.01.06, 23:13
              ja od kilku lat prawie cale wakacje spedzam na rowerze.Już nie moge sie doczekac
              przyzwoitej pogody,żeby na zajecia tak jeździc:)Chociaż zrobili bardzo
              niekorzystny remont Ronda Starzyńskiego:/
              • bleman Re: Jazda na rowerze a feee!!! 25.01.06, 23:15
                Chociaż zrobili bardzo
                > niekorzystny remont Ronda Starzyńskiego:/

Nie wiem o czym ty do mnie mowisz ;-)

A jezdzic jezdz, ćwicz nóżki :>
                • bitch.with.a.brain Re: Jazda na rowerze a feee!!! 25.01.06, 23:18
                  Nie wiem o czym ty do mnie mowisz ;-)
                  No tak,warszawiak z importu;)To takie miejsce,gdzie moglam w wygodny sposób
                  przejechac przez most,ale wszystko mi zepsuli:(

> A jezdzic jezdz, ćwicz nóżki :>
                  Mam wycwiczone:)Zreszta jazda na rowerze ćwiczy wszystko.
                  • bleman Re: Jazda na rowerze a feee!!! 25.01.06, 23:19
                    > Mam wycwiczone:)Zreszta jazda na rowerze ćwiczy wszystko.

Nie wiem co cwiczy bo nie jezdze :]
                    Wole jakis basen albo porzucac pilka do kosza :]
                  • ggigus hm, jazda na rowerze nie cwiczy posladkow i 25.01.06, 23:20
                    (tu trzeba pobiegac!)
                    obciaza plecy i barki
                    ale tez sie ciesze, ze w koncu kiedys bedzie tak cieplo, ze nie trzeba sie
                    bedzie meczyc w metrze!
                    ale ze bleman taki superman i rowerem po stolicy nie da rady, taa!
                    • bleman Nie lubie jezdzic na rowerze. !!! 25.01.06, 23:21

• ggigus przyznaj sie, ze jestes mieczakiem 25.01.06, 23:23
                        jak mozna tego nie lubic, zasuwac po miescie iezkami row., miec w nosie
                        uciekajace tramwaje, autobusy i metro
                        i ten cudowny wiatr
                        a najfajniej sie jezdzi wieczorem po upalnym dniu, no moze takim cieplejszym dniu
                        • bleman W moim miescie musze lazic ponad kilometr 25.01.06, 23:25
                          do najblizszego rpzystanku autobusowego ;-)

ZZreszta wole chodzic niz jezdzic rowerem/komunikacja miejska
                        • bitch.with.a.brain Re: przyznaj sie, ze jestes mieczakiem 25.01.06, 23:26
                          jest cos fajniejsze od tego: zasuwac po lesie lub po białoruskich drogach,gdzie
                          tylko czasem przejedzie jakis milicyjny samochod, o zmroku dotrzec na miejsce i
                          zasnąć od razu pod jakas namiastka namiotu:)
                    • bitch.with.a.brain Re: hm, jazda na rowerze nie cwiczy posladkow i 25.01.06, 23:22
                      posladki ćwicze biegajac z rowerem po roznych schodach:)

A po stolicy nieraz ciezko na rowerze,problem z zostawieniem gdzies itp.
                      Zresztą bleman wcale nie jest superman i pewnie by po 100 km wymiękł:)
                      • bleman Re: hm, jazda na rowerze nie cwiczy posladkow i 25.01.06, 23:23
                        > posladki ćwicze biegajac z rowerem po roznych schodach:)

A ja sciskajac ;-) w trakcie biegu do toalety ;-)

> Zresztą bleman wcale nie jest superman i pewnie by po 100 km wymiękł:)

Rzeczywiscie wymiekl by.
    • margot_may Re: FAKT: Czy kobiety potrafią prowadzić? / kto z 26.01.06, 00:03
      no jasne, najpierw chcą dużych oczu, małego podbródka, a potem "ty nie umiesz
      czytać mapy!"
      stereotyp.
      • aktsieta Oj potafią potrafią i to jeszcze jak 26.01.06, 10:32
        Może któryś chce się ze mną przejechać.Extremalne przeżycia gwarantowane :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka